41998
-
#134 nah, ez már teljesen hulla (jó)! -
#133 Akkor mégeccer, bár itt van lejjebb :))
-
#132 VRSDM és te ilyenekel tudsz dolgozni?:D én a sebegtől elhánynám magam. Amugy van olyan tutorial hogy hogy csináljunk "zombit" az emberből. Asszem a www.pixel2life.com-on találsz is -
#131 nincsen rá semmiféle link...
keresel egy embert - meg keresel egy csomo fajta sebet, és ami hasonló szögből van azt rárakod ráformázod a fejére, és kitörlöd hogy passzoljon, a szineket egyeztetted és készen is van...
ezeket hasnzáltam hozzá:
-layerek egymáson
-layer maskok hogy szépen kivágjam
-match color a szinek miatt
-unsharp mask -
#130 adj vmi linket h hogy kell ilyet :) -
#129 ha már zombiewood akkor - csekk ezt...
-
#128 -
#127 kb. :) -
Mik #126 -
#125 Kinek tetszik én csináltam -
#124 ctrl+s asszem?
oda van írva a menüben =) -
#123 Egy képen dolgoztam de kész!A Photoshop Cs2 volt meg de csak trial ezért letörlődött!Most az 5.5-ön csinálok képet de nem lehet elmenteni a file/save-el! Van billenytyű kombinációja a mentésnek ha igen mi?Ha segítetek felrakom a munkám Thx! -
Zsottybobo #122 Köszi! -
#121 tetszik! -
Zsottybobo #120 Helló!
Ezt egyszer, valamikor, csak úgy... ilyen lett.
http://scherzo.fw.hu/armageddon.jpg -
#119 jah, sry, nem tudtam :) -
#118 az egy ilyet jelent MSNben asszem: :) -
Kaslerka #117 Jó a kép, valamiért a Fűrész c. film jut róla szembe, bár fogalmam nincs miért. Tetszik -
#116 mi a gond? -
#115 lolz
remélem nem emberek között dolgozol:)
-
#114 (Y) -
#113 nem. Volt egy fénykép, ami semmi különös, egy lány arca. Na abból csináltam ezt. De megvan a PSD és az arcot kicserélni másra az kb. 1 perc :) Szal lehet keresek vagy fényképezek valami brutálabb fejet... :) -
Mik #112 Ja te csak belinkelted a neved alatt? -
#111 hát :) a fénykép amiből készült, az ilyen volt :) -
#110 Nekem nagyon tetszik, mégjobban tetszene, ha épp olyan fejét vágna, mintha ölni készülne :P -
#109 Hát elég dark hangulata lett, de mégis tetszik :)) -
#108 ne menj emberek közelébe sztem
-
#107 :) -
#106 -
Mik #105 Egy kis hidratáló arckrémet tudnék javasolni. -
Shadow_THH #104 akkor most nem vagy boldog ugye? -
#103 Na ezt most csináltam, még van mit finomítani rajta. Az eredeti kb. 4x ekkora felbontású és a kép kb. tükrözi is a jelenlegi hangulatomat...
[center] -
#102 a bannerben találsz linket. -
#101 nem tudtok adni eg jó photoshop tutoriálos honlapot a tutorial .hu-n kívül ha lehet akkor magyar legyen kösz -
#100 Na, az pont nem a pontosságról híres. Ha pontos munkát akarsz, akkor mindenképpen pen tool, vagy ha kicsit gyorsabbat, akkor magnetic lasso. Mindkettő mellé jól jöhet a quick mask.
Jaés ték :D -
#99 magic wand tool -
Mik #98 Nekem is az első munkám.. bükke vagyok rá : )
http://img11.imageshack.us/img11/5897/iceman6sx.th.jpg -
#97 sziasztok lenne egy kérdésem! hogyan tudnám nagyon pontosan kivágni egy dolgot? paintshop CS2-őt használok -
#96 nekem is tetszik:) -
Shadow_THH #95 szerintem kurvajó!