PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Keresgettem neten de csak ceruzarajzot találtam.
Jók lettek ezek az állatok. Különösen a kobráf.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Semmi bajom azzal a tablóval, csak már beleéltem magam 😊
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Köszi az észrevételeket, kritikákat mindenkitõl 😊
Ez még az igényesebbek közül való. Bár jó lett volna valami kevésbé elütõ módon beleépíteni az osztálylogót, mondjuk egy bicskával belefaragni az asztalba, vagy nem tudom.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
"Nyílván nem csak a minimal létezik, de mostmár akkor arra is mondhatjuk, hogy minden 2. az 😊"
Meg úgy átlagban semmilyen minimalt nem szeretek. zenében sem tudom hallgatni.. Nem érzem mûvészetnek 😊 Ezen kívül elfogadom, amit mondassz.
Nyílván nem csak a minimal létezik, de mostmár akkor arra is mondhatjuk, hogy minden 2. az 😊

8,8
Céerté
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
szóval tudod mire kell.
nézz meg a témában korábbi már sikeres százezer logót / cimet.
/vigjátéknak nincs logója vagy van? nemtudom. na mindegy
szóval hogy nem gáz megnézni hogyan kell.
nem kell hogy nullából találd ki újra a marketinget.
nézz meg sokat elismételem.
ne csak nézelõdj közöttük. válogasd ki a legjobbakat. majd azokat nézd sokáig, jöjj rá miért tetszik az egyik jobban mint a másik.
ha ez megvan ezeket az elemeket (mindegyik legjobból ami szerinted a legjobb) rárakod a saját puritán ötletedre.
és ha jól szelektáltál nyertél 😉
u dont have to listen anybody else but me
A Lényeg, hogy a logó egy vidámabb, fiatalos, enyhe romantikus beütéssel ellátott vígjátékhoz kellene...Ehhez így valami ötlet? 😊
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Anélkül,h tudnám pontosan mire kellene,h esetleg dolgokat emeljek át onnan,ami arra a témakörre jellemzõ,olyat tudnék most így hirtelen mondani,h én speciel nem vagyok fanja a körben logónak..Túl sok van belõle. Körbe' ez, körbe' az. Terjeszkedjen az a logo..
Aszondanám,hogy csinálj olyat,h eldobod a kört és kijelzõformát csinálsz helyette.Mint a telefon a képen.Vízszintesen.Hátterét sötétebbre veszed..mint például a logo karimája.v még egy kicsit sötétebbre.A karima meg világos.Csak úgy mint az outer glow a szövegen.Tehetsz még a szövegre pixelcuccot,hogy látni lehet ahogy pontokból áll össze a szöveg.Pici résekkel.
Aztán még olyan ferde csíkokat is tehetsz rá,mint amit rajzfilmekben ablakokra,tükrökre szoktak rajzolni,h látszódjon,h egy kijelzõben van a szöveg.Bal felsõ,meg jobb alsó sarokba tegyed,h ne takarja el a szöveget.De eltakarhatod,te tudod,csak behányom ami eszembejut.
Talán kört a szöveg köré a kijelzõn belül,1et-2t,valamennyit,más-más színben mint díszítõelem.
Hirtelen ennyi.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Tudom, ki van írva hogy nem segítségkérõ a topik. De.
Van egy logómunkám, amit eddig el is fogadtak, de jött hozzá egy újabb instrukció:
"Tedd bonyolultabbá, egyedibbé"
Már csak vergõdöm az ötlettelenség tengerén, nem jön az ihlet sajnos..:/
Az lenne a kérdésem, a lentebb linkelt logót hogy lehetne bonyolultabbá/egyedibbé tenni?
LOGÓ
Kérlek titeket, csak komoly ötleteket mondjatok. Nagyon kellene :/
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.