41998
-
izb #614 ja igazad lehet.
még kicsit dolgozom majd rajta.
a bolygó meg direkt lett ilyen sötét,hogy csak a felületi rombolás, tűz szerüség látszódjon.
-
#613 Ez meg mintha a függetlenség napjából lenne :D -
#612 ööö ha ez egy ufo amint egy bolygót robbant fel. akkormiért a bolgyó odalába emgy bele a sugár? ha fentről lövi? de tetszik... csk a bolgyó sötét -
#611 Ez az :D Gyüljön csak a sok STAR WARS-os kép,úgyis imádom(beleétve minden űrbéli dolgot is :D -
ez még régebbi...De mingyá öszedobok egy úat... -
#609 5letes... nem kiritálás de csinálj hozzá ilyen fénycsíkot amit huz, sokkal jobblesz szerintem...
-
izb #608 Na egy kis próbálkozás.Észrevételek jöhetnek, ha valami nem tetszik.
-
ezen is van "bolygó" -
#606 én is csináltam egy képet minnyá felrakom... -
#605 Sztem tartsunk bolgyó napot :P -
#604 LÁtszik azért a kettő külömbsége,meg hogy én ezt a tutor alapján csináltam,de valóban sokkal jobba ha az ember egy kicsit átalakítja a tutorialt,mert csak jobb leht :D ezen például eléggé látszódnaka méllyedések stb,de a tiéden nagyon tetszik a felhő,meg azért élethűbb is.[IMG][/IMG] -
#603 és ezsenem rossz ötlet:) -
#602 -
#601 kösz, várom tőled is a továbbiakat... -
#600 J és ez a kép sztem a legjobb,nagyon jól megcsináltad a homályosítást meg mindent -
#599 Ilyeneket csináltam a filmemhez,amit majd meganimálok,és elég jól fog mutatni egy kis otthoni star wars filmben -
#598 ez nájszos. Nekem a "meseszerű" is tetszik, éppen azért mert olyan :) -
#597 ügyes, bár kicsit meseszerű, tedd élethűbbé... én még régebben csináltam ezeket...
(szintén nem tutor alapján, csak sokat gyaksiztam és lestem másokérol)
-
#596 :) -
#595 nagyon belelendültem, ez a téma elég jó... MerlinW a varázsló :D
-
Ezt csináltam az eőbb..(nem tutorial alapján) -
#593 Megfogadom a tanácsod,és kösz -
#592 shadow jó ujra látni... köszi a vote-ot
xelang hiába nem fektettél sok időt, nekem igyis nagyon bejön, elsőre nemis tudtam mit alakítottál, igy rápillantva, de ha még egy kicsit a szinekkel is játszanál profi munka lenne... -
Shadow_THH #591 ez nagyon jó :D
phénteken lehet majd téma -
#590 Akkor én is kirakok már 1 star warsosat,bár én nem fektettem bele sok időt,de azért érdekesség képpen :P
[IMG][/IMG] -
#589 Ha az image size nem azt csinálja, amire gondoltál, akkor nyomj Ctrl+T-t, hátha ezt keresed. -
#588 lol :D -
#587 ez meg mi a fene? halálcsillag messziről ? -
zintan #586 . -
#585 sry hogy nagy, nem néztem kivételesen -
#584 ez már minőségben jó legalább... hallod még ez a contest a legjobb...
-
#583 mind1 -
#582 lehet :) de nem!! -
#581 akkor teronszat el valamit... -
#580 Hát nemjó :( -
#579 ok :) -
#578 hát image-image size -
#577 ja merlinW kösz, nem figyeltelek, vagány :)
-
#576 újabb hülye kérdés :)! Hogyan tudok egy már kivágott és kijelölt (a kivágott kép mentén "hangyák" futkosnak) képet méretezni? Kicsinyíteni szeretném, megint nem tudok rájönni. Előre is THX! -
#575 A "hivatalos" magyar fordítás:
Egy gyűrű mind felett,
egy gyűrű kegyetlen,
egy a sötétbe zár,
bilincs az egyetlen.