41998
-
#94 nem rossz:)
-
#93 Hi! A kepem (amit mereszkedtem feltenni:)) a Depression szeriam masodik darabjat teszi ki, amit 3 fotobol allitottam ossze, majd nemi szepites psben termeszetesen
-
reuben #92 sikerült:)
-
reuben #91 -
reuben #90 ne sikerült.:-(hogy a francba kell?megvolt a képfeltöltés,mégsem látszik semmi
-
reuben #89 Sziasztok,nem tudom sikerült-e benyomni a képet -
#88 ;) Ezek az advice képek még mindig ütnek :D -
Shadow_THH #87 htx :D de csak karácsony elött egy kicsivel lesz netem... szeptember óta (!!!) baszaxom érte. most az utolsó probléma a hideg ("Há ijen hidegbe mink nem dógozunk") ... -
#86 nem rossz:)
-
#85 Ezt a WP-t most ütöttem össze: (1280x1024)
-
#84 Ez valami nagyon komoly anim :DDDDDDD -
#83 -
#82 Nálam egyszerűen megnyitom a vezérlőpult/betűtípusok ablakot és csak egyszerűen behízom az asztalról és máris müxik! -
#81 Váááá, shadow már hiányoztál, jó újra látni itt :DDDD -
Shadow_THH #80 -
Shadow_THH #79 topig up -
#78 -
#77 Start>Vezérlőpult>Betűtípusok>Új betűkészlet telepítése, és akkor újra sem kell indítani a Windowst... -
#76 Köszi! Érdekelnek! Amúgy a windows installálja úgy hogy újrakell indítani... -
#75 Nem kell ott semmit installálni. Mivel ezek egyszerű TTF fájlok, ezért csak egyszerűen be kell őket másolni a fontok közé és máris tudod használni!
Ja, ha érdekelnek a jó fontok, akkor nézd meg az abstractfonts.com-ot! Qrva sok letölthető font van fenn! -
#74 Az volt a gond hogy nem restartoltam, de azért kösz.. Egyébként az az installálós dolog nem valami ini file átírásával zajlik?? -
#73 nem csak be kell rakni hanem fel is kell installálni őket. -
#72 Az a helyzet hogy töltöttem le fontokat, betettem a windows fonts-ba, és a photoshop 7 nem ismeri fel. 8-assal még nem próbáltam, de 7-essel is működnie kellene. Légyszives segítsen valaki... -
#71 a rajz az télleg jó:)
-
#70 Kép
Nem nagy szám de jó a rajz :D -
#69 innen is kiveheted:)
-
#68 És Te nem tudsz rajzolni? -
_Vegeta_ #67 A rajzokhoz rajzolni is tudni kell bakker. :P -
#66 Azt mondod munkaeszköz? Mivel foglalkozol? -
#65 Csak el akartam kérni, mert egy háttérkép készítéséhez jó kiindulás lett volna. :) -
#64 Ilyet kérdezni:D
Van olyan, aki PS-ben dolgozik és csak a végképet hagyja meg jpg/bmp formátumban? Nem hiszem.
Megvan 1024-ben csak kicsinyítettem, nem akartam szétcseszni vele a topicot. Bár az alapforma már egybe van join-olva, csak a outer glow és inner glow nem része az alapképnek.
Miért amúgy? -
#63 Kafa nagyon ez az embléma ilyen nagyban! Esetleg meg van még PSD-ben? :) -
#62 Hmm. Ahogyan elnézem a nagytöbbség inkább "csak" fotómanipulálást csinál (ami a Photoshopnál valahogy annyira nem meglepő). Mind1.
Azt hittem lesznek rajzok is.
Szal első kreációim közül egy: (sztm a Bio-t és/vagy a BMW emblémát minden hülye megcsinálja fotosopban az élete folyamán, legalább egyszer).
-
#61 a hangszórókon meg a lemezen kéne változtatni mert nagyon kilóg, de egyébként nagyon jóóóó!!!!! -
Darkboy #60 Hm. Unsharp Mask nincs psp-ben? :D -
#59 ehh, ez azért durva... -
Shadow_THH #58 -
Shadow_THH #57 Hi!
Ez psp8
-
#56 Nagy része Photohop a bugysu meg Cinema4D -
#55 Cool:)király:)