Európában olcsók a magyar mozijegyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, pl. egy németnek aki 500 000 Ft az alapfizuja annak nem drága😄 úgy nekem se lenne drága😄 elég sok dolog😊 de ha ennyi lenne a fizum saját mozit csinálnék 😄
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
ez az osszehasonlitas igy l0f@szt sem er. azt kellett volna osszehasonlitani, hogy a "vizsgalt orszagokban" mennyi az atlagfizetes vagy a minimalber es ebbol hanyszor lehet elmenni moziba. ekkor kaptunk volna egy aranyszamot, ami jobban megmutatja az igazsagot, hogy hol draga a mozijegy es hol nem.... szerintem.
SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93
Ez így igaz, de az emberek többsége nem gondolkodik - legfeljebb ha éhes.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A Eurocenter mozi minüségben semivel nem rosszabb mint más mozik, söt én nagyon szeretem, mert nem kell mindig hülyegyerekek popcorn zabálását, meg hangos nevetését halgatnom....
De az "olcsóság" miatt csak a premier elõadásoknál van majdnem fullház ! Még egy du. 6 órási elõadásnál is max ha harmadan vannak a moziterembe.
"A svájci árak közel két és félszer magasabbak a viszonyítási alapul szolgáló magyarországi jegyáraknál" az mellékes, hogy alapból legalább 5x annyit keresnek 😄
xbox360+komputer
Lehet nem véletlenül. :-)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Amikor SW3at akartuk megnézni,Duna plaza meg Westend már full tele volt,aztán átmentünk eurocenterbe,és még volt kb 100üres hely<#eljen>#eljen>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Fúfdeutálom az eurocenterben lévõ mozit...