41998

photoshop-banner.jpg
  • SrAta
    pazzeg véres néha nemárt mosni a bicót:)))))))
  • Rettenthető
    Hát ez elég fura (első kép).

A kerekek valahogy túl élesek a tájban, a kerékgumin található hó árnyalata nem egyezik a háttér hó árnyalatával. Mintha lenne benne egy kis kékes hatás. A kerékpárnak nincs árnyéka, bár lehet a váz ilyen fényviszonyok mellett nem hagy drasztikus árnyékot, de ez így nagyon steril.
    Ott meg ahol a hó találkozik a kerékkel... az meg...
    A felnire esett a hó, de se a gumira, se a vázra, se a keréktartó csavarokra, se az ülésre, stb. sehova máshova meg nem?
    Ha meg nem esett a hó, akkor meg miért nem olyan a kerék környezete, mintha bele lenne téve a hóba?
    Mintha a keró perspektívájában kicsit elütne a tájétól (szerintem más szögben van fotózva, mint a táj, ezért a bicikli arányai is kicsit olyan érdekesek)... szerintem.
  • NessieGraf
    Ahhoz meg nem elég jó minőségű a srác fotója. És túl sötét is. Ráadásul amit hátrébb lévő kéznek látok, az olyan, mintha sorvadt lenne.
  • berlinboy6329
    Hülye én se vagyok,paszmek...CSak éépen van különbség a tiéd,meg aközött amit linkeltél..Azért póbáltam elmagyarázni,h lehet olyan,mint amilyet linkeltél...A TV-s hangyák nem illenek a TVre,vmit csinájjá vele.Túl fehér szerintem a fehér,kicsit mehet szürkébbre,meg vmi torzitást tegyél rá,h látszódjon,h van előtte képcső,szal vmi színbaszkurálást..Meg az milyen már,h a csávó zöld?V elgyen az egész zöld,mint a linkelt képen a filmes hatásért,v vedd le a zöldet a csávóról a "realizmusért".Senki nem zöld a valóságban.

• SMGBAS
    Szerintem is tiszta véletlen, hogy kilóg a feje és nem full fekete, az is tiszta véletlen, hogy az előrébb lévő keze nincs besötétítve, így azt jelezve vele, hogy az közelebb van mint a másik. Nem az volt a cél, hogy olyan legyen mintha a tv-ben lenne hanem az, hogy olyan legyen mintha kijönne belőle.
  • berlinboy6329
    Jóvanna:C

Kinézetre..H ugy tünjön,h igazi,téééleg van ilyen,h kilóg a feje..-.-
  • gameplusz
    Szerintem azért nem élethű, mert kilóg a feje :)
  • berlinboy6329
    Megmondhatatlan fura jelenség ez...Sokszor láttam már TVben is,sorozatokban,esetleg filmeken ezt a TV-s "baszást",mikor mozgóképeket raknak TV-re..Ég a szemem olyan szarul van megcsinálva..De nem tudok rájönni miért..Itt is látom,h kilóg a képből,de nem tudom miért...Talán az alpakép minőségew gyengébb,mint a Noisenak.Ezen a kis képen nem látom pontosan,h merről jön a fény,sztem a csávót éát lehetne árnyékolni,ha estleg tudod,és nem jól jön,h élethűbb legyen..És vagy a csávót zöldteleniteni,v a alapképre rakni zödet.Attól függ,h igazibb,v filmesebb kinézetet akarsz.
  • SMGBAS
    Első nekem nagyon mű de a második az tetszik.

Ez meg ma lett csinálva, kérésre. (:
  • VRSDM
    fotó de azért van rajta bőven ps-el utómunka.

ezt meg magyarázni is felesleges, hogy mennyire fotó :D
  • nonicks
    éreztem:D
  • JackMeadow
    van topikja...
  • DöflingR
    Na majd én is összedobok valamit:D
  • gameplusz
    Én sem tudok túl sok jót alkotni logóban, túl kicsi nekem a felület :)

#34816: Firefox-hoz :)
  • Bexter
    IE vagy FF hez legyen a szín igazítva? :)
  • VRSDM
    ez tetszik.
    mármint a hozzáállás :)
    /még a magam egyszerű logóival is megszenvedek általában laza fél órát :D
    szóval tuti nem alkotok mert esélytelen. de azért tényleg jó látni ezt a fajta hozzáállást.
  • gameplusz
    CONTEST!
    Ebből a képből, vagy bármilyen más sith-esből VIP méretű logó készítése a jelenlegi fejlécem színéhez igazodva. A contest karácsonyig, 2009-12-26 00:01-ig tart.
    - A nyeremény az általam legjobbnak ítélt logó készítőjének 4 hónap VIP tagság. Jó munkát! ;)
  • haki92
    ???
  • Bexter
    Akkor még nem láttam győzikés borítót :D
  • SMGBAS
    Tényleg olyan (:
  • Bexter
    Ugyanazt a képet nézzük?
  • Chryst64
    ez inkább valami uj győzike albumboritónak látszik...
  • DöflingR
    (Y)
  • JackMeadow
    laza
  • VRSDM
    épp most karácsony kapcsán készítem el a családomat (6fő, szóval kemény meló)

többi kép és howitismade

technikával. csak kevésbé poligongazdag modellekkel.
    szóval ha átfogalmazod a kérdést úgy hogy meg is értsem :D akkor megpróbálok segíteni.
  • Bexter
    Nah ha valaki ebből kockát rajzol küldök neki csokit ígérem :D
  • JackMeadow
    kockát csak egyféle képpen lehet csinálni, most aza kérdés h hogy forgassuk h ez legyen a vetülete v mi?
  • JackMeadow
    sztem se lehet, de fogj valami kockát és probalgasd, ennek téglalap az alapja :P szabályos kockát?
  • pxxl
    ebből kockát? kizárt.
  • nonicks
    -_-' inkább próbálj segíteni:D
  • JackMeadow
    menj az anyádba :)
  • nonicks
    na tudom nem ide tartozik, de mégis csak "rajzoltok" :D szóval hogy tudnák én olyan kockát létrehozni ami vetületi ábrázolásban elöl és oldal nézetben is ilyen:

(csak persze pontos:D)
    (ja és aki elakar küldeni anyukámba az ne írja le úgyis tudom ki az:D)
  • VRSDM
    Én azthittem Daniel's
  • nonicks
    rágördül az:D legalább is nekem úgy tűnt:D
  • Tempest
    Nem > The Ripper !
  • JackMeadow
    #34793 nm
    #34792 nm
  • VRSDM
    az üdülési csekk "logó" rágörbülhetne a papír ívére szvsz
  • pxxl
    téháiksz
  • Bexter
    Köszi a véleményt :) Többségében a negatív dolgok amiket leírtál a megrendelő kérése, és ha neki tetszik az a lényeg :) De van pár dolog amire felhivtad figyelmem és modositok
    köszi
  • JackMeadow
    a papyrusnak vágülis jo kis békés melegséges (de ratyi szó) színe van de a háttér félelmes