Terminátor regények

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peet81
én most próbálom pótolni a hiányzó köteteket :)

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Üdv!
Eltelt három év a legutóbbi bejegyzés óta.
Elõször is üdvözlök mindenkit!
Én magam is lelkes Terminátor rajongó vagyok. Sok könyvet megszereztem már be eddig. Még 13 könyv hiányzik a teljes gyûjteményhez. Nagy nehezen megtudtam szerezni az összes magyarul megjelent képregényt is (mind a 3 részt).
A szellemlovas.hu-n vettem majd az összes könyvet és persze a Vaterán.
Van egy animációs sorozat is ajánlom mindenkinek.

https://www.youtube.com/watch?v=ai335oTsQtU

Ugye most jön majd az ötödik rész. Terminator: Genesis néven.

Ha valaki akar beszélgetni.... Itt Zahorán Tamás. Ha ezt halljátok... ti vagytok az Ellenállás! :D
Sziasztok!

Nagy gyûjtõ vagyok én is, és nemrég vettem észre, hogy némely könyvet kétszer is megvettem. Mivel kidobni vétek lenne, a vaterán meg az emberek a legritkább esetben vásárolnak könyvet, ezért írom ide.
A GÉP/EMBER és az ÁRTATLAN VÉR ami pluszban van.

Ha valakit érdekel egy bargain deal, írjon!

Bocs, ha off lennék!
wander01
nagy vagy, kösz az infót :)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

zvaragabor
Megjelent egy újabb magyar Halálosztó kötet, azaz antológia, Ragálykommandó néven. 7 regényt tartalmaz, persze a címadó a leghosszabb. A nagy könyvesboltokban már megtaláljátok.

Chaos Anno Domini

highlander15
A Megváltást olvasta valaki?Milyen?Többet nyújt a filmnél,sokkal bõvebb?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Legend Killer
bann<#idiota>:D. csak vicceltem :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Szevasztok Skaccok!

Az összes eddig megjelnt könyv megvan ha valakit érdekel...hmm hogyismondjam hogy ne bannoljanak ki...ha valakit érdekel a sorozat és szeretné megtartani magának biztos meg tudunk egyezni

http://lwolf.extra.hu/ho.html

itt a lista az eddig megjelentekrõl..
ahol lehet érdeklõdni: [email protected]

Amugy most olvasom újra amit írtok amikor visszaküldik a Termit a lovagkorba. Tegnap fejeztem be a Démona jövõbõlt ma kezdem az Orgyilkost. egész jól ír Mark F. Wilson érdekes minden egyes sora a könyvnek, az újabb könyvek már nem ennyire jók szerintem. Na ha valakit érdekelnek a könyvek írjon! szép napot!
Legend Killer
nem is kerül olyan sokba.
kösz infót.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Megjelent a Megváltás könyv változata. Az Alexandrában láttam.
kb 2500 ft
Legend Killer
igen, ez az, erre gondoltam. mert itt picit beszéltek azért a háború utánról, de csak nagyon keveset és nagyon felületesen sztem :S.

A Démon a Jövõbõl c. könyvben, vagyis sorozatban (mert 4 könyv) a háború után küldenek vissza Connor-ék egy fiatal csajt a lovagkorba egy T-800-as nyomába.

Konkrétan a gyõzelemrõl szóló könyv ? Hát...nemtom...errõl semmi konkrét infom nincs...

Legend Killer
van1, ami után visszaküldenek vkit a lovagkorba, v hova, mer a Skyne oda is küldött vkit. de ott kevesett írnak a háború utánról, nemtom.

aki tudja a címét, majd leírja neked és az egészet bõvebben. nemtom, passz, sry.

Sziasztok! Régebben írtam már ide. Megvan elég sok T-regény, de kifejezetten olyat keresek, ahol vége a háborúnak. Vagyis a könyv végén elkapják a Skynet tökét és gyõznek az emberek. Tudtok ilyenrõl? Valamelyik ilyen? Mert mindegyik vége nyitva marad, egy csatát nyertek, de sehol senem a vége. Ötlet?
highlander15
Nem tudjátok hogy megjelent-e a Megváltás könyvváltozata?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

zvaragabor
Üdv, ha nekem írod, már nem fontos, sikerült beszereznem õket. Köszi szépen amúgy!

Chaos Anno Domini

tysonbaba
Hi!

Nekem megvan és eladó az 1996-os kiadású Mark F. Wilson:Ellencsapás (Terminator) cimû könyve.
Meg valahol a Halálzóna is, de azt nem találom.:)..megkeresem...<#violent>

\"És most evezzünk szárazabb vizekre.\"

sziasztok. nézzetek körül itt : www.szellemlovas.hu

Találtam sok termiantor regény.
Nekem a Stratéga c. könyv kéne még.
Már több mint egy éve elõ van jegyezve a Bookline-on, de nem akar jönni egy rohadt példány se...

Hehe!
Nekem van, de én is kincsként õrzöm õket...meg van minden Mark F. Wilson és Christopfer Shetffield terminator regény.
De nem rég láttam valahol egy netes antikváriumban pár száz forintért az elsõ 3-at.<#vigyor>
Legend Killer
faternak vhol biztos megvan, de tuti nem adná el.

nekem se ad a szemét könyvet, merhogy nem vigyázok rá. de nem is igaz.

zvaragabor
Nincs véletlenül valakinek Terminator Halálzóna és Ellencsapás eladó?

Chaos Anno Domini

Legend Killer
na, meg a hibák és pontatlanságok.

Legend Killer
elkapkodta :D. azé olyan magas szinten nem kéne kapkodniuk.

highlander15
Ezen mi a vicces?

Legend Killer
:D

highlander15
Kivégeztem a Hasonmást.Tetszett,jó könyv volt,bár elég sok pontatlanság,hiba volt benne,meg úgy éreztem hogy elkapkodta az író.

Kérdés törölve: a Tûzvihar az.

Ha valakinek lenne egy felesleges példány, megvenném. Részleteket priviben.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy a Mark F. Wilson-féle "Invázió"-nak melyik könyv a folytatása?

Elõre is köszi!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Legend Killer
LOL

hajrá.

highlander15
Nagyjából az összes ötletemet felhasználtam,de lehet az is benne lesz,hogy a Terminator,az õrnagy és a Predator átkerülnek 1979-be.Meg tudnám oldani:-)

zvaragabor
Már nem fontos, csaktudni akartam, hogy nagyjából milyen lesz, de megtaláltam a topikod, elolvasgattam, amiket bemásoltál, és hát le a kalappal. ;)

Chaos Anno Domini

highlander15
Persze,vegyél fel MSN-re akkor átküldök belõle egy fejezetet!

zvaragabor
Esetleg bepillantást nyerhetnék a regénybe pár fejezet erejéig?<#rolleyes> Vagy még nem publikus?

Amúgy én is gondolkoztam már azon, hogy esetleg írnék valamit, de elõbb el akarok olvasni pár könyvet.

Chaos Anno Domini

highlander15
Hosszú meló lesz mert már majdnem fél éve írom a saját regényemet és még mindig nincs kész:-)

Legend Killer
sehol, mer gépem szervizben. még jó, h ide betettem, mer tom majd folytatni innen.

highlander15
Hány oldalnál tartasz?

Legend Killer
:D. kösz. én azé gondoltam, mer John magányos és legyen má vkije1picit, nem?

highlander15
Nekem nem tetszik.Az érzelgõsség nem feltétlenül kellene hogy elõtérbe kerüljön,A T1-ben is csak azért volt szerelmes jelenet mert John Connort se a gólyák hozták:-),a T3 picit ezen (is) bukott el, hogy érzelgõsködtek benne pár jelenetben.
Mindenesetre sok sikert kívánok hozzá!

Legend Killer
valóban van pár hiba, nézzétek el nekem, fogalmazás nem annyira erõsségem, de igyekszem :D. szeretek írni.

Legend Killer
zvaragabortól msnn kaptam1bõ kritikát, kösz!<#eljen>

Legend Killer
1

A Skynet régi ismerõsként közölte azt a tényt, hogy John Connor, az emberiség megmentõje és vezetõje ismételten bele csapott a levesébe. Már nem sok kellett a gépek Istenének ahhoz, hogy lesöpörje a humánokat és biztos volt a sikerben. Ám az emberi természet kiismerhetetlen. Így a Skynet ugyan számolt ezzel a tényezõvel, de kevés százalékot, csupán másfelet adott annak, hogy valami váratlan dolog történik. És mégis. A Gépisten nem tévedett. Ha ember lenne, talán most a haját tépné. Hisz mióta is áll hadban a hadi és bármilyen technikában alacsonyabban álló emberek ellen? A mai napon írunk 2032. április. 25-dikét. Az ítélet napja pedig 2007-ben robbant ki. Bosszantó tudna lenni, de a Gépisten tökéletes nyugalommal fogadta a hírt, ami befutott a Cheyenne hegység központjába.
Nos, hát ez van, ezt kell szeretni, mondhatnánk, de a Skynet nem ismert érzelmeket, csak a hideg és kegyetlen precizitás mûködött benne, valamint a mindent elsöprõ logika, ami néha bizony akaratlanul is az emberek oldalára billentette a mérleget. Hisz õk tudták, hogy a gépek logikusan gondolkodnak és éppen ezért volt esélyük néha a reménytelen helyzetekbõl is gyõzelmet kovácsolni.
Így történt most is.
A Gépisten közel volt, hogy John Connort kiiktassa, de nem sikerült, mert váratlanul mégis leleplezõdött az egysége és megsemmisítették. A Remény bázist már egy hónapja figyeltette az Alpha egységgel, sikerült is egy gyanútlan járõrre ráakaszkodnia és elhitetni, hogy õ egy ember. Még a kutyák õrségét is pompásan kijátszotta a gép a legegyszerûbb trükkel. Elmondta társának, hogy õ bizony allergiás a kutyákra és, ha csak a legkisebb kapcsolat, érintkezés létre jön, akkor olyan rosszul lesz, hogy a halál szélére kerül. Nem vicc. Hozzá tette azt is, hogy a kutyák mindig megugatják, mert nem bírják a természetét és azért és a Skynet itt parancsba adta az egységnek, hogy süssön el egy poént. Szóval azért, mert az Ítélet Napja elõtt postás volt. A Skynet utána nézett ennek az adatbázisban elõtte. Köztudomású, hogy ezek az emberek hordják ki más emberek leveleit és nem éppen szeretni való munka. Sok energiába kerül, kevés a fizetés, de valakinek ezt is el kell végeznie. Nos, azt is mindenki tudja és ezt számtalan dolog támasztotta alá, hogy a kutyák nem szeretik a postásokat, megugatják õket. Képregényekben, filmekben, életben, mindenütt észlelte ezt Skynet, ahogy tanulmányozta a témát.
Az Alpha egység elsütötte a poént és nevettek az õrök! Mily egyszerû, sõt mondhatni már szánalmas trükkel vágta át õket! A kutyák persze veszettül ugattak, de az Alpha egység közvetítette, hogy egyik õr rendesen szentségelt és megszidta jól az ebet, hogy neveletlen dög. Bent azonban lebuktak és azért, mert az emberek kifejlesztettek egy speciális Terminator észlelõ rendszert, amire a Skynet még nem jött rá. Rejtély. A Gépisten tanácstalanul állt a dolgok felett és most megint a megszokott, régi jól bevált módszerhez folyamodott. Visszaküld egy gépet az idõben, hogy megtalálja Connort és megsemmisítse.
2007-ben majdnem sikerült elindítani a láncreakciót, de az utolsó pillanatban John Connor ismételten meghiúsította a tervét. Katerine Brewster apja a hadsereg tábornoka, az utolsó pillanatban jött rá mekkora szörnyûséget hajtana végre, ha bekapcsolná a Gépistent. John és Katie rávette és õ, pedig kikapcsolta. Így az Ítélet Napja elodázódott új fent. A Skynet kereste John Connort a múltban. Pár hónap telt el 2007-ben az ominózus esemény óta és sehol se lelte az Egyesült Államokban! Hol lehet? Mit csinálhat? Megsemmisítette magát? Arról mindenképpen tudna. Az újabb egység egyébként indulásra készen állt. Ezúttal nem proto típust küld vissza, mint a T-X volt, hanem Alpha beszivárgó egységeket. Igen, többet. Ötöt. Ha a Skynet ember lenne, most elmosolyodna, mert biztos volt a gyõzelmében. De nem volt ember.
Így tovább kereste Connort.
Kis idõ múlva meg is találta. A hely meghökkentõ volt. Magyarország, Budapest. Mit akar ott az emberek vezetõje, a nagyvezér? Talán elbújni? Eközben a gépeket utasította, és õk megkezdték a téridõ utazást szépen sorjában a szokásos villám effektel. A végzet elõl úgyse menekülhet John Connor. A Skynet várakozásba ment át és várta a fejleményeket.

2

John Connor valóban Budapesten rótta köreit. Egyik utcán sétált fel, majd elindult egy szép és zöld parkba. Tetszett neki a város. Igaz, ez is olyan büdös és koszos volt, mint az Államok, de mégis azért más. Leült az egyik pad tetejére, lábát lelógatta és a szendvicsébõl tört egyet. Az oda gyûlt galambokat kezdte el etetni szép lassan.
Hogyan is történt, miként történt?
Elment egy állatorvoshoz, miután motor balesetet szenvedett egy õzike miatt és könnyebb sérüléseket szerzett. Benyugtatózta magát, utána összetalálkozott régi ismerõsével, Katerine Brewster-el és megjelent Õ. Elmosolyodott. Nos, igen. Már sokadjára. A T-700-as megmentette és elvezette õket egy biztonságos helyre. Vagyis akarta, mert közben megtudták, hogy Kate apja tábornok, õ hozza létre a Skynetet. Elmentek a szorosan a nyomukban lévõ T-X-el a bázisra és sikerült meghiúsítani az Ítélet Napját. Kate és õ szétváltak. A T-700-as egység sajnos elpusztult a T-X-el folytatott harc során, így nem maradhatott vele, pedig jó lenne. Magányos volt John nagyon.
Ezt érezte akkor, ha emberek közé ment. Látta a sok vidám férfit és nõt, kis gyereket, tinédzsert, hogy mindenki szépen megtalálta a helyét és egymással nevetnek, vagy szomorkodnak. Beszélgetnek, játszanak jókat, és együtt vannak! John pedig? Õ egyes egyedül. Még édesanyja, Sarah Connor se lehet vele, mert meghalt leokémiában. John keserû fintorral arcán dobott egy újabb nagy darab morzsát az egyik galambnak, aki oda reppent és belecsípett. Az orvosok fél évet jósoltak, de édesanyja háromig bírta. Kitartó, bátor, erõs nõ volt az anyja és nem ismert lehetetlen és mindig az õ, John életét tartotta mindennél fontosabbnak. Ahogy azt a temetõben is elmondta Katenek és a Terminatornak, meg akart bizonyosodni róla, hogy John számára egy jobb, békésebb jövõ vár. Nem lesz Ítélet Napja. Kis híján lett, de végül is meghiúsították. És Sarah abban a tudatban halt meg, hogy fiának jó élete lesz.
Mi a jó ebben az életben?
John kifakadhatna, joga lenne hozzá, de nem teszi. Beleharapott szendvicsébe, elmosolyodott. Legalább ez a szendvics finom. Ennek örülhet, meg annak, hogy minden napra jut betevõ neki, aztán egy zug, ahol meghúzhatja magát és pihenhet. Elvigyorodott. Nos, egyre nem lehet panasza. Miközben nézte, hogy a galambhoz jót másik három és elkezdtek veszekedni azon a nagy morzsán – pedig volt másik három mellette, de a galambok már csak ilyenek -, változatos az élete. Erre nem panaszkodhat. Folyton utazik. Fel-alá. Az Államokat megunta. Azért ment el, mert elege lett az ottani életbõl. Ha már rossz az élete, akkor úgy legyen rossz, hogy igazi felfedezõként bejárja a világot. Átszelte a tengert egy hajón dolgozva. Padlót sikálhatott. A Sors furcsa fintora, iróniája. Az emberiség vezére, megmentõje, nagy géniusza, a dicsõ és hõsies John Connor padlót sikál, alig jut ételre-italra pénze! Ha ezt látnák a katonái a jövõben… de nincs jövõ, nincsenek katonák, akiknek parancsolhatna.
A francba is!
Nagyot harapott a szendvicsbõl, majd lenyelte a falatot és ezzel elfogyott a szerény szendvics, John megtörölte a száját és nézte a galambokat, ahogy észre veszik: lám máshol is van morzsa. A nagyot már szétszedték, elosztozkodtak rajta és mindenki sietett oda, ahol volt a többi.
Nincsenek katonái, akiknek parancsolhatna. De nem is akar ilyen életet! Csak az édesanyja sulykolta ezt belé. Hogy õ lesz a vezér. Aztán annyira megszokta, hogy majd ez lesz, de rájött, hogy nem szabad bekövetkeznie ennek, mert nem akar olyan borzasztó jövõt az emberiségnek és õ amúgy se önzõ, hogy mindenáron vezér akar lenni, ezzel lekakálva az emberiség jövõjét. Sóhajt egyet John és beletúrt dús hajába.
Szép kék szemeivel az útra nézett a parkon túl, ahol éppen megállt egy busz és leszállt jó néhány utas, s kevés pedig elfoglalta helyét a buszon.
Szóval nagy büdös helyzet ez. Azért, hogy az emberiség jövõje biztonságban legyen, neki ébernek kell lennie, figyelni az esetleg a Skynet által a jövõbõl visszaküldött gépekre és elpusztítani azokat, valamint megakadályozni az Ítélet Napja bekövetkezését. És emiatt neki nyomtalannak kell lennie! Továbbra se megy korházakba, ha baja van, nem használ telefont, továbbra is töröltetve van minden elérhetõsége… egyszerûen olyan, mintha John Connor nem is létezett volna.
Lágy szellõ simogatta meg arcát, elõre nézett és meglátta az illetõ lányt, akiért ide jót. A térdére csapott elégedetten és felállt a padról. Ha valami jót mégis fel lehet hozni az életében, akkor ez a szép lány az.
- Szia! – köszönt a lány vidáman. Magyar, de perfektül beszélte az angolt. A nyelvvizsgát letette, huszonnégy éves volt. John valamivel több. Illettek egymáshoz is korban viszonylag. Szõke fürtjei a lány hátát simogatták, hosszú haja volt. Neki is kék szemei vannak, a mostani idõszaknak megfelelõen öltözött. Vékony kabátot vett fel, mert március elején szép tavasz elõjeleit mutatta Budapest, eddig rendkívül hideg volt. John is nehezen viselte. Egy barna bakancsot viselt a lábán a lány, felette fekete harisnya, a felett rövid barna szoknya. A kabát alatt pedig egy szép zöld póló. Ja és Zsanett a neve, Juhász Zsanett.
- Hello – köszöntötte egyszerûen az emberiség megmentõje a szép lányt. – Na, mehetünk is egyet sétálni. Már attól tartottam, hogy a morzsák után a galambok engem szednek szét – viccelõdött John. A lány megnézte a morzsákat, csipegetõ galambokat, s elmosolyodott. Keze lágyan rákulcsolódott a fiú kezére és szorosan mellé állt, aztán elkezdte vezetni a park egyik járdáján. Körülöttük magas fák álltak kopaszon, hisz a tavasz még messze van. A fû úgy mond halványan zöldellett és pihent pár örökzöld fenyõ és egyéb növény is, amik beragyogták a parkot és elûzték annak télies szürkeségét.
- Nehéz napod volt? – szólt John pár másodperc csend után. A lány ugyanis iskolába jár, az õ korábban kell. Johnnak is kellene, de nem fog ilyennel foglalkozni, miközben arra helyezi energiája nagy részét, hogy nem létezõ személy legyen, minden nyomot eltûntessen maga mögött.
- Ó – felelte a lány. – Köszönöm kérdésed. Nem nagyon. Unalmas órák, hülye tanárok, jó osztály. Átlagos – mosolygott kedvesen és John arcát nézegette.
- Aha, jó neked. Hiába hiszed azt, hogy ez az élet szenvedés, még mindig sokkal jobb a tied, bárkié az enyém mellett. Mert én sok mindent átéltem. És hát mondhatni földön futó vagyok – vont vállat beletörõdötten John.
- Miért nem jössz hozzánk?
- Már mondtam, hogy nem akarlak veszélybe sodorni téged. Se a családod és senkit! Jó ez így, hidd el – mosolygott John. Pedig nem rég azon kesergett, hogy nem jó. Ez van.
- A lány oda bújt hozzá és szorosan átölelte, majd egy lágy csókot lehelt a fiú ajkaira. John behunyta a szemét. Az édes ízek. Mikor is volt utoljára? Önkéntelenül elvigyorodott. Mike Kripke pincéjében, mi? Körülbelül. Sóhajtott. A lány a kezét John hasára helyezte.
- Na, egy rövid idõre. Nem lesz baj belõle. Ha bárki keres, úgy se talál meg egybõl, és te mondtad, hogy mozgásban vagy.
- Jó, legyen – csókolt vissza John, mire Zsanett ennek nagyon megörült.

Legend Killer
na, t4 témában említve volt regényem. ennyi van meg eddig. lehet véleményezni.

zvaragabor
highlander15
Nekem ezek vannak meg:Terminátor 1-2-3,Halálzóna gyûjteményes kötet és most már a Hasonmás.Lehet hogy még ebben a hónapban megszerzem a Jövõ háborúját és/vagy a Közelgõ vihart.A Halálzóna könyvek nagyon jók,a T1-T2-T3(tehát a hivatalos trilógia) sokkal jobban tetszettek könyvben mint filmen,kivéve talán a T2-t.A Terminator:Salvation is 100%,hogy ki fog jönni könyvben,már nagyon várom belõle a film-játék-könyv triót:-)

zvaragabor
Lehet, most néztek egyet, de nekem egy könyvem sincs még. :) Elõször is a hivatalosakkal akarom elkezdeni a gyûjtést (T1, T2, T3, esetleg a Stirlinges T2 folytatásregények, ha belefér), aztán jön a magyar Terminátor univerzum.

Chaos Anno Domini

Kandurex
Ja igen, és akit érdekel, van pár könyvem kiváló állapotban:

Terminátor: Drótfátyol
Terminátor: A mutáns
Terminátor: A gépisten tévedése
Terminátor: Totális Annihiláció
Terminátor: Ártatlan vér
Terminátor: Vérvörös hajnal
Terminátor: Gép/Ember

Részleteket privátban,... ;)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Én lecsaptam mindháromra. Alig várom, hogy megérkezzenek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

highlander15
Megvettem ma a Hasonmás címû könyvet.

Oldal 1 / 4Következő →