41998

photoshop-banner.jpg
  • Golyo69
    elirtam :D
  • ivjoe
    String DC? :DDDDDDD
  • Golyo69
  • Golyo69
    Próbálkozok :D még nem az igaziak de elsőre.....
    kb. egy 1 hónapja próbálkozok a ps-el :)
  • ivjoe
    Énis így gondoltam, annál is inkább, mert nem reagálná le. :C
    Nade no off.
  • Sonajk @:o)
    neeeeeeeeeeeeeeee ;)
  • ivjoe
    Más alapján itt nem nagyon tudsz megítélni valakit, mint amit ír. Felhozzam Dudácsot példának? :D
    Az igaz, hogy minden nick moögött egy ember ül (vagy több), de biztosan más ember, mint amit a sorai által látsz? Lehet, hogy nagy általánosságban ez sajnos igaz, de hidd el, vannak kivételek.
    A nickeddel pedig semmi bajom
  • VRSDM
    nemkell hogy nőjek, már nem felvágás de 100asan értem hogy miről is irtál...
  • ivjoe
    A nicket kaptam, anno az első e-mail címemet regelte egy számomra nagyon kedves személy én pedig megtartottam. Baj? Másik jó tanács: Akár hiszed akár nem minden nick mögött egy másik ember ül. MOndjuk erre úgyis rájösz ha idősebb leszel.
  • VRSDM
    a neved elég komoly, tetszik...

//picike OFF: volt egy gyerek cod2 war-on akinek az volt a neve hogy "lofasz" namármost az amugyis jó hangulató war-on ahányszor megláttuk nevettünk és nemlehetett miatta norm. játszani, csak a nevedről beugrott//...

a végeredmény irtam nemrossz, azaz ---> jó.tetszős.

mellesleg nc.
  • ivjoe
    Ne azt nézd, h hogy készült, hanem a végeredményt.
    "de honnan van serial-od? vagy megvetted?" Ezmeg inkább nc. :C
  • VRSDM
    gertrudis-nem nagy kunc már bocs, igaz az enyémek sem amugy nemrossz, ...

de honnan van serial-od? vagy megvetted?
    nekem is kéne de meg nem veszem elég volt ps-t :D
    Akkor én is egyet ;)

• VRSDM
    csak azt nem értem hogy a lokis miért lett rövidebb mikor a gépemen jo a gelériában megint rövid, no mind1...
  • Basic
    Nekem is tetszenek.
  • Shadow_THH
    elég jóak
  • VRSDM
    az alsó 3rol lemaradt a keret...
  • VRSDM
    csináltam egykét userbar-t ma, nem technikai csodák de közzéteszem elvégre erre való ez a topic (használat előtt tessék jelezni nekem kérem)

• VRSDM
    jogos...
  • Basic
    Raszterizálni a réteeket lehet. Jobb klikk a rétegen, majd rasterize layer. De kérek mindenkit, hogy az ilyesmi problémákat a Photoshop topicba írják, és ide inkább csak a munkák kerüljenek.
  • asam9
    Rasterize effektet hogy tudok rátenni egy képre? Nem naon akar életbe lépni az a funkció.
  • asam9
    Köszi, kiprószálom :)
  • VRSDM
    de inkább kicsinyitsd hozzá a többi képed, és akkor nem lesz gond
  • VRSDM
    sztem jobb ha duplázod a réteget és noise-median majd a konturos részeken a felsőbb réteget radírozod igy inkább elmossa mint homályosítja sztem használhatobb próbáld ki neked melyik a jobb.
  • asam9
    Elég használható ötlet :))) ... radírra számítottam :D
  • MerlinW
    blur
  • asam9
    Sziasztok!

Tudok kezdeni vmit azzal, ha egy képet kinagyítok "marhanagyra", akkor látni a pixeleket. Photoshop-ban van vmi effekt, amivel tudok egy kicsit "pixelmentesíteni"?

Előre is köszi!
  • PyRex
    kivitelezési hiba, jobb oldalon elöl-alul a spoiler (vagy minek nevezik) lejjebb lóg. Meg nekem a festés dem tetszik annyira, de mondjuk az magánügy.
  • VRSDM
    de mi nem jo? a fény? a szin? a forma? a minőség? az ivek? a design?

neki nem tetszik vagy kivitelezési hibát talát?
  • vafeN
    Sztem azt érti alata hogy az nem lett valami jó
  • VRSDM
    mit értesz gáz alatt?
  • Shadow_THH
    nem rossz a felnik nagyon tetszenek, igazából az eleje lett gáz, de egyébként nagyon jó
  • VRSDM
    kicsit nosztalgiáztam a mai délután, és csináltam egy kocsituningot... nem cicás inkább csak az általam preferált elegáns vonalat viszi tovább
    az eredeti:

és a modded:

• arsene
    1.- Elliptical marquee tool
    2.- Ellipse tool
  • lac coo
    Jáááááj....
    Ez a barátnőd ?
    (Ez legalább nem beszél már vissza...)
  • lac coo
    Íves vonalakat mivel célszerű/lehet rajzolni PS-ben ?
    Természetesen nem kell leírni pontosan, csak nagyjából hová kattintsak , a többire rájövök :)))
    De pillanatnyilag azt sem tudom hogyan induljak el, pedig nagy szükségem lenne rá...

THX....
  • PyRex
    sry a duplázásért.
  • vafeN
    :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • VRSDM
    láttuk lejjebb is értelmetlen még1x bár nem kötözködöm...

igen ilyennel is lehet dolgozni, mivel mindent ami csak eszembejut megcsinálom lehetőleg tutor nélkül