41998

photoshop-banner.jpg
  • Nuxa
    oké
  • VRSDM
    fogalmam sincs középfokúm van csak , de hát nemtudom, én más szavakkal tenném

MERLIN - jolvanna csak irtam nem néztem
  • Nuxa
    És bocs, hogy a topicba nem illő dolgokkal zavarlak titeket.
  • Nuxa
    :)

Na és egy checkelést szeretnék, jól fordítottam?:
    One ring to rule them all,
    one ring to find them,
    one ring to bring them all
    and in the darkness bind them -> fordítás ->

egy gyűrű mind felett,
    egy gyűrű megtalálja,
    egy gyűrű hozza őket
    s a sötétségbe köt ki mind
  • MerlinW
    Lool:)
    Már látom is a BKV jövőjét:)

[halkan megjegyzi attack 2 "t"]
  • Nuxa
    már meg is van, műkszik, csudás!!
  • Nuxa
    thxy, sokat segítettél, már régóta nemtudom hogy hogy kell, THX!!
  • VRSDM
    vezérlőpult - betűtípusok és behuzod oda a font-ot, aztán ps ujraindit és ottlesz
  • Nuxa
    He, figyuzzatok! Lehet, hogy hülye kérdés, de meg tudnátok mondani, hogy egy betűtípust hogy lehet betenni a ps-ba, egyszerűen sehogy sem lelem a módját.
  • VRSDM
    próbáltam éreztetni a tipikus starwars könyv hatást, többkevesebb sikerrel, de hát minek magyarázkodom ez egy fan kép nem a minőségen van a hangsúly

• VRSDM
    igen... no de abbahagyom a chat-elést...

másrészt ba*ta a csőrőmet az a villamosos móka, hát nekiálltam 10 perce... aztán lesz ami lesz...
  • xelag
    Bocsesz :P Így már jó?
  • VRSDM
    már eddig is zavart azthittem csak véletlen, de látom nem...

használd a " válasz " gombot, mert igy átláthatlaná kezd válni
  • xelag
    lol :P
  • VRSDM
    hej! a képem!!!
    a kisbetüt nemolvastad? 1px/karakter :D

" all rights reserved " :D
  • xelag
    Nemsokak örömére :D Egy kis Depeche Mode,meg hát ezt a contest még inkább kihagynám,és majd a következőbe veszek részt.Ezt meg csak ugy :P

[IMG][/IMG]
  • VRSDM
    akkor aszthiszem inditom az újat, aztán alkossunk egy darabig...

jelmondat " Hol is vagyunk mi emberek a földön "

azthiszem nem egy eset és elképzelés van e téren, lesz mit csinálni, legalább nekem már most van nem egy 5letem... akkor várom a képeket...
  • MerlinW
    Izé.. ja...:D

Fogod a felhős-napos képet és csinálsz vele amit akarsz:) Mint az indiánosnál:) De VRSDM azt írta ma újabb kántesztet nyit nekünk, jól:)
  • xelag
    Látszik a sötétoldalt jobban kedvelem :P
  • xelag
    Tehát akkor amik kivannak linkelve képek azokat szerkesszem,ahogy az a felhős napos és a gyerekek játszanak... csak itt valami szöveget rakjak rá
  • MerlinW
    Mi, mi?:D

A felhős-napos kép a legutóbbi verseny. A focist "csak úgy" csináltam, nonfit meg VRSDM ajánlotta neked, hogy ne unatkozz:)

Remélem minden tiszta:)

Egyébként a contest lényege az, hogy egy feldobott témára (legyen az kép vagy szöveg) kell képet varázsolni. Ha kép és szöveg is a téma, (mint esetünkben) akkor azok alapján kell dolgozni. Pl ha egy villamos van a képen és a téma az hogy csillagok háborúja, akkor mondjuk felpofozom a témaadót, de lehet vele kreatívkodni, jól.
  • xelag
    Ezt most nem értem,ilyen jellegű képet kell csinálni,vagy ezt kell módosítani? Bocsi de ég amint látjátok contest meg ilyen téren kezdő vok.
  • MerlinW
    Szerintem is klassz az igazi contest fajtájú dolog. Azaz feldobnak egy mondatot, és arra kell rajzolni valamit. Mint a plakát versenyeken. Több kreativitást lehet belőle kihozni.

Ez a képes dolog is jó, de nincs elég "versenyző". A szövegeshez meg egy alkotónak lehet több piktúrát is rajzolnia:)
  • xelag
    okok tribal confighoz van kedvem (amire most jöttem rá hogy mi az) csinálok 2-3 at és majd mutatom
  • VRSDM
    lehetne szlogenekhez is gyártani, mármint a contest-ekre értem, hasonlóan mint ez a focis, ami igen tetszik... van hozzá kedv? ma este tesztelhetnénk is egyet...

tribal_NONFI_1
    tribal_NONFI_3
  • VRSDM
    nagyon tetszik...

xelang - legyen a témád a tribal confik... ha kell mutatok példát...
  • xelag
    ok :P akkor berakok vmi gagyiságot,lehet osztani :D komolyan mondom,de please mondjon már valaki egy témát mert halálra unom magam,(az absztrakt világban)

[IMG][/IMG]
  • MerlinW
    mosolyogtam utána, nincs semmi gáz:)
  • xelag
    de az a hurricane féleség az nagyon bejön(igaz én absztrakt párti vok ) :D de ehez jól áll
  • xelag
    Csak vicceltem,és nem is ötekedésnek szántam,csak egy kis hülye viccnek,igaz a dragon ball az egy nagy fas..ság ,csak ez jutot eszembe,de nem mondtam hogy rosz a kép,igenis jó ez.
  • MerlinW
    elég szomorú:))
  • xelag
    Ez faszsa lett,tetszik(engem ez a kép a dragon ballt juttatja eszembe) :P
  • MerlinW
    nemcontest:)

• DePreSsZYo
    Köszi.
    A tanácsokat megfogadom :D
  • sedthh
    jók lettek

ajánlatom: kicsit válatoztass még a hue-n (erősebb szinte viláhító szinek, vagy egy duplicated layerben blur-t nyomass rájuk és állítsd úgy hogy világítsanak a körvonalak (soft light talán jó lesz) )
    ileltve fehér keret ami kötelező :)
  • DePreSsZYo
    Hát ezek csak sigek és a legelső probálkozás, de gondoltam mivel ps munkák ezé berakom, remélem elfér.

• VRSDM
    egész tetszős sikerrel. ahogy a nép mutatja... csak igy tovább

--

már eztis tudom legalább :D
  • MerlinW
    Kirizáltam ugyan a képet, de mint a mellékelt ábra is mutatja a kihívás miatt neki is estem:)
  • PESK
    A flesh szó számomra kb annyit tesz hogy király...
  • VRSDM
    mindenkinek válasz aztán majd kiszűrítek hogy ki kinek...

-szoval egy másik képet akartam, csak indulás előtt 1 percel jutott eszembe, és ha nem dobok be egyet 1 percel az indulás előtt akkor nemlesz contest vagy ha várok nemlesz buszom :D amugymeg, nelegyen már mindig olyan egyszerű dolgunk, énis csinálok egyet ma aztán megnézzük mennyire basó*om el. mellesleg a képed tetszik nagyon.

- nemértem mik keres ott a flesh szó meg hogy mitjelent :S

-indiános szép, szereti a szellemes meghatódósokat, csak a hajó lenne normálisan kivágva....