41998

photoshop-banner.jpg
  • Chryst64
    ez az ! koszi kedves!!
  • Judit
    vagy erre? :)
  • nonicks
    erre gondolsz?
  • Chryst64
    sziasztok. egyszer valaki belinkelt egy videot amiben Angelina Joli lett osszemontazsolva egy rajzfilmfiguraval. Szeretnem ellesni az otleteket, sajnos nem tudom melyik topikban volt. valaki tudna adni egy linket?
    koszonom
  • nonicks
    kapott egy barna árnyalatot az egész meg a kalap átlett alakítva?:D vagy csak én vagyok vak?
  • VRSDM
    határozottan jobb!
  • JackMeadow
  • berlinboy6329
    Tudom milyen zászló csak hülyültem,lol.a sok idióta ne tudja miaz,aki nyilasozik...

Az a választóvonal meg jól fog majd jönni még egy párszor,csak kivánsi voltam hogy kell....
  • nan76
    a háttér viszont fasza!!:)
  • nan76
    a szájában a csutora az olyan mint valami állat nemi szerve,a "szemén"a kötés nem elkülöníthető..olyan mintha kivágtak volna a fejéből egy részt..a kalpag alatti rész az az agya vagy valami kendő?..gondolom az utóbbi..de ez sem igazán felismerhető..és a sityak meg olyan mintha egy Dikkens féle szereplőről mintáztad volna..meg nekem olyan..nem JM-os.De ez csak az én szubjektív(micsoda szavakat tudok:))véleményem..nekem nem jön be..ennyi:)
  • JackMeadow
    no soroljad a bibiket
  • nan76
    hmm..ez most egy 10 perces kis kreálmány ugye??..sok a bibi benne..nekem nem jön be..tudom hogy lesz*rod
  • SMGBAS
    Túl ferde a kalap, amúgy tetszik. (:
  • JackMeadow
  • Bexter
    Ennyi ésszel meg mésszel mehetnénk szobafestőnek és mázolónak :D
  • SMGBAS
    Árpádsávos (amúgy Egom zászlója is piros-fehér csíkos)
    Amivel a zöld van a fehérrel az csak sima brush kézzel, és utána különböző fejekkel ki van belőle radírozva.
    Az a piros cucc csak egy cucc. Régebben töltöttem le brush készletet és abban volt egy tojás forma. Azt megnéztem, hogy mi is, próbáltam vele rajzolni valamit és ez lett. Aztán meg megtetszett és beqrtam a betűk mögé.
    "semilyense aza betutipus" Több fontot néztem meg mint eddig embert és egy se tetszett igazán, azért van ez.
  • SrAta
    az aláírásodban a piros cucc egy gamma betű?:D
  • JackMeadow
    csinálj már vALAMI ÉRTELMJES SZIgnot capslock mert ez olyan illuziorombolo vhogy főleg a glow meg ezek a szabálytalan vonalak vhogy olyan semilyense aza betutipus
  • nonicks
    ecsettel van csinálva?:D
  • berlinboy6329
    Pfff,nyilas zászló a pirosban?Nááciiiiii...lol :p

Ám azokat a vonalakat h kell,amivel a fehér meg a zöld van elválasztva?

És a zöldben miért nincs semmi?:C Ez az egy kifogásom van,amugy fasza(Y)
  • SMGBAS
    Nem saját az ötlet, csak tetszett és gondoltam megcsinálom magamnak. Nem kell szavazásba Ability (:
  • SrAta
    pl vmi csata a szemébe mintha én látnék....:D
  • Icey87
    mire gondolsz?
  • SrAta
    jól látom, h a szemében van valami történés?
  • VRSDM
  • Icey87
    Van A4 méret is :D
    köszi, gondolkoztam én is a magyaron, de a deviantart-ra töltöttem és onnan másoltam be ide!
  • Bexter
    szeme jobb sarka mintha színes lenne. A másik bajom vle h pici, ebből k nagy kéne és teleplakátolni vele sok helyet :D
  • Martinez01
    nagyon fasza!! Csak ha angol oldalon is hirdetnéd magad akkor azt kiírhatod ha meg magyaron akkor magyarul legyen a szöveg
  • SMGBAS
    Kib*szottul tetszik, viszont ha már magyar akkor magyar szöveg nem ártana...
  • Icey87
    Hali!
    56 emlékére készítettem ezt a képet, remélem Ti is láttok benne fantáziát!
  • nesto
    Igen tudom, hogy nem nagy dolog éppen ezért merészkedtem kérni. A fő ok viszont az volt, hogy nincs Photoshop a gépemen és gondoltam ha aktív a fórum akkor nem kell sokat várnom rá és kész lesz. Szóval köszönöm, nekem most ez a kis segítség is sokat jelentett :)
  • theone91
    Vicces...

... Rendkívül.
  • nonicks
    nem nem ez már annyira hibás hogy már FIAL:D
  • SrAta
    fial??? hmm?:D
    Max fail:D
    A fial az más:D
  • ktomi22
    nem nagy dolog.. 3perc photoshop..de én akkoris megszánlak :):P
    Maga a KÉPed 1440x900 felbontásban...
    nem kell megköszönni... (jobb adni mint kapni... ha az illető akár egy picit is örül neki)
  • nonicks
    ez már sajnos FIAL :D de én legalább nem azt kértem hogy csináljatok nekem valamit:D
  • theone91
    Ez valóban pöts dolog volt. Leszólni egy embert, úgy, hogy előtte hasonlóképp segítséget kértél...

Phail.
  • nesto
    ha valaki megszán akkor ITT az a bizonyos kép
    köszi
  • nesto
    hm hát igen. most írhatnám én is hogy nem ez a topic. én találtam neked segítséget: tutiroal topic ,de én nem találtam olyan topicot ahol konkrétan ezzel foglalkoznának. egyébként csak annyit szeretnék kérni, hogy egy kis méretű képből úgy készítsenek nekem 1440x900-as háttérképet hogy a meglevő kép köré készítsenek valami egyszerű sávot meg egy kicsit élénkítsenek a színeken, egy kis homályosítással megspékelve.
  • JackMeadow
    te nem segitseget kértél? -.-