41998

photoshop-banner.jpg
  • ktomi22
    ense :D
  • DöflingR
    sg szinvonal.. en sem tudom, hogy mi a faszert jarok sg-re..
  • Tyler1
    ójee! kössünk bele abba aki megpróbál a merő off topikból on-t csinálni, és arra használni a topikot amire "eredetileg" ki lett találva
  • LaliK
    Tudod... lehet linkeket is rakni és aki lusta rákattintani, azt meg egyáltalán nem érdekli ez a pár kép amit beraktál ide.
  • sanya200
    Az sok helyet foglalna ha beraknám az alap anyagot is de egyszerűbb ha leírom a karaktereket az összeset úgy vágtam ki egyedül a hátterek,már ahol nem egyszínű azt úgy szedtem le azzal nem volt nagy munka csak a felbontáshoz való igazítás, nagyjából.

36589:
    Most komolyan ez olyan nagy probléma hogy feltettem azért van az oldal nem,vagy az hogy nem egyesével hanem többet raktam fel.Adhattam volna linket is de azokat a kutya nem nézi meg mert lusták rákattintani.
  • Bexter
    Tetszetősek.
    Kezdőktől vagy ismeretlenektől sourcokat szoktunk kérni.
    Ha majd lesznek azokkal együt küld be képet :P
  • pxxl
    ohhjehh kilóméteres képeket még! 10et legalább :/
  • sanya200
    Pár munkám ha érdekel valakit.
    De még csak kezdő vagyok, jah és bocs ha sok helyet foglaltam el.

http://noob.hu/2010/07/23/1_7.png

• RaZoK
    * ha zsír lesz akkor az illető állandó munkákat fog kapni tőlem
  • RaZoK
    Üdv

Valaki aki keni vágja az illustratort, azon belül átrajzolást és érdekelné egy kis zsebpíz az jelentkezzen nálam gyorsba!

Az alapok megvannak, könnyű dolga lenne az illetőnek

Pm-ben légyszi msn címet
  • JackMeadow
    költséges média design bkf
  • berlinboy6329
    Téged hova vettek fel?
  • JackMeadow
    deh vettek, 5 ember volt ösze visza az öszes művészeti szakra államis, na hát eről enyit, lehet fizetős v okj
  • Jim Morrison
    én ezt ajánlom.
  • Monoton
    pl. Anime Studio
  • ktomi22
    jolvan na .. nem kell izelned :D
    (mondjuk így visszaolvasva eleg agyramenő voltam XD )
  • theone91
    Kár, hogy James Cameron nem készített az Avatar mellé egy végtalenül részletes tutorialt, mert annyira csinálnék egy filmet az Ő technikájával...

Először ismerkedj a szoftverekkel és rájössz milyen egyszerű, baszod.. :D
  • theone91
    Windows Movie Maker... ;)
  • ktomi22
    amugy kivancsi lennek hogy ők pontosan hogy csinaljak .. mert ez csak "tippelgetes"
  • ktomi22
    thx ... es hangokat mivel lehet ra "szinkronizalni" (pl amit mutattam videot..ottis ember motyogja ra a dumat..)
  • theone91
    Ezek segítenek az animálás technikai részében. Csinálsz egy fix hátteret egy jelenetet a karaktereket meg képkockáról képkockára megrajzolod. Ha így sem egyértelmű, akkor hanyagold a témát.
  • theone91
    Így tetszett már próbálni?
  • ktomi22
    probaltam rakeresni neten hogy a csapat hogyan csinalta ezt a videot..de nem talalok semmi infot :S
  • theone91
    13-15 kb. szerintem.
  • ktomi22
    menny fps szerinted?
  • ktomi22
    szerintem se cerka meg papir... inkabb flash... kene valami tutor :P :D ..manapsag mindenre van :D
  • theone91
    Szerintem Flashban készült. A háttér fix, a karakterek mozgását kell képkockáról képkockára merrajzolni. Persze nem 30 fps mellett.
  • Jim Morrison
    papir + ceruz
    beszkenneled oket es gyors diiavetitesben lejatszod
  • berlinboy6329
    436pont?pffffffff..elmennek a faszba..A fizetősöknek meg 200....Most mehetek programozni,amit urálok,mint a szar,csak ilyen vészmegodlás,mer dolgozni ki akar még ilyenkor?...Más helyet meg nem tudok,ahol 3d van meg ilyen filmes,játékos dolgok,amit esetleg jövőre emgpróbálhatnék...Neked mi lett?felvettek?V hova máshova?....
  • ktomi22
    kicsi OFF

Ez a video
    szerintetek milyen progival, vagy hogyan készult.. szeretnek hasonlot...csak így magamnak csinalni... tudom sok munka.. csak mégis mik a lepesek..tudom regen wald disney ugy csinalta hogy "minden" kepkockat lefotozott... de gondolom ez nem ugy keszult... kivancsi lennek hogy keszult ez.. ilyen stilus felé is iranyulnak mint ez a video... szal pls segitsetek... thx

OFF vege
  • JackMeadow
    felvételi milyen lett?
  • Tyler1
    oda is egy ty
  • rooney8
    nekem is teccik :D
  • Tyler1
    köszi :P
  • zolo
    Elvileg semmiben, nekem az Image Processor mégis lefagyasztotta sokszor, utána leszedtem a simát, és az már jó.
  • haki92
    sztem zsír :D
  • bassmg
    Miben különbözik a portable a "simától"? (azon kívül, hogy hordozható)
  • Tyler1
    nem rég én is csináltam egy ilyen földgömbös dolgot, nem tartom jónak, de azért megmutatom :)

link
  • NessieGraf
    Off, de sokan fotóztok is

Új! a Picasa Webalbumok programban
    Demokrácia fotópályázat

Mit jelent Önnek a demokrácia? Vegyen részt az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériumának fotópályázatán, melynek hátterét a Picasa biztosítja
    Látogassa meg a pályázat webhelyét

On
  • haki92
    nem