41998

photoshop-banner.jpg
  • berlinboy6329
    Csak sima CS
  • zsolesz92
    kevesebb opacityvel rajzolod...(vagy fill nem tom h melyik)
  • MerlinW
    nemtom milyen fotocsopod van de a CS2-nek félelmetesen jó help-je van. F1, beírod mit akarsz é ő leírja lépésről lépére.
  • berlinboy6329
    És úgy színezni hogy lehet,hogy a jobb alsó sarkot feketén hagyom,és ahogy haléadok a bal felsőbe,úgy világosodjon a szín?
  • berlinboy6329
    Fokkal jobb,olyan mintha scattering lenne,de de fookal jobb.Nem a textúrát viszi rá csak illyen kis mütyüröket hagy maga után.
  • berlinboy6329
    Hát én olyat próbáltam,ami a tutorial.hu-n van.Flow 10%?olyat nem.
  • Nuki
    próbáltad úgy hogy flow 10%? stb...?
  • berlinboy6329
    Nem igaz faxom,mindenki tud textúrázni brush tool-la csak én nem.Na mind1 szúrok be pill 1et.
  • oO VinyuS Oo
    Ha már bolygó téma:
  • berlinboy6329
    De hiába,csak darabos lesz a ecset széle és szevasz. nem O hanem mindenféle cik-cak.
  • Nuki
    ecset kiválasztod, brushes fülecske jobb oldalt felül (legalábbis nálam ilyenkor :P )
    bepipálni texture, és ott lubickolhatsz a fincsiségben ;)
  • Nuki
    ha már mindenki beszúrogatja én sem maradok ki a bojgó kontesztből.
    bár én még akkor csináltam amikor egyik 'informatikai mittudoménmilyen magazin' a dévédémellékletén fotosopot tanítgatott, szóval rég volt már, úgy nézzétek:) [pironkod]
  • berlinboy6329
    Már 1 csomoX megkérdeztem,de még senki sem vbolt hajlandó válaszolni.Hogy kell textúrázni brush tool-lal?
  • MerlinW
    nem maszat aaaaz, há'igy fújta őket a szél:)
  • xelag
    jó lett,de azért észrelehet venni hogy a felhőt maszatoltad :P(nem ondtam hogy rossz,csak egy halandó ezt nem veszi észre :D )
  • MerlinW
    kimaradtam a bolygós contestből, most pótoltam:)
  • Nuki
    yes ofc ^.^
  • MerlinW
  • SzaSza123
    OK. köszi
  • zsolesz92
    megcsinálod az ovális formát a kör kijelölővel, select inverse, és ott meg nem tom, radírozhacc, vagy opacityt állítasz...
  • SzaSza123
    Sziasztok!

PS CS2-ben szeretnék egy kép (portré) köré egy ovális formát kialakítani, amin kívül elhalványodik az eredeti kép.

Milyen lépésekben tudom ezt megcsinálni?

Előre is köszi!
  • zsolesz92
    köszi, igy sikerült...
  • MerlinW
    Kettévágod a szöveget, egyik layert a víz alá teszed(víz opacity lejebb húz, vagy blending options változtatod), másikat fölé.
    Ami alatta van, annak adsz egy kis Ripple filtert, lejebb húzod opacity-t, ill blending modot screen, vagy dodge-ra állítod. Esetleg Maskolt gardienttel simítasz rajta.
  • xelag
    én is szoptam vele multkor,nemtudtam hogy mi a fa....om van
  • xelag
    caps lock :P
  • zsolesz92
    most meg má látom :P
  • zsolesz92
    uh help pls eltüntettem a kört a brushrol meg mindenről, szal amikor rajzolni vagy radirozni akarok nem jeleníti meg azt a kis kört amin belül rajzol... hogy csináljam vissza, egyszer már volt ilyen akkor ujratelepítettem...
  • Shadow_THH
    nem hiszem de akkor ha nincs iylen tool akkor rézsenként kijelölsz mindig kis részeket és eltorzitod őket szabad kézzel
  • zsolesz92
    de az csak CS2be van nem? nem tzom az neem lassab mint va CS nem használom
  • Shadow_THH
    kézzel azt a részt ami még látszik de vízhez ér megfogod és nekiugrasz warp-pal :)
  • zsolesz92
    ezt akarom ugy megcsinálni... vagy szerintetek jó ez igy?
  • zsolesz92
    segíjjetek pls, hogy tom megcsinálni h leirtam egy szöveget és ugy csinálom mintha egy kis része kint lenne a víz felett, a többi bent és ugy csinálom h víz alatt láccik a szöveg közepe de a vége már olyan mélyen van h nem láccik... de ezt kb 60as opacityn szeretném, de viszont az első betünek kb a felét full opacityvel akarom... ezt hogy tom megcsinálni? XD
  • izb
    ilyen test láttán nem is csoda.
    mondjuk a feje,hagy némi kivetni valót maga után....
  • MerlinW
    én inkább meg sem szólalok...
  • Nuki
    node politika ejnye-ejnye:DDDDDDdd
  • berlinboy6329
    Hogy lehet 1 bolygót letextúrázni?Van 1 1színű bolgyóköröm,kiválasztom a texture a brushnál,beállítom melyik kell,és csak a brush széle kicsit 1enletlenebb,recés,meg minden de semmit nem csinál ha véghúzom a bolgyón csak u.azzAL a színnel világosabban felülfesti.Tutorial.hu-n néztem de az szar,ott minden tökéletes,csinálom szóról-szóra amit mond de ez a textúrázása asszar,olyat nem lehet.Hogy kell?
  • izb
    született politikus....

• gazgoblin
  • izb
    na egy kis politika.
    ma Orbánc van soron...:)

• gazgoblin
    Teccik ^^