82
-
IXEMGabeo #82 tavaly is:( és 1988-ban is -
#81 -
Pukkka #80 Pedig most tényleg megérdemelték volna =( -
#79 nem! -
#78 hajrá hajrá
remélem a guttman átok ma megtörik
le kell gyűrni a sevillát -
#77 Elhunyt Eusébio -
IXEMGabeo #76 Elég durva, hogy azóta mennyien bálványozzák és a Real Madridban kötött ki:D kész időutazás ez a topik -
#75 szemétXD -
Guttmann Béla #74 Elsőként gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez!
http://www.fourfourtwo.hu/csapat-hirek/egyeb-europa/benfica/bajnok-a-benfica
(Újregeknek 30 napig nincs linkelés.) -
Rudee #73 Aimar kapásból szépen belőtte. -
Rudee #72 Lassan kezdődik a Naval-Benfica élőben a Sport1en.
Jó rég láttam már Őket, remélem vagy hármat lőnek :D -
Rudee #71 Félidőben Porto-Benfica 0-1. Yebda Reyes szöglete után fejelt Hélton szeme közé.
Nem rossz meccs amúgy. -
#70 4:0-ás győzelemmel zártuk az idei szezont! -
#69 3:1-es vereség a Braga otthonában... -
#68 no,akkor szólj gabbernak a moderátor figyelmébe topikban,h rakja be a bannert.a topik címét és a képet is linkeld be.
én is berakathatnám,de nem vagyunk vmi jó viszonyba...
a kép linkje: http://fifa07sgbajnoksag.tvn.hu/benficabanner.jpg -
#67 Jaja. -
#66 ide is be lehetne rakatni a benficás bannert,amit csináltam,nem? -
#65 senki nem ír ide? -
#64 részvét -
Netkaloz #63 HJRÁ BENFICA!!!!!!!!Csak üssék ki a Barkaszt és én isteníteni fogom őket. -
Teodolit #62 remélem legalább kiegyenlítenek és tövábbjutnak mert a barcat nem szeretem -
#61 Benfica-Barca 0:0
Grat! -
#60 Benfica - Boavista 1-0
2005.12.11.
Gól: Anderson
-
#59 köszi szépen, a kimerítő összefoglalót:)
-
#58 1989-1990
AC Milan - SL Benfica 1-0 (0-0)
1990. május 23., Bécs, Práter stadion, 58 000 néző
vezette: Kohl (osztrák).
AC Milan: G. Galli - Tassotti, F. Baresi, Costacurta, Maldini, Colombo (F. Galli, 88.), Rijkaard, Ancelotti (Massaro, 73.), Evani, Gullit, Van Basten. Edző: Sacchi.
SL Benfica: Silvino - José Carlos, Aldair, Ricardo, Samuel, Hernani, Thern, Vítor Paneira (Vata, 75.), Valdo, Jaíme Pacheco (César Brito, 58.), Magnusson. Edző: Eriksson.
gól: Rijkaard (67.).
1987-1988
PSV Eindhoven - SL Benfica 0-0, 11-esekkel 6-5
1988. május 25., Stuttgart, Neckar stadion, 68 000 néző
vezette: Agnolin (olasz).
PSV Eindhoven: Van Breukelen - Gerets, R. Koeman, Van Aerle, Nielsen, Heintze, Linskens, Vanenburg, Lerby, Kieft, Gillhaus (Janssen, 106.). Edző: Hiddink.
SL Benfica: Silvino - Veloso, Dito, Mozer, Álvaro, Chiquinho, Elzo, Sheu, Jaíme Pacheco, Ruí Aguas (Vando, 56.), Magnusson (Hajry, 111.). Edző: Toni.
1967-1968
Manchester United - SL Benfica 4-1 (0-0, 1-1, 4-1)
1968. május 29., London, Wembley, 92 225 néző, vezette: Lo Bello (olasz).
Manchester United: Stepney - Brennan, Foulkes, Crerand, A. Dunne, B. Charlton, Stiles, Best, Kidd, Sadler, Aston. Edző: Busby.
SL Benfica: Henrique - Adolfo, Humberto, Jacinto, Cruz, Graca, Coluna, José Augusto, Eusébio, Torres, Simoes. Edző: Glória.
gól: B. Charlton (54., 98.), Best (92.), Kidd (95.), ill. Graca (78.).
1964-1965
FC Internazionale - SL Benfica 1-0 (1-0)
1965. május 27., Milánó, San Siro stadion, 89 000 néző
vezette: Dienst (svájci).
FC Internazionale: Sarti - Burgnich, Guarneri, Picchi, Facchetti, Bedin, Suárez, Corso, Jair, Mazzola, Peiró. Edző: Herrera.
SL Benfica: Costa Pereira - Cavém, Germano, Raúl, Cruz, Neto, Coluna, José Augusto, Torres, Eusébio, Simoes. Edző: Schwartz.
gól: Jair (42.).
1962-1963
AC Milan - SL Benfica 2-1 (0-1)
1963. május 22., London, Wembley, 45 715 néző
vezette: Holland (angol).
AC Milan: Ghezzi - M. David, C. Maldini, V. Benítez, Trebbi, Dino Sani, Trapattoni, Pivatelli, Altafini, Rivera, Mora. Edző: Rocco.
SL Benfica: Costa Pereira - Cavém, Raúl, Cruz, Humberto, Coluna, José Augusto, Santana, Torres, Eusébio, Simoes. Edző: Riera Bauzá.
gól: Altafini (58., 69.), ill. Eusébio (19.).
1961-1962
SL Benfica - Real Madrid 5-3 (2-3)
1962. május 2., Amszterdam, Olympia stadion, 61 257 néző
vezette: Horn (holland).
SL Benfica: Costa Pereira - Mário Joao, Germano, Angelo, Cavém, Cruz, José Augusto, Eusébio, Aguas, Coluna, Simoes. Edző: Guttmann.
Real Madrid: Araquistain - Casado, Santamaría, Miera, Felo, Pachin, Tejada, Del Sol, Di Stéfano, Puskás, Gento. Edző: Munoz.
gól: Aguas (25.), Cavém (34.), Coluna (61.), Eusébio (68., 78. - az elsőt 11-esből), ill. Puskás (17., 23., 38.).
1960-1961
SL Benfica - FC Barcelona 3-2 (2-1)
1961. május 31., Bern, Wankdorf stadion, 26 732 néző
vezette: Dienst (svájci).
SL Benfica: Costa Pereira - Mário Joao, Germano, Angelo, Neto, Cruz, José Augusto, Santana, Aguas, Coluna, Cavém. Edző: Guttmann.
FC Barcelona: Ramallets - Foncho, Garay, Gracia, Vergés, Gensana, Kubala, Suárez, Evaristo, Kocsis, Czibor. Edző: Orizaola.
gól: Aguas (30.), Ramallets (31. - öngól), Coluna (54.), ill. Kocsis (20.), Czibor (75.).
Bl döntö eredmények! -
#57 Gratula a Benficának,remélem sokáigjutnak,szimpi csapat nekem! -
#56 nem csak te,,,,
senki -
bandyx #55 gratulálok a csapat teljesítményéhez
csak egyet nem értek, a viasaton a kommentátor Nuno Gomes hátréb tolását istenítette, én nem láttam extra dolgokoat tőle -
#54 igen??? ezt nem láttam:) "hogy esne össze":)
-
lord nihilus #53 hát igen, mi lett volna ha annak idején Figo így beint a Barcásoknak,
nem csak sültmalac-fejet meg üvegeket dobáltak volna neki... -
#52 Ráadásul a honfitárs szurkolóknak... Csak ezzel még nevetségesebbé tette magát, ugyanis még veszített is a csapata.
-
_Vegeta_ #51 C. Ronaldo (portugal letere) egy bekepzelt fasz. Undorito ahogy a tobbi Manchesteri. :P -
lord nihilus #50 mikor lecserélték Ronaldót a kispadnál bemutatott a közönségnek -
#49 Ki mutogatott kinek?
-
lord nihilus #48 azé nem köllett volna Cristiano-nak mutogatnia a középső ujjacskáját -
lord nihilus #47 Ollé! -
#46 TOVÁBJUTOTT A BENFICAAA!
EZ AZ!!!!!
Ez tortenik ha egy tehetseges csapat bekepzelt barmokbol allo csapat ellen jatszik. :D
Gondolom nem kerdes ki-ki. :D
hehe
nem:) -
#45 Gratulálok a Benficának! Szimpatikus csapat, szimpatikus hozzáállással. Megérdemelten mentek tovább! -
_Vegeta_ #44 Ez tortenik ha egy tehetseges csapat bekepzelt barmokbol allo csapat ellen jatszik. :D
Gondolom nem kerdes ki-ki. :D -
#43 Gratula a Benfikának!!!NEM SEMMI!!!!