41998
-
#35995 köszi mindenkinek a választ az ejay-t letöltöttem már előtte mielőtt írtatok az elég jónak tűnik de csak hiretelen demo-t találtam :D de elkapott az alkotási vágy és muszály volt vmit összehoznom. (pár napja néztem meg a Berlin Calling-ot (Paul Kalkbrenner (Isten :D ) ) és amit ott összehozott a faszi zenéket az nagyon brutál...na de ne offoljuk szét a topikot köszönöm szépen a válaszokat) aki akar még társalogni esetleg erről az PM. kösz -
#35994 Ha csak puzzle érdekel akkor arra ott van az Ejay kolleksön...
ha komolyabb artist akarsz lenni akkor mint a kollégák említették Reason ez egy komolyabb, van a Frutti ezeket megspékelheted kiegészítőkkel és egyéb finomságokkal. kezdésnek a fruity loops-ot ajánlom, mert első ránézésre is egyszerűbb a kezelőfelülete...Egyébként az Adobnak is van zeneszerkesztője az Audition, kipróbáltam nekem nem teccett, a cipész maradjon a kaptafánál, ezek az Adobosok mindenbe belenyulnak :D -
#35993 pl -
#35992 Reason( én ezt használom), de ott a fruity loops is.
Ezeket viszonylag "könnyű" megtanulni. -
#35991 azthiszem a native instruments (akik a traktor dj studio-t is csinálják)
van egy 50gigás pakkja
millió féle sample-val vagy loop-al vagy mi a szakneve.
amikből lehet építkezni
elkezdtem keresgélni de nem találtam hirtelen semmit,
vagy nézd meg a fruity loops sorozatot, bár közel sem profi, de belekóstolásra szerintem elég lesz. -
#35990 OFF
Aza lényeg h szeretnék zenét szerkeszteni de nem virtual dj me stb hanem ahol a dobszókat illetve ütemeket külön mint egy elemenként kell egymás mögé rakni kényünk-kedvünk szerint. ha valaki csinál ilyet vaggy ismer ilyen programot az legyenszíves PM-ben vagy akár ide írni. előre is köszönöm szépen
ON -
#35989 Attól mert oldalt csinálok nembiztos, hogy nézem is :D
Van pár amit láttam de egy ideje már nem. Nincs időm, ha meg mégis akkor inkább Buffyt nézek (: -
#35988 nem megbaszlak
csak elítéllek hogy mesét nézel :D -
#35987 Remélem nem b*sztok meg, mert nem reklámnak szánom csak PS-pal készült képnek.
Szóval inkább csak linkelem -
#35986 am csak hülyéskedtem nem vagy pirítós :D csak kiváncsi voltam h ki hogy reagál az eféle kijelentésekre:D -
Dobronski #35985 2: magyar, lengyel (Innen jön a "Dob*ron*szki" név)
*google ellen :D -
#35984 1: sváb :) -
#35983 1 -
#35982 OFF
Aki ma Magyarországon meg tudja mondani, hányféle vér keveredik benne, az kb. varázsló.
ON -
#35981 Örülök ha tetszik, de szerintem nem lett annyira jó.
pixxel: igen :) -
#35980 kinyomtattad ff-be mi? :D :P -
Dobronski #35979 [irigy] -
#35978 ecsém te tudsz rajzolni:D -
#35977 Elég hamar elkészült :) sajnos csak egy alap HB-s ceruzát használtam és egy vékony írólapra lett rajzolva így gyengébb lett mint lehetett volna.
-
#35976 Dehogy kritika, csak tudtam, hogy ismerős valahonnan. Milyen alap? Láthatod, hogy honnan kezdi (:
Kézi rajzod viszont kíváncsian várom -
#35975 Most csak azért is elkészítem rajzlapra ceruzával aztán felteszem ide mert ez sem PS-el készült. -
#35974 Most ez valami kritika rám nézve :D? Én csak CS5 új painting módját próbálgattam.. de ebben a videóban látottakhoz minimum kell egy rajztábla, amire nem mindenkinek van pénze.. ráadásul ez nem is festői, túlzottan digitális, ehhez is egy alapot használt a készítője, különben nem volnának ilyen pontosak a vonlak. Nekem meg van az adottságom, hogy egy egyszerű rajzlapra, alap nélkül is tudnék hasonlót készíteni :) -
Dobronski #35973 Állat! -
#35972 Akkor így:
Ha így se menne akkor: http://www.youtube.com/v/JooN-5yFors&hl&feature=related -
#35971 Amúgy:
(: -
Dobronski #35970 Jah, csak másik 99% nem. -
Dobronski #35969 De a többi 99% hülye, még levegőt se adnék nekik, nemhogy 60ezer forint segélyt a semmiért. -
#35968 Nekem így sokkal jobban tetszik (: -
#35967 Az a baj tudod, hogy ahány ember annyi ízlés, és ez pont egy olyan kép, ami teljesen mindegy, hogy milyen szinekből áll, mert vagy tetszik, vagy nem :D Még szerencse, hogy csak megkell nyitni ps-be és átállítgatni a szineket.De valóban... az első sokkal melegebb színekből állt, míg az utóbbi sokkal hidegebb. -
#35966 az előző színvilága jobb volt sztem. -
#35965 -
#35964 Én is az vagyok részben, bár fene sem tudja már. -
#35963 mert a kissebbségieket le kell nézni? én is az vagyok és mégis el tudom indítani -
Még jó hogy PSD-be van meg :)KÖszi a tippet. :) -
#35961 Ha a kis körök nem lennének a szélén és középen se + a hajtás a szirmok között akkor nekem jobban tetszene -
MOST HIPNOTIZÁLLAT TITEKET :D -
#35959 Cgók nem is ezt használják,hanem vmi internetes fost..Kizártnak tartom,h akár elinditani el rudnák.V ha igen,akkor utána csak lesnének.... -
Dobronski #35958 Utálom ezeket! -
#35957 Nem én csináltam... -.- -
#35956 abban a minosegben, amilyen minosegben a celkozonseg elkeszitene. Szerintem.