Why? zenekar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
a gitárt azt kaptam (american standard strat), aztán ami a nyári melóból összejött, azt elköltöttem rá 😄 Egy ismerõsöm szokott jönni amerikából ide nyaralni, és mindig becsempészett nekem 1-2 cuccot, és így feleannyiba került.(meg a gitár is onnan van).
Cserélve van benne a nut, a pickupök, kapcsoló, potik, koptató, +hátulra bele van szerelve egy tremsetter.
Koncerten eléggé meg szoktam kínozni 😄 Néznek is az emberek hogy mit csinálok szegénykével 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Gábornak lespaulja van, csak az egyik koncerten volt nála egy sg tartalékgitár (amire szükség is volt)...de nem tudom hogy az az övé vagy csak kölcsön.
végre egy kritika 😄
Elõször is ez egy dirty rock&roll banda akar lenni.
1.szám: a szám össz vissz 5 akkordból áll (B5,G5,F#5,E5,D5). Azért írtam mind 5-ösnek, mert nagyképû vagyok, egyébként sima kvintfogások (hang+5.hang+oktáv).
2.szám: a hangzást leírtam lejjebb, a lemez majd jobb lesz. Amúgy szerintem inkább ez a monoton/unalmas mint a felszögelve(elsõ), de örülök hogy tetszik.
3.szám: köszi 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
4.szám: ez egy régi szám, és tényleg punkos...igazából ez ki sincs keverve rendesen, rá se akartuk tenni a demóra, csak volt egy rádióinterjúnk, ahol bemondták hogy 4 számos a demó, és gondoltuk akkor már egye fene, 4 számos lesz.
Ha el tudsz jönni egy koncertre akkor meg fogsz lepõdni, mert azóta rengeteg új számunk van, és mind kb olyan kaliberû mint a 3., tehát sztem tetszne 😄
A zenekar 2004 szeptemberében alakult, tehát kb 1 éves...engem utólag vettek be, így kb fél éve játszok itt.
Tehát ki mióta játszik: fazék(bass): kb 8 éve azt hiszem (nembiztos), gábor(gitár) kb 15 éve, krisztián (dob) kb 6 éve talán...árpit meg nemtudom mióta énekel 😄
Igazából senkirõl em tudom biztosan hoyg mióta játszik, kivétel gábor, meg én (én kb 6 éve).
Egyébként külön virul a fejem hogy a szólók tetszenek, mert én vagyok a szólós 😄
1. szám: Nemrossz a solo ahhoz grat, de minden magyar zenekar szinte ugyanilyen zenét játszik. Lassan átmegy punkba. Elég unalmas, nagyjábol ugyanaz a 3-4 akkord.. Ha lehetne akkordnak nevezni, mert egy akkord 3 hangbol áll és a rockba 2 hangot szoktak fogni.
2. szám: Nah ez jó, csak a dob kicsit életlen, föleg, hogy az elején rajta van hangsúly. Mélyebb is lehetne. Solo fasza mint mindig😊
3. szám: Nah, ez kifejezetten szép szám. Teccik.
4. szám: Hát al eleje elég nagy punknak megy el.. Ez megint az elsõ számhoz tudom hasonlítani.
Szerintem stílust kéne váltani. Mennyi idö óta játsztokot együtt és a hangszereken?
fasza lenne sg-sekkel találkozni egy koncerten 😄
nem rossz, nem rossz 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyébként most kalapácsékkal fogunk turnézni 2006-ban (bár nemigazán szeretjük kalapácsot) és a koncertdátumoknál még hiányzik a jászárokszállási koncert (márc 4.).
Tehát játszani fogunk szerte kis hazánkban sok helyen 😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Meghallgattam a(z) 'UGYANAZVAGY' címû számot, és a véleményem:
Kifejezetten teccik.
Kicsit amcsi stílus, de nagyon jó!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
De ha midnen igaz február végére már rendes albumunk lesz 10 számmal 😄
amúgy köszi a véleményeket 😄
Ugyanaz: lájtos rakenrollos zene, kifejezetten jóak (y) (annak, aki ezt a zenét szereti, fõleg😊)
Minden rendben: erõsen észrevehetõ, h a dobnak semmi ereje nincs, ami nekem nagyon hiányzik :C amúgy hasonlót tok róla mondani, mint az elõzõrl😊
na ezt azért nyitottam hogy az sg-s nagyközönség megismerje a Why? zenekart...
van egy honlapunk is: why.try.hu
Le lehet tölteni a demónkat, ami össz vissz 4 számból áll, tehát nemsok, de a semminél több....
Ha valaki arra veszi a fáradtságot hogy megnézi, meghallgatja az nyugodtan írjon ide véleményt!
htx!