41998
-
#36195 bojkott :) -
#36194 és még (direkt?) el is van írva :D -
#36193 Jaja, tegnap láttam:D Eszembe is jutottál:D -
emlékeztek még erre a minikontesztre?
napiszar meg pofátlanul vízjelezi a fotómat?
széééépek mondhatom :D -
JackMeadow #36191 jahha az nem sima kék csik :P -
#36190 photoshop cées 5 - edit - puppet warp.
ez a legegyszerűbb.
amúgy sima warp-al is meg lehet csinálni.
warp meg sok-sok utórajzolgatás.
kreatív copy-paste+free transform az egész tulajdonképpen. -
JackMeadow #36189 csinálsz egy pathot és körüljrazoltatod -
#36188 ilyen képet hogy lehetne csinálni? hogy ilyen szabályosan körbüljön a cipőfűző?
-
#36187 amúgy a photoshopban van asszem ilyen bankjegyfelismerő, ami tiltja a kép szerkesztését, vagy megnyitását...nemtudom pontosan.
persze itt nem az ilyen 640x480-as mobillal lefényképezett lóvéra kell gondoolni :) -
#36186 304/A. § Aki pénzhamisításhoz szükséges anyagot, eszközt, berendezést vagy számítógépes programot készít, megszerez, tart, átad, forgalomba hoz vagy azzal kereskedik, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő
Még TALÁN ez az amiben én is gondolkodok,dehát akkor a szöveg szerint mindenit le kell tartóztatni,akienk A4es papirja,nyomtatója és számitógépe van otthon,mert azzal már nyomtatni tud,úgyhog értelme nem sok van -.-...Részemről vége az offnak.tegyetek be képeket:p -
#36185 -
JackMeadow #36184 a bankjegyek pedig szerintem az állam tulajdonát képzik, pont ezért a megkárositása is büntetést von maga után -
JackMeadow #36183 A pénz- és bélyeghamisítás
Pénzhamisítás
304. § (1) Aki
a) pénzt forgalomba hozatal céljából utánoz vagy meghamisít,
b) hamis vagy meghamisított pénzt forgalomba hozatal céljából megszerez, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz,
c) hamis vagy meghamisított pénzt forgalomba hoz,
bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a pénzhamisítást
a) különösen nagy, vagy azt meghaladó értékű pénzre,
b) bűnszövetségben
követik el.
(3) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a pénzhamisítást váltópénzre, illetve kisebb, vagy azt el nem érő értékű pénzre követik el.
(4) Aki pénzhamisításra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Pénzhamisítás elősegítése
304/A. § Aki pénzhamisításhoz szükséges anyagot, eszközt, berendezést vagy számítógépes programot készít, megszerez, tart, átad, forgalomba hoz vagy azzal kereskedik, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
305. § A 304. § alkalmazása szempontjából
a) pénz utánzásának kell tekinteni a forgalomból kivont pénz olyan megváltoztatását is, hogy az forgalomban levő pénz látszatát keltse,
b) pénz meghamisításának kell tekinteni olyan jelzés alkalmazását, illetve eltávolítását is, amely annak megjelölésére szolgál, hogy a pénz csak meghatározott országban érvényes, továbbá a pénz nemesfémtartalmának csökkentését is.
Hamis pénz kiadása
306. § (1) Aki valódi, illetve hamisítatlan gyanánt jogszerűen szerzett hamis vagy meghamisított pénzt forgalomba hoz, vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt különösen nagy, vagy azt meghaladó értékű pénzre követik el. -
#36182 Simán..Bizonyitsék be,h használtam..Ha én pl. lol példa..monopolyt akarok játszani igeziról mintázott műpénzzel,akkorh add játszak már igaziról mintázozz műpénzzel...Simán megmondtanám a zsaruknak is,mi közük ahhoz hogy mire haszánlom azt ami az ENYÉM..Majd ha olyat csinálok,akkor pofázhatnak... -
#36181 olyan, mint a drog, birtoklását is büntetik, nem kell ahhoz használni. de hát amiről nem tudnak, az nem fáj. -
Midas #36180 majd ha mennek erted a rendorok magyarazd el nekik is :)) -
#36179 hát ez az?Mi az hogy elküldenek?amig fizetsz kötelességük megcsinálni,amit kérsz..Nem azért vannak,hogy válogassanak,hogy ezt kinyomtatjuk,ezt meg nem...
36177:Én se....ÉN minden gond nélkül megcsinálnám ugyanolyanra,bár semmi értelme...Ki mondja meg h nem lehet olyat?Azt csinálok amit akarok azokkal a bankjegyekkel,amig nem költöm el boltban v akárhol... -
#36178 De ha már normális minőségben akarod nyomtatni (szín és felbontás) akkor nem az otthoni pár ezer Ft-os nyomtatóddal állsz neki hanem elviszed egy nyomdába, ahol ha úgy gondolják, hogy ez így nem okés akkor bemutatnak és elküldenek a pics*ba. -
#36177 én nem a szerintemekről beszéltem
-_- -
#36176 Szerintem meg hasonlithat is rá.meg ugyanakkora is lehet...Mi köze van akárkinek is ahhoz,hogy te milyen bankjegyeket nyomtatsz otthon,amig a boltban nem próbálod meg elkölteni? -
#36175 két fontos szempont van.
-nem lehet összetéveszthető a valódi bankjegyekkel.
-hamennyiben összetéveszthető, a méretével jelezni kell hogy mi a stájsz.
ergó nyomhatsz otthon 20.000-t is, fele akkorában pl.
és nyomhatsz rendes méretűt is, a saját arcoddal és 40.000 felirattal.
ja. -
#36174 mondjuk ezt nem teljesen értem, hogyha megeygezik a mérete, de látszolag nem az a személy szerepel rajt aki a hivatalos bankon és a névérték sem stimmel , söt már olyan bankó van modositva ami már nincs is forgalomba, akkor miért számit hamisitásnak?Ennyi erövel a kinevet a végénbe lévökért is elitélhetnek ? -
#36173 -
#36172 Ha szerepel rajta, hogy kamu akkor nem (: -
#36171 csak figyelem felhívás képpen mondom
hogy a mérete nem egyezhet a valós bankjegyek méreteivel.
hiszen akkor már hamisításnak minősül! :) -
#36170 ÉN eddig csináltam egy 400 Ft-ost és egy 250est :D Meg lett egy 333as is, de azt külön kérésre és jó szar is lett, ki se nyomtattam. -
#36169 Magyart nem találtam, angollal meg nem is foglalkoztam így megoldottam saját tudás szerint.
A textúrázónál próbáld a rajzvászont, aztán a raszterrácsmintánál a pontot és a kört + van egy olyan hatás mintha rajzolt lenne, kicsit kiemeli a körvonalakat. Ezeket kevertem és állítgattam a rétegstílusokat.
#36167 45000 Ft-ost akarok csinálni. -
#36168 belinkeled a tutorialt? kösz -
#36167 Csak nem 24.000 Forintos címletet akarsz készíteni? -
#36166 Ki lesz cserélve a fej és a címlet is. Amúgy a régi 200 Ft-os lesz átalakítva. -
#36165 A bankjegyhamisítást a törvény büntetni! :D -
pontosan!
kábé.
-szia, szeretnék egy A-t
-u, ez szuper.
-akkor legyen B. -
#36163 Megoldva -
#36162 Valami olyan tutort nem tudtok amivel a bankjegyes hatást lehet elérni? -
#36161 még nem láttatok eleget :D
ajaj XD -
#36160 Mivel általában a megrendelő kevéssé van tisztában a webdesign trendekkel (bár némelyiknek az alapvető jóízléssel is gondja van, lásd önállóan elkészített weboldalak többsége), célszerű legalább javaslatot tenni. Apám módszere volt: elmondta, ő hogyan gondolja, meghallgatta, mit mond a másik, aztán megdícsérte, milyen jó ötlet volt az... és elmondta a saját ötletét, mintha a megrendelő találta volna ki. (Építész volt) -
JackMeadow #36159 utálom alaikusokat én is :P -
#36158 http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=phoenix+tattoo -
#36157 nekem teccik -