41998

photoshop-banner.jpg
  • oO VinyuS Oo
    Bejövős :D
  • VRSDM
  • passatgt
  • passatgt
    opsz, a kör nem középen van, nézzétek el nekem:)
  • passatgt
  • nan76
    P.S.CS5:
  • nonicks
    fu de rég photoshopoltam :DDD
  • RaZoK
    olvass
  • JackMeadow
    mi a faszorol vna itt szo?
  • theone91
    A lassan nyolcvan éves nagypapám sokott előállni, ilyen bugyuta teóriákkal.
  • RaZoK
    tudatalatti :O :D
  • SMGBAS
    "mindenki megmutatja ismerosenek hogy nezd mar milyen szerencsetlenek azt kozbe csak adjak tovabb"
    Ha ki van nyomtatva akkor megmutatja neki (nem ezt a kepet kuldi el) az meg vagy elviszi az ujsagot vagy csak tovabbadja az infot. Aztan az megnezi az ujsagot, hogy tenyleg ugy van-e es ha mar a kezeben van akkor mennyibol tart atlapozni? Megtetszik neki belole valami es hopp mar megy is megvenni. Reklam.
  • pxxl
    de most én nem fogok elemnni az ósönbe cukrot venni, mert valaki elbaszta az újságok :D
    am megyek majd ósönbe pelenkáért, meg popsitörlőért de nem emiatt
  • RaZoK
    én is azt mondom kéremszépen, a reklám itt az hogy fecsegünk róla :)
  • pxxl
    és pontosan mi is a reklám benne? mert 1 db cégnév nincs, a szlogennek is csak a harmada látszik, max sejteni lehet h mi ez. ez nem reklám
  • RaZoK
    ezért senki sem felelős, ez egy látványterv csak. és valami majom feltöltötte és a hülyék mi vagyunk kik beszélünk róla, így lesz ez reklám kedveskéim :D
  • pxxl
    baromság. ez nem reklám, ezzel a nyomda saját magát égeti le. ilyen reklám nincs egy nyomdaiparba. ezt leginkább pénzmegvonással honorálják, valszeg a tördelő, és a korrektor kap leginkább ebből. ők ketten az absz felelősek.
  • RaZoK
    :DD

most jó. a fura, hogy mintha google adsot is láttam volna valamikor :)
  • Ability
    Elhiheted hogy nem én reklámozok ott. :D Az ATW beújított valamit és kiüti a reklám blokkolást, de mindjárt megcsinálom.
  • RaZoK
    * mármint a bannerben, ha pénz kell mennyél el dolgozni
  • RaZoK
    mik ezek a reklámok?...kicsit cink szerintem
  • RaZoK
    hol lácc te ósön feliratot
  • SrAta
    ott a pont...
  • nonicks
    sok kocka...tudjátok-e hogy valami igen géniusz találta ezt ki?
    tudjátok mekkora reklám ez az Auchan-nak?mindenki megmutatja ismerősének hogy nézd már milyen szerencsétlenek azt közbe csak adják tovább a reklámot...-_-'
  • VRSDM
    nemtudom, hozzánk dobtak be olyat amin ilyen csík volt. de rendes " aktuáils szlogen " volt ott :D
  • passatgt
    nem hiszem el, hogy ez tényleg osztogatták, szerintem csak egy próbaverzió:)
  • Bexter

humorosbol
  • NessieGraf
    Az almazöldnek van szerepe. Van benne egy pohár is, ami nagyon jól mutat.
  • VRSDM
    a fehét tényleg jópofa, a zöld lehetne magyarosabb sötétebb, amúgy szerintem elegáns nagyon! lájkit
  • Shortstop
    ezeket szerettem volna írni én is. valami piros-fehér-zöld feltétlen legyen benne, sőt szerintem az almazöld háttárszínt le is lehetne cserélni szép fehérre
  • NessieGraf
    Most csúnyákat mondok:
    1. Ha már ilyen zöld, meg körbe csík van, akkor legalább a külső piros és a sötétzöld között lehetne fehér.
    2. Milyen fajta a Varga Szilva? Mert a mostani felirat felépítése bizony azt sugallja, hogy a Pálinka Varga Szilvából van.
    3. Kisebb felirat, nagyobb szilvával jobban mutatna.
  • SMGBAS
    Nem tetszik ez a halványzöld szín.
  • Icey87
    Igen, látom a szilva alatt a hibát, sajnos így is elmentettem,de már nem töltöm fel a jót!
  • Icey87
    Ma csináltam egy nagyon kedves ismerősömnek!
    Neki nagyon tetszett, szerintem is az egyzserűsége miatt vonza a tekintetet!
    Kíváncsi vagyok a Ti véleményeekre is!
    Adjon az Isten szebb jövőt!
  • LSL
    Én úgy csinálom, hogy először szürkeárnyalatban kidolgozom a képet, és utána rakom rá a színeket.Így. Ez pl 7-8 layer. Árnyékok ,fények, sötétebb területek, a háttérben a nagyon fényes fehér rész, füst mind külön. Aztán még 1-2 réteg a textúra,ami igazából főleg dual brush, meg speed paintinges brushok, amiket deviantról szedtem. Amikor ez kész új psd, összevonom a szürkeárnyalatos rétegeket, és úgy mennek rá a színek. általában a különálló részek külön rétegen, mint a lépcső, a plafon, a kazán. Aztán arra is mennek effektek, meg réteg beállításokkal játszok. Pl a plafonon látszó narancsos fény 1 réteg piros, color, 40% opacitin, aztán duplázom a réteget, csak sárgával töltöm ki, és overlay 20%. És röpke 12 óra alatt kész is van :)
  • NessieGraf
    A kép jó, a szeme nem emberi, inkább egy elforgatott macskaszem.
  • pxxl
    háhh kiszíneztem xD

• SMGBAS
    Kép
  • extramagascsaj
    gorillaz feeling :D
  • SMGBAS
    Van, hogy külön rétegre (egérrel rajzolok és könnyebb módosítani) és van amikor egyre. Általába ha egy színnek kell több árnyalata akkor a színégetés/fakítással szoktam megoldani (nemtudom mi a neve ennek a két eszközneg az angolba)