41998
-
#174 elirtam :D -
#173 String DC? :DDDDDDD -
#172 -
#171 Próbálkozok :D még nem az igaziak de elsőre.....
kb. egy 1 hónapja próbálkozok a ps-el :) -
#170 Énis így gondoltam, annál is inkább, mert nem reagálná le. :C
Nade no off. -
#169 neeeeeeeeeeeeeeee ;) -
#168 Más alapján itt nem nagyon tudsz megítélni valakit, mint amit ír. Felhozzam Dudácsot példának? :D -
#167 Az igaz, hogy minden nick moögött egy ember ül (vagy több), de biztosan más ember, mint amit a sorai által látsz? Lehet, hogy nagy általánosságban ez sajnos igaz, de hidd el, vannak kivételek.
A nickeddel pedig semmi bajom -
#166 nemkell hogy nőjek, már nem felvágás de 100asan értem hogy miről is irtál... -
#165 A nicket kaptam, anno az első e-mail címemet regelte egy számomra nagyon kedves személy én pedig megtartottam. Baj? Másik jó tanács: Akár hiszed akár nem minden nick mögött egy másik ember ül. MOndjuk erre úgyis rájösz ha idősebb leszel. -
#164 a neved elég komoly, tetszik...
//picike OFF: volt egy gyerek cod2 war-on akinek az volt a neve hogy "lofasz" namármost az amugyis jó hangulató war-on ahányszor megláttuk nevettünk és nemlehetett miatta norm. játszani, csak a nevedről beugrott//...
a végeredmény irtam nemrossz, azaz ---> jó.tetszős.
mellesleg nc. -
#163 Ne azt nézd, h hogy készült, hanem a végeredményt.
"de honnan van serial-od? vagy megvetted?" Ezmeg inkább nc. :C -
#162 gertrudis-nem nagy kunc már bocs, igaz az enyémek sem amugy nemrossz, ...
de honnan van serial-od? vagy megvetted?
nekem is kéne de meg nem veszem elég volt ps-t :D -
#161 Akkor én is egyet ;)
-
#160 csak azt nem értem hogy a lokis miért lett rövidebb mikor a gépemen jo a gelériában megint rövid, no mind1... -
#159 Nekem is tetszenek. -
Shadow_THH #158 elég jóak -
#157 az alsó 3rol lemaradt a keret... -
#156 csináltam egykét userbar-t ma, nem technikai csodák de közzéteszem elvégre erre való ez a topic (használat előtt tessék jelezni nekem kérem)
-
#155 jogos... -
#154 Raszterizálni a réteeket lehet. Jobb klikk a rétegen, majd rasterize layer. De kérek mindenkit, hogy az ilyesmi problémákat a Photoshop topicba írják, és ide inkább csak a munkák kerüljenek. -
asam9 #153 Rasterize effektet hogy tudok rátenni egy képre? Nem naon akar életbe lépni az a funkció.
-
asam9 #152 Köszi, kiprószálom :) -
#151 de inkább kicsinyitsd hozzá a többi képed, és akkor nem lesz gond -
#150 sztem jobb ha duplázod a réteget és noise-median majd a konturos részeken a felsőbb réteget radírozod igy inkább elmossa mint homályosítja sztem használhatobb próbáld ki neked melyik a jobb. -
asam9 #149 Elég használható ötlet :))) ... radírra számítottam :D -
#148 blur -
asam9 #147 Sziasztok!
Tudok kezdeni vmit azzal, ha egy képet kinagyítok "marhanagyra", akkor látni a pixeleket. Photoshop-ban van vmi effekt, amivel tudok egy kicsit "pixelmentesíteni"?
Előre is köszi! -
#146 kivitelezési hiba, jobb oldalon elöl-alul a spoiler (vagy minek nevezik) lejjebb lóg. Meg nekem a festés dem tetszik annyira, de mondjuk az magánügy. -
#145 de mi nem jo? a fény? a szin? a forma? a minőség? az ivek? a design?
neki nem tetszik vagy kivitelezési hibát talát? -
#144 Sztem azt érti alata hogy az nem lett valami jó -
#143 mit értesz gáz alatt? -
Shadow_THH #142 nem rossz a felnik nagyon tetszenek, igazából az eleje lett gáz, de egyébként nagyon jó -
#141 kicsit nosztalgiáztam a mai délután, és csináltam egy kocsituningot... nem cicás inkább csak az általam preferált elegáns vonalat viszi tovább
az eredeti:
és a modded:
-
#140 1.- Elliptical marquee tool
2.- Ellipse tool
-
#139 Jáááááj....
Ez a barátnőd ?
(Ez legalább nem beszél már vissza...) -
#138 Íves vonalakat mivel célszerű/lehet rajzolni PS-ben ?
Természetesen nem kell leírni pontosan, csak nagyjából hová kattintsak , a többire rájövök :)))
De pillanatnyilag azt sem tudom hogyan induljak el, pedig nagy szükségem lenne rá...
THX.... -
#137 sry a duplázásért. -
#136 :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> -
#135 láttuk lejjebb is értelmetlen még1x bár nem kötözködöm...
igen ilyennel is lehet dolgozni, mivel mindent ami csak eszembejut megcsinálom lehetőleg tutor nélkül