41998

photoshop-banner.jpg
  • rooney8
  • Bexter
    sxc-n képeket nekte se jeleniti meg nagyban?
  • Bexter
    Valld be Vinyus skizo alregje vagy :D
  • warass
    Kicsi a világ, pont ezt látom amikor kinézek az ablakon
  • Bexter
    Jah de ez télen finnország :D
  • Tyler1
    lehet télen is nyári képet csinálni: december-> Egyiptom :)
  • nonicks
    nem látjátok hogy láva!?
  • passatgt
    fogadjunk, hogy ez hó:)
  • nan76
    szerintem,jég
  • haki92
    de há ezen látszik h homok....vagy miva?
  • Bexter
    Egyenlőre csak ez van fenn majd teszek még fel. Lehet találgatni hol készült. Elég az ország!
  • haki92
    kiváncsivá tettél :)

#31459: no comment -.-
  • Bexter
    Mutassak képet amit télen csináltam de azt mondanád rá hogy nyáron készült? :)
  • DöflingR
    Kezdessz elragnarosodni! emesenen mé nem vaty?
  • theone91
    Te tényleg ilyen hülye vagy. Nem azt mondta, hogy téli, hanem télen csinálta, azaz arra utalt, hogy nemrégiben készült. Úgy látszik divat értetlennek lenni.

Btw, nagyon jó! Mondjuk a színekkel eljátszogattam volna.
  • haki92
    gecc ha nem mondod h téli kép akkor csak az ég színéből jövök rá :D
  • ricsimaster
    Ez életem első panoráma képe :D még télen csináltam

remélem Deviantartról lehet belinkelni...
  • NessieGraf
    A text eszközzel egyszerűen rá tudsz írni, magától rágörbül az ívre. Viszont előfordulhat, hogy nem arra az oldalára írsz, ahova szeretnél. Ezen segít a path vertikális fordítása (edit menüben, transform path), majd a path ellenkező irányú görbítése. A path select, illetve direct select eszközök bármelyikével arrébb tudod tolni a szövegírás kezdőpontját.
  • Tempest
    Natual brushes 2 ben van ez alapból benne van (pastel light bocs),de találsz a neten brush pakkokat vannak egész jók.A kontúrok megrajzolásához ha fel akarod gyorsítani , flaming pear > organic edges plug in. Aztán tényleg csak ki kell színezni : )
  • passatgt
    hogy ez a flash cs4 mekkora egy fos
  • SrAta
    Köszi a segítséget
    Mi az a soft pastel? nemtudom
  • Tempest
    Ha festményszerű hatást akarsz elérni érdemes legalább új rétegre akkor nem lesznek benne oda nem illő színek. De nem árt ha a kontúrokat legalább átmásolod hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Rá is szoktam magára a képre változó nem ezen van a hangsúly.3 tól 20 pixel. Ecsetek különbözően viselkednek ,a vastagság és a erősségen kívül nem variálom át inkább váltok másikra. Első lépés a háttér pl. soft pastel elnagyoltan az már eleve kicsit variál a színekkel ha egymásra érnek. Aztán kicsit részletesebben a témát meg a fontosabb részeket. Végül egész kis ecsettel az arcot ,kezet stb.
  • Dénes é
    szöveget hogyan lehet rágörbíteni egy ívre?
    pen tool-al csináltam egy ívet és egy szöveget szeretnék olyan vagy arra az ívre görbíteni
  • SrAta
    Te különben az egész képet átrajzolod, vagy csak belehuzogatsz vonalakat?
    mekkora ecsettel dolgozol?
    Nyomásérzékenység hogy van állítva? kis nyomásra halvány nagy nyomásra erős vagy úgy vastagodik ahogy nagyobb a nyomás?
    Tetszenek a munkáid
    GRAT
  • Tempest
    Köszi szerintem is egész jó lett,akkor leleplezem így készült
    első egy screenshot aztán kerestem egy katonát ami beleillik.
    Ja Spetsnazos jobb lett volna,a végén még tettem rá egy célkeresztet.
  • LSL
    Webkamerás panoráma kép ér? Egy baráttal msn-ezem mikor kint volt Vegasban. Kivitte a laptopot a hotel erkélyére én meg nyomogattam a print screent XD És összeraktam neki ezt. Sajnos a kamera túl gyorsan váltogatta a brigthnest így nem tudam jól összehozni...
  • ppk

szaros SE W850i-vel csináltam, egyedül a napfény ami teccik :-D
  • DöflingR
    Kicsibe zsír:D
  • ppk

na má mki beszúrta a saját kis panorámaképét, akko má énis na haaaadd :-D

anno a cégnél készült sok hibával :-D

• Jana93
    Sziasztok, szeretnék tanácsot kérni. Felkeltette az érdeklődésemet a képregényrajzolás, de digitálisan szeretném, és ehhez elengedhetetlen lenne egy tablet. Milyen javasoltok? Max 15.000 forintot szeretnék rááldozni.
    Még nem igazán sikerül jókat rajzolnom, egyáltalán érdemes most megvenni, vagy majd később?
  • DöflingR
    nem saját.

• LSL
    :D
  • Tyler1
    Tudom rég vége a terminátor plakátos "versenynek", de mivel jobb nem jutott az eszembe és unatkoztam, igy csináltam egy kicsit elvont Salvation plakátot! :D

• hungary27
    Hát ha igy jobban belegondolok igazad van.
  • sztyui2
    hát ha miután megcsináljuk a képet, betesszük nagyonkicsibe, szinte használhatatlanba, vagy valami, aztán addunk egy bakszámlaszámot privárba a srácnak, aki rendelt, átutal egy megbeszélt összeget, és előtte vagy utána odaadjuk neki teljes méretben. Így mehet a dolog. Amúgy semmi értelme.
    Legalábbis én nem érzem magam annyira jótétléleknek, hogy csak úgy ingyen csinálgassak egy képet. Ha két perc megcsinálni, akkor azért nem, mert akkor majd megcsinálja más, meg egyébként sincs hasznom belőle. Ha meg több óra megcsinálni, akkor meg azért, mert nem fogok annyit áldozni az időmből, csak hogy ingyen kielégítsek egy megrendelést, ami adott esetben nem is az én ízlésem szerint fog kinézni, és szarnak is gondolom, ezért fel sem használhatom sehol. Viszont ez a megrendelés, ELVILEG, meg kéne csinálni. De tök ingyen biztos nem...
    Elég ha csak a nagyfaszú kigyúrt fox című kérésre gondolok...
  • hungary27
    haljátok mi lenne ha nyitnék 1 topikot "Photoshop Rendelések" lenne a neve itt kérhetnének az emberek képeket mi meg megcsináljuk mi szoltok hozz?
  • stingray
    Á ez nagyon nagy ,ezt hogy?
    Amúgy a "Pipeline" -on nincsenek tengerészgyalogosok,pláne sivatagi álcába.Amúgy viszont gecy nagy.Grat.
  • SMGBAS
    Bazz én arra az épületre az hittem, hogy L alakú... De itt nem az van, hogy NEM ÉRTEM hanem az, hogy NEM tetszenek
  • VRSDM
    zárásként olvasd el ezt a cikket

idézem:
    "Szokás azt mondani, hogy a 3:1-nél nagyobb oldalarányú fotó már panorámaképnek minősül. Ebben a logikában egyetlen gond van csupán, mégpedig akkor, ha egyetlen fotót vágunk meg 3:1 vagy ennél nagyobb oldalarányúra. Ilyenkor klasszikus értelemben vett panorámaképünk nincs ugyebár, de a kitételnek eleget tettünk."
  • VRSDM
    az éptkezésesen is szépen hajlik az égbolt, szépen hajlik a szomszéd tetője. szépen hajlik a ...

ne mondd már hogy nem látod azon a képen hogy kb. 180°van belátva. annyit még te se látsz ha a perpektivikus látszómezőt nem veszem.

mindegy énis lezártam, csak nemértelek hogy mit nem lehet érteni ezen.