41998
-
#414 Sztem nem sokan fognak képet rendelni... -
#413 nekem ez a link nem nagyon jó!!!
VRSDM miko nyomod má be képed??!! -
#412 akkor itt a link
ja,tudom,hogy van az is,csak ott logókat lehet kérni ide az sg fórumba... + azt hiszem itt megtalálom azt az embert akit keresek,aki megcsinálja. -
#411 nemazért hogy zsoleszt oltsam de, mind1, nemis teszem...
van egy ps- topic ami erről szol hogy képetkérsz megcsináják, asszem logomühely vagy mi... -
#410 az lesz.csak még egy két képet összeszedek...
sajnos nem tudnék fizetni,mert nemhiszem,,hogy a közelemben lax :D -
#409 hát sztem linkeld be a képet(ha 800*600 nál nagyobb akkor ne képként) szal linkeld be és aki akarja ugyis megcsinálja... -
#408 megrendelésre vállalok képkészítést 1000 Ft :D ha 3 óránál többet kell vele dolgoznom akkor 2500:D -
#407 hát lenne középen egy nagyobb kép,és azt kéne körülrakni játékosok képeével,meg a körülöttük úgy bekékíteni,meg ti biztos tudtok olyan dolgokat,amik jól mutatnának... -
#406 Milyenre gondolsz? -
#405 van kedvetek csinálni egy hátteret? én összeszedtem az összes képet,csak neketek össze kéne rakni egy szép háttért :D szóval mivel foci vb van az olasz csapatról tennék be egy szép hátteret,csak nekem nem jön össze sehogysem egy ízléses háttér... szóval van vállalkozó szellemű? -
#404 a ww3 az csak véletlen -
#403 Örülök hogy tetszik :D -
#402 ja amugy a képen mint értesz ww3 alatt mert ez engem valamilyen C&C-s energia-időjárás-idő generáottra emlékeztet ( talán épp ezért tetszik mert C&C fan vagyok) -
#401 a kép nekem tetszik, de félreértettél, itt nemgáz ha filterhegy... mert mégiscsak van benne kreativitás, mint hogy rajzolj kört-nyomdezt-nyomdazt stb...
nekem tetszik,
amugy ha rámkeresnél... látnád hogy "Teljes név: Veres Ádám"
de majdnem jóvolt... az én képemre még várhattok, mert tegnap este abbahagytam, ma még dolgozok egész nap vele, mert nagyonjót akarok -
#400 A VRSDM amúgy Vörös Ádámot jelölne? :D -
#399 Ez Meg a contest, amit én kreáltam, igaz nagy része filteres, de máshogy nemtudtam megcsináklni, bocs, nem volt egy normális felhasználható képem :(
-
#398 hát bocs, de sztem nagy szar, a betükre csak ráirtál ahelyett hogy törölted volna, a képeid mögött láccanak azeredeti figurák, a fénykardok ferdék... -
#397 Kiváncsi vagyok már a munkádra... -
#396 neeem, dehogy, veled semmi bajom sincs. a munkáidat elég jónak tartom.
de....
gyakran olyan képek érkeznek ide, ami az amatőr szintet sem üti meg, maszatolás és inkreatív barkácsképek, amiket jóérzésű ember nem mutogat, hanem szépen beteszi a fiókjába. a 6000x4500-as méretű "képekről" nem is beszélve. -
#395 Hali !
Photoshopban lehet-e, és ha igen akkor hogyan létrehozni új ecseteket? -
#394 legalább dolgoztál vele... bár még mindig nem a KREATIVITÁSROL szoltok... -
#393 -
#392 rajad kiváncsi vagyok -
#391 berakjam? -
#390 nah én kész vok de ritkaszar lett :P -
#389 puhányok :D én még heggesztem (shadow_THH után szabadon) egykét órát... -
#388 én is, bye! -
leviman #387 Good night all !
fáradt vok pááá ! -
leviman #386 NEEEM in english ! -
#385 Az igaz! -
#384 bármit érthetsz a 3. ww alatt, akár a mosómedvetámadást is mind1...
nekem nem... (nemis célszerű magyarul) -
#383 Amúgy nektek magyarul fut a Photoshop? -
#382 Mit akartok ti ebből összehozni? Retusálás, vagy valamit még pluszba beillesztetek? Pl. King-Kongot? -
#381 ja a match colort kösz -
#380 én patchel csináltam :P -
#379 image-adjustment-match color
de sztem ittkéne hogy kezdődjön (ezvolt nálam 17perc szóval :D)
-
#378 VRSDM annyit segíjjé pls hogy melyik az a parancs amikor egy képet beillesztek a backgroundra és hogy "normalizálja" a színt... szal h ne üssön el... lehet h nincs is ilyen de mintha hallottam volna (#vigyor) -
#377 felőlem maradhat... -
#376 De A Star Wars-os azért jó? nem? -
#375 az mind1, a lényeg hogy TÖRÖLD a forrást, vagy szolj valami moderátornak ha vanitt, vagy ha nincs akkor alph4-nek vagy nemtudom...