41998

photoshop-banner.jpg
  • The FlashBack
    nem rossz:)
  • TheCables
    Hi! A kepem (amit mereszkedtem feltenni:)) a Depression szeriam masodik darabjat teszi ki, amit 3 fotobol allitottam ossze, majd nemi szepites psben termeszetesen
  • reuben #92
    sikerült:)
  • reuben #91
  • reuben #90
    ne sikerült.:-(hogy a francba kell?megvolt a képfeltöltés,mégsem látszik semmi
  • reuben #89
    Sziasztok,nem tudom sikerült-e benyomni a képet
  • Dying Soul
    ;) Ezek az advice képek még mindig ütnek :D
  • Shadow_THH
    htx :D de csak karácsony elött egy kicsivel lesz netem... szeptember óta (!!!) baszaxom érte. most az utolsó probléma a hideg ("Há ijen hidegbe mink nem dógozunk") ...
  • The FlashBack
    nem rossz:)
  • alph4
    Ezt a WP-t most ütöttem össze: (1280x1024)
  • alph4
    Ez valami nagyon komoly anim :DDDDDDD
  • RIZLA pluss
  • sufnituning
    Nálam egyszerűen megnyitom a vezérlőpult/betűtípusok ablakot és csak egyszerűen behízom az asztalról és máris müxik!
  • Dying Soul
    Váááá, shadow már hiányoztál, jó újra látni itt :DDDD
  • Shadow_THH
  • Shadow_THH
    topig up
  • Rettenthető
  • alph4
    Start>Vezérlőpult>Betűtípusok>Új betűkészlet telepítése, és akkor újra sem kell indítani a Windowst...
  • SZilaJMaGGoT
    Köszi! Érdekelnek! Amúgy a windows installálja úgy hogy újrakell indítani...
  • sufnituning
    Nem kell ott semmit installálni. Mivel ezek egyszerű TTF fájlok, ezért csak egyszerűen be kell őket másolni a fontok közé és máris tudod használni!

Ja, ha érdekelnek a jó fontok, akkor nézd meg az abstractfonts.com-ot! Qrva sok letölthető font van fenn!
  • SZilaJMaGGoT
    Az volt a gond hogy nem restartoltam, de azért kösz.. Egyébként az az installálós dolog nem valami ini file átírásával zajlik??
  • SASboy
    nem csak be kell rakni hanem fel is kell installálni őket.
  • SZilaJMaGGoT
    Az a helyzet hogy töltöttem le fontokat, betettem a windows fonts-ba, és a photoshop 7 nem ismeri fel. 8-assal még nem próbáltam, de 7-essel is működnie kellene. Légyszives segítsen valaki...
  • The FlashBack
    a rajz az télleg jó:)
  • Police88
    Kép
    Nem nagy szám de jó a rajz :D
  • The FlashBack
    innen is kiveheted:)
  • Rettenthető
    És Te nem tudsz rajzolni?
  • _Vegeta_
    A rajzokhoz rajzolni is tudni kell bakker. :P
  • sufnituning
    Azt mondod munkaeszköz? Mivel foglalkozol?
  • alph4
    Csak el akartam kérni, mert egy háttérkép készítéséhez jó kiindulás lett volna. :)
  • Rettenthető
    Ilyet kérdezni:D
    Van olyan, aki PS-ben dolgozik és csak a végképet hagyja meg jpg/bmp formátumban? Nem hiszem.

Megvan 1024-ben csak kicsinyítettem, nem akartam szétcseszni vele a topicot. Bár az alapforma már egybe van join-olva, csak a outer glow és inner glow nem része az alapképnek.
    Miért amúgy?
  • alph4
    Kafa nagyon ez az embléma ilyen nagyban! Esetleg meg van még PSD-ben? :)
  • Rettenthető
    Hmm. Ahogyan elnézem a nagytöbbség inkább "csak" fotómanipulálást csinál (ami a Photoshopnál valahogy annyira nem meglepő). Mind1.
    Azt hittem lesznek rajzok is.
    Szal első kreációim közül egy: (sztm a Bio-t és/vagy a BMW emblémát minden hülye megcsinálja fotosopban az élete folyamán, legalább egyszer).
  • Dzsega #61
    a hangszórókon meg a lemezen kéne változtatni mert nagyon kilóg, de egyébként nagyon jóóóó!!!!!
  • Darkboy
    Hm. Unsharp Mask nincs psp-ben? :D
  • PyRex
    ehh, ez azért durva...
  • Shadow_THH
  • Shadow_THH
    Hi!
    Ez psp8
  • The FlashBack
    Nagy része Photohop a bugysu meg Cinema4D
  • The FlashBack
    Cool:)király:)