41998
-
JackMeadow #32742 hát legalább :) -
#32741 az első én lennék, sportmotor, de jövőre váltok SMre, meg még sokan mások, és ha már enyém nagyrészt a klub, hadd legyen már az amit én szeretnék :D -
#32740 -
#32739 felterjesszelek nobeldíjra ? :D
/énmá'tuttam -
#32738 van. de ez nyomtató függő is.
enyém tud pólóra is.
simán veszel öntapadó matricát és rányomod. -
JackMeadow #32737 tökjó most fedeztem fel h ha csinalok egy pathot és rekétyintek text toolal akkor a pathont fog irni :) muszáj volt elmondamon nektek :) -
#32736 Srácok!
Nos nekem olyan kérdésem lenne hogy (logóklat akarok nyomtatni PL: Hayes, Shimano, Axo, Truvativ) átlátszó papírra feketével és ragad a papír
Nos van ilyen átlátszó papír?:D -
#32735 Bike
csak vicc, hogy sértődés ne legyen :) -
#32734 ööö ahogy nézem itt az első kép az ami elmondható supermoto-nak, így egyre kevésbé értem a szitut.. " egyébbként szivesen segitek mindenkinek, ha tudok " -
ktomi22 #32733 aham..de ha de nem tudod vector féjlnak elmenteni.. amint kitöltöd a pen tool kijelölését máris pixelek vannak.. szal nem vectorként menti csak vectorként rajzolod.... mármint nem vector progranmként viselkedik..csak rajzolhatsz vele ugy mint ha... (nem a pontos helyzetét jegyzi meg)... PS vektoros... maximum tuddsz olyat készíteni mint ha vektoros lenne.. ( vexel).... de akkor is raszteres(pixeles) kép lesz... -
#32732 igazából az sem baj ha nem fújható így utólag, úgyis csak matricázunk ahogy ismerem a lusta pofánkat.
"ízelítő" a mi világunkból
szóval van itt minden, sok stílusirányzat, hülyülés, már csak ötlet kéne a logohoz :)
-
#32731 Köszi :) már párszor, mondtam sztem, de mind1, a makettozás megtanított türelmesnek lenni.
Amúgy igen, ezt a várost már láttam. De ami először pixel artra inspirált az Goon City volt. -
#32730 Szóval ez VRSDM #32711 üzenetérte menrt eredetileg (ha nem folyna ki küözben a szemem). -
#32729 Hmm. Köszi. Ezt azért jó tudni.
LSL!
A pixelart-hoz gratula! Bár kicsit pihentnek kell hozzá lenni :-)
Gondolom ismered a pixelvárosokat is, mint pl.: http://www.pixel.mgx-studios.com/ -
#32728 ok -
#32727 off
megkoronáztak :D -
#32726 jólenne, jó az ötlet, csak szerintem hülyén néz ki hogy a k fekete, mert a sötétszürke háttér miatt ott olyan kihagyásnak tűnik az egész. -
JackMeadow #32725 sztem kurvasokan nem tudjék lerajzolni -
#32724 figy egy jó terv az üt mindent.
lásd pl. az építészetben!
az egyszerű győt.
akárki le tudja rajzolni az eifel toronyt, a bigbent, a szidni operaházat, a dubai vitorla hotelt.
és akárki fel is ismeri!
ez a lényege az egésznek. -
#32723 Gondolom mindenképp csak egy minta kell, amit kivágsz azt már fújhatod is, nem lehet így túl bonyolult... -
#32722 hát ez így akkor nem lesz egyszerű! elképzelés? azon kívül hogy egyszerű fujható logo legyen.. elég nehéz elképzelni hogy ti miből vágjátok hogy azok ti vagytok :) -
#32721 igen valami hasonló kéne, amire ránézünk, és hopp vágjuk hogy ezek mi vagyunk, nem valami béna copy :)
az eddigi próbálkozásokat köszönöm, de egyik sem hatott meg igazából :( -
dav1d #32720 még van mit javítanom rajt -
#32719 Holnap megyek nyaralni, 10 napig nem leszek, de lehet hogy azért benézek a fórumra:D
Remélem a szállodában,ahová megyünk lesz wifi vagy valami, mert viszek laptopot is(elsősorban a fotók feldolgozására és tárolására, de esős napokon PS-re is:D). -
dav1d #32718
-
#32717 Túl színes már nekem:S -
#32716 Ja, el is felejtettem. Itt a végleges verziója a legutóbbi CMYK-s képnek
Kitöltöttem a sok üres részt, és így legalább látható párhuzam a stílusban és design-ban az eddigi két CMYK-s kép között:D -
#32715 :DDD okok
Kössz mindenkinek :) -
#32714 nézném dev-et erre " server unavailable "
ennyi . LSL jön arat és a szerver meg koka :D
/azért ha kérdezik mondd már hogy innen indultál :D -
#32713 Grat! -
#32712 -
#32711 érvényes hát. attól még saját produktum.
max tarthatod a hátad kalózkodásért... -
#32710 persze:D
ha te a nem jogtiszta windowsod jegyzettömbében vagy nem jogtiszta wördön írsz egy regényt akkor az a tied:D -
#32709 grat:D -
#32708 -
#32707 Azta! Pixelartomat nap képének választották deviantarton -
#32706 Léteznek bizonyos kiskapuk, amikor te/a szerző lemond a szerzői jogai egy részéről, ha CC (Creative Commons) licensz alatt teszed azt fel, azzal te engedélyt adhatsz a felhasználásra, módosításra, leginkább magán célból engedélyezi.
Olyankor nem kell engedély kérni, mert ő már ezzel a licenszel megadta. -
#32705 Ez abban az esetben is érvényes, ha a program amivel megalkotom a képet, az ...khm... nem 100%-ig jogtiszta? -
JackMeadow #32704 de szar :) -
#32703 treshold az alap. több rétegen van. hogy a valahol előtűnő részlet máshol meg eltűnő . szóval hogy a treshod miatt ne vesszen el semmi részlet sok apró trheshold ból van összetéve. majd ha kész akkor átrajzolom pencil-el mert a threshold még túl részletes...