Osztrák minisztertanács - igen a biometrikus igazolványokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1>
VIlágositson már fel valaki!
Az tudom, hogy Jenkik kezdték el a biometrikus utlevél hisztit, mármint elõbb utóbb az kell, ha az unióból akar odamenni valaki.
Tudja valaki, hogy nekik van-e esetleg tervezik??
Az tudom, hogy Jenkik kezdték el a biometrikus utlevél hisztit, mármint elõbb utóbb az kell, ha az unióból akar odamenni valaki.
Tudja valaki, hogy nekik van-e esetleg tervezik??
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Nem örülök.
Vegyenek ujjlenyomatot a bûnözõktõl. Éljen a szabadság.
Vegyenek ujjlenyomatot a bûnözõktõl. Éljen a szabadság.
Vagy az, akivel ez megtörtént.
Õt fogják félreállítani, mert nem ismerte fel a rendszer, és a mostanában divat, hogy terroristaként fogják kezelni, amíg nem tudja magát valahogy igazolni <#violent>#violent>
Ha lenne egy 100%-os rendszer, azt mondom ok.
De van egy félig mûködõ, félig nem ---> ezzel végülis mit akarnak kezdeni ?
Õt fogják félreállítani, mert nem ismerte fel a rendszer, és a mostanában divat, hogy terroristaként fogják kezelni, amíg nem tudja magát valahogy igazolni <#violent>#violent>
Ha lenne egy 100%-os rendszer, azt mondom ok.
De van egy félig mûködõ, félig nem ---> ezzel végülis mit akarnak kezdeni ?
Azt nem tudom, hogy aki olyanjellegû balesetet szenved amely a biometrikus azonosításhoz használt testrész torzulásához, vagy elvesztéséhez vezet, azzal mi lesz. Csináltathat új okmányokat, amit gondolom a TB nem igen finanszíroz majd, esetleg a mai 4000Ft/db árnak a többszörösébe is belekerül. Vagy mi van akkor, ha valaki hirtelen sokat hízik, vagy fogy, vagy szakállat, hajat, egyéb arcszõzetet növeszt vagy levágat esteleg festet. Az arcfelismerõ rendszerek szerintem beszopják...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
- digitális fotókon nem lehet majd tátott szájjal nevetni, mert a kilátszódó fogsorok miatt a szkenner nem lesz képes azonosítani az arcot. Minden vigyorgó ember gyanusitottá lép elõ, és majd szólnak nekik a biztonsági õrök h. "ne vigyorogjá vazzee.."
<#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3> <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
<#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3> <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
iszonyat, alig várom h. nálunk is bevezessék!