41998

photoshop-banner.jpg
  • MerlinW
    béna nem béna, lényeg hogy lál:)
  • csgj
    [IMG][/IMG]
    tudom, hogy béna, de még csak most kezdtem.
  • VRSDM
    fogalamam sincs de raktam már be megás képet is,,, és nem szolt...

amugymeg Basic: kösz, de használtam aztis. ugyértettem hogy nem filtersorozattal csinált móka.

Danee: azért nézheted annak mert nem látszik az alja a képnek ahol látszana jobban, na mind1...
  • Basic
    Nekem tetszik. Először én azt hittem, hogy az csak fal mögötte, de miután olvastam, hogy szárnyak még rájöttem, hogy tényleg szépen néz ki:D

És csak ecsetvonásokból van? Nem használtál egyéb eszközöket, mint pl. Smudge tool?
  • Nuxa
    És hogy tudtál egy ilyen nagy képet betenni? Én az enyémet nem tudom berakni, mert átlépi a megengedett határt, 180kb-os lenne, VRSDM képe meg szerintem vagy 130kb és ő sem VIP-s, nem értem!
  • Danee
    nem mintha tudnék jobbat, de az legkevésbé hasonlit szárnyra :)

inkább falra hányt borsó :D
  • VRSDM
    nem azért hogy kötöszködjek de a tutorial.hu-val kezdtem énis és egy rakás szarnak találom, amiket ot tanitank, egyrészt semmire sem jók másrészt meg, negyedaannyi lépésből megcsinálom UGYAN AZT és nem bonyolultabban, na mind1, alakezdésnek nem vészes...

mellesleg azt az oktatófilmet meg csak most nemrég sikerült beszereznem igy sok újat nem mondott, ( najó de de nem mérföldköveknyit)

és akkor jöjjön a csinált képem ( az angyalszárnyakat RAJZOLTAM hozzá, ( értsd sok kis ecsethuzogatás.... )

vélemény?
  • Palinko
    ok,a www.tutorial.hu-n volt egy pár tutorial,amit nem értettem,mert mondta,hogy ezzel,meg azzal az eszközzel csináljam,csak én azt meg sem találtam :D na mind1,majd késbb kérek tőled címeket,mert majd nagyton kell a ps a textúrázáshoz...
  • Basic
    Én nekem csak egyszer az egyik haverom adta a photoshop 4-eset, azt mondta, hogy nem szerinte nem valami nagy program. Aztán próbálgattam vele, főleg scannelésre használtam. Aztán egyszer csak véletlenül találtam egy oldalt, ahol voltak PS tutorialok, és miután megcsináltam párat, nagyon megtetszett a progi. Beszereztem a legújabb verziót, és azóta rengeteg tutorialt csináltam meg. Azokból nagyon jól lehet tanulni. De biztos jó lehet az a 8 gigás oktatóvideó. Lehet, hogyha nekem is lett volna olyanom, könnyebben ment volna:D
  • VRSDM
    elsőnek szerintem nem rossz, sőt tetszik is, mármint nem a kocsi, hanem hogy csináltad. ergó sok kocsis kép között nem tünne fel hogy ps-es ( de azért tedd át egy másik háttére igy tré
  • spongya
    http://i79.photobucket.com/albums/j129/q-pak/suzikismall.jpg
  • spongya
    Még ez az első autó-tuningom ps-ben. Nem lett túl jó a szerkesztés nyomai látszódnak.

Az eredeti:
  • VRSDM
    senkisem rak semmilyen képet?
    muszály lesz nekem...

meekis alkotok valamit
  • VRSDM
    én spec kitapasztaltam meg sosok tutort nézegettem meg van 8gigás oktatófilmem... onnan...

free transform:
    ctrl+t és ott jobklikk , választ hogy mit és mehet is ( background rétegen nem lehet)
  • Palinko
    Vagy free transform-mal forgatod, ahogy akarod.

ezt nem értelmezem.sajnos béna vagyok photoshophoz és ezt nem ismerem.szeretnék megtanulni olyan szinten,mint ti tudtok.. ez egyelőre álom :D ti honnan szereztétek a tudást?
  • Palinko
    lapbetevés.gondolkozz picit.könyv. szóval így képzeld el.kinyittad a könyvet a bal kezed felől a 2.lap a jobb kezed felől a 3.lap.a te képed a 4.lapon van.nem a második lap üt át,amire segítség lenne az üres a4-es,hanem a 3.lapon levő szöveg üt át.remélem bonyolult,de érthető magyarázatot adtam...
  • Basic
    Akkor tegyél be még több lapot. Annak jónak kell lennie.

Kép forgatása megadott fokban:
    Image->Rotate Canvas->Arbitrary

Vagy free transform-mal forgatod, ahogy akarod.
  • Palinko
    sajna nem megy,ha beteszek több lapot... :'(
  • Palinko
    sajna ma kéne.mert holnapra kell a suliba délelőtt.szóval megpróbálom a lapot...a forgatást hol találom meg? mondjuk ha picit kell fordítani,nem úgy,hogy 90*,180*,vagy 1*-onkénti álligatás.

köszi a segítőkészséged!
  • VRSDM
    jolvanna tényleg 3perc volt. csak gondoltam mutatok ilyet is... :)

Tupac... holnap tudom csak megcsinálni akkora jó még? de sztem ha a scanner-be beraknál főle 2-3 a4-es lapot nemlenne ilyen...
  • Palinko
    ok,feltettem nektek a kepfeltöltésre,úgytom,onnan nem lehet képet belinkelni,szóval itt vannak a címek(mivel 2 képről van szó):

http://www.kpfeltoltes.hu/view/060528/kep1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://www.kpfeltoltes.hu/view/060528/1012525950kep2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

VIGYÁZAT,KIHAGYTAM AZ "E" BETŰT A LINKBŐL,KÉREM AZT BEILLESZTENI...

remelem lesz valaki olyan kedves,aki megcsinálja ezt a két képet,fehér háttérrel és hogy azok a rajzok láthatók legyenek.(meg el is kell egy picit forgatni őket,hogy egyenesen álljonak...)

• Palinko
    sajna nem bírom feltölteni,mert egy picit nagy.szóval elküldhetem valakinek,hogy megnézze,esetleg megcsinálja?
  • Shadow_THH
    beszinezed tiszta fehérrel :D
  • Palinko
    kellene egy gyors segítség.gondolom még ma kellene a válasz.ha később kapom,az sem nagy baj....szóval van egy scannelt kép.az a baj,
    hogy a háttérben átütött egy másik oldal és nem tiszta fehér.hogy lehet ezt photoshoppal eltüntetni?köszi előre is a segítséget...

• Shadow_THH
    jó lett, de meg kell hagyni: komoly egy meló lehetett :D
  • VRSDM
    fórumba kértek fel grafikusokat hogy nem csalnának-e mosolyt kedvenc karaktere arcára... ezt csináltam rá... vélemény?
  • Vorpal
    "de lehet hogy direktbe akartad igy." - hát ez a lényeg , nem akartam, foggalmam nincs mi jön ki végén.foggalmam nincs milyen ecset.
    A Photoshop is csak ceruza, és azzal is csak jobban, meg rosszabbul lehet rajzolni.
    az egypercesség is csak erre mutat.
    teljesen mindegy hogy egy vagy kétperces,
    mert a vizualitás számit, vagy a koncepció.
    a foltoska csak egy betütipus tesztje volt
    és kellett neki egy háttér hát huztam pár vonalat.

az hogy ilyen pragmatikusan fogod meg mókás,)
    a vizuális művészetek időt igényelnek,
    és tapasztalatot, és ezalatt abszolút nem szakmait értek.
  • VRSDM
    azon kivül hogy a szöveg mókás lent, és hogy egy ecset rá van téve,,, tényleg nem rossz. 5letes... de egyperces
  • Shadow_THH
    ez nekem nagyon tetszik, a műsik nem de ez nagyon
  • VRSDM
    ööö, de amit én csináltam az nem ilyen formájú ecsetek, hanem csak egy square ecsetkészlet... a tied meg ilyen ecset nem?
  • VRSDM
    szerintem nem kell rosszabb program, mivel ennek tudom "szinte" minden részét hogy mire jo és hogyan kell használni, igy, csak hiányoznának a dolgok a rosszababkol...

amugy jó képek, hangulatosak, csak én a csajnak az alját kicsit elmosnám. de lehet hogy direktbe akartad igy.
  • Vorpal

Valami piros is legyen.
  • Vorpal

Nem ugyértettem, hogy a szakmámból kifolyólag, a focilabda után
    katam Photoshoppota kezembe, és állandóan csak az iparművészet
    kontextusában találkoztam vele.

Nem fura, ha operátorok pl. de meglepő számomra,
    hogy civilek is használják ezt a szoftvert,))
    Elvégre azt gondolom van sok könnyebben kezelhető
    szoft. és nem olyan fantasztikus nagyok az igényeik.

Na tegyek énis ide brushokat. Remélem nem nyirom ki a fórumot.
  • VRSDM
    hát ez az... akik véleményeznek kapjanak kedvet és csináljana Ők is... !!!
  • Shadow_THH
    miért csak te raksz be képeket?
  • VRSDM
    miért csak én rakok be képeket?
  • VRSDM
    de az igaz hogy az átlag többszázezres progikhoz az átlaguser hozzá se tud szagolni pl. maya - 3dstudiomax - aftereffects és sorolhatnám, ezt meg még egy kezdő is jol megtanulhatja egy hét alatt ha érdekli és nem n00b
  • VRSDM
    öö, mi számít alacsony szintnek... a "photoshop" topic-ban a csajkifestős asszem az már azért jó kis szint, de az oszt társaimat meg a haveri kört meg én tanitgatom... szoval. nehéz szinteket szabni, bár tény hogy én mint civil átlag egy éve heti. 60órát ps-ez 17éves gyerek és mégis egész jol megoldom amit akarok

a kép sztorija meg az hogy...
    "nekem csak a legjobb csajok kellenek, nem érem be akárkivel, és kipécizek egy csajt, megismerkedek vele, majd eltelik egy hét, és mire megismerném pont szerez magának egy pasit, 99%os csaj meg nemkell nekem csak 100-as (nem ugy százas hanem az én mércém szerint), és ezt ábráozlja hogy ott a magány távol mindentől mert lekéste a barinőjét...
  • Vorpal
    Hihetetlen, hogy ilyen kaliberü szoftvert ilyen alacsony szinten is lehet használni,)
  • Danee
    tökjó ez a ....miez?