41998
-
#935 Jól látom a csobbanás az cseppek kenegetése? Egyébként faxa lett -
#934 nc comment,
egy fshopper mindefelett
shadow az egyetlen -
csabiks #933 sajnos magyar a photoshopom :) -
#932 én igy szoktam:
-formamaszkol-ujrétegre-bevel/emboss-árnyék csillanás kézzel
-
#931 VÁÁÁááá könnybe lábadt a szemem... -
csabiks #930 ilyen szép vízcseppeket hogy kell csinálni? -
csabiks #929 én nem nagyon tudom kezelni, sőt nem is használtam még életemben :) -
Shadow_THH #928 na csináltam én is egyet nehogy már kimaradjak goblin meg elhúz :D
-
#927 Próbáld gifbe elmenteni. -
#926 enyém is 8 kbos vagy mennyi,nagy nehezen sikerült cinálnom,és még mozog is.. -
#925 enyím neeeem:) -
Shadow_THH #924 enyém főleg windows painttal -
#923 apropo, mikor mentem a beach-re shadow_THH irta hogy miértnem lógózok. és azért nem mert nekem csak 8kbyte-osat enged maxi azmeg lofa*xs sem... nektek hogy... nemis vágom... :S
a 921, nagyon bejövös. megnyert és szeressük,
a kocsit meg nemtudom miért ide. nemis gáz, mind1. nemis fontos nemis téma -
#922 itt szinte mindenkinek a logója ps-el készült :P(image ready) -
#921 [IMG][/IMG]
VRSDM : jó lett az autó,bár az autotuning topicba is rakhattad volna :P -
csabiks #920 nemtudom ilyet lehete ide írni :) a logóm is photoshop munka én csináltam , én nagyrészt képeket retusálok , ha érdekel pár kép rakhatok! -
#919 Nájszos:) -
csabiks #918 szép munka! -
#917 kaptam egy pm-t hogy kocsit akartok, régi munka de berakom...
-
#916 LoL:) -
#915 Szerintem egy füves kép vagy akármi az jól állna :P -
#914 jo5let inkább valami olyat csinálj amit más nemtud, valami stilus vagy téma vagy apró kis mókás dolog... szerintem... -
#913 nem tudom hogyan de eszembe jutott h csinálok magamnak egy külön jelzést amiről meg lehet ismerni hogy az enyém...szal majd nem olyan mint a vízjel de ez vmi kép lesz vagy nem tom mi:P bár azt is ugyanúgy le lehet másolni... -
#912 köszi!
ezt komolyan gondsoltad/ gunyolodni / poén? -
izb #911 csajozz tovább Zsolesz jól helyettesít. -
#910 titkon elárulja hogy ő kapta fel a topic-ot, mert volt kb. 200 post mikor idejött, szoval nc mind1 offtopic az egész...
kocogoskodvegunyolodninemnehezhasemmitsemcsinalunkcsakpostolunkesleszarjukatopicot
-
#909 mintha eddig te tartottad volna -
#908 ja és merlin meg shadow köszönöm hogy mig én élveztem a korai szex... ööö akarom mondani várni hogy a szénsav hátha felmegy az orromba :D örömeit addig tartottátok a frontot és próbáltátok tartani a rendet, meg tanitani az egész lényeget, amit nemis hangsulyozok, tudjátok mire értem -
#907 szép jó napot. a dzsedi visszatért... (:
nem mesélek sokat, csak pár, kulcsszót: viz-palace-habparti-bambi(:-németcicák-magyarcicák-zenebonba-alvás-henyehunya-napozás-lányozás... (:
és akkor most hogy olvastam a dolgokat, reagálok...
" sok dolog volt amit hanyagolhattunk volna, de hát a ló is megbukik, voltak tré képek és jók... csajosat megcsinálom holnap, szeretek lányokkal dolgozni... még kicsit pufi a májam és átázott a böröm de élek és visszatértem...
továbbbi szép munkákat kivánok... iaro meg basszameg, sok vilis képem :'(
ja nekem durván 950mega psd-m van... sosem törlöm le őket -
Nuki #906 jajó. nekem állandóan van ilyen célból 1gb szabadon, bármire ha kell :]
szerencsére most több van, de kell az is animéknek ;) -
#905 na most updatelem a CS-t kiváncsi leszek h megoldja e h ne legyen lassú... bde a crack igy is müxeni fog? -
#904 neeem:)) Nem a psd 521Mega, hanem a temp file míg dolgozol, azt hittem arra gondol. A psd az változó, a Földesé pl 10 mega lett. -
Nuki #903 sg galéria :]
regelsz kep.tar.hu-n freeweben satöbbin bár utóbbiak 1-2 nap mire megkapod :P -
Nuki #902 :oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
megcsinálom a munkát és elmentem jpg-ben 8-10es minőségben.
ha később hasznát vehetem psd-ben, de 521 mbyte? :o
az durvaaa
amúgy én csak sima cs-t használok, teljesen kielégíti a szükségleteimet
-
#901 az szép.Töltenék fel képet,de bexart az iaro,máshova meg nem tom hova lehet. -
#900 Jó kérdés.. a lenti földkép 12 layerből áll és 521megát evett. -
#899 Mostanában meg már Terragen nevű progit használok,ami fotorealisztikus tájképek generálására alkalmas.Beállítod a napot,az atmoszférát,a felhőket a vizet,generálod a tájak,a földre adsz "textúrát",kamerát belövöd,és kész is. -
#898 És keveseb helyet vesz le munka közben? :) Mert nekem 456MB alig elég 1 bolgyóhoz. -
#897 Gardient tool
Sztem tedd fel a CS2-öt, mivel legtöbben ezt használjuk, egyszerübb a dolog. Telepítés után updateli magát 9.01-re, azzal megoldódik a lassuság probléma is. -
#896 Nem jön be az iaro :(
Nem baj itt van még 1 régebben feltöltött:
Jé ezt se engedi,mert 404. >:(