41998

photoshop-banner.jpg
  • xelag
    és ha kitörlöm? rakjak helyére hosszú zöldet, mint a filmben?
  • xelag
    Csak arra gondoltam,hogy bejelölhetnénk egymást facbeookon, ha már itt irogatunk egymásnak évek óta :D
  • Dobronski
    Haját törölhetted volna...
  • passatgt
    miért érdekelne bárkit is?

nem kkötekedésképp, csak kérdem:)
  • xelag
    Amúgy akit érdekel a facebookja, az megtalálja Adamcsák Alex néven. :)
  • xelag
  • xelag

A szomszéd gyereket lefényképeztem ma délben amikor kisütött a nap, olyan kedves vigyora volt.
    Na jóó... de hát megkért, csak nem mondhattam azt neki, hogy nem.
  • SMGBAS
    Mutatóná' nem töröltem ki a hátteret és átüt rajta xD

#46 ?
  • SMGBAS
    Én is akartam már órás kontesztet de szerinted itt ki csinálna rá képet? Mindenki el van lustulva...

#36345 Örülök, hogy 3-kor egy ilyet sikerült csinálni xD
  • haki92
    úgy néz ki mint egy 2pálcás óra
  • passatgt
    nem jól jár, mármint a kismutatónak előrébb kéne lennie 33%-al
  • xelag
    Ha megnézed a mp mutató tetejét, akkor odaillik és a 60 közepébe mutat, viszont ha az alját megnézed, akkor ferde a 30hoz képest és ezt a legundorítóbb szándékkal mondtam most. :) :D AMúgy nekem tetszik. :) CSinálhatnánk ilyen órás contestet.. , mindenki csinálna egy saját órát, lehetne az kézi, vagy fali. :) Mondjuk a multkor én is csináltam, de nem kommentáltátok. :D
  • SMGBAS
    píszóra
  • passatgt
    kellene nekem egy ilyen kép csak kurvanagyba, kiakarom rakni a flra tapétának(8x2,5 m-es fal)
  • xelag
    Semmi gond nincs ezzel, szerintem teljesen jó és nem zavaró egyáltalán, hogy rajz is van benne, mert a vége ps lett. :)
    Én mostanában corel painterrel szoktam festeni mindenfélét, ajánlom mindenkinek, mert jól szimulálja az ecseteket/festékeket és ha arra még rá ps-ezel, eégsz jó képeet összelehet hozni.
  • DöflingR
    Ez Greg Darroll munkája.. Már egy ideje figyelem munkásságát. Deviantarton is ügyködik, a galériáját itt találod: tokyo-go-go Adobe illustratorban én is szoktam hasonlókat csinálgatni az utóbbi időben. :)
  • rooney8
    bászki most olvasom alul a szöveget :\ :D
    am nekem is nagyon bejövős, engem is érdekelne :D
  • passatgt
    nem én csináltam, mielőtt azt hinnétek:D

csak érdekelne, hogy ennek a stílusnak mi a neve, hogyan tudok ilyen képekre rákeresni
  • rooney8
    ez kib@szott jó :D nekem nagyon bejön
  • theone91
    10"-en felejtheted a PS-t. Ja, hogy nem PS-hez kell. Akkor menj a Milyen laptopot vegyek topikba.
  • passatgt

valaki nem tudja mi ezeknek a stílusú képeknek a neve?
  • SMGBAS

Most ilyet minek? A rajzos dolgot itt nagyívben leszarják feleslegesen meg nem rakom be mindegyiket.
    Azt bírom amúgy, hogy mindenki csak pofázni tud, hogy nincs kép de ráklikkolni arra a kis kék négyzetre és létrehozni valami értelmeset az már melós.
    Amúgy meg az offhoz:
    Lehet valaki offol egy kérdéssel de utána a topiklakók jobban szétqrják a hsz-ekkel.
    Nézzétek meg. Feltettem eg ykérdést és ahelyett, hogy valaki válaszol rá (ami mostmár felesleges mert észrevettem,h ogy DVD meghajtó mentes) csak a rizsa jött és máris 4 feles komment olvasható...
  • haki92
    több mint 2 éve
  • haki92
    igazad van...kurrvakevés kép...sook duma...mégtöbb off...ennek ellenére minden nap benézek mert már az életem része..mióta shop-olok nézem a topicot:P
  • RaZoK
    mér? :D
  • xelag
    Ez a topic már minden, csak nem ps topic :D
  • SMGBAS
    Vélemény?
  • RaZoK
    köszi, bátorkodtam belinkelni mert erre felé szeretik a spaces stílust :)
  • LSL
    nagyon jó lett
  • RaZoK
    akkor már én is mutatok

• passatgt
  • SrAta
    a közt persze hogy kisbetűvel van
    de a dokinak House a vezetékneveXDDD
    Ígymár tiszta?:D
  • SMGBAS
    Hát ez jó nagy szar lett xD Este nem volt ennyire az De legalább nem pixeles már xD
    #36320 Megvan anélkül is, nemtudom miért raktam még rá azokat is
    #36321 Ha megnézed a #...18-as linket akkor ott a közt is kisbetűvel van

Jó dolog Nokián a Szundi cucc. Legjobb élmény 3 órán keresztül kétpercenként felébredni egy régi autó dudára xD
  • MANOWAR
    Jól van na, de nem igazán tv-zek azt se tudom megy-e még :)csak bevillant.
  • pointer4
    Nem értem, hogy a ha a Doktor nagy betű, akkor a név első betűje miért kicsi ?
  • pxxl
    hát ez a lekerekítés elég ronda :/
    középen az az ív sem passzol nagyon.

am jóféle.
  • SrAta
    Hmm... Hihetetlen megfigyelő képességed van:))))))
  • MANOWAR
    A barátok közt-nek van szinte ugyanilyen képe csak egy rózsával középen? :)Ugye???
  • Lyukasbogrács
    Ötletes
  • SMGBAS
    #36315 Értem :D

Újra itt van:

Megnéztem a régebbi PS képeimet és ezen nagyon b*szta a szemem, hogy annyira pixeles volt.
    Emlékszem akkoriban azt mondtam, hogy nem tudom megcsinálni úgy, hogy ne legyen az xD