41998
-
#975 munkákat a PHÉNTEK-be rakjátok -
#974 megvan a téma... nincs kép csak téma...
BÉJVÁCCS " baywatch " stimm? meleghasselhoff meg a kurvái -
#973 most az a gáz hogy rózsaszín? és nemképes felfogni az ember hogy az nem buzis hanem nyárias??? na mind1, nekem tetszik másokra meg :D értitek...
nem akarunk ujra valami contest-félét? a villamos meg a szem jövolt... -
#972 silent - kösz
zsolesz - én szeretem a roszint a tied meg tul komoly (: najo csak semmi -
izb #971 hehe.azért ez sem az igazi.
de ha te vagy a doktor szöszi,akkor ok:) -
#970 mostmár rájöttem mi volt a gond. a betün modosítok és kész -
izb #969 szép lett -
#968 nekem ez a rózsaszín nem teccik... -
#967 akármit csinálok mindig ilyen tré lesz az apró részlet... :S -
#966 jujj de csunya...
na okosítok valamit ez nagyon tré
-
#965 lol GIF-be 30 színnel csak 1.6 kbyte a LOGOM
csekkoljátok hát örömmel -
izb #964 -
#963 cuki... a gyerkőc arcát is pöttyösisd mint a rucit és megnem mondják hogy nem ANNE GEDENS csinálta ( sry ha nemigy irják) -
#962 ájh, de árános:D -
#961 neem az a későbbire volt célzás hogy olyan jön eztán... amugy mostlátok csomo hibát hogy beraktam ( ezt mondta shadow hogy nézdát sokszor na mind1 ilyen lett) pl.a szivárványhártyára formált gradient már szartsem ér mivel uj szemet raktam be ugye... ): a vér az homályosáságmiattszar, de hát ja... egyelőre ennyi, meg az uj szem kicsit torz..
és akkor jön a vidám , neki is látok -
izb #960 fiam.
-
izb #959 hát ott valszeg elküldenék, hogy tanulj tinó... -
izb #958 hát ez marha vidám lett... -
#957 nemgond,...
inkább az én szemem mutatom, jobbra számítottam de hát fáradságom nem akart többet, éjjel nekiesek másiknak. vidámat is akarok...
-
#956 tudom....és nem tom mér lennéké nagy kocsifan, azért mer ajánlottam h nézzék meg??? -
#955 SHADOW - még nem de érdekelne
ZSO - ha ennyire nagy tuningfan vagy akkor menj a HVTM-re az csak erőrl szól a sokmillio kocsijával HVTM / hammer virtuális tuning műhelye / -
megin tuning volt, nézzétek meg, van vagy 10 autó... szavazni is lehetha ajánlhatnám -
Shadow_THH #953 egyébként akkor mondjatok még valamit a 15 ponthoz ::c lehet nekem is új lesz
apropó vrsdm az arc plakátomat meg akartam mutatni neked láttad e már -
Shadow_THH #952 játékról képt! -
#951 Izé, köszi, de tényleg nem volt célom az igényesség, vagy bármi:) Egy játékhoz rajzolgattam 40x40-es érméket, oszt a meló után összecsaptam valami bohócságot:) -
#950 zsir lett. apró hibákat találtam, de tényleg grat. jólett -
#949 -
#948 Afrancba....
-
#947 seggnyalás nemvolt. csak elismerő szavak... kinek hogy
guide-ot kösz, bár nem mondtál ujakat, az alphát kivéve, nameg a nyomdával... aztsem tudom miaz :D sosem használtam még ps-be,,, csak polygonal-al maszkolok mindent szinteénis csinálok egy szemeset akkor már -
#946 jaja -
#945 nemtom, megfordítsam? -
#944 Hány "forint"? -
#943 Semmi extra, valamit ki akartam próbálni, oszt ez lett a végén:) Kis 20 perces érme a pofámmal rajta joal:)
-
#942 Elvileg eleget, csak az affinitás ami hullámvölgy:) Ide csak 3 képet raktam be, de azokkal tököltem sokat. Egy ilyen meló után pár napig pihi van:) Hiába, a rohanó élet öli a türelmet:) -
Shadow_THH #941 akkor te mindent tudsz bye :C -
#940 egyik szemem sír a másik nevet:) Sír, mert nem írtál számomra semmi újat, nevet, mert nem írtál számomra semmi újat:) -
Shadow_THH #939 1) google-n létezik tutorial bármilyet keresel
2) mindegy hogy milyen verziód van: jobb verzió != jobb kép
3) nem kell használni a stamplert (nyomda?) orrba szájba. sokkal jobb megoldás ha nagy fatherrel körülvágtok point to point lasszóval egy kép részt és azt rakjátok be arra a helyre amit végigkattingattatok volna simán bélyegzővel
4) az első amit észrevesz a szemed az a szín, fény-árnyék. második a fókusz (mennyire van elmosódva egy részlet) és euzután jön csak minden más további részlet!
5) nincs olyan gomb sehol sem amivel két kattintásra lesz egy kép meg egy jó effekt. akik jobb képeket csinálnak az nem azért van mert ők megtalálták a gomb helyét. sok mindent kézzel kell csinálni részletenként a létező effektekre gondolva azokat felhasználva a végtermékhez
6) még az effektek sem adnak mindig várt eredményt ilyenkor bele SZABAD nyúlni képzzel a képbe (paint brush, color, darken/lighten ezek sokat számítanak és nem lehet egy filterrel megoldani őket helyesen)
7) amikor azt hsized hogy kész a kép még ne hagyd abba hanem finomíts*. maximalistának kell lenni, ahhoz hogy tanulj és jobb legyél, nem szabad sajnálni az időt egy munkára! (*de csak addig amig nem teszed tönkre, jobb megtartani az eredetit is ha másnem egy layeren hogy utána összevesd jobb-e a változtatottnál)
8) ha körül vágsz használhatsz nagyobb fathert a gyorsabb munkához. nem kell pontosan pixelenként körül vágni semmit, úgysem fogod meglátni a különbséget, hogy két-három pixel halványabb egy helyen, nyugodtan lehet naggyából kattingatni körülvágásnál, viszont az anti-aliast ilyenkor haszontalannak tartom.
9) nonfiguratív/absztrakt képek (kedvenceim :) ): ha ilyen képet akarsz nem kell aggódnod, úgysem úgy fog kinézni ahogy te szeretnéd viszont ez nem is baj. fogsz egy bármilyen képet és randomra alkalmazol effekteket rá (illetve belehuzogathatsz véletlenszerüen vonalakat brushal és azoknak is adhatsz effektet, igy készülnek például a fények vagy a lézerek a képeken). ha egy megtetszik ne állj le, rakd félre és folytasd a munkát aztán amikor újra megtetszik valami akkor összevetheted, esetleg keverheted a kettőt
10) sok layer blending mode van ezeket illik használni. ha nem tökéletes egy blending (mondjuk a sötét színeket ki akarod küszöbölni egy képből de még látszanak) akkor a blend mode-os layerben kell váltzotatásokat eszközölni. pl sötétebre csinálod az egészet és így ami eddig látszott az most a teljes feketesége miatt eltünt
11) lehet csalni alphával, nem baj ha egy normál layer nem 100%-os, ha kb 93-ra tesszük kicsit beleolvad a környezetébe, valósághűbb képet adva, ilyenkor persze hátrány hogy a kép elmosódottabb lesz
12) képkeresőt használni. habár a google-é elég szar és ha találtok egy jobb kép forrásos oldalt ajánlott elmenteni vagy megosztani a címét, de mindenesetre ha egy részletre van szükséged gyorsan találhatsz megfelelőt. pl eső cseppeket. ezek nem úgy fognak kinézni ahogy te akarod, de trükökkel és layerek blendjének átállításával el lehet tüntetni a zavaró háttér színeket és fel lehet használni a képen.
13) warp brush a barátod ha nem használod túl sokat össze-vissza. egyszerűbb egy kis részletet kézzel átalakítani mint effekteket végig keresni
14) ajánlott nagy képeket használni munkához amiket késöbb dolgunk végeztével lekicsinyíthetünk, így az esetleges hibák többsége eltűnik a képről :) jó választás a kb 80%-os átméretezés. mentésnél figyeljetek oda hogy hogyan tömörítetek. png lossles de nem mindenhova lehet feltölteni és nagy a mérete.
15) alkossatok remekműveket :)
-
Shadow_THH #938 lál örülök hogy tetszik de nem kell szétnyalni a seggem :D
van pár iratlan alapszabály photoshopba amikkel jó tisztában lenni... ő akkor most párat leirok ami eszembe jut :D -
#937 [IMG][/IMG] -
ez nem olyan jó mint a Tied Shadow_THH...de megpróbáltmam énis.Nem nagyon látszik de a szemét besárgítottam eresebbre csiáltam és a bőrét is átcsináltam.