PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
ott van az aláírásomban-.-

VRSDM
szeretném használni megint de elfelejtettem a nevét. <#miaz>

u dont have to listen anybody else but me

passatgt
igen

VRSDM
te csináltad anno a zenelejátszót?

DöflingR
dribbble-ön ment a lájk.

passatgt

hungary27
Á, köszi szépen.

SMGBAS
Ez segíthet egy kicsit

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Szerintem egész jó lett. Megmutatnám, de azóta meghalt a vinyóm és nincs már meg 😞

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

És sikerült? 😊

SMGBAS
Egyszer születésnapra én is csináltam egy "45 000-est". Én sem találtam hozzá tutort, megnéztem, hogy hogyan is néz ki a pénzen és megpróbáltam olyat csinálni 😄

kombináld a filtereket, kell valami ami sziluettet csinál valami ami kidomboritja meg ami oszekarcolgatja, vmi nem is kel filter csak trashold bevel

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Tudtok olyan tutorialról ami ilyen rézkarcszerûvé tesz egy fotót? Mint a pénzeken ami van
Keresgettem neten de csak ceruzarajzot találtam.

Jók lettek ezek az állatok. Különösen a kobráf.

nyuny01
Régebben találkoztam ilyen képekkel,gondoltam kipróbálom én is! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

zsolesz92
A javítást ugyí értem, hogy kedvem sem volt mergnyitni a nyomorult psd fájlt, mert megörültem, hogy ez lesz a tablónk, szépen kipofoztam volna, majd jött a bejenetés hogy inkább megvesszük 20-30k ért mástól, és minimal 😊

Semmi bajom azzal a tablóval, csak már beleéltem magam 😊

pedig csak multiply kéne rá

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zsolesz92
Ahham a nyelvet én isa észrevettem, de aztán már nem volt kedvem javítani, ugysem lesz használva. 😊

Köszi az észrevételeket, kritikákat mindenkitõl 😊

szerintem egész jó, bár a betûtípus nem az igazi, meg nekem fura, hogy csíkos papírra van rajzolva a nyelv, de a rajzon belül nem látszik a csík
Leellenõrizve, tényleg elég igénytelenek vannak. Semmi ötlet, bevágva egy háttérkép azt csá.
Ez még az igényesebbek közül való. Bár jó lett volna valami kevésbé elütõ módon beleépíteni az osztálylogót, mondjuk egy bicskával belefaragni az asztalba, vagy nem tudom.

RaZoK
nekem tetszik, egyébként 10-8 tabló igénytelen stílustól függetlenül ... ez szépen ki van dolgozva

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

zsolesz92
pont ezt a választ akartam megelõzni ezzel:

"Nyílván nem csak a minimal létezik, de mostmár akkor arra is mondhatjuk, hogy minden 2. az 😊"

nemvagyok otthon tablo trendekben de kétlem hogy csak minimal meg elcsépelt létezik (hozzáteszem a miénk is hasonló volt, de még mindig több fantázia volt szerintem benne) meant no harm

zsolesz92
Most irta Jack hogy minden 2. ilyen 😄

hungary27
Ilyet mintha láttam már volna valahol.
SMGBAS
De van különbség pl. két neonzöld között is és úgy már nem mindegy.

zsolesz92
Nekem nem tetszenek a minimal tablók, amiket ma csinálnak :S
Meg úgy átlagban semmilyen minimalt nem szeretek. zenében sem tudom hallgatni.. Nem érzem mûvészetnek 😊 Ezen kívül elfogadom, amit mondassz.
Nyílván nem csak a minimal létezik, de mostmár akkor arra is mondhatjuk, hogy minden 2. az 😊

neharagudj de minden 2. tablo ilyen, es mintha 10 évvel ez elõt készült volna

zsolesz92
Ja a rolling stones nyelv az osztály jelkép azért van rajta

zsolesz92
Az idei tablótervem ilyenre sikerült, tovább nem folytattam, mert nem lett megszavazva, inkább úgy csináltatjuk... Egyébként a felirattal játszanék egy kicsit mást nem változtattam volna.

de ha x szín szarul jelenik meg a párja is ugyanannyira lesz szar nem? de lehet h nemtudni 😄

Bexter
Hát ha szarul van beállitva nehezebb 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ez a jatek sztem pont nem monitorfuggo

SMGBAS
10-9-9-8-9-8
8,8
Céerté

pxxl
állat 😄DDD

am ezt nem kalibrált monitoron nyomtam 😄

All hail the double x!

Spészgószt
én a 4.nél feladtam...szokás szerint a macskám pont ilyenkor nem hagy békén ott sétál a monitor elõtt, hogy figyeljek már rá, amikor odébb hesegetem, akkor meg lefekszik a bill mellé, természetesen a esc a kispárna! <#falbav>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LaliK
Jólvan, mindenki tudja hogy milyen monitorod van 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

pxxl
3. részt elbsztam 😄 <#falbav>

All hail the double x!

LaliK
*6,3

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

LaliK
Fúj csak 6,4-at kaptam 😄

Spészgószt
<#ticking> addiktív erõsen !

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Bexter
Off

Game

http://bexter.hu Szép Fényeket!

papi08
Köszönöm 😊

Karajjj: Egy sorozat lesz majd..😊

13 éve itt. Szép idő.

vígjátéknak logó?
VRSDM
" always hear the pros, but dont always listen them "

szóval tudod mire kell.
nézz meg a témában korábbi már sikeres százezer logót / cimet.
/vigjátéknak nincs logója vagy van? nemtudom. na mindegy

szóval hogy nem gáz megnézni hogyan kell.
nem kell hogy nullából találd ki újra a marketinget.

nézz meg sokat elismételem.
ne csak nézelõdj közöttük. válogasd ki a legjobbakat. majd azokat nézd sokáig, jöjj rá miért tetszik az egyik jobban mint a másik.

ha ez megvan ezeket az elemeket (mindegyik legjobból ami szerinted a legjobb) rárakod a saját puritán ötletedre.

és ha jól szelektáltál nyertél 😉

papi08
Sajnos este siettem egy kicsit.
A Lényeg, hogy a logó egy vidámabb, fiatalos, enyhe romantikus beütéssel ellátott vígjátékhoz kellene...Ehhez így valami ötlet? 😊

Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

SMGBAS
Csak felkeresett valami képfeltöltõs oldal linkcsere miatt és láttam, hogy azzal az oldallal is partnerek és ismerõs volt 😄

papi08
Köszönöm szépen, máris rengeteget segítettél! Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

berlinboy6329
Sok minden nekem se jut eszembe,bár nem mintha logomester lennék.

Anélkül,h tudnám pontosan mire kellene,h esetleg dolgokat emeljek át onnan,ami arra a témakörre jellemzõ,olyat tudnék most így hirtelen mondani,h én speciel nem vagyok fanja a körben logónak..Túl sok van belõle. Körbe' ez, körbe' az. Terjeszkedjen az a logo..

Aszondanám,hogy csinálj olyat,h eldobod a kört és kijelzõformát csinálsz helyette.Mint a telefon a képen.Vízszintesen.Hátterét sötétebbre veszed..mint például a logo karimája.v még egy kicsit sötétebbre.A karima meg világos.Csak úgy mint az outer glow a szövegen.Tehetsz még a szövegre pixelcuccot,hogy látni lehet ahogy pontokból áll össze a szöveg.Pici résekkel.

Aztán még olyan ferde csíkokat is tehetsz rá,mint amit rajzfilmekben ablakokra,tükrökre szoktak rajzolni,h látszódjon,h egy kijelzõben van a szöveg.Bal felsõ,meg jobb alsó sarokba tegyed,h ne takarja el a szöveget.De eltakarhatod,te tudod,csak behányom ami eszembejut.

Talán kört a szöveg köré a kijelzõn belül,1et-2t,valamennyit,más-más színben mint díszítõelem.

Hirtelen ennyi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

papi08
Sziasztok!

Tudom, ki van írva hogy nem segítségkérõ a topik. De.
Van egy logómunkám, amit eddig el is fogadtak, de jött hozzá egy újabb instrukció:
"Tedd bonyolultabbá, egyedibbé"

Már csak vergõdöm az ötlettelenség tengerén, nem jön az ihlet sajnos..:/

Az lenne a kérdésem, a lentebb linkelt logót hogy lehetne bonyolultabbá/egyedibbé tenni?

LOGÓ

Kérlek titeket, csak komoly ötleteket mondjatok. Nagyon kellene :/

Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.