Megjelent a Firefox 1.5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Poén, velem is volt már olyan, hogy wine alatt futott program, ami win alatt nem.(3.1->9x váltáskor)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
úgy 19 óta megy, eddig egyszerre 4nél több tab nem volt megnyit, most 2 van és 108640K-t foglal. mondanom sem kell, 2x annyit mint a második helyezett a listán.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
nem értem.
vagy ez most vmi játék a verziószámokkal?
Nem szentségtörés a Linux csak azért kellett mert a csúcs Windows XP már képtelen volt futtatni sorry. 😞
egyébként még mindig ahhoz igazítom az ff exteket, h mit tudott az opera.
persze most a 20+ extel ami fennt van már többet tud.
a gond az, h ebbõl 8-9 alapból benne kéne, h legyen (2-3 meg kimondottan hiba javító, hiányoság pótló).
FTeR írta:
"külön le kell szedni az új exteket. gyak mindenbõl van már 1.5öshöz vagy 1.6rc-hez.én hajnalban 3 órát szakodtam ezzel"
Miért is maradok az Operánál...
ON
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én hajnalban 3 órát szakodtam ezzel. soknál úgy van, h az ext oldalon a régit írja, és ha csak megnézed a részleteket, akkor írja nagy betûkkel, h ez az ext már elavult és x linkrõl letölthetõ az új. sajna az ext ápdét keresõ nem mûködik vmi hatékonyan.
2. ebben a topikban te vagy az elsõ aki felhozott bármit az ms-tõl.
3. azt senki nem mondta, h az IE6 tökéletes. ellentétben az ffel.
4. bizsereg az ujjam a flém beindítására, de nem fogom 😊 (opensourcenál szokás, h a fellegekbe beszélnek és még el is hiszik)
Fura h Te szoktad mondani, hogy a wines topicokba bejarnak a linuxosok fikazni, erre Te minden FF-es meg Linuxos topicba beszolsz mindenfajta kulonosebb elojel nelkul.
igazából csak nem akartam a stabilitást külön írni. az ff mint protection meg népvakítás. fals biztondág érzetet érnek csak el vele.
egyébként a patchelésen kívûl semmi említésre méltó nincs benne. és ez olyan aminek már az elejétõl fogva benne kellett volna lennie.
hajnalban 3 órát legóztam vele, h használható állapotba kerûljön. végülis biztos van aki élvezi eszt.
az oldal pozíció megjegyzésre még mindig nincs 100%os megoldás, de 20+ extel azért már elég fullos kis cuccost lehet kihozni belõle.
ami meg az új tulajdonságiat illeti, hát ezt szerintem az update-nél majd meglátjuk, mert most ez tûnik az egyik legjobb-fontosabb újításnak, de a többi... hát, nem sok minden... pakolhatom ide-oda a füleket (ami nem rossz, csak 1 év után nem is sok), az, hogy gyorsult valamicskét megintcsak nem baj, de igazából eddig is használtam, lassabban is (szal ez se új funkció), a 2.0-ban ha minden igaz lesz új Bookmarks, na annak már látom értelmét. igazából, 1.5... eh, lehetett volna ez 1.1 is, vagy jó, update miatt 1.2 esetleg.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
fura, h nem létezõ hiányosságokat/hibákat kell javítani <#idiota>#idiota>
Extensionök frissítésével/törlésével/újratelepítésével próbálkoztál már?
"én spec nem láttam magyart belõle...
hol találtátok?"
Hivatalosan még nincs, viszont a firefox.hu-ra már kitették.
már mint ff 1.5-tel?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
hol találtátok?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Itt nem a csicsára meg ilyesmikre mennek, hanem a stabilitásra... Ez egy jó felfogás, teccik. Ezért szeretem 😊)
Nagyon helyes!
Meg is látszik, az elõd sebessége se rossz, de az 1.5 viszont ezerrel tép! 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy