41998
-
ktomi22 #36595 ense :D -
#36594 sg szinvonal.. en sem tudom, hogy mi a faszert jarok sg-re.. -
#36593 ójee! kössünk bele abba aki megpróbál a merő off topikból on-t csinálni, és arra használni a topikot amire "eredetileg" ki lett találva -
#36592 Tudod... lehet linkeket is rakni és aki lusta rákattintani, azt meg egyáltalán nem érdekli ez a pár kép amit beraktál ide. -
sanya200 #36591 Az sok helyet foglalna ha beraknám az alap anyagot is de egyszerűbb ha leírom a karaktereket az összeset úgy vágtam ki egyedül a hátterek,már ahol nem egyszínű azt úgy szedtem le azzal nem volt nagy munka csak a felbontáshoz való igazítás, nagyjából.
36589:
Most komolyan ez olyan nagy probléma hogy feltettem azért van az oldal nem,vagy az hogy nem egyesével hanem többet raktam fel.Adhattam volna linket is de azokat a kutya nem nézi meg mert lusták rákattintani. -
#36590 Tetszetősek.
Kezdőktől vagy ismeretlenektől sourcokat szoktunk kérni.
Ha majd lesznek azokkal együt küld be képet :P -
#36589 ohhjehh kilóméteres képeket még! 10et legalább :/ -
sanya200 #36588 Pár munkám ha érdekel valakit.
De még csak kezdő vagyok, jah és bocs ha sok helyet foglaltam el.
http://noob.hu/2010/07/23/1_7.png
-
#36587 * ha zsír lesz akkor az illető állandó munkákat fog kapni tőlem -
#36586 Üdv
Valaki aki keni vágja az illustratort, azon belül átrajzolást és érdekelné egy kis zsebpíz az jelentkezzen nálam gyorsba!
Az alapok megvannak, könnyű dolga lenne az illetőnek
Pm-ben légyszi msn címet -
JackMeadow #36585 költséges média design bkf -
#36584 Téged hova vettek fel? -
JackMeadow #36583 deh vettek, 5 ember volt ösze visza az öszes művészeti szakra államis, na hát eről enyit, lehet fizetős v okj -
#36582 én ezt ajánlom. -
Monoton #36581 pl. Anime Studio -
ktomi22 #36580 jolvan na .. nem kell izelned :D
(mondjuk így visszaolvasva eleg agyramenő voltam XD ) -
#36579 Kár, hogy James Cameron nem készített az Avatar mellé egy végtalenül részletes tutorialt, mert annyira csinálnék egy filmet az Ő technikájával...
Először ismerkedj a szoftverekkel és rájössz milyen egyszerű, baszod.. :D -
#36578 Windows Movie Maker... ;) -
ktomi22 #36577 amugy kivancsi lennek hogy ők pontosan hogy csinaljak .. mert ez csak "tippelgetes" -
ktomi22 #36576 thx ... es hangokat mivel lehet ra "szinkronizalni" (pl amit mutattam videot..ottis ember motyogja ra a dumat..) -
#36575 Ezek segítenek az animálás technikai részében. Csinálsz egy fix hátteret egy jelenetet a karaktereket meg képkockáról képkockára megrajzolod. Ha így sem egyértelmű, akkor hanyagold a témát. -
#36574 Így tetszett már próbálni? -
ktomi22 #36573 probaltam rakeresni neten hogy a csapat hogyan csinalta ezt a videot..de nem talalok semmi infot :S -
#36572 13-15 kb. szerintem. -
ktomi22 #36571 menny fps szerinted? -
ktomi22 #36570 szerintem se cerka meg papir... inkabb flash... kene valami tutor :P :D ..manapsag mindenre van :D -
#36569 Szerintem Flashban készült. A háttér fix, a karakterek mozgását kell képkockáról képkockára merrajzolni. Persze nem 30 fps mellett. -
#36568 papir + ceruz
beszkenneled oket es gyors diiavetitesben lejatszod -
#36567 436pont?pffffffff..elmennek a faszba..A fizetősöknek meg 200....Most mehetek programozni,amit urálok,mint a szar,csak ilyen vészmegodlás,mer dolgozni ki akar még ilyenkor?...Más helyet meg nem tudok,ahol 3d van meg ilyen filmes,játékos dolgok,amit esetleg jövőre emgpróbálhatnék...Neked mi lett?felvettek?V hova máshova?.... -
ktomi22 #36566 kicsi OFF
Ez a video
szerintetek milyen progival, vagy hogyan készult.. szeretnek hasonlot...csak így magamnak csinalni... tudom sok munka.. csak mégis mik a lepesek..tudom regen wald disney ugy csinalta hogy "minden" kepkockat lefotozott... de gondolom ez nem ugy keszult... kivancsi lennek hogy keszult ez.. ilyen stilus felé is iranyulnak mint ez a video... szal pls segitsetek... thx
OFF vege -
JackMeadow #36565 felvételi milyen lett? -
#36564 oda is egy ty -
#36563 nekem is teccik :D -
#36562 köszi :P -
#36561 Elvileg semmiben, nekem az Image Processor mégis lefagyasztotta sokszor, utána leszedtem a simát, és az már jó. -
#36560 sztem zsír :D -
#36559 Miben különbözik a portable a "simától"? (azon kívül, hogy hordozható) -
#36558 nem rég én is csináltam egy ilyen földgömbös dolgot, nem tartom jónak, de azért megmutatom :)
link -
#36557 Off, de sokan fotóztok is
Új! a Picasa Webalbumok programban
Demokrácia fotópályázat
Mit jelent Önnek a demokrácia? Vegyen részt az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériumának fotópályázatán, melynek hátterét a Picasa biztosítja
Látogassa meg a pályázat webhelyét
On -
#36556 nem