41998

photoshop-banner.jpg
  • Icey87
    az nem én vagyok!csak druszám! :D
  • Icey87
    na figyelj!
    szerintem a B betűt és az alatta lévő számokat meg egyebeket fogd össze és kicsinyítsd kb. 40%-al ( nem vicc ) és helyezd el szép szimmetrikusan!
    Magát a "PORTFOLIO"-t is lekicsinyíteném úgy 80%-al!
    Ha kinyitva az egyik oldalon van margó akkor szerintem legyen a másikon is, de ha direkt engedted ki ennyire a képet akkor bocsánat!
    Építő kritikának szántam.

Icey
  • berlinboy6329
    Áhh,gagyi lett nem teszem fel:C

Csúnyán néz ki..Túlzásba estem a filmes effektekkel(Szinekkel)...

Egye fene,itt van,h lássátok télleg nem olyan jó,de nem kérem szavazásba,a másik kéket se kellett volna beletenni,inkább az ujabbat,a kék-sárgát,az sztem sokkal jobb.

• rooney8
    Barna Péternek hívnak? van egy osztálytársam akit szintén... :D
  • berlinboy6329
    Oh nájsz..Igy sokkal másabb,mint az enyém,h csak puff be van nyomva a borítóról kép,lehet nem is tetszene annyira ez a kép se,ha ugy lenne,de igy fasza.Meglesem én is,h nézne ki.
  • Icey87
    Na itt az én portfolio tervezetem!
    Csak így ledobva, hanygul :)
  • RaZoK
    ezt sokkal kellemesebb nézni már, szerintem.
  • SrAta
    bexter nem teszel bolygós képet amit le lehet húzni?:))))))))))))
  • SrAta
    nekem az első jobban tetszik sztem az full fasza...
    nekem....
  • JackMeadow
    o bocsi :)
  • berlinboy6329
    Igaz Ps topik,de beleturkáltam AEvel is,mert van olyan cucc benne,amit csak AEvel tudok(a szinezés pl. v. a fény).

Upgrade:

• berlinboy6329
    Kell ezt még javitani,minél többször látom,annál kevésbé tetszik..Olyan gagyi...Nincs kontraszt,minden sötét.Alig fénylik a logó,világosság csak fent vane gy kicsi,át kell ezt alakitani rendesen,lehet After Effectscel is átmegyek rajta.
  • RaZoK
    hát én úgy szoktam, hogy ha kész akkor kijelölök minden rasztert és átmegyek rajtuk egy laza halvány textúrával, hogy egységes legyen. Nevezheted maszkolásnak is.
  • berlinboy6329
    Hát a logo,meg a betűk indigókéknek indultak,de nem tetszett,és befestettem feketére..Porfoliora gondoltam,h nem kellene,viszont a textúrát nem értem..A logóra,meg a betűkre tegyek?

Ám,v átdolgozom,v csinálok másikat,emrt végülis csak ilyen próba volt,kitudja mikor PSeltem utoljára...1 éve?1,5?pff...
  • RaZoK
    legyen a konteszt meg a logo sima sötétkék...:/

a portfolio maradjon fehér, glow nélkül

menj át rajta egy laza textúrával és fasza !
  • DöflingR
    Azt hiszi körülötte forog a világ :D
  • VRSDM
    saját oldalamról beszéltem. hozzád sem szóltam :)
  • berlinboy6329
    Próbáltam én minden szi-szar nélkül de idiótán nézett,ki nem passzolt a környezetbe..Azért tettem a B-re meg a számokra Bevelet,a portfoliora meg outer glowt,ami lehet picit sok lett.Azok a "lyukak+pöttyök" a betűtipusban vannak benne.
  • RaZoK
    jól néz ki, de nem valami ízléses...túl sok a szövegen az adalék...ha szövegről van szó próbálj letisztultabb lenni...mert ez így nem mutat jól és kellemetlen elsolvasni.
  • berlinboy6329
    Na,összedobtam vmit.Komplexebbet akartam,de egyelőre vissza kell szokni a Ps-re,mer nagyon béna voltam:C

• RaZoK
    példa ?

• JackMeadow
    mi baj od aze elegántosságommal?
  • VRSDM
    aláírásomban van egy oldal.
    /alap free flash oldalcsináló butáknak a wix.
    de ötletébresztőnek tök jó
    /ezt az elrendezést is jól ellestem most innen, és megcsinálom majd külön saját portfolonak, csak persze mérföldekkel elegánsabban.
  • JackMeadow
    Az fekvő a tartalom szempontjából jobb lenne de talan allva jobban nez ki :P

• NessieGraf
    A 3D modellezés esetében gondolkozz matematikai készségeden is. Mert lesz mit számolni egy-egy komolyabb modellnél.
  • JackMeadow
    pont ilyet :)
  • Bexter
    határidő lehet két ünnep között akkor lesz időm :)
  • Bexter
    Az elképzelés tetszik :)
  • berlinboy6329
    Jóvan,csak példát akartam mutatni,h ilyet-e?.. -.-'
  • DöflingR
    :D :D
  • Bexter
    Kár h rossz topik :D
  • berlinboy6329
    Olyasmit,ami pl. egy kép a porfolióból,amit kirakunk borítónak és ráirunk vmit?

Ilyesmi(Paint rulz)(Csak egy példa)?

• JackMeadow
    milyen példát akatok vaze:) hát egy A4 es vakármekkora könyvszerű valami amiben bemutatod a munkáidat ésmivel h nem akarod azt h purdén nézzen ki csinálszneki vmi szép de viszafogott külsőt h ne nyomja el aképeket. :P
    amugy én se találtam példát de egy ismerősöm aki ilyen szakmában melózik példaul mindig egy ilyen oldalon küldi el a terveket pl h legen valami pofája
  • JackMeadow
    nézz rá a bkf művészeti szakjaira média design lehet h adná neked és aszem oda nem kell rajzolni felvételin
  • Bexter
    Példát dobj már rá pliz :D
  • SrAta
    te nemagyarázz a kona is porfestve van:)
    Brigéciollal próbáld:)
  • berlinboy6329
    Ilyen pályára biztos nem,mert ehhez az egyetemen/főiskolán az a követelmény,h gyakorlati vizsgát kell tenni cerkás rajzból..Én meg olyat baszottul nem tudok..Nagyon undorítóan rajzolok...

Inkább AFter Effects v 3d modellezés,csak azt nem értem,h pl. Aehez mi a retkes picsának kell tudni rajzolni,mikor ugsyis mozgó anyaggal dolgozik az ember?modelezéshez még talán kell,dehát az is program,nem rajz+2d...

Február 15-ig le kellene adni a jelentkezési lapot és figom nincs h hova,milyen szakra menjek...After effects,3d modellezés(Mayázni tok csak),ami érdekel,PS is,de az inkább concept artnak való,ugyhogy emg vagyok baszva ezzel a szar rajzkészséggel.......:C

Ám ez a porfolió borító milyen?Dobjál má példát,hátha gyártok vmit.
  • VRSDM

34829 - a matt festét eszi a koszt.
    mosófolyadékkal sikálva se jön már le róla :) "belekarcoldóik a festésbe"
  • JackMeadow
    Én most álltam neki a sajátomnak ugyis nagyon rég designeltünk már feldobom contestnek hátha von hozá kedvetek, elob utpb zugyis szukségete lesz rá ha ilyen pályára mentek majd

[center][brutálnagy]Új Contest:[center][brutálnagy]

[center][hatalmas]Téma: Készítsd el saját portfoliód füzetének designját[center][hatalmas]
  • JackMeadow
    nem is vettem észre h te vagy az az uj logo miatt aszittem valami amatőr jáccot a PS el :P