PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki van írva basszad meg!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

grebber
Akkor ezek szerintem nem itt kell kérnem segítséget photoshop ügyben akkor bocsi látom nem segít senki!

Next PC upgrade: 2022

Bexter
<#eljen> Probléma megoldva 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

nan76
tessék<#idiota>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nonicks
mi a baj a jobb oldalival?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Bexter
meg 😊

grebber
Lenne egy kérésem felétek akik értetek a Photshophoz!
Van itt ez a kép.Azt szeretném hogy a jobb oldali hátlapon lévõ magyar szöveg kerüljön a bal oldali angol szöveg helyére.
Megoldható ez valahogy ?

Errõl lenne szó!

Next PC upgrade: 2022

Bexter
jé db meg dbz meg dbzgt 😄 de imádtam 😛

SMGBAS
Nem azért de ha DöflingR is oviba nézte akkor õ se lehet idõsebb

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SrAta
jack alig múlt 18 ha már elmúlt😄
És nem ezek között nõtt fel?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

DöflingR
Oviban néztem, azt csá...

Ability
Nem is érdemes. 😄
hát ezt sincs kedvem most végigolvasni 😊 nemis tudok ovlasni

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SMGBAS
Tudom, de Jack igen csak nem akartam duplázni (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Ability
Hejj, nem mondtam hogy szar, sõt, gyerekkorom egyik kedvence volt. Azt sem mondtam hogy gyerekes, azt írtam hogy "leginkább gyerekeknek szóló". És ez szerintem igaz. MO-n kb. ezzel debütált az anime stílus és a gyerekeket fogta meg leginkább. A sima DB pedig azért nem áll sztori és komolyság terén olyan szinten, mint egy DN. Oké, hogy mindkettõnek jó sztorija van, nem is azt mondom, hogy egyik jobb mint a másik, csak azt, hogy a DN az elvont világ ellenére reálisabb. És nem feltétlen a karakterekre, történetre mondom, hanem a mögötte húzódó eseményekre, világképre, következményekre, mögötte megbúvó utalásokra, a dolgok jelentõsségére. Nincs bajom a szuperképesség dologgal, csak a mindkét animében más célokra és vezettetéssel használják. Mondhatnám akár -- bár kicsit nyers lenne --, hogy a DB egy mesevilág és itt nem negatívumként mondom, a DN pedig mélyebb értelmû a való világ jellemzését illetõen.
VRSDM
nemolvastam el de jóvan' igazadvan biztos dbz zsirság ennyi 😄
amúgy kövihétfõ vagykedd nemvágom 23-a és tököregleszek duplaX 20éves és ááá szóvalelõivászatvolt a lényeg hogy extra nem felejtettem el a rajzodat holnap nekiesek ígéremszépségesen alázatosan de most hadne mert azt nemkösssznédmeg 😊 szeretlek

u dont have to listen anybody else but me

rooney8
dbz/gt összes, a sima kimaradt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS
Miért gyerekeknek szóló változat? Pokemon az az de a DB/Z (fõleg a Z) kevésbé. Azért mert a szereplõknek szupererejük van? Nézzük csak DN-ot: mi is van benne? Egy átlagos gyerek aki talál egy füzetet ami egy halálistené és embereket lehet a füzettel gyilkolni. Vagy talán azért mert az a jópár szupererõvel "megáldott" szereplõ meg akarja menteni a Földet a rajta lévõ gonosz lényektõl? DN? Light mintha ugyan ezt akarná csinálni. DB kicsit se gyerekes, komoly dolgokról van benne szó. A sima kicsit gyerekesebb és több benne a poén de elég komoly harcok vannak benne is. Elég sok a vér és vérzõ sebek/"elhagyott" végtagok is. Szerintem egy ilyen anime nemhiszem, hogy gyerekeknek szólna. DN egy olyan anime amivel sok fiatalt meg lehetett hülyíteni. Sokaknak a "hûdef*sza" kategóriába tartozik pedig lényegében nem szól másról mit társai. Nem kell most lehúzni mert DN-ot én is szeretem és a top 5-ben simán bennevan nálam is de ettõl ez még tény. Nem vagyok nagy animés és pláne nagy mangás (DN-on kívül mást nem veszek) de van pár amit megnéztem és van ami tetszett is. DB-t kiskoromban szerettem meg és pár éve megnéztem az egészet és ilyen idõsen is ugyanolyan véleménnyel vagyok róla mint akkor. Persze nem veszek már kártyákat és egyéb hülyeséget vele kapcsolatban de aki azt mondja, hogy sz*r annak vagy valami régebbi gondjai vannak vele (pl mert nem nézte anno, atöbbiek meg igen és ez ilyen nyomot hagyott benne) vagy csak egyszerûen nem szereti ezt a kategóriát (vagy magát az animét mint "mese"stílust)Jah és ha gyerekes akkor miért ez a VILÁG (beleértve japánt is) legnézettebb/keresettebb/sikeresebb mangája/animéje? (nem nagyzolás csak mert szeretem hanem színtiszta tény) Nem kötekedni akarok mert nem tetszhet mindenkinek (senki se tökéletes xD 😛) de azért mert valami nem tetszik, még nem sz*r vagy gyerekes. Bocs a szóf*sásért, kocsmából jöttem és most ez így kiszaladt belõlem xD Jah és a végére egy kérdés: Hány rész láttatok belõle (DB/Z)?

rooney8
dragon ball<#eljen><#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ability
Azért mert más kultúra és hagyományok között nõttél fel még nem lesz szar egy olyan dolog, amibe nem vagy beleszokva. És ez itt most kemény általánosítás. Persze amúgy az animék és társai engem sem vonzanak, fõleg egy ilyen leginkább gyerekeknek szóló változat. De pl. a Death Note egy mestermû. Mind grafikailag, mind történetileg, mind élvezhetõségileg, mind zenére, vágásra, akármire.
hat igen a manga szarr volt lesz és az is marad

SMGBAS

levágták az orrát?

drowns41
ennek szívesen megnézném a tutorialját 😊

http://sum41.uw.hu

SMGBAS
Nemrég valamelyik éjjel unalomból
Nem kell szavazásba ez se (:

Bexter
Ez már mehet a szavazásba 😊

pontos méretet nem tudok mondani...rád bízom,de sztem kb ilyen tökmagos zacsi méret lenne jó -3 centi a hosszából

méret mir kéne? elrendezés v ilyesmi? most cisnálok egy randomméretet azt nem jo akor mérges leszek

oks

VRSDM
holnap 😊 mostmár alusz

dobj

VRSDM
valami rajzos mókát dobhatok?

pálinkával töltött kakasos nyalóka ^^

SMGBAS
Na és akkor mostmár a terméket is áruld el mert csípõs cuccon kívül (paprikás kakashere?xD) máson érdekesen mutatna xD

egy kakas kellene, ami tüzet(vöröseset inkább mint narancsosat) okád, és az beterítené nagyjából a felsõ harmadát a csomagolásnak...
és utána meg ugye fehér,meg zöld szín kombinációval kellene kezdeni vmit 😊 h igazán magyaros legyen
viszont ne legyen túl modern,vagy túl puccos...viszonylag visszafogott stílusban kellene kivitelezni,h a fiatal felnõttektõl kezdve a szépkorúakig tetszetõs lehessen 😊

utánna kiköthetem az ágy négy széléhez és megkínálatom az ostorral?
Most vettem a BDSM online on 😊

Viccen kívül mi kellene? vázoljad!

VRSDM
átjössz. aztán összedobunk valamit hmm? 😊
neszkvik csokisziruppal felcsapatom a hasadra a terveket, ami nem jó majd nyelvel radírozom 😉

Sziasztok!
Egy beadandó dolgozatomhoz kellene nekem egy "látványterv" arról,h kb. hogyan nézne ki a termék csomagolása.
Ha valaki kedvet érezne egy kicsit (legalábbis számomra) bonyolultabb kép elkészítéséhez, akkor szóljatok és vázolom, h mire gondoltam.
Elõre is köszi.

SrAta
nah mondtamén az a legjobb megoldás😄
szétszpemmeljük az oldalt meg a mélcímüket😄
ezenkívül mást nem tudsz csinálni ha ge*!k

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Bexter
Hivatalosan sokat nem tudsz csinálni. Szerzõdés nem lett irva hanem szóbeni meg egyzés történt, max szolsz nekik h nem igy egyeztetek meg és a képre vagy mellé a forrást helyezzék el. ha nem szolsz nekünk és megyünk spemmelni 😄

SrAta
fasza lett nagyon😄

SrAta
köszi
passatgt nekedis köszi

passatgt
dafont.com

SMGBAS

SMGBAS

SrAta
srácok valami koszos betûtípus kéne,tehát h így összevan fröcsögve sárral olyan betûk
Kössz

SrAta
spammeld szét õket😄DDDDDDD

SMGBAS
Csináltam pár képet egy logóval (egyszerû képek nagyon) aljára rátettem mail címem és nevem azzal a feltétellel, hogy nem kell érte semmi de úgy tegyék ki, hogy rajta van és mégis úgy lett felhasználva, hogy le lett vágva róla.

VRSDM
nem ertem a kerdest sem : D
rajtavan a neved, okk elkuldted nekik, ok meg felhasznalnak, de nem kell ra a neved..
hat szedd le 😄

SMGBAS
Mit tudok csinálni ha van pár képem amit kérésre csináltam, kép alján szerepel mail cím és nevem és ha azt úgy használják fel, hogy levágják róla?