41998
-
izb #654 Mi az a W kezdete,és mit kéne látnom?
Kipróbáltam minden gamma contrast lófene marhaságot,de nem láttam semmi olyat,amiról beszélsz.
Nem lehet, hogy a te készülékedben van a hiba?
a képet 3 LCD monitoron néztem meg.
nem láttam semmi ilyesmit.
viszont van egy sanda gyanúm, hogy te full fényerőn nyomod azért láthatsz ilyet. -
Nuki #653 ebbe szeretnék még egy kis dinamizmust csempészni, stb...:)
-
#652 hogy lehetne megcsinálnbi a villamos első ajtajánál h nyitva legyen az ajtó? amint látsátok csak fosszínüvel átfirkáltam... -
#651 megint csináltam egy star warsos képet :P
-
#650 én sem látom -
Shadow_THH #649 jó lett de kicsit állíts a monitorodon ugyanis te valószinüleg nem látod de más színüek a fektee részek (sötét szürkés feketék és feketék, pl a W kezdeténél látszik) -
izb #648 A mai utolsó szösszenet.
-
Shadow_THH #647 egyébként nem lehetne hogy a poénosak mind a phénteken legyenek? ez mondjuk egy jó téma volt és a munkák is elég jóak voltak
vrsdm jó hálidélyt és csinálj magadnak egy logóat -
Shadow_THH #646 -
Shadow_THH #645 -
#644 az égen minek van árnyéka? meg a talpa ALATT... mintha lebegne olyan, meg a hidnál nemjó...
persze fun meg minden... de megtudod szebbre is... csak igényeesen -
#643 jo 5let nemleszek 10 napig kb... im on holiday ugyhogy, alkossatok szépen...békében nyugalomban
uyghogy most anyázzatok mig nemleszek netközelbe...
szép munkákat az elkövetkezendő 10 napra...
(amugy ha már ufo akkor a photoshop phéntek-be van egy ufos-focis kép... mindent visz... :D -
#642 az az üzletember meg nyugodtan sétál a játékdinóval szembe :Ð -
#641 az az ember az út mellett nem nagyon látszik izgatottnak, szóval nem hiteles :Ð -
#640 -
#639 lol,ez vicces,mivel nemtaláltam normális ufót ezért megmerült benenm hogy ilyeneket helyezek el :P
http://www.brocanteo.com/boutique/images/CAJ-0179-alien-toy-story.JPG
-
izb #638 ez lett eddig a dologból.
-
#637 Pedig csak egy röke példa volt a téma:D De hát ha jól sült, hát jól sült el, khm..:) -
#636 Ez már valóban jobb mint az előző..
HAgyjuk,a témát amit írtam,mert hülyeség :P nemtalálok egy normális képet se -
izb #635 na kicsit dolgoztam még ezen a villamosos dolgon.
sineket nem csináltam.photoshopban rajzolgatni kész rémálom.
-
#634 :P -
izb #633 baba
csináljuk -
#632 ittvan egy kép :P errre kérek ufokat meg mindent,lol halálcsillag is jöhet
http://www.city.kobe.jp/cityoffice/57/img/our_office.jpg -
#631 A következőt szeretném én kitalálni,ha ennek vége van :DInkább már mondom is az ötletem,mégpedig milyen lenne ha egy átlagos képból,valami város vagy falu képéből csinálnánk egy ufó megszállást,vagy nemtom :P ha már úgyis a star warsnál tartunk -
#630 Mintha ez a téma dobta volna fel ezt az egész topicot :P leghülyébb ölet,és mégis nagy sikerű :D -
#629 De sineket is rakhatsz a helyére -
#628 ügyes, 5let is nagyon tetszik. / de szerintem ( szoljtatok ha sokat izélgetek :D ) szoval tedd homályosabbá és átlátszóbbá ezt a sávót, és akkor mitn valami fényizé... élethűsíti ... de igyis nagyon bejön -
izb #627 Na egy kis villamos a halálcsillag körül....
Bolygó villamos..........
-
#626 nem az én munkám... de Ők már fotosopperek...
ala példakép ??? -
#625 na ezaz, hogy ilyen szincsatornák-hoz egyáltalán nem értek... most tükröztem és azt hullámosítottam, filterrel- és halványítottam...
de ha gondolod kicsit magyarázhatsz a szincsatornákrol -
Shadow_THH #624 ez gyönyörü lett
viszont 619-nél már akkor is valósághű lett volna ha kicsit lejebb nyomod az alphat meg a contrastot és warp brushal meghuzogatod a tükröt
csak tipp -
#623 sokkal jobban tetszik...
villamos-ba nem vagy otthon? szeretettel várlak -
izb #622 Na itt van még egy bolygós kép.
-
#621 ha majd nagyon unatkozom irok egyet, szép képekkel tarítva meg minden.
de holnap megye balatonra bomolni kicsit, igy hiányolhattok majd bő egy hétig...
szoval mire visszajövök:
-legyen még sok villamosos kép, kimeríthetetlen a téma tárháza -
#620 A "frozen" nagyon ott van:) Erről akár dobhatnál egy tutort is..:) -
#619 és akkor még1 starwars ...
-
#618 még egy pár bolygesz már csak egyszerűbben...
bolygo
bolygo2
bolygo3
bolygo4
bolygo5
bolygo6
bolygo7
bolygo8
bolygo9
bolygo10
-
#617 Sztem a háttérbe rakhatnál még valamit,mivel így elég üres,de jóval jobb lett mint az előző. -
#616 na itt van itt vanaz előző képem javítása
-
izb #615 ja az űrhajó mindenképp:)