41998
-
#40797 Persze, ez egy működő oldal lesz előbb utóbb, remélem előbb:) -
JackMeadow #40796 félre ne értsd passat nem a te munkádat fogom leszolni, de én már egyszerűen herotot kapok az ilyen stílusú oldalaktól: single page weboldal finoman texturált háttérel menő infografikácskákkal hát sztem baromi unalmas kaptafa má. nem mintha nekem lenne jobb ötletem enis pont most szenvedek egy designen, nyilván ez most a divat de x+1 ugyanilyen weboldalt látni. Mindamelet stílusában a tőled megszokott precizitással és finomságal van elkészítve, csak h szó ne érje a ház elejét. szép munka de sztem uncsi nekem legalábbis biztos -
#40795 Valóban gyönyörű, de Bexternek igaza van..egy kicsit le kellene sötétíteni azt a szöveget :)
Amúgy ezt le is kódolod használható oldalra? -
#40794 Fejléc bal oldalán a szöveg lehetne sötétebb. De lehet csak én vagyok fáradt. Amugy -
#40793 -
#40792 -
#40791 Köszönöm mind a kettőtöknek :)
Sikerült bekerülnöm, holnap áttanulmányozom az oldalt :) :D
Köszi még egyszer :)
-
#40790 Tőlem is kaptál egyet :p -
#40789 megvolt :) -
#40788 Kis OFF:
Tudom nem illik, de mégis megteszem, szeretnék megkérni 3 olyan itt tartózkodó Forrst tagot, hogy szavazzon kérem a bejutásomra :D Régóta szeretnék már bejutni :D Link: http://forrst.com/i/0tR Köszönöm! :)
ON: -
#40787 megtaláltam: Aki nem tudná még elmondom, hogy amikor az image size-ba vagy, akkor alul betudod állítani, hogy méretezéskor mit tegyen az élekkelaz elmossa e az éleket, vagy sem és itt a legfelső (nearest neighbor) -
#40786 sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok és nagyon remélem, hogy tudjátok a választ is. Tehát, amikor duplázok egy képméretet, hol tudom beállítani azt, hogy a pixelen lévő színek csak megduplázódjanak?
Jelenleg azt csinálja, hogy amikor nagyítok valamit, akkor átmenetet hoz létre a színek között ezzel egy új színt létrehozva, holott nem lenne szükségem új színre.
Hogy érthetőbb legyen, van pl egy 2*2 pixeles képem az egyik fél 2 pixel piros a másik kettő kék, amikor felnagyítom 4*4 pixelre létrehozza a lilát, holott nem kértem. Elviekben úgy képzelem, hogy ami az előbb 2 pixel piros volt, az a fele ugyan úgy marad az a szín átmenet nélkül, csak már 8 pixel helyet foglal el. Igazából csak ezt a "kedvező" funkciót szeretném kikapcsolni a psből, ha lehetséges. -
#40785 Javítva :D
KÉP -
#40784 I want to believe!
:D
Zavar hogy átlátszóak. -
#40783 Hááát, EZ lett belőle...:D -
#40782 ha sütne a nap mondnaám hogy csinálok neked egy olyan képet... :( -
#40781 ott már jártam. kevés sikerrel :( -
#40780 talán sxc.hu -
#40779 valaki tudna linkelni olyan oldalt, ahol ingyen vannak stock fotók?
történetesen nekem most egy olyan kép kellene, amin rozé bor van egy pohárban, fehér háttérrel. (164x234, 300dpi, borító) -
#40778 Köszönöm! :) -
#40777 Parancsolj :)
4272*2848
4.34 Mb
Használd egészséggel. Majd credtbe írj bele :D -
#40776 Esetleg nem tudnád elküldeni az alapot a meglévő legnagyobb felbontásba? :$ :P -
#40775 fagyott a víz :)
Még télen fotóztam. Azért nem tükröződik mert feljebb van.
Kissé összecsapott akép, látszikc sak 5 perc volt, de ugy rámjött :D -
#40774 Viszont tudjuk mindannyian, hogy az nem az igazi hold! Nekem tetszik.........! Bár kicsit mintha sötét lenne ilyen hold nagyságnál és a vízben nem tükröződik az óriási objektum sem. :P Egy ici picike tükröződés talán dobna még a kép hangulatán.
Én lejjebb húznám a holdat olyannyira, hogy a vízben tényleg látszódhasson a tükröződése és épp úgy a bal oldali fénycsíkkal is ezt tenném. A sötét erdős részbe pedig világító zöld vagy kék esetleg pirosas sárgás világító szemeket, vagy szentjánosbogár fényeket.....esetleg tábortűz fényeket helyeznék el. Rakhatnál rá akkor már még sok kis fénylő csillagot , ami szintén a vízből visszatükröződhetne. Természetesen vízi hulla alakot is elhelyezhetnél a vízben valahol sejtelmesen és halványan a detektívek számára. -
#40773 not bad.
btw ekkora holfénynél nem lenne ilyen sötét :D -
#40772 [center] -
JagFater #40771 Hella!
Na ja, ilyesmi kéne kurvára, csak nem fizetős. :-) -
#40770 ja tutorial, de akkor is :D
-
#40769 premium:) (fizetős) -
kormen #40768 Szia!
Ez nem jó?
http://tutsplus.com/tutorial/create-a-wine-bottle-and-glass-with-smart-objects/ -
#40767 ebben* -
#40766 és eben mi a jó? -
JagFater #40765 aha.
Ilyesmi kéne, én csak ezt az egyet találtam, de sztem ez nem olyan jó:
http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/drawing/how-to-draw-a-wine-bottle-in-photoshop.html
-
JackMeadow #40764 rajzolni szeretnél v mi? -
#40763 mit jelent a like angolul? -
JagFater #40762 Tudtok esetleg egy jó üveg tutoriált? Igazából borosüveg kéne, de mindegy milyen, csak üveg legyen. :-) -
#40761 Arra a két csúnya ikonra gondolsz? Az nem ugyanaz, mert azt senki sem látja. A Facebook-on pl. az a jó, hogy ki lehet nyilvánosan fejezni egy (pozitív) véleményt mindenféle felesleges szócséplés nélkül csak azzal, hogy megnyomom a like gombot. :) -
#40760 Van like. Unlike is. Az egyetlen értelmes oldal, ahol mindkettőt megcsinálták. -
#40759 kár, hogy itt nincs like gomb :) -
#40758 2.2Mára leállok