41998
-
JackMeadow #36635 ezért pénzt kérsz el mint webdesign? fnatáziadús :) -
#36634 vagy a noti van szarul beállítva -
#36633 szar a szemed -
#36632 Nekem ez a szín körbe notebook negyed fényerőn is szétszedi a szemem, maxifényerőn meg se meren nézni :/ -
#36631 gradient még nincs, ez még csak ilyen nagyvonalakban a terv, de sokminden nem fog változni:)
árnyék meg van egy pici, ennyi pont elég szerintem:)
a tiéd meg fasza -
#36630 Had kérdezek már valamit : Ide minden olyan munkát belehet dobni ami PS-el készült, vagy csak olyanokat mint képszerkesztés, készítés?
A PS-ben kézzel rajzolt (táblával), színezett cuccok is jöhetnek, vagy ilyenekre nincs igény, vagy csak én vagyok ekkora marha?
A marhára nem kell válaszolni !!! -
#36629 -
#36628 De azt, de ott a => :) csak hülyültem.
-
#36627 szaggatott vonal? ugye nem a kép beillesztést szóltad meg :D xD -
#36626 tényleg jó - csipem a minimal dolgokat, a háttérbe gradient kell (vagy van?) az apro shadow meg ki és pöpec...
ha nem haragusztok én is szurok egyet :)
http://pergair.deviantart.com/art/Joomla-Template-4-Sale-173313596?q=&qo=
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eladó =) -
#36625 Nekem nem tetszik
a kép körül a szaggatott vonal :) amúgy kellemes ránézni.
Első ránézésre azt hittem valami játék webshop vagy mi. Nem jött le, hogy horgász cuccok nagykere.
Pár ötlet:
Esetleg a moon felirat mögötti fehér kifli (vagy az M szára) lehetne egy horog,a kissrác kezébe meg valami profi szerkó kellene amivel egy bazi nagy kardhalat rángat ki vagy ilyesmi ..... . Ne vedd okoskodásnak pls -
#36624 Egyetértek. -
#36623 há' eccerű mint a faék :) am is idegesítő az agyoncsicsamicsázott weboldal -
#36622 -
#36621 simán, katt aláírásra, majd megnézed azt az oldal ki csinálta, majd odamész a kapcsolatra és bumm ott a telszámom:) -
#36620 Oh az más, lehet külön SG-s telód van :)
Én még nem láttam a munkáid hol érem el őket? (ezt is fél perc alatt kilehet deríteni?:D) -
#36619 így van.. VRSDM telószámát már fejből fújom, mert rengetegszer láttam már több munkájánál:D -
#36618 mintha nem derítené ki bárki aki akarja fél perc alatt:)
-
#36617 Egy kicsit meredek hogy ide kidobod a mobil számod :) -
#36616 usernév alapján szűrök:D -
#36615 Eltudom képzelni milyen referenciával rendelkezők fognak téged zargatni majd ezután :D -
#36614 ja és sos, sűrgős, nagoyn kéne etc, és jól fizetek:) -
#36613 valaki szeretne egy kis photoshoppos órabéres képdolgozós melót írjon pm-et vagy csörögjön rám 06309643044 -
ktomi22 #36612 szerintem gagyik..
csak be van egymasra rakva az osszes kép... legalabb valami tutort nezz es abbol merits uhletet..vagy masok kesz munkaibol...
..nem akartalak megbantani ezzel a hsz el..de szerintem igy van ahogy irtam.. -
sanya200 #36611 Amúgy nekem sincs mostanába ihletem sajnos majd talán csinálok egy starcraft 2 hátteret vagy hasonlót.Szoktam még csinálni fejlécet meg avatart is magamnak,nem csak háttereket.
Ja és itt is egy-két munkám:
SAJNOS AZ ATI NEM FIZET ÉRTE ÉS ÚJ KÁRTYÁT SE AD CSERÉBE SAJNOS!!! -
sanya200 #36610 ezentúl minden képhez írok valamit hogy mit csináltam rajta:
Lássuk csak ez 4 képből van összerakva ami a csaj mögött volt az fekvő kép volt.ati háttér
A csajt úgy vágtam ki:ati buby
Itt az alsó ati logo:logo
Itt meg a sárkány:dragon
Plusz a fusion felirat helyére bevágtam egy ati feliratot meg csináltam a csajnak egy tükrözést.Remélem így már elégedettek vagytok. -
Midas #36609 nezzed a holdat :D -
#36608 Nincs múzsa nincs ihlet... :( -
ktomi22 #36607 nice :) -
#36606 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értetlenül bámulok a monitorra. Ilyen kulturális szintről indulva hogyan sikerült eljutnod a számítógép bekapcsolásáig?
ON -
#36605 Ha tudod az min változtatna? -
#36604 Te! Ez most vicc, vagy komoly? -
#36603 Rosz topikban vagyok vagy a beirk neve tényleg nem ismerős nekem? :D -
#36602 Ne köntörfalazz, mond ki amit igazából gondolsz :D -
Dobronski #36601 Remélem megdöglesz. -
#36600 jajmá -
#36599 Ez így szép-szép (legalább az Ati fizet érte?) és nem bántó szándékkal, de azért titkon kíváncsi lennék, hogy ebből végül is mit is csináltál te, azon túl, hogy a fusion szöveg le lett cserélve? -
sanya200 #36598 -
#36597 Az a baj, hogy olyan ritkán van erre kép, hogy rögtön flamet vált ki XD -
#36596 Igen nagy baj van nálatok srácok...