41998
-
#34270 Szerintem másszínű fényt tehetnél a nő köré mert ez a sárga nagyon gagyi -
#34269 hát így friss fejjel nézve télleg elég gagyi lett... hát mind1, gyakorlásnak jó volt :D -
Midas #34268 Van az egesz kepen egy kek es egy zold layer, lehet majd a csajrol nyomok meg egy rendert mas bevilagitasban thx. -
#34267 Nyáá,nem tok igazán belekötni.:C
Talán annyi lenne,h nem tom,mintha látnék rajta,de kitudja...Talán egy kék layerrel,amit a csaj alakjára maszkolsz csökkentett opacityvel(5-20%) h kicsit jobban összeálljon a kép,jobban beleolvadjon a háttérbe..Esetleg a csajszi kontrasztját is le lehet venni,nekem nagyon erősnek tűnik..szal,kicsit fakítani..Kb ennyi.Többi renben van szerintem.(Y) -
Midas #34266 az direkt olyan :) -
#34265 a szeme körüli horroros megjelenítés miatt lehúzós..amúgy ez is igen jó lenne..... -
Midas #34264 egy masik melom mellek termeke nem kell betenni a szavazasba.
-
Midas #34263 elmondom neked hogy ezek a repulok rohadt hangosak szoval ilyen kozel mar senki nem setalna igy, a hatsonak a szarnya belelog a hazba es nem is aranyos az epuletekkel plusz az elol levo geppel, arnyek az tenyleg hianyzik meg. -
#34262 annyira nem rossz..a repcsi alá még egy kis árnyék elfér,a robbanásba vigyél egy +réteget amit elmozdítasz(lökéshullám)...és talán a villanáson élesíthtnél.hogy vakítobb legyen..de ez az én véleményem..3 punktét nálam megér!!!
JM:állj le:) -
JackMeadow #34261 ez ilkyen távirányitós repülő azé nem félnek az emberek kicsitse? de mi afaszom aza robaás? egy óriási iraki toborzó transzparen tán? -
#34260 nem kell a szavazós cuccba, csak kíváncsi vagyok :D
-
JackMeadow #34259 pirossa lpróbálkozzál :) hogy égeti a logon a piros a szemet baszki :) legaláb vegyed halványabbra :) -
#34258 Jacktől megszokott szerintem, már nem is csodálkozok rajta és lehet én vagyok ilyen beteg de nekem is tetszik (:
Viszont ötletet várok mert csak egy ilyet sikerült összehozniom: http://imagerz.com/QEQQX0tvAwIBUQlERAVR -
JackMeadow #34257 engem szorakoztat az biztos -
#34256 ja, és szerinted még humoros is a stílusod. szerintem inkább alpári. -
#34255 két féle képpen posztolsz.
1 variáció - szakmai szemmel leszólod a faszba
2 variáció - személyeskedsz és leszólod a faszba.
válasz a kettő közül. -
JackMeadow #34254 miköze a bunkosagomnak a rajztudasomhoz? nem szakmailag szoltam hozzá a képhez v igen? -
#34253 a baj amúgy veled csak az az egy, hogy szintén ugyan olyan szar "művész" vagy amint a többiek, csak te hiszed magadról, és sikerrel be is meséled magadnak, hogy geciprofiegysoppervagy.
és igen, most én voltam a nagyképű. szarom le akkor is igazam van.
bunkó vagy és rajzolni sem tudsz jobban mint itt a többség. -
JackMeadow #34252 dehonyem tudnad mennyien -
Midas #34251 neked nem mondta meg senki hogy rovid kotel magas fa? :) -
JackMeadow #34250 mond meg neki h szereted húzd meg és hagyd a rajzolgatosdit a picsbe -
#34249 Valami ötlet a betűkre? (akár ezen a képen vagy másfajta típussal, de a szöveg (szeka) és a szívforma kötött)
Nem kell szavazósdiba (: -
#34248 maximálisan egyetértek -
#34247 1perc alatt sikerült úgy eltüntetnem a workspace-t hogy sehogy se tudtam előcsalni.
szóval köszi de nem. maradok a wings+render studiomax kombónál...
azt meg hogy ez jobb mint a maya és társai (ahogy a promo hangoztatja) erősen kétlem :D -
#34246 Az unalom szüleménye:
Mit Kíván a magyar nemzet.(12PONT)
-
#34245 ez igeen:D
-
#34244 azthittük mindnyájan hogy pées
a buták azthitték hogy skin
hát most kiderült hogy
mégse...másztsziii!!! -
#34243 hátha valakit érdekel ingyen 3d progi ami álítólag komoly :D -
#34242 köszi :)
csak kiváncsi voltam hogy mennyi benne a select+hue , és mennyi az egyéb
mindenki csinál ilyeneket, de bejönnek ezek a minimalista vektoros stílusú logók amiket raktok :) -
#34241 alap szósz szerdán fotóztam szombathelyen, :) a bolygó már 1,5 éves annak nem tudom hol a szózsa :D -
#34240 szósztpliz -
#34239 keveslem a színeket :) -
#34238 Kép
Galaxis tutorialból van... -
#34237 na lesz már mit leszavazni...:) -
#34236 akkor jó, csak olyan fura... :D -
#34235 Tudom nem a legjobb felbontású egyik kép sem, de eredetiek, és látható hogy megfelelő szögben igani világíthat így van még jobban :) -
#34234 az oké, de ennyire? -
#34233 -
#34232 -
Midas #34231 mivel errol jon a feny XD nem art ha vilagosabb