41998
-
#34670 Bejövős :D -
#34669 -
#34668 -
#34667 opsz, a kör nem középen van, nézzétek el nekem:) -
#34666 -
#34665 P.S.CS5:
-
#34664 fu de rég photoshopoltam :DDD -
#34663 olvass -
JackMeadow #34662 mi a faszorol vna itt szo? -
#34661 A lassan nyolcvan éves nagypapám sokott előállni, ilyen bugyuta teóriákkal. -
#34660 tudatalatti :O :D -
#34659 "mindenki megmutatja ismerosenek hogy nezd mar milyen szerencsetlenek azt kozbe csak adjak tovabb"
Ha ki van nyomtatva akkor megmutatja neki (nem ezt a kepet kuldi el) az meg vagy elviszi az ujsagot vagy csak tovabbadja az infot. Aztan az megnezi az ujsagot, hogy tenyleg ugy van-e es ha mar a kezeben van akkor mennyibol tart atlapozni? Megtetszik neki belole valami es hopp mar megy is megvenni. Reklam. -
#34658 de most én nem fogok elemnni az ósönbe cukrot venni, mert valaki elbaszta az újságok :D
am megyek majd ósönbe pelenkáért, meg popsitörlőért de nem emiatt -
#34657 én is azt mondom kéremszépen, a reklám itt az hogy fecsegünk róla :) -
#34656 és pontosan mi is a reklám benne? mert 1 db cégnév nincs, a szlogennek is csak a harmada látszik, max sejteni lehet h mi ez. ez nem reklám -
#34655 ezért senki sem felelős, ez egy látványterv csak. és valami majom feltöltötte és a hülyék mi vagyunk kik beszélünk róla, így lesz ez reklám kedveskéim :D -
#34654 baromság. ez nem reklám, ezzel a nyomda saját magát égeti le. ilyen reklám nincs egy nyomdaiparba. ezt leginkább pénzmegvonással honorálják, valszeg a tördelő, és a korrektor kap leginkább ebből. ők ketten az absz felelősek. -
#34653 :DD
most jó. a fura, hogy mintha google adsot is láttam volna valamikor :) -
#34652 Elhiheted hogy nem én reklámozok ott. :D Az ATW beújított valamit és kiüti a reklám blokkolást, de mindjárt megcsinálom. -
#34651 * mármint a bannerben, ha pénz kell mennyél el dolgozni -
#34650 mik ezek a reklámok?...kicsit cink szerintem -
#34649 hol lácc te ósön feliratot -
#34648 ott a pont...
-
#34647 sok kocka...tudjátok-e hogy valami igen géniusz találta ezt ki?
tudjátok mekkora reklám ez az Auchan-nak?mindenki megmutatja ismerősének hogy nézd már milyen szerencsétlenek azt közbe csak adják tovább a reklámot...-_-' -
#34646 nemtudom, hozzánk dobtak be olyat amin ilyen csík volt. de rendes " aktuáils szlogen " volt ott :D -
#34645 nem hiszem el, hogy ez tényleg osztogatták, szerintem csak egy próbaverzió:) -
humorosbol -
#34643 Az almazöldnek van szerepe. Van benne egy pohár is, ami nagyon jól mutat. -
#34642 a fehét tényleg jópofa, a zöld lehetne magyarosabb sötétebb, amúgy szerintem elegáns nagyon! lájkit -
#34641 ezeket szerettem volna írni én is. valami piros-fehér-zöld feltétlen legyen benne, sőt szerintem az almazöld háttárszínt le is lehetne cserélni szép fehérre -
#34640 Most csúnyákat mondok:
1. Ha már ilyen zöld, meg körbe csík van, akkor legalább a külső piros és a sötétzöld között lehetne fehér.
2. Milyen fajta a Varga Szilva? Mert a mostani felirat felépítése bizony azt sugallja, hogy a Pálinka Varga Szilvából van.
3. Kisebb felirat, nagyobb szilvával jobban mutatna. -
#34639 Nem tetszik ez a halványzöld szín. -
Icey87 #34638 Igen, látom a szilva alatt a hibát, sajnos így is elmentettem,de már nem töltöm fel a jót! -
Icey87 #34637 Ma csináltam egy nagyon kedves ismerősömnek!
Neki nagyon tetszett, szerintem is az egyzserűsége miatt vonza a tekintetet!
Kíváncsi vagyok a Ti véleményeekre is!
Adjon az Isten szebb jövőt!
-
#34636 Én úgy csinálom, hogy először szürkeárnyalatban kidolgozom a képet, és utána rakom rá a színeket.Így. Ez pl 7-8 layer. Árnyékok ,fények, sötétebb területek, a háttérben a nagyon fényes fehér rész, füst mind külön. Aztán még 1-2 réteg a textúra,ami igazából főleg dual brush, meg speed paintinges brushok, amiket deviantról szedtem. Amikor ez kész új psd, összevonom a szürkeárnyalatos rétegeket, és úgy mennek rá a színek. általában a különálló részek külön rétegen, mint a lépcső, a plafon, a kazán. Aztán arra is mennek effektek, meg réteg beállításokkal játszok. Pl a plafonon látszó narancsos fény 1 réteg piros, color, 40% opacitin, aztán duplázom a réteget, csak sárgával töltöm ki, és overlay 20%. És röpke 12 óra alatt kész is van :) -
#34635 A kép jó, a szeme nem emberi, inkább egy elforgatott macskaszem. -
#34634 háhh kiszíneztem xD
-
#34633 Kép -
extramagascsaj #34632 gorillaz feeling :D -
#34631 Van, hogy külön rétegre (egérrel rajzolok és könnyebb módosítani) és van amikor egyre. Általába ha egy színnek kell több árnyalata akkor a színégetés/fakítással szoktam megoldani (nemtudom mi a neve ennek a két eszközneg az angolba)