41998
-
#574 oké -
#573 fogalmam sincs középfokúm van csak , de hát nemtudom, én más szavakkal tenném
MERLIN - jolvanna csak irtam nem néztem -
#572 És bocs, hogy a topicba nem illő dolgokkal zavarlak titeket. -
#571 :)
Na és egy checkelést szeretnék, jól fordítottam?:
One ring to rule them all,
one ring to find them,
one ring to bring them all
and in the darkness bind them -> fordítás ->
egy gyűrű mind felett,
egy gyűrű megtalálja,
egy gyűrű hozza őket
s a sötétségbe köt ki mind -
#570 Lool:)
Már látom is a BKV jövőjét:)
[halkan megjegyzi attack 2 "t"] -
#569 már meg is van, műkszik, csudás!! -
#568 thxy, sokat segítettél, már régóta nemtudom hogy hogy kell, THX!! -
#567 vezérlőpult - betűtípusok és behuzod oda a font-ot, aztán ps ujraindit és ottlesz -
#566 He, figyuzzatok! Lehet, hogy hülye kérdés, de meg tudnátok mondani, hogy egy betűtípust hogy lehet betenni a ps-ba, egyszerűen sehogy sem lelem a módját. -
#565 próbáltam éreztetni a tipikus starwars könyv hatást, többkevesebb sikerrel, de hát minek magyarázkodom ez egy fan kép nem a minőségen van a hangsúly
-
#564 igen... no de abbahagyom a chat-elést...
másrészt ba*ta a csőrőmet az a villamosos móka, hát nekiálltam 10 perce... aztán lesz ami lesz... -
#563 Bocsesz :P Így már jó? -
#562 már eddig is zavart azthittem csak véletlen, de látom nem...
használd a " válasz " gombot, mert igy átláthatlaná kezd válni -
#561 lol :P -
#560 hej! a képem!!!
a kisbetüt nemolvastad? 1px/karakter :D
" all rights reserved " :D -
#559 Nemsokak örömére :D Egy kis Depeche Mode,meg hát ezt a contest még inkább kihagynám,és majd a következőbe veszek részt.Ezt meg csak ugy :P
[IMG][/IMG] -
#558 akkor aszthiszem inditom az újat, aztán alkossunk egy darabig...
jelmondat " Hol is vagyunk mi emberek a földön "
azthiszem nem egy eset és elképzelés van e téren, lesz mit csinálni, legalább nekem már most van nem egy 5letem... akkor várom a képeket... -
#557 Izé.. ja...:D
Fogod a felhős-napos képet és csinálsz vele amit akarsz:) Mint az indiánosnál:) De VRSDM azt írta ma újabb kántesztet nyit nekünk, jól:) -
#556 Látszik a sötétoldalt jobban kedvelem :P -
#555 Tehát akkor amik kivannak linkelve képek azokat szerkesszem,ahogy az a felhős napos és a gyerekek játszanak... csak itt valami szöveget rakjak rá -
#554 Mi, mi?:D
A felhős-napos kép a legutóbbi verseny. A focist "csak úgy" csináltam, nonfit meg VRSDM ajánlotta neked, hogy ne unatkozz:)
Remélem minden tiszta:)
Egyébként a contest lényege az, hogy egy feldobott témára (legyen az kép vagy szöveg) kell képet varázsolni. Ha kép és szöveg is a téma, (mint esetünkben) akkor azok alapján kell dolgozni. Pl ha egy villamos van a képen és a téma az hogy csillagok háborúja, akkor mondjuk felpofozom a témaadót, de lehet vele kreatívkodni, jól. -
#553 Ezt most nem értem,ilyen jellegű képet kell csinálni,vagy ezt kell módosítani? Bocsi de ég amint látjátok contest meg ilyen téren kezdő vok. -
#552 Szerintem is klassz az igazi contest fajtájú dolog. Azaz feldobnak egy mondatot, és arra kell rajzolni valamit. Mint a plakát versenyeken. Több kreativitást lehet belőle kihozni.
Ez a képes dolog is jó, de nincs elég "versenyző". A szövegeshez meg egy alkotónak lehet több piktúrát is rajzolnia:) -
#551 okok tribal confighoz van kedvem (amire most jöttem rá hogy mi az) csinálok 2-3 at és majd mutatom -
#550 lehetne szlogenekhez is gyártani, mármint a contest-ekre értem, hasonlóan mint ez a focis, ami igen tetszik... van hozzá kedv? ma este tesztelhetnénk is egyet...
tribal_NONFI_1
tribal_NONFI_3 -
#549 nagyon tetszik...
xelang - legyen a témád a tribal confik... ha kell mutatok példát... -
#548 ok :P akkor berakok vmi gagyiságot,lehet osztani :D komolyan mondom,de please mondjon már valaki egy témát mert halálra unom magam,(az absztrakt világban)
[IMG][/IMG] -
#547 mosolyogtam utána, nincs semmi gáz:) -
#546 de az a hurricane féleség az nagyon bejön(igaz én absztrakt párti vok ) :D de ehez jól áll -
#545 Csak vicceltem,és nem is ötekedésnek szántam,csak egy kis hülye viccnek,igaz a dragon ball az egy nagy fas..ság ,csak ez jutot eszembe,de nem mondtam hogy rosz a kép,igenis jó ez. -
#544 elég szomorú:)) -
#543 Ez faszsa lett,tetszik(engem ez a kép a dragon ballt juttatja eszembe) :P -
#542 nemcontest:)
-
DePreSsZYo #541 Köszi.
A tanácsokat megfogadom :D -
#540 jók lettek
ajánlatom: kicsit válatoztass még a hue-n (erősebb szinte viláhító szinek, vagy egy duplicated layerben blur-t nyomass rájuk és állítsd úgy hogy világítsanak a körvonalak (soft light talán jó lesz) )
ileltve fehér keret ami kötelező :) -
DePreSsZYo #539 Hát ezek csak sigek és a legelső probálkozás, de gondoltam mivel ps munkák ezé berakom, remélem elfér.
-
#538 egész tetszős sikerrel. ahogy a nép mutatja... csak igy tovább
--
már eztis tudom legalább :D -
#537 Kirizáltam ugyan a képet, de mint a mellékelt ábra is mutatja a kihívás miatt neki is estem:) -
#536 A flesh szó számomra kb annyit tesz hogy király... -
#535 mindenkinek válasz aztán majd kiszűrítek hogy ki kinek...
-szoval egy másik képet akartam, csak indulás előtt 1 percel jutott eszembe, és ha nem dobok be egyet 1 percel az indulás előtt akkor nemlesz contest vagy ha várok nemlesz buszom :D amugymeg, nelegyen már mindig olyan egyszerű dolgunk, énis csinálok egyet ma aztán megnézzük mennyire basó*om el. mellesleg a képed tetszik nagyon.
- nemértem mik keres ott a flesh szó meg hogy mitjelent :S
-indiános szép, szereti a szellemes meghatódósokat, csak a hajó lenne normálisan kivágva....