74
-
Verseghy #74 Mi a helyzet a zenekarral? -
#73 Új honlap! -
#72 Why? blog restart!
Megvan az új énekesünk, akivel az istvánok létszáma 3-ra nőtt a zenekarba :)
Így most a zenekar ismét teljes, stabil, ütős felállással folytatja a működést.
Amint lesz koncert, vagy esemény, vések ide pár sort.
Az elkövetkezendő koncertekről csak annyit, hogy aki eljön, és ismerte eddig a why-t, az nagyon meg fog lepődni :) -
Verseghy #71 Váááá alig várom..:D Kis jam az uv-re.. Elárulom mi is arra szoktunk próbán:D:D -
#70 ok, most úgy nézünk ki hogy énekescsere volt, meg dobosvisszatérés, tehát pont kb jövőre lesznek aktuálisak a koncertek :)
Közös koncert meg naná...aztán még fel is jöhetsz egyet virgázni valamikor a színpadra :) -
Verseghy #69 Mikor jöttök kecsóra?:) Szólsz nekem decemberbe, januárra tudok szervezni egy közös bulit velünk kecsón ha van kedvetek. -
#68 ja tényleg, ha már itt vezetem a blogomat, akkor beírom hogy öröm boldogság, van új dobosunk Barcsi Tibi személyében!
Kis idő lesz amíg leszoktatjuk a metálról, de szeptember környékén már kezdjük újra a koncertezést :) -
Verseghy #67 Igaz, hogy csak te irsz, de mi mind olvassuk és nézzük és örülünk:P -
#66 Ha már csak én írkálok ide akkor megosztanám az erre tévedőkkel a KLIPPÜNKET! -
#65 Apropó, DOBOST keresünk!
Légy jóarc!
Légy jó dobos!
Legyen szerelésed!
És vár a why tánczenekar! :D -
#64 háhá, új banner :) -
#63 Holnap mindenkit szeretettel várunk a wigwam-ban este 10-kor!
Vasárnap pedig készülj szombathely, támadunk! :D -
#62 :CC -
#61 sorry, a 21-i koncert elmarad, helyette valamikor május elején megyünk valami fesztiválra...nem tudok semmilyen részletet :( -
#60 hoppá, 21-én jöttök szombathelyre?
akkor lehet megyek :-) -
Verseghy #59 Jó volt a Why koncert:) Majd rakok képeket, csak nem otthon vagyok még. -
Verseghy #58 Mikor jöttök kecsóre? (tudom hogy jövöhét péntek, de azon belül) Backstage kártya jár?:DD Amugy nem indulunk ezen a tehetsgé kutaton, nemtudnánk felkészülni. -
#57 Holnap koncert a road captainbe 22:00-tól!
Aki tud jöjjön el, lesz sok új szám, meg sok régi :) -
Verseghy #56 Küldd már el az msn cimed privibe pls, lenne pár kérdésem. -
#55 vannak itt pécsi emberkék? :D -
#54 hát ezek hülyék...
most meg áttették a pécsi bulit február 11-re...én aztán át nem írom a honlapon :D -
#53 + most szóltak hogy szombaton (17-én) a Lompos Farkas étteremben is játszunk...
ez megkönnyítette a weblap frissítését, és megnehezítette az életem, mert haza akartam menni...azon a koncerten lezúzok mindent idegből... :D -
#52 fasza, áttették a pécsi koncertet március 10-re....ez nekem fél óra honlapszerkesztésbe fog kerülni, mert balfaszul csináltam meg a lapot :D -
Verseghy #51 Tudom hol lesz. Nem viszel be engem V.I.P belépővel?:) Nincs kedvem tolakodni, hogy lássalak:P Segitek rendezkedni:DDD
Mindjárt indulok a Wingwambe Paul Diannora, Pá!:) -
#50 nemtom, mert még nem kaptam meg a másolatot se a szerződésből, se a koncertdátumokból....azt tudom ami a kalapacs.net-en fent van....de ami ott fent van az ott van rögtön a why.try.hu-n is.
amint megtudom felteszem a lapra. -
Verseghy #49 Kecskeméten hol és mikor?? -
#48 nah tegnap előtt megtudtam pár koncerthelyet még, de az időpontot nem.
Tehát megyünk mgé debrecenbe és kecskemétre is...úgyhogy verseghy jöhetsz :D -
#47 majd február fele amikor felvesszük :D -
Verseghy #46 Azok jók! Többi szám mikor kerül fel netre? -
#45 sorry, szarakodott a netem... -
#44 én bluest, trashmetált, meg spanyolt elég gyakran...meg egy két húzósabb téma (slayer, sepu, BLS meg ilyenek) -
#43 én bluest, trashmetált, meg spanyolt elég gyakran...meg egy két húzósabb téma (slayer, sepu, BLS meg ilyenek) -
#42 én bluest, trashmetált, meg spanyolt elég gyakran...meg egy két húzósabb téma (slayer, sepu, BLS meg ilyenek) -
Verseghy #41 Jolvanmán csak kérdeztem, mert pl én jazzt meg bluest is játszom rock mellett. Bár megjegyzem, csak rockot hallgatok:) -
#40 ne akard hogy kötekedjek... -
Verseghy #39 És csak ilyen csöves rockzenét játszol ezzel a gyönyörű gitároddal?:D -
#38 köszönet a bannerért ALVARA MORRIGAN -nek -
#37 valami nem ment a lapon, de már javítottam...fogalmam sincs mi volt a hiba...
vinyóról ment minden szépen, ha feltöltöttem akkor meg sorra jöttteh a hibák....
na mindegy, a lényeg hogy már jó. -
#36 még egy helyszín mindig nem meghatározott a kalapács turnén, tehát még lehet :D -
#35 nekem nagyon tetszik! :D Főleg az Ebben a világban, mer az tükrözi a jelenlegi állapotomat...teljesen jó!
Debrecen környékére nemakartok jönni? :D