10
  • Sylvester
    Ja, pl. egy németnek aki 500 000 Ft az alapfizuja annak nem drága:D úgy nekem se lenne drága:D elég sok dolog:) de ha ennyi lenne a fizum saját mozit csinálnék :D
  • A Vajda
    ez az osszehasonlitas igy l0f@szt sem er. azt kellett volna osszehasonlitani, hogy a "vizsgalt orszagokban" mennyi az atlagfizetes vagy a minimalber es ebbol hanyszor lehet elmenni moziba. ekkor kaptunk volna egy aranyszamot, ami jobban megmutatja az igazsagot, hogy hol draga a mozijegy es hol nem.... szerintem.
  • Laci73
    Ez így igaz, de az emberek többsége nem gondolkodik - legfeljebb ha éhes.
  • SZEG007
    A Eurocenter mozi minüségben semivel nem rosszabb mint más mozik, söt én nagyon szeretem, mert nem kell mindig hülyegyerekek popcorn zabálását, meg hangos nevetését halgatnom....
  • Atyus
    De az "olcsóság" miatt csak a premier előadásoknál van majdnem fullház ! Még egy du. 6 órási előadásnál is max ha harmadan vannak a moziterembe.
  • onimusha
    "A svájci árak közel két és félszer magasabbak a viszonyítási alapul szolgáló magyarországi jegyáraknál" az mellékes, hogy alapból legalább 5x annyit keresnek :D
  • HuAn82
    Lehet nem véletlenül. :-)
  • edios
    Amikor SW3at akartuk megnézni,Duna plaza meg Westend már full tele volt,aztán átmentünk eurocenterbe,és még volt kb 100üres hely
  • edios
    Miért?
  • vg
    Fúfdeutálom az eurocenterben lévő mozit...