41998

photoshop-banner.jpg
  • passatgt
    Persze, ez egy működő oldal lesz előbb utóbb, remélem előbb:)
  • JackMeadow
    félre ne értsd passat nem a te munkádat fogom leszolni, de én már egyszerűen herotot kapok az ilyen stílusú oldalaktól: single page weboldal finoman texturált háttérel menő infografikácskákkal hát sztem baromi unalmas kaptafa má. nem mintha nekem lenne jobb ötletem enis pont most szenvedek egy designen, nyilván ez most a divat de x+1 ugyanilyen weboldalt látni. Mindamelet stílusában a tőled megszokott precizitással és finomságal van elkészítve, csak h szó ne érje a ház elejét. szép munka de sztem uncsi nekem legalábbis biztos
  • papi08
    Valóban gyönyörű, de Bexternek igaza van..egy kicsit le kellene sötétíteni azt a szöveget :)

Amúgy ezt le is kódolod használható oldalra?
  • Bexter
    Fejléc bal oldalán a szöveg lehetne sötétebb. De lehet csak én vagyok fáradt. Amugy
  • passatgt
  • passatgt
  • papi08
    Köszönöm mind a kettőtöknek :)
    Sikerült bekerülnöm, holnap áttanulmányozom az oldalt :) :D
    Köszi még egyszer :)
  • LaliK
    Tőlem is kaptál egyet :p
  • Bexter
    megvolt :)
  • papi08
    Kis OFF:
    Tudom nem illik, de mégis megteszem, szeretnék megkérni 3 olyan itt tartózkodó Forrst tagot, hogy szavazzon kérem a bejutásomra :D Régóta szeretnék már bejutni :D Link: http://forrst.com/i/0tR Köszönöm! :)

ON:
  • xelag
    megtaláltam: Aki nem tudná még elmondom, hogy amikor az image size-ba vagy, akkor alul betudod állítani, hogy méretezéskor mit tegyen az élekkelaz elmossa e az éleket, vagy sem és itt a legfelső (nearest neighbor)
  • xelag
    sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok és nagyon remélem, hogy tudjátok a választ is. Tehát, amikor duplázok egy képméretet, hol tudom beállítani azt, hogy a pixelen lévő színek csak megduplázódjanak?
    Jelenleg azt csinálja, hogy amikor nagyítok valamit, akkor átmenetet hoz létre a színek között ezzel egy új színt létrehozva, holott nem lenne szükségem új színre.
    Hogy érthetőbb legyen, van pl egy 2*2 pixeles képem az egyik fél 2 pixel piros a másik kettő kék, amikor felnagyítom 4*4 pixelre létrehozza a lilát, holott nem kértem. Elviekben úgy képzelem, hogy ami az előbb 2 pixel piros volt, az a fele ugyan úgy marad az a szín átmenet nélkül, csak már 8 pixel helyet foglal el. Igazából csak ezt a "kedvező" funkciót szeretném kikapcsolni a psből, ha lehetséges.
  • papi08
    Javítva :D
    KÉP
  • Bexter
    I want to believe!

:D

Zavar hogy átlátszóak.
  • papi08
    Hááát, EZ lett belőle...:D
  • Bexter
    ha sütne a nap mondnaám hogy csinálok neked egy olyan képet... :(
  • pxxl
    ott már jártam. kevés sikerrel :(
  • Bexter
    talán sxc.hu
  • pxxl
    valaki tudna linkelni olyan oldalt, ahol ingyen vannak stock fotók?

történetesen nekem most egy olyan kép kellene, amin rozé bor van egy pohárban, fehér háttérrel. (164x234, 300dpi, borító)
  • papi08
    Köszönöm! :)
  • Bexter
    Parancsolj :)

4272*2848
    4.34 Mb
    Használd egészséggel. Majd credtbe írj bele :D
  • papi08
    Esetleg nem tudnád elküldeni az alapot a meglévő legnagyobb felbontásba? :$ :P
  • Bexter
    fagyott a víz :)
    Még télen fotóztam. Azért nem tükröződik mert feljebb van.
    Kissé összecsapott akép, látszikc sak 5 perc volt, de ugy rámjött :D
  • xelag
    Viszont tudjuk mindannyian, hogy az nem az igazi hold! Nekem tetszik.........! Bár kicsit mintha sötét lenne ilyen hold nagyságnál és a vízben nem tükröződik az óriási objektum sem. :P Egy ici picike tükröződés talán dobna még a kép hangulatán.

Én lejjebb húznám a holdat olyannyira, hogy a vízben tényleg látszódhasson a tükröződése és épp úgy a bal oldali fénycsíkkal is ezt tenném. A sötét erdős részbe pedig világító zöld vagy kék esetleg pirosas sárgás világító szemeket, vagy szentjánosbogár fényeket.....esetleg tábortűz fényeket helyeznék el. Rakhatnál rá akkor már még sok kis fénylő csillagot , ami szintén a vízből visszatükröződhetne. Természetesen vízi hulla alakot is elhelyezhetnél a vízben valahol sejtelmesen és halványan a detektívek számára.
  • pxxl
    not bad.

btw ekkora holfénynél nem lenne ilyen sötét :D
  • Bexter
    [center]
  • JagFater
    Hella!
    Na ja, ilyesmi kéne kurvára, csak nem fizetős. :-)
  • pxxl
    ja tutorial, de akkor is :D

• Dynamic
    premium:) (fizetős)
  • kormen
    Szia!

Ez nem jó?

http://tutsplus.com/tutorial/create-a-wine-bottle-and-glass-with-smart-objects/
  • pxxl
    ebben*
  • pxxl
    és eben mi a jó?
  • JagFater
    aha.
    Ilyesmi kéne, én csak ezt az egyet találtam, de sztem ez nem olyan jó:
    http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/drawing/how-to-draw-a-wine-bottle-in-photoshop.html
  • JackMeadow
    rajzolni szeretnél v mi?
  • VRSDM
    mit jelent a like angolul?
  • JagFater
    Tudtok esetleg egy jó üveg tutoriált? Igazából borosüveg kéne, de mindegy milyen, csak üveg legyen. :-)
  • pyrohun #40761
    Arra a két csúnya ikonra gondolsz? Az nem ugyanaz, mert azt senki sem látja. A Facebook-on pl. az a jó, hogy ki lehet nyilvánosan fejezni egy (pozitív) véleményt mindenféle felesleges szócséplés nélkül csak azzal, hogy megnyomom a like gombot. :)
  • NessieGraf
    Van like. Unlike is. Az egyetlen értelmes oldal, ahol mindkettőt megcsinálták.
  • pyrohun #40759
    kár, hogy itt nincs like gomb :)
  • LeWyTy
    2.2Mára leállok