41998
-
#34830 pazzeg véres néha nemárt mosni a bicót:))))))) -
#34829 Hát ez elég fura (első kép).
A kerekek valahogy túl élesek a tájban, a kerékgumin található hó árnyalata nem egyezik a háttér hó árnyalatával. Mintha lenne benne egy kis kékes hatás. A kerékpárnak nincs árnyéka, bár lehet a váz ilyen fényviszonyok mellett nem hagy drasztikus árnyékot, de ez így nagyon steril.
Ott meg ahol a hó találkozik a kerékkel... az meg...
A felnire esett a hó, de se a gumira, se a vázra, se a keréktartó csavarokra, se az ülésre, stb. sehova máshova meg nem?
Ha meg nem esett a hó, akkor meg miért nem olyan a kerék környezete, mintha bele lenne téve a hóba?
Mintha a keró perspektívájában kicsit elütne a tájétól (szerintem más szögben van fotózva, mint a táj, ezért a bicikli arányai is kicsit olyan érdekesek)... szerintem. -
#34828 Ahhoz meg nem elég jó minőségű a srác fotója. És túl sötét is. Ráadásul amit hátrébb lévő kéznek látok, az olyan, mintha sorvadt lenne. -
#34827 Hülye én se vagyok,paszmek...CSak éépen van különbség a tiéd,meg aközött amit linkeltél..Azért póbáltam elmagyarázni,h lehet olyan,mint amilyet linkeltél...A TV-s hangyák nem illenek a TVre,vmit csinájjá vele.Túl fehér szerintem a fehér,kicsit mehet szürkébbre,meg vmi torzitást tegyél rá,h látszódjon,h van előtte képcső,szal vmi színbaszkurálást..Meg az milyen már,h a csávó zöld?V elgyen az egész zöld,mint a linkelt képen a filmes hatásért,v vedd le a zöldet a csávóról a "realizmusért".Senki nem zöld a valóságban.
-
#34826 Szerintem is tiszta véletlen, hogy kilóg a feje és nem full fekete, az is tiszta véletlen, hogy az előrébb lévő keze nincs besötétítve, így azt jelezve vele, hogy az közelebb van mint a másik. Nem az volt a cél, hogy olyan legyen mintha a tv-ben lenne hanem az, hogy olyan legyen mintha kijönne belőle. -
#34825 Jóvanna:C
Kinézetre..H ugy tünjön,h igazi,téééleg van ilyen,h kilóg a feje..-.- -
#34824 Szerintem azért nem élethű, mert kilóg a feje :) -
#34823 Megmondhatatlan fura jelenség ez...Sokszor láttam már TVben is,sorozatokban,esetleg filmeken ezt a TV-s "baszást",mikor mozgóképeket raknak TV-re..Ég a szemem olyan szarul van megcsinálva..De nem tudok rájönni miért..Itt is látom,h kilóg a képből,de nem tudom miért...Talán az alpakép minőségew gyengébb,mint a Noisenak.Ezen a kis képen nem látom pontosan,h merről jön a fény,sztem a csávót éát lehetne árnyékolni,ha estleg tudod,és nem jól jön,h élethűbb legyen..És vagy a csávót zöldteleniteni,v a alapképre rakni zödet.Attól függ,h igazibb,v filmesebb kinézetet akarsz. -
#34822 Első nekem nagyon mű de a második az tetszik.
Ez meg ma lett csinálva, kérésre. (:
-
#34821 fotó de azért van rajta bőven ps-el utómunka.
ezt meg magyarázni is felesleges, hogy mennyire fotó :D
-
#34820 éreztem:D -
JackMeadow #34819 van topikja... -
#34818 Na majd én is összedobok valamit:D -
#34817 Én sem tudok túl sok jót alkotni logóban, túl kicsi nekem a felület :)
#34816: Firefox-hoz :) -
#34816 IE vagy FF hez legyen a szín igazítva? :) -
#34815 ez tetszik.
mármint a hozzáállás :)
/még a magam egyszerű logóival is megszenvedek általában laza fél órát :D
szóval tuti nem alkotok mert esélytelen. de azért tényleg jó látni ezt a fajta hozzáállást. -
#34814 CONTEST!
Ebből a képből, vagy bármilyen más sith-esből VIP méretű logó készítése a jelenlegi fejlécem színéhez igazodva. A contest karácsonyig, 2009-12-26 00:01-ig tart.
- A nyeremény az általam legjobbnak ítélt logó készítőjének 4 hónap VIP tagság. Jó munkát! ;) -
#34813 ??? -
#34812 Akkor még nem láttam győzikés borítót :D -
#34811 Tényleg olyan (: -
#34810 Ugyanazt a képet nézzük? -
#34809 ez inkább valami uj győzike albumboritónak látszik... -
#34808 (Y) -
JackMeadow #34807 laza -
#34806 épp most karácsony kapcsán készítem el a családomat (6fő, szóval kemény meló)
többi kép és howitismade
technikával. csak kevésbé poligongazdag modellekkel.
szóval ha átfogalmazod a kérdést úgy hogy meg is értsem :D akkor megpróbálok segíteni. -
#34805 Nah ha valaki ebből kockát rajzol küldök neki csokit ígérem :D -
JackMeadow #34804 kockát csak egyféle képpen lehet csinálni, most aza kérdés h hogy forgassuk h ez legyen a vetülete v mi? -
JackMeadow #34803 sztem se lehet, de fogj valami kockát és probalgasd, ennek téglalap az alapja :P szabályos kockát? -
#34802 ebből kockát? kizárt. -
#34801 -_-' inkább próbálj segíteni:D -
JackMeadow #34800 menj az anyádba :) -
#34799 na tudom nem ide tartozik, de mégis csak "rajzoltok" :D szóval hogy tudnák én olyan kockát létrehozni ami vetületi ábrázolásban elöl és oldal nézetben is ilyen:
(csak persze pontos:D)
(ja és aki elakar küldeni anyukámba az ne írja le úgyis tudom ki az:D) -
#34798 Én azthittem Daniel's -
#34797 rágördül az:D legalább is nekem úgy tűnt:D -
#34796 Nem > The Ripper ! -
JackMeadow #34795 #34793 nm
#34792 nm -
#34794 az üdülési csekk "logó" rágörbülhetne a papír ívére szvsz
-
#34793 téháiksz -
#34792 Köszi a véleményt :) Többségében a negatív dolgok amiket leírtál a megrendelő kérése, és ha neki tetszik az a lényeg :) De van pár dolog amire felhivtad figyelmem és modositok
köszi -
JackMeadow #34791 a papyrusnak vágülis jo kis békés melegséges (de ratyi szó) színe van de a háttér félelmes