41998

photoshop-banner.jpg
  • xelag
    lol ,ez geci jó lett :D
  • izb
    neked ok:)
    viszont rajta érdekesen áll.Mondjuk a nagy hiba magában a szemüvegben van.
  • Nuki
    nos a rózsáról én másra asszociálok :]
    (bár egy kicsit össze lett csapva, hosszu nyak, etc, nembaj, az összefüggést remélem vágjátok majd:D )
  • xelag
    Nem,nem ismerem a csajt,csak msnen,de ha kell í címe megadom :P de azért godolhatod hogy némi pattanást stb- eltávolítottam :D a szemüveg a csajnak nem áll jól vagy nekem ? :P
  • izb
    lássuk lássuk
  • vafeN
    Amugy meg leszedek 1 olyas fajta képet. Photoshop-al meg csinálom a táblát meg az oszlopo. Külön megcsinálom a képet amit akarok a táblára és rá igazítom és ennyi.
  • vafeN
    jovan most csinálhatnám azt, hogy leszedem és átt alakítom. De mért ne lehetne ilyet csinálni vele? Mondjuk én 3D studio max-al szoktam foglalkozni, photoshop csak honlapokhoz kell. Nekem.
  • izb
    ismered személyesen?
    Szerintem egyébként ok a kép,csak ha az a fránya rossz alakú szemüveg ne lenne rajta,mindjárt jobb lenne.
  • izb
    gyerünk.lássuk.
    természetesen a fotó legyen valami más.
  • izb
    ingyenes google progival csináltam.Google SketchUp a neve.
    utána meg jól megshoppoltam.
  • vafeN
    Azt simán meg lehet csinálni photoshop-al.
  • xelag
    lol,hát igen,kicsit rosszul fogalmaztam a mondatot :P szivesen emgcsinánám :P
  • xelag
    ez már esetleg valami 3d-s progi? maya 3d-s max? vagy psel csináltad ? ,lol,a végén világhírű lesz ez akép :P
  • izb
    jó nagy szíve van:))
    Na meg egy kép...
  • PESK
    nekem teccik csak annyit h a betűk kicsit rendszertelenül, össze vissaz vannak
  • MerlinW
    Egy vérbeli grafikus soha nem törli le a péesdét!!!!:D
  • xelag
    szivesen kipróbálnám de már későbánat,mivel mindíg letörlöm a psd fileokat :D szivesen megcsináltam volna,de azért kösz(bár nekem így is tetzik)
  • MerlinW
    Szvsz nem vészes...olyan kis egyszerü, ami nem baj hiszen a lányon van a hangsúly. Jobb mint a shockwave-es:)
  • xelag
    hát figy,gondolom hogy miért nem tetszik,mivel ez csajos kép :P nem is csávónak csináltam
  • Shadow_THH
    a csaj csinos :) egyébként a kép nem tetszik sry

dobáld tele nonfigurativ formákkal nyomass rá random filtereket és effekteket a végtelenségig (mármint a háttérre) a csaj vékony alphás változatával is megdobhatod aztán az egésznek állitsd át a szinét nyomj rá egy enyhébb dodge-ot és postold be ujra kerettel

szerintem szép lesz :D
  • xelag
    véleményt pls

[IMG][/IMG]
  • Shadow_THH
    annyitól nem
  • zsolesz92
    igyálé annyit mint akkor én és iléyen leszel:P
  • Shadow_THH
    az arcod meg szemed nem photoshop, egy ilyen vágás még tőlem is szép lenne :D
  • zsolesz92
    NEM ZAVAR HOGY EZ PHOTOSHOP????????
  • Nuki
    póló+vizipipa+beszívott arc
    sőt ha nagyon láma lennék azt is beírnám hogy gyanús növényzet a háttérben ami ugye tudjuk hogy lehetetlen hogy vadkender legyen...
  • xelag
    Mi bajpd az alap képpel ? :P azért mert depeche mode? :D
  • zsolesz92
    hát alapbol nekem se volt ott(remélem csak poénbol irtad h nem füvel...)
  • Shadow_THH
    ja értem mp3at nézegettél :D rólam is sok ilyen van csak nem fűvel
    nem is vagyok liberális
  • Shadow_THH
    ez jó lett de az alap kép az gáz
    tetszik a krómos hatás
  • xelag
    :D
  • zsolesz92
    én vagyok a képen egy házibuliban és ugy fényképeztek hogy nem tudtam róla és mondja a haverom hogy csíz, és igy sikerült odanéznem:P közben mp3at nézegettem
  • xelag
    bocs hogy elvettem az ötleted,de ez tetszik :D
    [IMG][/IMG]
  • xelag
    lol,ez jó lett :D egy kis terminator, :D alakítgassátok kedvetekre :P
  • izb
    drogerie mode
  • xelag
    [IMG][/IMG]

:D
  • xelag
    lol,tevagy a 683as képen ? :D loooool,majd énis rakok fel magamról,vmi ilyesmit,lol
  • zsolesz92
    oks kösz
  • Shadow_THH
    lapozz vissza volt egy jó tutor link meg a kép is felette
  • zsolesz92
    gondolom ti nem tutorral csináljátok a felrobbanó bolygót de ha vki tud küldjön már egy linket pls