41998
-
#815 Jó lett,ez olyan mint egy gyík :D Ez a good or evil :D ezt a két képet összekéne rakni,és csinálni belőle egy nagyobbat -
izb #814 na itt van.
-
Nuki #813 béla így néz ki reggel
béla így néz ki egy pohár instant neszkáfé után... -
#812 Énis szivesen csinálnék csak msn ezek spanommal aki kiment angliába de ha lessz időm meg kedvem lehet megcsinálom -
#811 gondoltam megcsinálom a csajt is,de nem volt szivem hozzá,meghát elég ronda lett volna :D
silent:te is csinálj a szemesből 1 et csak kiváncsi vok hogy sikerül majd. -
izb #810 köszi -
#809 hát külöféle patterneket raktam rá,aztán blending mode-n állítottam.pl volt ilyen föld patternem azt raktam a szeme alá közvetlen a szempillák aláez kb 3 féle,valamelyiknek csak 50 % opacityet adtam...
-
izb #808 szerintem is nagyon baba.
ezt a bőr szerűséget hogyan csináltad? -
#807 KÖsz,de csak várd meg a többit,hogy írjon :P máris lessz pár osztás -
#806 szerintem jó -
#805 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
unatkoztam... -
Nuki #804 igen ilyen problémám nekem is volt, ilyenkor hagytam az egészet a francba és mentem gúglizni egyet -
#803 Thx,Media plyaer classic-kal akartam,de már ahhoz is megvan a saját Lmentője.Thx -
#802 lejátszó programokban van screencap. BSplayerben pl a "p" billentyü -
#801 Lenne 1 ki sproblémám.Tudnátok segíteni?
Az a gond,hogy elindítok 1 filmet,és ki szeretnék venni belőle 1 részletet,amit szeretnék photoshoppal alakítgatni,de a PrintScreen nem jó.Nem tudnátok megmondani mivel, vagy hogy lehet filmből 1 képet kivágni? -
izb #800 gondolom a dekódolás miatt.ne jpg mentsd hanem mondjuk png-be. -
#799 azt szeretném kérezni hogy miért van az hogy mondjuk megrajzolok valamit,mondjuk valamilyen kékre,és amikor elmentem jpg-be és megnézem,akkor valamivel más a szine mint photoshopban.mi lehet? -
Nuki #798 szerintem az sem ártana ha a lányka tényleg úgy állna mintha a valóságban állna a kocsi mellett, szvsz a lába kicsit befelé fordul nem?
esetleg ha levágod az alsó-testét pont ojan pózban van, hogy könyökléssel meg lehetne oldani kifelé egy ablakon vagy platón :) a másik kezét max eltünteted ha zavar, vagy rafkósan el lehet takarni valamivel :)
amúgy a háttér és a kocsi zsír választás!!! :DD -
Shadow_THH #797 ez szépen sikerült
viszont nem szabad elfelejteni: a képen mit akarsz hangsúlyozni a kocsit vagy a csajt
csak mert ha ezt a csajnak csináljátok akkor lehetne nagyobb 3 pixelnél -
#796 Jahhh a csaj ne járjon annyit szoliba és akkor nem kell fehéríteni... -
#795 Hát lehet ténleg kicsit elnéztem a méreteket de ezt nem is figyeltem
Ezen a képen nem látszik a nogyob felbontásún már igyen h nem akadt be a küllőbe a lába hanem az a csaj cipőjének a csattja és pont adja ki magát mintha tényleg beakadt volna. -
izb #794 baba.csak a csajszi lába beakadt a küllőbe.
én a helyedben kicsit fehérítenék a babyn,és mindjárt jobban fog mutatni.
ja és az arányok nem igazán vannak ott a szeren.
a felni mérete kicsit nagy nem de bár? és a csajszihoz képest a kocsi is kicsit nagy. -
Ehh ezt most dobtam össsze -
#792 A háttérkép nagyon pixeles. Ezért a csajt is kicsit meg kellet voléna "tépned" h ugymond hasonló minőségű legyen a háttérképhez.
de amugy jó -
izb #791 ok ahogy gondolod.igyekszem -
#790 úgyse veszed el a kedvemet a szemétgyártástól
-
izb #789 hát ez inkább kevesebb. -
#788 Na akkor itt van neked egy kis vadóc....
(tudom hogy fércmunka de szerintem néha a kevesebb a több + ez csak nuki kedvéért készült)
sorry a nagy méret miatt...
forrásképek:
Anna Paquin
A Caddy -
izb #787 írtam is már az elöbb, hogy önmagában az autó és a háttér ok.
na de a csajszi most kissé zöld lett ami nem lenne nagy baj,ha alapból nem lenne ennyire barna.
nekem a koncepció tetszik, mindent bele. -
#786 mi bajdo a háttérrel? :Psztem kurva jó :D(én zöld párti vok ) :D -
izb #785 hát ez sem az igazi.
tipp szerintem
kocsi legyen mondjuk fekete, és a háttért valami másra cseréld le ennek függvényében. -
#784 [IMG][/IMG]
javított verzsön -
Nuki #783 akkor inkább a vadóc ;D -
#782 szerény véleményem szerint ja cuki a jányka nem is kell a mellplasztika de ízlések és pofonok... -
#781 Hát pontosan ahogy Shadow_THH mondta, körbevágtam a hajat, nagyjából, majd új rétegre nyomtam, átszineztem és állítgattam a réteg tulajdonságát, nekem itt a Lighten lett a legjobb. Persze rikítószőkére szerintem nem is lehetne már, nagyon bénán néz ki... Ez még elmegy talán. Aztán még pár ilyen réteg más tulajdonsággal, opacity-t állítgattam, Hue/Saturation-be huzogattam a csúszkát esetleg a Curves-ben módosítgathatod a görbéket. Végülis pepecselés és annyira nem jó a végeredmény! Szüless szőkének vagy barátkozzmeg a hajfestékkel vagy az eredeti hajszíneddel.
ui.: matyi08 - apám csinájja ezt a tuningot szal csak azér van róla képem :D (nekem teccik, neked is-e?) -
Shadow_THH #780 szerintem a háttér üt el a legjobban -
izb #779 hát a színekkel van legnagyobb gond szerintem.
valahogy összekéne hoznod a csajt a kocsival mert ez a barnaság elég keményen üti az ezüstöt.
a kocsi háttérrel baba ha egyedül lenne.
-
Shadow_THH #778 a haj nehéz téma és senki nem úgy oldja meg hogy körbevágja szálanként :)
photoshopban brushokat (haj brush) használnak az utólagos imitálására, más megoldás hogy a körül vágott hajat egy szintén naggyából de belülről kivágott haj fölé tesszük layerben különböző trükökkel (blending modeokkal és más alphával)
ui: a csaj csinos -
#777 [IMG][/IMG] -
#776 tényleg és hogy csináltad szőkére?