41998

photoshop-banner.jpg
  • hungary27
  • NessieGraf
    Ha már pixelgrafika
  • Midas
  • RaZoK
    én elsőnek idegbeteg vagyok utána kiröhögöm
  • NessieGraf
    Néha kedvem lenne sírni mikor ilyen megrendelővel találkozom.
  • SMGBAS
    Logójuket esetleg rátenni egy árura? (pl felfújható labda)
  • pxxl
    főleg ez a strand    cikkek bssza a szemem
  • JackMeadow
    télleg elég fertelem
  • NessieGraf
    Azért, mert nem figyeltem és tényleg annak az IR kiegészítése volt. Bocs.
  • pxxl
    a megrendelőnek megint igaza van...remélem nem ez lesz a végleges

• pyrohun #36225
    "Igazi jól mozgó javascript menüt utoljára a PS7 csinált, a többi nem működik megfelelően."

Miért kell ilyeneket leírni? :(
  • SMGBAS

xD
    Lopják a képeket ezerrel
  • Lyukasbogrács
    azaz :D
  • JackMeadow
    ejipszilonnal :Ö
  • JackMeadow
    a bőség zavara mi?
  • Bexter
    szurnám a fosolyát :D
  • passatgt
    több helye lehet dugni
  • Lyukasbogrács
    Ennek lyukas a talpa, a bokája, meg a két farpofája :O
  • JackMeadow
  • NessieGraf
    Ellentétben másokkal, én szeretem az image map megoldást. Igazi jól mozgó javascript menüt utoljára a PS7 csinált, a többi nem működik megfelelően. De css megoldásokat találhatsz a dynamicdrive.com oldalon. Nemcsak menüre.
  • pxxl
    sajnos az arculatukba nem fér bele :D játékbolt is egyben, meg ilyenek :D
  • Lyukasbogrács
    +1
  • JackMeadow
    jo az nem kell rajta gondolkodni, rábaszol eg ybikinis csajt azt kész
  • pxxl
    strandcikkek vásár a téma.
    napocska, strand, nyár feeling.
    nyári vásár, strandcikkek szöveg, logó(k). semmi xtra
  • JackMeadow
    mi a projekt, én a seggem vernéma földhöz aha lenne munkám
  • VRSDM
    a pénz beszél. a kutya ugat.
    a gyengét meg megrakják farpofán :D
  • pxxl
    má' megint egy molino...5x2 méter :/ üresen is 600 mega
    utálom az ilyen méreteket. nagy, nehéz kezelni, alig találni megfelelő képet...
  • Ability
    Értem én. :) Nézd meg ezt a linket, ez a legegyszerűbb és kb. egyetlen lehetőséged a képekkel.
  • SMGBAS
    Csak a menü kép, a menüpontok linkek.
  • pxxl
    csinál meg h ha fölé viszed az egeret nagyobb lesz picit, és/vagy el is fordul, vagy valami ilyen. sztem ronda lenne ha alapból "mozogna"
  • SMGBAS
    Meg tudnám csinálni gifben, DE szar ötlet és nem is tetszik (csak példa volt)
  • Ability
    A Flash jó dolog lehet bizonyos helyeken, itt pont felejtős, több hátránnyal jár mint előnnyel.

SMG:

GIF-fel az a baj, hogy nem egyszerre tölti be a képeket, ergó nem tudsz belőle egy egységes valamit összehozni, késleltetni a dolgokat, stb. Egy hover effektet össze lehetne hozni és kb. ezzel ki is fújt. A menüsort egyesíteni egyetlen képbe pedig logikátlan. Létezik rá az imagemap nevű megoldás, elavult, mellőzni kellene. A kicsit kreatívabb, de még mindig korlátokba ütköző megoldás a láthatatlan DIV-ek (egyéb HTML objektumok) fölé pozicionálása. Viszont egységes képnél el is lehet felejteni a menüpontok külön vételét, nem tudod csak egy kis részét animálni a képnek.

Összegzés: apró képekből összeállítva egy hover effektet össze lehet hozni, komolyabbra ne számíts. Ha ennél azért többet szeretnél, akkor muszáj Javascriptet használnod. Ha ezen a területen nem vagy otthon, akkor ajánlanám a JQuery vagy MooTools használatát, megegyszerűsíti a dolgokat, előre elkészített megoldásokkal szolgál, a weboldalukon van sok, könnyen érthető példa.
  • pxxl
    flashben megoldható :D gifben, hát nemtom biztos meg lehet csinálni vhogy
  • SMGBAS
    Nem a "csidicsudi dizikre" gondoltam...

Ez a menü képe. Pl. olyanra, hogy mintha megrajzolódna a fekete körvonal. Vagy egy csillogás menne át rajta (hasonló mint ezen a logón:)
    Csak ezek az ötletek nem tetszettek eléggé
  • pxxl

tegnap gondoltam h nyomok egy glitter maker linket, de az már túl menne minden határon
  • JackMeadow
    ezt most komolyan gondolod? beszarok
  • ppk
  • pxxl
    LINK

am illustrator a legjobb választás, elvégre a saját kiterjesztése az .ai
  • ppk
    hi, basszus hol egy sima ps topik, ahol segítséget lehet kérni? .-) mert kereső felhozott sokat, de azokban ilyen 2007-es utsó hsz-ok vannak, vagy mittudomén :-)

amúgy inkscape progival akarok .ai kiterjesztést sima .png képből, de nem megy :-D vagy mivel lehet, vmi eccerü kell nem akarok ilyen ilustratort v mit telepíteni.
  • SMGBAS
    Van egy nagyon egyszerű weboldal. Milyen animációt vinnétek bele ami egy kicsit feldobná? (pl villogó menüsor meg ilyesmik csak ne ilyen sz*rt. Ja és gifben meg lehessen csinálni)