41998
-
#895 Csak sima CS -
#894 kevesebb opacityvel rajzolod...(vagy fill nem tom h melyik) -
#893 nemtom milyen fotocsopod van de a CS2-nek félelmetesen jó help-je van. F1, beírod mit akarsz é ő leírja lépésről lépére. -
#892 És úgy színezni hogy lehet,hogy a jobb alsó sarkot feketén hagyom,és ahogy haléadok a bal felsőbe,úgy világosodjon a szín? -
#891 Fokkal jobb,olyan mintha scattering lenne,de de fookal jobb.Nem a textúrát viszi rá csak illyen kis mütyüröket hagy maga után. -
#890 Hát én olyat próbáltam,ami a tutorial.hu-n van.Flow 10%?olyat nem. -
Nuki #889 próbáltad úgy hogy flow 10%? stb...? -
#888 Nem igaz faxom,mindenki tud textúrázni brush tool-la csak én nem.Na mind1 szúrok be pill 1et. -
#887 Ha már bolygó téma:
-
#886 De hiába,csak darabos lesz a ecset széle és szevasz. nem O hanem mindenféle cik-cak. -
Nuki #885 ecset kiválasztod, brushes fülecske jobb oldalt felül (legalábbis nálam ilyenkor :P )
bepipálni texture, és ott lubickolhatsz a fincsiségben ;) -
Nuki #884 ha már mindenki beszúrogatja én sem maradok ki a bojgó kontesztből.
bár én még akkor csináltam amikor egyik 'informatikai mittudoménmilyen magazin' a dévédémellékletén fotosopot tanítgatott, szóval rég volt már, úgy nézzétek:) [pironkod]
-
#883 Már 1 csomoX megkérdeztem,de még senki sem vbolt hajlandó válaszolni.Hogy kell textúrázni brush tool-lal? -
#882 nem maszat aaaaz, há'igy fújta őket a szél:) -
#881 jó lett,de azért észrelehet venni hogy a felhőt maszatoltad :P(nem ondtam hogy rossz,csak egy halandó ezt nem veszi észre :D ) -
#880 kimaradtam a bolygós contestből, most pótoltam:) -
Nuki #879 yes ofc ^.^ -
#878 -
SzaSza123 #877 OK. köszi -
#876 megcsinálod az ovális formát a kör kijelölővel, select inverse, és ott meg nem tom, radírozhacc, vagy opacityt állítasz... -
SzaSza123 #875 Sziasztok!
PS CS2-ben szeretnék egy kép (portré) köré egy ovális formát kialakítani, amin kívül elhalványodik az eredeti kép.
Milyen lépésekben tudom ezt megcsinálni?
Előre is köszi! -
#874 köszi, igy sikerült... -
#873 Kettévágod a szöveget, egyik layert a víz alá teszed(víz opacity lejebb húz, vagy blending options változtatod), másikat fölé.
Ami alatta van, annak adsz egy kis Ripple filtert, lejebb húzod opacity-t, ill blending modot screen, vagy dodge-ra állítod. Esetleg Maskolt gardienttel simítasz rajta. -
#872 én is szoptam vele multkor,nemtudtam hogy mi a fa....om van -
#871 caps lock :P -
#870 most meg má látom :P -
#869 uh help pls eltüntettem a kört a brushrol meg mindenről, szal amikor rajzolni vagy radirozni akarok nem jeleníti meg azt a kis kört amin belül rajzol... hogy csináljam vissza, egyszer már volt ilyen akkor ujratelepítettem... -
Shadow_THH #868 nem hiszem de akkor ha nincs iylen tool akkor rézsenként kijelölsz mindig kis részeket és eltorzitod őket szabad kézzel -
#867 de az csak CS2be van nem? nem tzom az neem lassab mint va CS nem használom -
Shadow_THH #866 kézzel azt a részt ami még látszik de vízhez ér megfogod és nekiugrasz warp-pal :) -
#865 ezt akarom ugy megcsinálni... vagy szerintetek jó ez igy? -
#864 segíjjetek pls, hogy tom megcsinálni h leirtam egy szöveget és ugy csinálom mintha egy kis része kint lenne a víz felett, a többi bent és ugy csinálom h víz alatt láccik a szöveg közepe de a vége már olyan mélyen van h nem láccik... de ezt kb 60as opacityn szeretném, de viszont az első betünek kb a felét full opacityvel akarom... ezt hogy tom megcsinálni? XD -
izb #863 ilyen test láttán nem is csoda.
mondjuk a feje,hagy némi kivetni valót maga után.... -
#862 én inkább meg sem szólalok... -
Nuki #861 node politika ejnye-ejnye:DDDDDDdd -
#860 Hogy lehet 1 bolygót letextúrázni?Van 1 1színű bolgyóköröm,kiválasztom a texture a brushnál,beállítom melyik kell,és csak a brush széle kicsit 1enletlenebb,recés,meg minden de semmit nem csinál ha véghúzom a bolgyón csak u.azzAL a színnel világosabban felülfesti.Tutorial.hu-n néztem de az szar,ott minden tökéletes,csinálom szóról-szóra amit mond de ez a textúrázása asszar,olyat nem lehet.Hogy kell? -
izb #859 született politikus....
-
#858 -
izb #857 na egy kis politika.
ma Orbánc van soron...:)
-
#856 Teccik ^^