PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
OMG most jöttem rá az nem nyelv nyújtogatós smile hanem a Párduc Project rövidítése 😛P

papi08
A rendezõ komoly ember, de egy csoport kiépítésénél muszáj megteremteni a jó kedvet, nem kell folytonos komolyság 😊

13 éve itt. Szép idő.

MANOWAR
Vidámság de fõleg a próbálkozást mutatja, mint amikor annyira próbálkozol valamit a lehetõ legpontosabban megcsinálni, hogy megfeledkezel magadról és kinyújtod a nyelved oldalra.
(Sokszor szól rám az asszony, hogy kint a nyelvem csak innen gondolom 😊)

xelag
Ne haragudj, de egy dologban sántít a dolog nekem,(hiába tartom érdekesnek) mégpedig a nyelvnyújtogatós smiley-nál
MANOWAR
<Off>
A kutyafáját nagyon inspirálóra sikeredett az invitálás <#eljen>
A teaser 1 elsõ 40mp képei, hangja és Todd McFarlane (spawn) miatt kb 4x-5x meg kellett néznem. A hangról nem tudom miért de nekem Klaus Badelt ugrott be. Mindenképpen követem a dolgokat.<#worship>
</Off>

papi08
Sziasztok!
Nem szeretném hogy ez a hozzászólásom reklámszagú legyen, bár sokak szerint biztosan abba a kategóriába fog tartozni.
Itt elég sok grafikus, és az ehhez kapcsolódó szakmákban dolgozó személy fordul meg, ezért is szeretném/szeretnénk az itt jelenlevõk segítségét kérni ahhoz, hogy elkészíthessük Magyarország elsõ szuperhõs websorozatját, a Párduc Projektet, mely 3 évadból állna, és vetítéskor egy film trilógiát alkotna. A projekt alapelve a felajánlásokon alapul, így mindenki ingyen adja tudása legjavát a projekt fejlõdéséhez, és elkészüléséhez. Egyes csatajelenetek csaknem 2000 statiszta munkáját igényelnék, szóval nem egy kis dologról beszélünk. Szponzoraink közé lép hamarosan a T-Mobile is, így az is látszik, hogy sok embert érdekel a dolog. Arra kérném az itt jelenlevõ webszerkesztõket, segítsenek létrehozni a Projekt weblapját, szimplán felajánlásból. Konkrét honlaptervvel rendelkezünk a projektet illetõen, s az ország minden pontjáról akad jelentkezõ a segítségre.
Alább linkelném a konkrét grafikai munkákat egy videóban összegezve:

A projekt szervezése egyenlõre még csak a facebookon történik rendes honlap hiányában. Ha felkeltette az érdeklõdésetek, látogassatok el FB Oldalunkra: http://www.facebook.com/pprojekt

Ha ezt a hozzászólást reklámnak minõsíti a nagyérdemû, akkor nyugodtan törölje a házigazda. Köszönöm türelmetek, és köszönöm annak aki hajlandó pusztán jóindulatból segíteni egy ilyen nagyszabású sorozat elkészülését. Köszönöm. 😊

13 éve itt. Szép idő.

SMGBAS
4:3 powa

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
Még mindig rohadt sokan használnak 1024x768-at (most ne menjünk bele hogy simán lehetne akár jóval nagyobb felbontás mellet nagyobb ikon, betû stb méretet állítani az OS-kben, böngészõkben)ez 1280 széles, mondjuk alá "felhúzod" a programodat és adatbázist ha kell a többi hozzá illõ képpel (ha nem csak színt váltasz eseményekre stb) majd elkezded optimalizálni (bár tény hogy így sem nagy a méret png-be fél mega az egész) és szépen szétesik az egész a kódodat utána igazítani sem leányálom nem csak a különbözõ böngészõk (moz-, webkit, CSS-ek) miatt hanem pl sprite-olások, méret stb miatt.

xelag
....ps ben még nem csináltam weboldal designt úgy értettem, de mit magyarázkodok én... új téma, lapozzunk
ezt te írtad: "A weboldalt még nem csináltam(azt a részét most kezdtem volna..."
xelag
Félre értesz, a programozási részt nem nekem kellett volna csak a designt.
Arra lehetett volna türelme, hogy a végkifejlet design létrehozásában részt vesz(kapcsolattartással), elvégre neki vannak igényei, én honnan szüljem ki , hogy neki mi az ideális kinézet?
ajajajaj 😄 te azt gondoltad, hogy õ meg fogja várni, amíg te megtanulsz programozni?
madi 9k
Akkor hajrá! Megrendelõ nélkül is kezdj el programozni, mert nem lesz az olyan egyszerû (nem mondom nem is nehéz, de igényes munkához... <<közhely helye>>😉!

http://www.madaraszautosiskola.hu

xelag
A weboldalt még nem csináltam(azt a részét most kezdtem volna, ha türelmesebb lett volna a megrendelõ )...ez érzõdhet rajta. Ps az meg egy dolog, hogy tudom használni.
Sajnos a türelem mára már sok emberbõl kipusztult és így "a türelem rózsát terem" címû bölcsességet is úgy tapossák porrá, ahogyan csak lehet. Pedig mondtam a fickónak, hogy még nem csináltam ilyet, de arra gondoltam, ha értek a pshez, akkor meg tudom csinálni azt, amit kér. Nem így lett.
az látszik rajta. hogy ért a photoshophoz, meg az is, hogy a webes dolgokhoz nem
Bexter
Nekem olyan érzésem van nézve a képet, mintha most kezdenéd... De tudom hogy nem.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

xelag
Legalább nem tudod besorolni semmilyen kategóriába és stílusba sem (a negatív jelzõkön kívül) és programozni pedig mindent lehet, bár én nem tudok.(még)
Úgy vannak megoldva a layerek, hogy ugyan úgy kéne elhelyezni õket, mint egy egyszerûbb oldalnál, mi a nehéz ebbe? Az,hogy nem téglalapokból áll és nem közvetlenül egymás mellett van minden? (Elsõnek olyat csináltam, de az meg túl retro volt neki..) Nem véletlenül vannak a különbözõ formátumok. Nem jpg-ben gondoltam az oldal egészét, hanem olyan formátumban, ami az üres részeket is érzékelteti.
JA és nem bántasz meg egyáltalán, csak rosszul esik a negativitás.

MANOWAR: Erõltetni semmit sem fogok rátok. A lényeg, hogy én tudom hogy jó és király lehet még egy kis munkával.(de már nem foglalkozom vele, mert a hóhér faszán lévõ eperdzsemnek sem kell rajtam kívül, én nekem meg nincs online boltom.(még)

DöflingR: Ez a letisztult és áttekinthetõsdi divat szöveg amit mindenhol hallok, már az agyamon jön ki. (kinek mi az áttekinthetõ nem így van?! De!) Valaki szereti a kalandokat, valaki nem. Valaki szeret keresni, valaki nem! JAh, hogy már lusta mindenki, akkor megértem, hogy miért az egyszerûség a menõ.

Számomra ez az oldal design nem jelent semmit sem, mivel nem kellett a csávónak. Viszont elfelejti azt, hogy ez még nagyon nem volt kész, úgyhogy még a lelkemet sem adtam bele. Szóval simán lehetett volna még
ebbõl : http://images.killermovies.com/s/starwarsepisodeiii/gallery/starwars3_02.jpg

ez is: http://yankeerev.files.wordpress.com/2011/02/darthvader1.jpg

De késõ bánat..<#violent>
RaZoK
nem akarlak megbántani de az esztétikumod nulla és ezt egyébként programozni se lehet ...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

MANOWAR
Pozitív dolog, hogy nem erõltetted a "mennyire jó" hozzá állást azt hittem az lesz belõle. 😊

Jim Morrison
te zártad be?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DöflingR
Volt már olyan webárúház, amit pár másodperc után zártam is be, mert nem volt áttekinthetõ és letisztult. Érdemes megfontolni 😊

xelag
Bocs, nem voltam gépnél azért nem linkeltem újra nektek.
Ízlések és pofonok, kár ezen vitázni. Az egész azon múlik, hogy ki mennyire képes eladni akár még a sz.rt is! Mert ugyebár lehetséges már ez is.
Indok kell jó sok és kitartás.
Amúgy meg, ha megnézitek úgy raktam be ide a linket, hogy már lefosoztam... Hogy mi lett az eredménye? A következõ 10 hozzászólás mind lefosozta. Némi önálló gondolatotok is lehetne, bár az igazat megvallva egyre inkább belátom, hogy parfümboltnak ez nem lenne ok, de pl egy játékáruháznak már inkább, más színekkel és betûtípusokkal.
Legközelebb majd úgy linkelek, hogy szerintetek is király?!
RaZoK
hát ez télleg borzasztó

hungary27
megváltoztál
MANOWAR
hmm hogy lett meg?

SMGBAS
Nem olyan vészes ez

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

madi 9k
Más színek és vonalak meg elrendezés és egész jó az! 😄

http://www.madaraszautosiskola.hu

Jim Morrison
egyedi, az tény.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
DöflingR
Én is látni akarom! Közkívánatra! 😄 De ha szerinte jó lett, plusz még írja is, hogy nem fogja töröltetni... akkor ? 😄

MANOWAR
cache-bõl sem tudtam vissza hozni <#eplus2>

VRSDM
szépen beszéljünk egymással! 😊

u dont have to listen anybody else but me

Spészgószt
nem meri! <#eplus2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

RaZoK
<#vigyor3>

na tölcsed visza hagy nézzem meg

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SMGBAS
Engem is érdekelne

passatgt
nem akarod látni

RaZoK
"a csávó nem tudta, hogy mit akart."<#taps><#taps><#taps>

most legyen dezsávum? nem lesz mert minden alkalommal ez történik ...

többnyire 10 soros leírásokat kapok (a strukturára vonatkozolag) ebben a szakmában az a pláne, hogy elvárják, hogy az ujjadbol szobd ki milyen legyen, a veséjében kell, hogy érezzen teged!

***egyébként halottt a link és nem láttam, feltöltenéd mégegyszer? ****

nekem be se hozza
MANOWAR
😊

ScarY MAN
web 2.0

vegyíted a múltat és a jelent, plusz adsz hozzá kis kreativitást és máris nem majmolod teljesen a trendet . merni kell újat álmodni 😄

de ez most a meghatározó irány

...

xelag
Elfelejtitek, hogy a régi divat mindig visszajön. A másik pedig az, hogy oké, hogy a megrendelõ körbe néz, hogy kinek milyen oldala van, de ismételten azt mondom erre, hogy miért kéne más oldalait utánozni a stílusban? Én abból indulok ki, hogy mindenki egyedit akar és kell is, vagy esetleg a dedóba vagyunk? Ha neked ilyen van, akkor nekem is olyan legyen...bocs
passatgt
"hogy nem 2000-et írunk"

*hogy nem 1995-öt írunk

MANOWAR
Xelag tényleg jó a kinézete csak egy pici probléma van, hogy nem 2000-et írunk hanem 11 évvel késõbb vagyunk. Mások az elvárások a trend színek, formák stb. Nem fogadod el, hogy ez van az nem a megrendelõ baja hanem a tied. Szerinted honnan jön az elképzelése a megrendelõnek - biztos körbe néz a netten fõleg a leendõ konkurenciáknál vagy akár ha simán nettezik élbõl más dizájnokkal találkozik amitõl más kép alakul ki benne. Szerintem azért itt vagyunk egy páran akik túl vannak jó pár oldalon és nem egyszer rácsesztünk hiába volt benne több napos esetleg hetes meló (csak a kinézet). Követni kell a trendet / még jobbat egyedit kitalálni. Néha jó ha teljesen szabad kezet kap az ember, néha viszont átok. Ha körbe nézel szinte mindegyik ilyen oldal letisztult, egy szép színnel hozzá illõ betû színnel és stílussal a tetején egy fasza headerrel, a többirõl már a termék képének kell hogy gondoskodjon és persze a kötelezõ márka szimbólumok és logók. Van azért még egy dolog az ár, vannak akik 20eft adnak érte vannak akik 200-at, biztos nem fogok 1-2 hetet foglalkozni 20eft-sal a többi mellett.

xelag
Igazad van, csak hogy a csávó nem tudta, hogy mit akart.
Elrendezésben volt elképzelése és ,hogy a keresõnek legyen 2 helye, ennyi. Ja és hogy szereti az ilyen formabontó formákat. Ezért csináltam ilyenre, csak ez mégsem tetszett neki.
Majd sajátnak felhasználom, ennyi az egész.. aki hülye az hülye. A másik pedig, hogy semmibe nem tart azt mondania a megrendelõnek, hogy pl a gomb részeket cseréljem le vagy a színeket és a formákat. Aki nem képes beszélni az ........
Aki azt tudja mondani valamire, hogy nem tetszik , akkor azt is tudja megmondani, hogy miért nem! Ezután lehetõség nyílik a változtatásra.
A normális kommunikáció eléggé hiányzik az emberekbõl azt hiszem.
RaZoK
ha el akarod adni akkor ne azzal foglalkozz, hogy neked mi teccik 😉

xelag
Szerintem meg nem kéne töröltetni,legalább van mibõl tanulnotok, mégpedig azt, hogy így kell kinéznie egy modern fiatalos weboldalnak. 😉
xelag
Szerintem meg jó lett. Egyedi és senki másnak nem lenne ilyen. A színek pedig a legkevesebb..... akármikor át lehet állítani másra.
Nem akartam sablon oldalt kreálni, inkább belevittem a kreativitásom.
Azt hiszem túlságosan is a leegyszerûsített formát követi itt mindenki.
Egy dologban tuti ötöst érdemelne az oldal szerintem, kitûnne az összes többi közül...és még pokémonok is elférnének rajta.
MANOWAR
A kutyafáját micsoda makrókat lehet itt találni...<#eljen>

VRSDM
de ha a parfüm helyett a pokémonosokat akarnánk megfogni, oda illene 😊
/degonosz

u dont have to listen anybody else but me