41998
-
#36235 -
#36234 Ha már pixelgrafika -
Midas #36233 -
#36232 én elsőnek idegbeteg vagyok utána kiröhögöm -
#36231 Néha kedvem lenne sírni mikor ilyen megrendelővel találkozom. -
#36230 Logójuket esetleg rátenni egy árura? (pl felfújható labda)
-
#36229 főleg ez a strand cikkek bssza a szemem -
JackMeadow #36228 télleg elég fertelem -
#36227 Azért, mert nem figyeltem és tényleg annak az IR kiegészítése volt. Bocs. -
#36226 a megrendelőnek megint igaza van...remélem nem ez lesz a végleges
-
#36225 "Igazi jól mozgó javascript menüt utoljára a PS7 csinált, a többi nem működik megfelelően."
Miért kell ilyeneket leírni? :( -
xD
Lopják a képeket ezerrel -
#36223 azaz :D -
JackMeadow #36222 ejipszilonnal :Ö -
JackMeadow #36221 a bőség zavara mi? -
#36220 szurnám a fosolyát :D -
#36219 több helye lehet dugni -
#36218 Ennek lyukas a talpa, a bokája, meg a két farpofája :O -
JackMeadow #36217 -
#36216 Ellentétben másokkal, én szeretem az image map megoldást. Igazi jól mozgó javascript menüt utoljára a PS7 csinált, a többi nem működik megfelelően. De css megoldásokat találhatsz a dynamicdrive.com oldalon. Nemcsak menüre. -
#36215 sajnos az arculatukba nem fér bele :D játékbolt is egyben, meg ilyenek :D -
#36214 +1 -
JackMeadow #36213 jo az nem kell rajta gondolkodni, rábaszol eg ybikinis csajt azt kész -
#36212 strandcikkek vásár a téma.
napocska, strand, nyár feeling.
nyári vásár, strandcikkek szöveg, logó(k). semmi xtra -
JackMeadow #36211 mi a projekt, én a seggem vernéma földhöz aha lenne munkám -
#36210 a pénz beszél. a kutya ugat.
a gyengét meg megrakják farpofán :D -
#36209 má' megint egy molino...5x2 méter :/ üresen is 600 mega
utálom az ilyen méreteket. nagy, nehéz kezelni, alig találni megfelelő képet... -
#36208 Értem én. :) Nézd meg ezt a linket, ez a legegyszerűbb és kb. egyetlen lehetőséged a képekkel. -
#36207 Csak a menü kép, a menüpontok linkek. -
#36206 csinál meg h ha fölé viszed az egeret nagyobb lesz picit, és/vagy el is fordul, vagy valami ilyen. sztem ronda lenne ha alapból "mozogna" -
#36205 Meg tudnám csinálni gifben, DE szar ötlet és nem is tetszik (csak példa volt) -
#36204 A Flash jó dolog lehet bizonyos helyeken, itt pont felejtős, több hátránnyal jár mint előnnyel.
SMG:
GIF-fel az a baj, hogy nem egyszerre tölti be a képeket, ergó nem tudsz belőle egy egységes valamit összehozni, késleltetni a dolgokat, stb. Egy hover effektet össze lehetne hozni és kb. ezzel ki is fújt. A menüsort egyesíteni egyetlen képbe pedig logikátlan. Létezik rá az imagemap nevű megoldás, elavult, mellőzni kellene. A kicsit kreatívabb, de még mindig korlátokba ütköző megoldás a láthatatlan DIV-ek (egyéb HTML objektumok) fölé pozicionálása. Viszont egységes képnél el is lehet felejteni a menüpontok külön vételét, nem tudod csak egy kis részét animálni a képnek.
Összegzés: apró képekből összeállítva egy hover effektet össze lehet hozni, komolyabbra ne számíts. Ha ennél azért többet szeretnél, akkor muszáj Javascriptet használnod. Ha ezen a területen nem vagy otthon, akkor ajánlanám a JQuery vagy MooTools használatát, megegyszerűsíti a dolgokat, előre elkészített megoldásokkal szolgál, a weboldalukon van sok, könnyen érthető példa. -
#36203 flashben megoldható :D gifben, hát nemtom biztos meg lehet csinálni vhogy -
#36202 Nem a "csidicsudi dizikre" gondoltam...
Ez a menü képe. Pl. olyanra, hogy mintha megrajzolódna a fekete körvonal. Vagy egy csillogás menne át rajta (hasonló mint ezen a logón:)
Csak ezek az ötletek nem tetszettek eléggé -
tegnap gondoltam h nyomok egy glitter maker linket, de az már túl menne minden határon -
JackMeadow #36200 ezt most komolyan gondolod? beszarok -
#36199 -
#36198 LINK
am illustrator a legjobb választás, elvégre a saját kiterjesztése az .ai -
#36197 hi, basszus hol egy sima ps topik, ahol segítséget lehet kérni? .-) mert kereső felhozott sokat, de azokban ilyen 2007-es utsó hsz-ok vannak, vagy mittudomén :-)
amúgy inkscape progival akarok .ai kiterjesztést sima .png képből, de nem megy :-D vagy mivel lehet, vmi eccerü kell nem akarok ilyen ilustratort v mit telepíteni. -
#36196 Van egy nagyon egyszerű weboldal. Milyen animációt vinnétek bele ami egy kicsit feldobná? (pl villogó menüsor meg ilyesmik csak ne ilyen sz*rt. Ja és gifben meg lehessen csinálni)