41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    hát legalább :)
  • REPS0L
    az első én lennék, sportmotor, de jövőre váltok SMre, meg még sokan mások, és ha már enyém nagyrészt a klub, hadd legyen már az amit én szeretnék :D
  • theone91
  • VRSDM
    felterjesszelek nobeldíjra ? :D
    /énmá'tuttam
  • VRSDM
    van. de ez nyomtató függő is.
    enyém tud pólóra is.
    simán veszel öntapadó matricát és rányomod.
  • JackMeadow
    tökjó most fedeztem fel h ha csinalok egy pathot és rekétyintek text toolal akkor a pathont fog irni :) muszáj volt elmondamon nektek :)
  • SrAta
    Srácok!
    Nos nekem olyan kérdésem lenne hogy (logóklat akarok nyomtatni PL: Hayes, Shimano, Axo, Truvativ) átlátszó papírra feketével és ragad a papír
    Nos van ilyen átlátszó papír?:D
  • Sly06
    Bike

csak vicc, hogy sértődés ne legyen :)
  • Sly06
    ööö ahogy nézem itt az első kép az ami elmondható supermoto-nak, így egyre kevésbé értem a szitut.. " egyébbként szivesen segitek mindenkinek, ha tudok "
  • ktomi22
    aham..de ha de nem tudod vector féjlnak elmenteni.. amint kitöltöd a pen tool kijelölését máris pixelek vannak.. szal nem vectorként menti csak vectorként rajzolod.... mármint nem vector progranmként viselkedik..csak rajzolhatsz vele ugy mint ha... (nem a pontos helyzetét jegyzi meg)... PS vektoros... maximum tuddsz olyat készíteni mint ha vektoros lenne.. ( vexel).... de akkor is raszteres(pixeles) kép lesz...
  • REPS0L
    igazából az sem baj ha nem fújható így utólag, úgyis csak matricázunk ahogy ismerem a lusta pofánkat.
    "ízelítő" a mi világunkból

szóval van itt minden, sok stílusirányzat, hülyülés, már csak ötlet kéne a logohoz :)
  • LSL
    Köszi :) már párszor, mondtam sztem, de mind1, a makettozás megtanított türelmesnek lenni.
    Amúgy igen, ezt a várost már láttam. De ami először pixel artra inspirált az Goon City volt.
  • Rettenthető
    Szóval ez VRSDM #32711 üzenetérte menrt eredetileg (ha nem folyna ki küözben a szemem).
  • Rettenthető
    Hmm. Köszi. Ezt azért jó tudni.

LSL!

A pixelart-hoz gratula! Bár kicsit pihentnek kell hozzá lenni :-)

Gondolom ismered a pixelvárosokat is, mint pl.: http://www.pixel.mgx-studios.com/
  • DöflingR
    ok
  • Bexter
    off

megkoronáztak :D
  • Kicsikiraly
    jólenne, jó az ötlet, csak szerintem hülyén néz ki hogy a k fekete, mert a sötétszürke háttér miatt ott olyan kihagyásnak tűnik az egész.
  • JackMeadow
    sztem kurvasokan nem tudjék lerajzolni
  • VRSDM
    figy egy jó terv az üt mindent.
    lásd pl. az építészetben!
    az egyszerű győt.
    akárki le tudja rajzolni az eifel toronyt, a bigbent, a szidni operaházat, a dubai vitorla hotelt.

és akárki fel is ismeri!
    ez a lényege az egésznek.
  • ChuckyHUN
    Gondolom mindenképp csak egy minta kell, amit kivágsz azt már fújhatod is, nem lehet így túl bonyolult...
  • Sly06
    hát ez így akkor nem lesz egyszerű! elképzelés? azon kívül hogy egyszerű fujható logo legyen.. elég nehéz elképzelni hogy ti miből vágjátok hogy azok ti vagytok :)
  • REPS0L
    igen valami hasonló kéne, amire ránézünk, és hopp vágjuk hogy ezek mi vagyunk, nem valami béna copy :)
    az eddigi próbálkozásokat köszönöm, de egyik sem hatott meg igazából :(
  • dav1d
    még van mit javítanom rajt
  • sztyui2
    Holnap megyek nyaralni, 10 napig nem leszek, de lehet hogy azért benézek a fórumra:D
    Remélem a szállodában,ahová megyünk lesz wifi vagy valami, mert viszek laptopot is(elsősorban a fotók feldolgozására és tárolására, de esős napokon PS-re is:D).
  • dav1d

• DöflingR
    Túl színes már nekem:S
  • sztyui2
    Ja, el is felejtettem. Itt a végleges verziója a legutóbbi CMYK-s képnek
    Kitöltöttem a sok üres részt, és így legalább látható párhuzam a stílusban és design-ban az eddigi két CMYK-s kép között:D
  • LSL
    :DDD okok
    Kössz mindenkinek :)
  • VRSDM
    nézném dev-et erre " server unavailable "
    ennyi . LSL jön arat és a szerver meg koka :D
    /azért ha kérdezik mondd már hogy innen indultál :D
  • sztyui2
    Grat!
  • Bexter
  • VRSDM
    érvényes hát. attól még saját produktum.
    max tarthatod a hátad kalózkodásért...
  • SrAta
    persze:D
    ha te a nem jogtiszta windowsod jegyzettömbében vagy nem jogtiszta wördön írsz egy regényt akkor az a tied:D
  • SrAta
    grat:D
  • VRSDM
  • LSL
    Azta! Pixelartomat nap képének választották deviantarton
  • zolo
    Léteznek bizonyos kiskapuk, amikor te/a szerző lemond a szerzői jogai egy részéről, ha CC (Creative Commons) licensz alatt teszed azt fel, azzal te engedélyt adhatsz a felhasználásra, módosításra, leginkább magán célból engedélyezi.
    Olyankor nem kell engedély kérni, mert ő már ezzel a licenszel megadta.
  • Rettenthető
    Ez abban az esetben is érvényes, ha a program amivel megalkotom a képet, az ...khm... nem 100%-ig jogtiszta?
  • JackMeadow
    de szar :)
  • VRSDM
    treshold az alap. több rétegen van. hogy a valahol előtűnő részlet máshol meg eltűnő . szóval hogy a treshod miatt ne vesszen el semmi részlet sok apró trheshold ból van összetéve. majd ha kész akkor átrajzolom pencil-el mert a threshold még túl részletes...