41998
-
izb #694 neki a demszkys nem tetszett.
na mindegy!!mindenki photosopholjon... -
izb #693 az a haggyuk az hagyjuk.
na mindegy.
photoshoppolj tovább,kevés fikázással ha lehet.
további jó munkát. -
Shadow_THH #692 húúú politikai spam jeeee :DDDD
hívjatok opokat majd elintézi ugyanez volt a rosszabbul photoshoppolunk topikban, valahogy a gyurcsányosak mind eltüntek, talán a tér-idő kontinuum zavar
off vége gyerekek, zolesz csinálj egy képet a 4es metrórol -
#691 nem, haggyuk abba az egész vitát! -
izb #690 csináltam egy stuffot,ami egész jó lett.
témába vág, nekem tetszik.
rólam is van hülye kép.
ha szeretnél egyett,akkor küldhetek(photoshoppold meg),és rakd fel ide.
legalább röhögünk egy jót. -
#689 egyébként meg ne kritizáld a fejemet, meg ugy az egész énemet, az egy dolog hogy nem vagyok a legszebb, főleg piásan, de biztos rólad is csináltak már hülye fényképeket... na mindegy ne veszekedjünk mer naon eltértünk a témátol -
#688 én meg egy szóval se mondtam h eddig kötekedtél, hanem azt mondtam h tessék sziggyá ahogy akarsz, akkor is felteszem mert érdekel más véleménye... -
izb #687 olvass vissza egy kicsit és láthatod, hogy senkinek a munkájába nem kötöttem bele.
ez max a te szokásod.
nekem mondjuk tetszik a színvilág amit használsz ezen a képen.
a fantázia megint más kérdés.
-
#686 opp, ezt kicsit elkurtam :P összeégettem a layereket és attam a villamosnak is egy kis inner shadowot, meg inner glowot... -
#685 na itt az idő hogy kötekedj és beleköss a munkámba.akkor is felrakom nem érdekelsz
szar, szar nem érd.
itt a bolygó lenne a lényeg de ha már ilyen villamos őrület van...
-
#684 ez nagyon vicces... föleg ha az a marihuána jel a fülhallgató alatt lenne...
-
izb #683 Találtam egy ilyen képet, azért ez nem semmi.
ezek fényében értem, hogy a Demszky miért a barátod.hehe
ja ez az én munkám, mire találtam egy ilyen arcot eltelt egy kis idő:)
-
#682 A bolygók felszínét hogy csináltad? -
izb #681 tehát azt mondod, hogy a "beszívott" 651-es hozzászólásában található kép az ő munkája?
ja ha igy van,akkor ok, csak kérdés mi számit work-nak? -
izb #680 nem igazán vicnek szántam.
Kb úgy vágtam ki a fejet,ahogy a demszky megérdemli, senki nem mondta hogy a művészi oldalra gyúrok.
Ez a munka dolog,meg elég szubjektív.Majd ha 1 nap alatt alkotsz valami használhatót a bekopizáson kívül akkor majd dumálhatsz,addig meg csak karatézzál kis
egyébként meg ne legyél ilyen lazacsávó mert még valaki rálép a fütyülődre.
-
#679 Ezek a képek a Phéntek topikba valók. Ide munkákat kellene rakni.. -
#678 hahaha kikurtvicces. nézd meg hogy vágtad ki azt a fejet... egyébként meg azért mert ritkaszar a munkád és nem teccik nem kell rögtön baszogatni mer norm,álisan mondtam, nem azt mondtam, h k....va anyád huzzá innen a szaroddal hanem h nagyon nem teccik. és direkt oda is irtam h egyiknek sincs értelme, csak tök jó poén meg minden... szal bekaphatod -
izb #677 ja meg ha apukád a Demszky, akkor sorry és üdvözlöm. -
izb #676 Már ne is haragudj.
Az hogy fogod a képeket,és berakod a villamos tetejére az szerinted mennyiben meriti azt a fogalmat hogy értelme van?És mennyire azt hogy mennyire volt nehéz.Mondjuk azon kívül hogy beraktad a képekkel nem nagyon kezdtél semmit sem.
Ugyanis amit te csináltál 651 hozzászólásodban az kb a bekopizás feladatát meríti ki.
Lehet azt is fikázni,ha szeretnéd megteszem.
Bármikor utánad csinálom amit az 651-es hozzászólásodban belinkeltél.
Egyébként meg a photoshop eme szórakozási formája sohasem arról szólt, hogy milyen nehézségi szintű a dolog ezt szögezzük le már most.
És hidd el amit te csináltál a fiam is utánad csinálja,ha már erről van szó.
-
#675 hát ez nagyon nem teccik... ebben semmi értelmet nem látok...(a többiben sem :P) de ez nem tom, sztem bárki megcsinálja, most az h a szoborra rávágsz egy fejet... -
#674 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
izb #673 -
#672 Elmegy -
#671 Hi! Látom szeretitek az űrről szoló képeket. Itt vannak az én munkáim ebból a témából:
-
#670 lehetőleg azért ne hagyjátok el ezt a terepet :D -
izb #669 jó kis dombocskája van a babynek. -
#668 erotikus? -
#667 Hogy lehet bolgyóra mintát felvinni?Mert próbáltam de [email protected] is azt csinálja ami be vn pipálva neki.Bepipálom a tewxturet a brush-nál jobb fent,kiválasztom a textúrám mennék ecsetelni de semmit sem csinál. -
izb #666 Na beraktam egy kis szösszenetet az általad említett fórumba. -
#665 ezen tényleg látszik de az előzőn nem... -
#664 [IMG][/IMG]
MOst csináltam egy csajnak,mert kérte ,és sztetek milyen lett? -
izb #663 ez a szín külömbség érdekes dolog.
fullban kinyomtattam fotópapírra és a minősége atombaba.
Egyébként valszeg az űrhajóhoz adott efektek adtak egy lövést a háttérnek.
bár 2 laptopon néztem és én nem láttam ezt a külömbséget.
a halálcsillagot még értem,a mögül nem szedtem ki az erdeti fekete hátteret.
a másik csak az efektezés miatt lehet ilyen.
-
Shadow_THH #662 photoshop phéntek
annyi a különbség hogy itt mindig téma van -
izb #661 mi ez a phéntekre dolog?
eddig nem nagyon esett le. -
#660 Én jól látom a 2 fekete közt a különbséget, de csak a notebookomon. Itt az asztali gépnél már nem látszik semmi különbség. -
Shadow_THH #659 nem piszkálni akarlak csak segíteni háááát :D
és a phéntekre miért nem készitesz? értesz hozzá -
izb #658 hát ja.
ennyi baj legyen:) -
Shadow_THH #657
most már valóban én is alig látom, valószinüleg az volt a baj hogy este néztem meg amikor csak a monitoromból jött a fény
viszont felnyomtam a kontrasztot és így látszik -
izb #656 mai első kép.
-
#655 szép munkák :D