41998

photoshop-banner.jpg
  • haki92
    köszi mindenkinek a választ az ejay-t letöltöttem már előtte mielőtt írtatok az elég jónak tűnik de csak hiretelen demo-t találtam :D de elkapott az alkotási vágy és muszály volt vmit összehoznom. (pár napja néztem meg a Berlin Calling-ot (Paul Kalkbrenner (Isten :D ) ) és amit ott összehozott a faszi zenéket az nagyon brutál...na de ne offoljuk szét a topikot köszönöm szépen a válaszokat) aki akar még társalogni esetleg erről az PM. kösz
  • RaZoK
    Ha csak puzzle érdekel akkor arra ott van az Ejay kolleksön...

ha komolyabb artist akarsz lenni akkor mint a kollégák említették Reason ez egy komolyabb, van a Frutti ezeket megspékelheted kiegészítőkkel és egyéb finomságokkal. kezdésnek a fruity loops-ot ajánlom, mert első ránézésre is egyszerűbb a kezelőfelülete...Egyébként az Adobnak is van zeneszerkesztője az Audition, kipróbáltam nekem nem teccett, a cipész maradjon a kaptafánál, ezek az Adobosok mindenbe belenyulnak :D
  • RIZLA
    pl
  • xelag
    Reason( én ezt használom), de ott a fruity loops is.
    Ezeket viszonylag "könnyű" megtanulni.
  • VRSDM
    azthiszem a native instruments (akik a traktor dj studio-t is csinálják)
    van egy 50gigás pakkja
    millió féle sample-val vagy loop-al vagy mi a szakneve.
    amikből lehet építkezni

elkezdtem keresgélni de nem találtam hirtelen semmit,
    vagy nézd meg a fruity loops sorozatot, bár közel sem profi, de belekóstolásra szerintem elég lesz.
  • haki92
    OFF
    Aza lényeg h szeretnék zenét szerkeszteni de nem virtual dj me stb hanem ahol a dobszókat illetve ütemeket külön mint egy elemenként kell egymás mögé rakni kényünk-kedvünk szerint. ha valaki csinál ilyet vaggy ismer ilyen programot az legyenszíves PM-ben vagy akár ide írni. előre is köszönöm szépen
    ON
  • SMGBAS
    Attól mert oldalt csinálok nembiztos, hogy nézem is :D
    Van pár amit láttam de egy ideje már nem. Nincs időm, ha meg mégis akkor inkább Buffyt nézek (:
  • VRSDM
    nem megbaszlak
    csak elítéllek hogy mesét nézel :D
  • SMGBAS
    Remélem nem b*sztok meg, mert nem reklámnak szánom csak PS-pal készült képnek.
    Szóval inkább csak linkelem
  • haki92
    am csak hülyéskedtem nem vagy pirítós :D csak kiváncsi voltam h ki hogy reagál az eféle kijelentésekre:D
  • Dobronski
    2: magyar, lengyel (Innen jön a "Dob*ron*szki" név)
    *google ellen :D
  • pxxl
    1: sváb :)
  • Jim Morrison
    1
  • NessieGraf
    OFF

Aki ma Magyarországon meg tudja mondani, hányféle vér keveredik benne, az kb. varázsló.

ON
  • Nasim
    Örülök ha tetszik, de szerintem nem lett annyira jó.

pixxel: igen :)
  • pxxl
    kinyomtattad ff-be mi? :D :P
  • Dobronski
    [irigy]
  • SrAta
    ecsém te tudsz rajzolni:D
  • Nasim
    Elég hamar elkészült :) sajnos csak egy alap HB-s ceruzát használtam és egy vékony írólapra lett rajzolva így gyengébb lett mint lehetett volna.

• SMGBAS
    Dehogy kritika, csak tudtam, hogy ismerős valahonnan. Milyen alap? Láthatod, hogy honnan kezdi (:
    Kézi rajzod viszont kíváncsian várom
  • Nasim
    Most csak azért is elkészítem rajzlapra ceruzával aztán felteszem ide mert ez sem PS-el készült.
  • Nasim
    Most ez valami kritika rám nézve :D? Én csak CS5 új painting módját próbálgattam.. de ebben a videóban látottakhoz minimum kell egy rajztábla, amire nem mindenkinek van pénze.. ráadásul ez nem is festői, túlzottan digitális, ehhez is egy alapot használt a készítője, különben nem volnának ilyen pontosak a vonlak. Nekem meg van az adottságom, hogy egy egyszerű rajzlapra, alap nélkül is tudnék hasonlót készíteni :)
  • Dobronski
    Állat!
  • SMGBAS
    Akkor így:

Ha így se menne akkor: http://www.youtube.com/v/JooN-5yFors&hl&feature=related
  • SMGBAS
    Amúgy:

(:
  • Dobronski
    Jah, csak másik 99% nem.
  • Dobronski
    De a többi 99% hülye, még levegőt se adnék nekik, nemhogy 60ezer forint segélyt a semmiért.
  • SMGBAS
    Nekem így sokkal jobban tetszik (:
  • xelag
    Az a baj tudod, hogy ahány ember annyi ízlés, és ez pont egy olyan kép, ami teljesen mindegy, hogy milyen szinekből áll, mert vagy tetszik, vagy nem :D Még szerencse, hogy csak megkell nyitni ps-be és átállítgatni a szineket.De valóban... az első sokkal melegebb színekből állt, míg az utóbbi sokkal hidegebb.
  • pxxl
    az előző színvilága jobb volt sztem.
  • Bexter
  • xelag
    Én is az vagyok részben, bár fene sem tudja már.
  • haki92
    mert a kissebbségieket le kell nézni? én is az vagyok és mégis el tudom indítani
  • xelag

Még jó hogy PSD-be van meg :)KÖszi a tippet. :)
  • SMGBAS
    Ha a kis körök nem lennének a szélén és középen se + a hajtás a szirmok között akkor nekem jobban tetszene
  • xelag

MOST HIPNOTIZÁLLAT TITEKET :D
  • berlinboy6329
    Cgók nem is ezt használják,hanem vmi internetes fost..Kizártnak tartom,h akár elinditani el rudnák.V ha igen,akkor utána csak lesnének....
  • Dobronski
    Utálom ezeket!
  • SMGBAS
    Nem én csináltam... -.-
  • Jim Morrison
    abban a minosegben, amilyen minosegben a celkozonseg elkeszitene. Szerintem.