41998
-
#775 ezt a suzukit egy kiállításon láttam élőben! :D -
#774 Azé odabasz acsaj,nem? :P -
#773 ez nagyon jó lett,bárcsak nekem lett volna türelmem -
#772 hát elég szar let sztem, pl az árnyék a motorháztetőn azt nem javítgattam ki meg a csaj sincs rendesen körbevágva, csak annyit mutatok belőle, hogy lehet szőkíteni, igaz olyan teljesen aranyszőkét nem tok, de ilyen kicsit mélyebbszőkét lehet! aztán kapott egy kis photoplasztikát is semmi extra körbevágás, duplicate, colorize, és blending mode állítgatása... ennyi
ja a kocsi az persze egy suzuki swift, mer magyarok vagyunk mégis a magyar népkocsival nyomjon a csaj nem lamborghini a király itten... kicsit savanyú, kicsit sárga ugyebár...
-
#771 Észjáték:
-
#770 Kicsit körülnéztem a deviantart weblapján,ott akadtam rá a progira,majd DC-vel lekaptam.
Ja és volt itt 1 kép Frozen planet volt a neve,nagy gyönyxörű fagyott bolygó,PSD-ben ott volt a deviantart-on. -
#769 Terragent a Terragen nevű progival csináltam.Nem nehéz használni csak sokáig rendereli a képet.Mindent meglehet rajta csinálni,az a kép is full saját.Be lehet állítani az atmoszférát,a felhők sűrűségét/nagyságát,a nap erejét,a sziklák/dombok felszínét,a szárazföld Lrendezkedését,nagyságát... és a vizet. -
#768 ezen a képen sokkal egyszerűbb lenne a hajat kicserélni mint szarakodni a színezéssel. -
#767 hy,de a terragen-be mi a nagyszám?(semmi kötekvés,csak nemtom,hogy mit nézzek,ezt az egészet te csináltad? vagy a vizet? vagy mi? valami 3d-s progival?) mind1 de amúgy jó a kép -
izb #766 terragen című képet mivel csináltad?
ja és hogyan? -
#765 Rájöttem ,miért nem működött.A bolgyón kívüli részen töltve volt a lyer,és onnan nézte a glow-ozás ahol a töltés széle van.üres layeren már szépen glowozza a bolgyót. -
#764 BolygóMég mikor tudtam glowozni
színekFekete-fehér képet színeztem,1. próbálkozás
TerragenEz meg 1 kis ráadás. -
izb #763 ajánlom figyelmedbe ezt az igen kiváló oldalt.
tutorial.hu -
#762 passz.asse tom hogy jó.Még mindig kintről-befele csinálja,nem a bolgyótól kifele. -
#761 hát igen,sajosn nem lehet olyan jól megcsinálni :( de azért kösz,a majmos meg nagyon lol -
izb #760 na itt egy verzió.
a haja nem tökéletes.
-
izb #759 -
#758 INkább segítsetek megcsinálni,bármit,csak szőke legyen és nagyobb melle,meg felőlem lehetne tuningolt verda is rajta,csak olyan szar hogy nemtok vele mit kezdeni,a haját sem tom befesteni szépen,pedig ez nem szokott akadály lenni -
Nuki #757 szerintem az alsóó csaj támaszkodhatna valami zsír tuningolt verdára -
#756 az a gond hgy olyan szar a minősége meg minden,hogy nemtom hogy kéne belekezdeni,pls help me -
#755 ple ebből a két képből cináljatok már szőkét,és a mellét egy kicsit nagyobbítsátok meg...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#754 Nesztek a híres "Galactic stadium USS Berlin Enterprise":
-
#753 az nem lehet hogy rossz a blending mode beállítása? -
#752 Hi all!Csinálnék 1 bolgyót de nem tom hogy kell rá inner/outer glowot adni,mert mikor ráadom az inner glowot és növelem a méretét az egész kép tök sárga lesz,nekem meg csak a bolgyó belsejének 1 résézét akarom glow-ozni de nem csinálja. -
Nuki #751 sajnos az életem nem ér annyit ;( -
Shadow_THH #750 gyakorolni gyakorolni gyakorolni :) -
#749 Ok,igaz de azért nem lehetek minden programból profi,csak szeretnék fejlődni,ebben is az after effects melett,mivel ez a két progi nagyon összeillik,és mesterműveket lehet csinlni velük :P ajánlom mindenkinek az after effects-et :P de előbb meglehet venni a www.adobe.com on :P:P:P:P:P -
#748 jól mondod :P -
#747 Értem miről beszélsz. Neki ez a maximum. Mi sem fotocsoppal a fenekünkben születtünk:) Sztem ennek a topiknak pont az a lényege, hogy ha valami nem tecc, adunk okos ötleteket tanácsokat, a lehúzás helyett.
Másik oldala a dolognak xelag, aki meg ha már ideteszi a képét, és sok kritikát kap akkor a tanácsokat figyelembe véve elkésziti elölről:) Egyrészt gyakorol, másrészt több örömöet szerez vele:D Persze ha nem hát nem.. ez már nem a mi gondunk:)
Én legalábbis igy gondolom, és így cselekednék:)
vördpísz:) -
#746 hát nem tudom, szerintem annyira nem csúnya :P
Fiúk ti hogy vagytok vele? -
#745 Igen,de figy :D ilyen képe még sosem volt ... én vok az első aki ilyet csinált neki és örüljön hogy ilyet kapott :P amúgy meg tetszett neki(de nekem a csaj nemnagyon jön be)azért sem csináltam titán atom képet :D -
Shadow_THH #744 ok én kérek elnézést tényleg felkaptam a vizet :cc
csak annyi hogyha engem egy ilyen szép nő felkérne hogy ugyanmár nyűgözzem le egy képpel akkor mindent megpróbálnék hogy sikerüljön (pl ezelött vol egy többet megmutatós női kép is)
egyébként nem feltétlenül azért mert igy akarnék előnyhöz jutni a haverjaimnak is amikor pl belépőjegyeket kell designolnom nekik mindig a maximumot nyujtom, mert megkértek én meg megigértem ennyi
meleg van holnap érettségizek nem vagyok hummoros kedvben sry :C -
#743 nem volt benne semmi támadó.. ne feszüljünk itt kérem. Meleg van okés, de akkor se:D -
izb #742 csak nem:)) -
#741 A végén már csont lesz belőlem? :D -
#740 kezdenek elfajulnia dolgok :D ez is geci jó lett :D
shadow: te meg ne sértődj be ,csak hülyültem -
Shadow_THH #739 kurva vicces volt -
izb #738 variációk egy témára.
-
izb #737 szar.egy sima lakótelep. -
Ez milyen háttér???