41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    a festékes papíros rész mennyire saját?
    mert nagyonbejön az átmenet a színes / steril papír között...
  • SMGBAS
    Passz, nekem eddig 2x csinálta összesen. (persze, hogy akkor amikor jó ideig nem mentettem...)

#36025 Nekem nem az egér jut eszembe amiből hasonló színű anyag jön ki...
  • JackMeadow
    XD
  • JackMeadow
    itt van nagyobban: http://marsll.com/?t=7&cat=6
  • VRSDM
    a te péesed a fos és még te szólsz be?
    nanemá' -_-
  • Ability
    E - egér
    F - tabló

Túl kicsik a képek a megítéléshez, de ezt a kettőt néztem ki. Egeresből szerintem többet is ki lehetne hozni amúgy, de jó a koncepció.
  • JackMeadow
    a hiba az ön készülékében van
  • JackMeadow
    Ezek köszül ki melyik 2 képet küldené tovább?

• Ability
    Nem lenne okosabb dolog levágni az egér csatlakozóját és a nyers kábelvégből kiindulva elkészíteni az átmenetet?

berlinboy: színvilágilag mindegyik tetszik, viszont vannak ezek a szemcsés hatású pixeles területek, azok nem az igaziak. Illetve az első pár képen az ilyen "elvakítja a lencsét" hatás szerintem nem odavaló. Konkrétan a bolygó közepére gondolok, illetve első képen bal alsó sarok, mindenféle deformált forma ott van. Egyébként tetszik, szerintem jók lettek. Az alkotás is bejön, a színvilág nálam gyönyörű. :]
  • VRSDM
    memóriahiba? :/
  • JackMeadow
    revideáltam egy régebbi munkámat:
  • JackMeadow
    néha random fogj amagát aps és öszeomlk a gecibe, és baszhatom amit odáig csináltam
    nem tudjátok ez mitől lehet?
  • JackMeadow
    az a szöveg komplett borzalom :) nemis értem mért van még fent :)
  • pxxl
    Rajztanárom hatására kezdtem el tervezni és fejleszteni ezt a honlapot, amin összegyűjtöm ÉS munkáimat.

ÉS nem kell oda sztem :)

meg így használjuk az idéző jeleket:  „ "

am faja. mézes/tejes kép teccik :D
  • JackMeadow
    www.marsll.com
  • JackMeadow
    kicsit fel let dobva az oldalm galériarendszere kukkatsatok rá ha venkedvetek :) én oda meg visza vagyok tőle :)
  • berlinboy6329
    Szerintetek melyik a legkevésbé fos?:C Meg mit lehetne még rátenni/alakitani rajta,h ne legyen ótvarszar?

NAGY KÉP,5MB,6DB 1680*1050ES KÉP EGYMÁS MELLETT!!!!

SpaceSzar:C
  • JackMeadow
    azért köszi :)
  • JackMeadow
    megoldodott :)
  • Ability
    Mit kellene csinálni rajta egészen pontosan?
  • Jim Morrison
    Itt kerdezd meg, de elso korben ne emliitsd meg, hogy fizetnel is erte :D
  • JackMeadow
    ért valaki a PHP-hez helyre kéne pofozni a weboldalamat pengetnék is érte
  • Jim Morrison
    en is firefozrol tertem at. eleg gyorsan ment :D
  • ktomi22
    chrom a legjobb.. viszont sok dolog nem tamogatja... pl logmein.com se asszem de pl a quakelive.com az tuti nem... nem kompatibilis a bongészővel... de szerintem a jovoben mind ez valtozik... mert nagyon hamar megszerettem ezt a bongeszot..
  • VRSDM
    ha már úgyis krómolunk akkor egy kis tanács vagy ötlet vagy aminek akarjátok.

én ezeket a bővítményeket használom.
  • pxxl
    jah azt látom, h a visszatérő képek pl (topikokban) gyorsabak. opera is tudja ezt, de mégsem ilyen hatékonyan :) nah ennyi off elég :D majd benézek a chrome topikba is
  • Ability
    Superfetch miatt ez egyre inkább fokozódni fog. Minél többet és gyakrabban használod, annál inkább fürgébb lesz.
  • pxxl
    nemtom most így kb 3 óra után, a chrome sokkal gyorsabb mint az opera, de (lehet a megszokás miatt) opera jobban kézre áll nekem. egyelőre még a chrome-ot nyúzom, majd megszokom :)
  • Ability
    Tovább ne ragozzuk, akit érdekel esetleg jöjjön át Chrome topikba, vagy válaszolok privát levelekre is. :]
  • Ability
    Extensions = bővítmények. Kiegészítő szolgáltatásokkal lehet bővíteni a böngésző alaptulajdonságait. Lehetne pluginnak is nevezni, bár a kettő nem ugyan az.

Firefox? Öregebb mint hinnéd, annak idején Linuxon debütált, akkor még a neve is más volt. Emlékeim szerint 2001-ben jött ki az első publikus változat, de ennél jóval idősebb alapjait tekintve. A Netscape hagyatékán és a Google pénzén nevelkedett. Régi, elavult, agyonfoltozott, elhízott, elkorcsosodott böngésző. Ennek ellenére nincs vele különösebb baj, de a szabványtámogatáson és a fejlettebb extension rendszeren kívül nem is jobb, mint egy Internet Explorer. Sokkal több biztonsági réstől szenved, nagyobb hardverigénye van, stb. A Chrome pedig még fiatal, sokan ellenszenveznek vele "a Google adatot lop" pletykák miatt. Ennek ellenére egyre inkább terjed, leginkább a Firefox felhasználókat szívja el maga mellől. A rövid válasz: idő + töménytelen marketing.

Az Opera pedig egy innovatív banda, mai internetezési szokásaink alapjait javarészt ők fektették le. Ideiglenesen egy kicsit lecsúsztak, de a 10.50+ kiadások visszatérítették régi fényéhez. Egyelőre viszont eléggé bugos, hamar adták ki. Az Operát is ajánlani tudom a Chrome mellett.

Az IE9 preprelease bemutatói eléggé megdöbbentőek, tetszik vagy sem, lassan a FireFox kerül az IE helyére. A verseny kiélezett, hamarosan elérünk egy olyan szintet, ahol már csak küllemi dolgok és kényelem alapján kell majd böngészőt választani. Egyik sem rossz különösebben, az IE sem egy rossz böngésző, csak számomra kényelmetlen. Legalább annyira, mint a Firefox.
  • berlinboy6329
    Nincs vmi tutorial PS-hez újraárnyékoláshoz?PL,van 2 eber,akit egy képre akarok hozni,jobbról jövő erős fényhez...Beteszem az egyiket,neki jobbról esik a fény az arcára de szögben,tehát ne onnan ahonnan az én fényforrásom jön..A másiknak meg pont felülről...Hogy lehetne aztmegcsinálni,h egyszinűre hozom az arcukat,mintha nem lenne fény és én magam ujra dodgeolom,burnölöm...
  • pxxl
    hmm akkor az Operát lecserélem egy kicsit a Chrome-ra :)
  • SMGBAS
    Két kérdés:
    Extension rendszer?
    Ha annyira jó akkor miért a FF az elterjettebb még?
  • VRSDM
    minden téren helyt adok! :)
    egyszerűen nem tudok rosszat mondani rá.
    mióta meg van extension rendszer azóta maga a szerelmem.
  • Ability
    Röviden: szakmai szemmel nézve a Safari és a Chrome a legfejlettebb böngészők. A megjelenés, kényelem, egyedi igényeket saját véleményedre bízom, nekem tetszik.

Pár szóban miért is jó: fiatal böngésző, fejlett OP-rendszerekre írták, ennek megfelelően sokkal jobban integrálódik azok szolgáltatásaiba. Kihasználja a Vista/Win7 új biztonságtechnikai megoldásait, tökéletes Superfecth integráció, ennek köszönhetően gyors indulás, működés, hatékony memóriagazdálkodás. Az új szabványok támogatásában legelöl jár, gyakorlatilag Windows fronton a Chrome indította be a gépezetet. Sebesség terén verhetetlen, ha meg is közelíti egy másik böngésző az csak irreleváns szintetikus teszt formájában történik. Plusz van extension rendszer, elég fasza dolgokat lehet vele csinálni.

Végszó: szakmai és személyes megítélésem szerint is a kedvenc böngésző.
  • SMGBAS
    Előfordulhat...

Amúgy hamár.. akkor én is offolnék: Google chrome-ról vélemény?
  • Midas
    szerintem folosleges tovabb elned egy ilyen vilagban :D
  • SMGBAS
    Mikor fogják fel az emberek, hogy a muszáJ az kib*szott pontos jé?
  • SrAta
    asszem még régebbről ismerős zagar (asszam így írják) neve ő DJ rendes komoly cuccokkal
  • haki92
    még egy off: van itt vki aki hobbiból vagy élesben DJ-zik?