19
-
dez #19 Rosszul gondolod. -
#18 Ha nálunk is adnának ki értelmes játékokat konzolra (pl. stratégia), úgy mint japánban akkor asszem én is nagyobb kanzol fan lennék.
Így viszont látszólag talán egyet értek veled!;))) (bár nincs igazad most sem) -
archkoven #17 A japánoknak gondolom csak az agyatlan játéktermi verekedős stílus fekszik. Errefelé az nem sok embert mozgat, talán 10 sör után... -
Inquisitor #16 "ah a hibás gépeikkel :P"
Nem igazán, de japánban az Xbox-nak is siralmas volt az eladási statisztikája, most meg úgy néz ki, hogy a japán premierre lesz kemény 1db játék, ami tetszhet a japánoknka ...
Persze lehet azt mondani, hogy kit érdekelnek a japcsik, de minden 3-ik konzolt náluk adnak/adnának el.
De majd meglátjuk. Akkor dől el a harc, ha mindegyik konzol már 6-12 hónapja piacon van, és olyan játékok jönnek ki rájuk amik kihasználják őket. -
tehen_m #15 Nagy valószínűséggel nem lesz jövőre EUban ps3. -
jimmy127 #14 N forever! -
FecaA #13 Én csak nevetek a haverokon, akik ezt mondják! Az N mindig is élni fog! ;-) -
echo #12 Nemértem egyébként miért jó, hogy mindhárom cég féléven belül adja ki az új gépét. Nem járna jobban mondjuk a nintendo, ha kb a másik kettő ternékciklusánk a felénél váltana? -
kidintwo3 #11 http://lostgarden.com/2005/09/nintendos-genre-innovation-strategy.html -
#10 Azért lehet szidni a Gamecube-ot is
de az azért egy nagyon jó kis masina... -
#9 Sega Fishing Rod, bár hack and slash-t nem nagyon tudtál vele játszani, mert a SEGA Bass Fishing-en kívül más nem igazán támogatta. :(
Amúgy -gondolom a nevéből már kitaláltad- egy horgászbot volt. -
#8 Ez az uj joystick nem akkora nagy találmány sokkal inkább lopásnak titulálnám mert annak idején még a sega dreamcasthoz volt egy ilyen játékvezérlő . A nevét már sajnos nem tudom de biztosan volt ilyen.
-
reloader #7 Nemrég olvastam, hogy teljesen új joystickot fejleszt ki a Nintendo, amely érzékeli, hogyan mozgatod magát a joyt, tehát pl simán szablyázhatsz vele egy Hack 'n Slash játékban, persze programfüggő, de ha ehhez a Nintendohoz fog kijönni és bejön a technológia, akkor korántsem hiszem, hogy le kell írni a programot.
Pl. egfy Die by Sword típusú játékban már tökéletesen lehet alkalmazni.
Egyébként valóban a Nintendo tette híressé a modernkori konzolokat, akkor még ugyebár a Sega volt a vetélytársa, s becsülöm, hogy még ilyen erős konkurenciák mellett is képes újjításokra. -
#6 többi is uugy az, csak legfeljebb nem uabban a mértékben ^^ -
#5 jah a hibás gépeikkel :P -
TommyGun #4 Drukkolok a Nintendónak...nekik köszönhetjük az újkori konzolpiac kialakulását ami szvsz nem rossz dolog... -
#3 Pontosan -
#2 Kicsit el vagy tájolva, az MS egyelöre kisinas a konzolbizniszben a Sony mellett.
Sőt, a Nintendo mellett is. -
archkoven #1 Megjött a Microsoft, a többiek meg leszegett fejjel pakolhatnak...