41998

photoshop-banner.jpg
  • PyRex
    Maradhat és nekem teccik...!
  • VRSDM
    uu bocsi nagylett...
    119kb. azért hittem hogy picilesz... ezer bocs... cseréljem kissebre?
  • VRSDM
    csináltam egy képet, azaz RAJZOLTAM nem fotomontás csupán sima ecsetek, vélemény?

• VRSDM
    kösz, ez volt a megoldás... sose gondoltam volna
  • Basic
    Működik a link, csak be kell jelentkezni, mert a saját fórumokat csak a bejelentkezett tagok olvashatják.
  • Shadow_THH
    keress rá a témák közt, ugy hogy beixeled a gumi+saját fület

Photoshop Phéntek

egy találat lesz
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142604511
  • VRSDM
    hát akkor ezt kényleten leszek kihagyni pedig lenne kedvem no mind1...
  • Shadow_THH
    ott a link, saját fórumok közt van, ha nem jön be én se tok csinálni semmit
  • VRSDM
    aha ... ezt gondoltam hogy valami hasonló

de hol van ez az egész? mert a forumkereső nem talál semmit
  • Shadow_THH
    ez a photoshop phriday mintájára (SA nem tom mond e valamit) photoshop phéntek.
    Igaz itt kötetlen az idő és nem péntekenként nyomatjuk fel az összes képet. Mindig van egy meghatározott téma, amire humoros képeket állítunk össze shoppal v psp-vel

csak elég kevesen vagyunk, főleg azért mert saját fórumok közt van ami nem lett kijelezve
  • VRSDM
    nemtudom de nekem nem megy egy darab link sem... ami az sg forumokra vonatkozik, ráérek mondd mit és segitek...
  • Shadow_THH
    aki ráér segítsen már be a photoshop phénteknél
    mostani téma: jó magyar anime
  • aston shell
    nem csak a szinektol fugg...
  • VRSDM
    nem tudás kell hozzá hanem türelem egyszerűen csak a környező szinekkel kell kiszinzeni... ennyi jo kicsit több de nem olyan nagy kunct csak időmilliomosnak kell lenned
  • aston shell
    tudom, hogy nagy melo, de aki ezt megtudja csinalni, az mar mondhatja, hogy ert valamit ps-hez... :D
  • VRSDM
    hehe, azért mindent kiszinezni ami a kód mögött, van pl. az én képemből visszacsinálni az eredetit az eredeti megléte nélkül. hááát nagyon nagy meló abban kiegyezhetünk.
  • aston shell
    a forditottjat kene megcsinalni! :)

ugy ertem, hogy egy matrixos kepbol kene egy tok normalis kepet krealni, ami nem csak zold, es tele van kodokkal...
  • aston shell
  • Dying Soul
    Nincs PS-em..régebben csinálgattam, fénykardokat pl, vagy mátrixos effektet, de hát azt mindenki tud ugye tutorial alapján, igaz nem is lett jó :D
    Majd rakok be fénykardot :D
  • VRSDM
    jaja, annyira nem nehéz megtalálni, levettem volna a rétg átlátszóságát 3ra :d aztán kereshetnétek. de grat hogy megvan... te nem csináltál képet?
  • Dying Soul
    Megvan az easter egg :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A háttérben a jelmondat
  • VRSDM
    szoval én ezt alkottam... némi leirás...
    a képem én vagyok, a házaknak a kodját jobban el akartam különíteni de hát igy sikerült... van egy easer egg a képen aki megtalálja nagy grat...
  • VRSDM
    emberek én elkészültem már csak a határidőre várok...
  • VRSDM
    persze... véletlen sem sürgetünk (: mégegyszer megathx
  • VRSDM
    a téma adott minden ami a mátrix-al kapcsolatos
  • apocalypse0
    természetesen php-s lesz

u.i.:
    pont ezért egy kis türelmet kérek. nem tom még mennyit
  • aston shell
    milyen matrix?
    zoldes-elmosodott-kodokkal teli ize? :)
  • VRSDM
    hát akkor uraim aki ittvan aki nincs feldobok egyet...

http://www.k*epfeltoltes.hu/060519/CONTEST1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CSILLAGOT TÖRÖLD HOGY JOLEGYEN

ez az alapkép

a téma meg legyen : " matrix "

határidő : (a kevés ember miatt legyen joo sok) holnap 11:20 (értsd délelőtt)
  • VRSDM
    mégsem MARAD ITT mert én halál nem találtam ps contest topic-ot... és bocs a sok post ért
  • VRSDM
    ja és a PHOTOSHOP CONTEST topikban teszem közzé mindenkit várok oda, remélem fél óra latt leszünk legalább egyketten.
  • VRSDM
    köszi nem is tudtam hogy van ilyen topik...

arsene - persze hogy bárki ez a poén, ugyhogy akit érdekel, MA PÉNTEK ESTE 22:10 kor feldobok egy témát és egy képet, aztán mindnekinek goo :D

apocalypse. ha ezt tényleg megtennéd ááá leköteleznél, php-s vagy html-s (pm-be folyt köv.)
  • Dying Soul
    Photoshop Contest topik is erről szólna, de haldoklik, azért nézzetek be, ha van kedvetek.
  • arsene
    ha bárki részt vehet......
  • apocalypse0
    én ha kell csinálok hozzá weblapot
  • VRSDM
    van kedvetek játszani ilyen versenyeket? hogy valaki feldob egy előre megirt időben egy témát, és egy képet, és azzal kell akármit csinálni a témán belül aztán mindenki berakná és megnéznénk ki mire jutott? mit szoltók hozzá?
  • VRSDM
    ja és bocs a sok postért, de a csillanos tükrözödös rész az minden frame-en más ... csak a logot cseréld akkor
  • VRSDM
    meg a fontok csak a userbar- stlyet követik de ez már csak hajszálhasogatás.
  • VRSDM
    nemrossz user bar-ok csak szerintem az a baj, hogy egy kocka a sok logo egy kocka sluszpassz, és ilyen kocka vmi átmenet vagy vágd szövegre vagy akármi szerintem persze nekem mind1, nomeg az a style-ja hogy kilog az egész logo de mind1 csak tanács, jok amugy
  • kaki maki
    :-CCCCcccc
  • Golyo69
    mostmár javitva :D