XP lassú boot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windos 7 raktam a gépre, de nekem nem jött be, ezért vissza raktam a jó öreg XP-t!
most az a helyzet, hogy elinditom a gépet(amin azelött tökéletesen müködött az XP)bejön a boot, aztán nagy sötétség és kb olyan 2perc!!!!!!!!!!!!!!! után észbe kap és bejön az asztal stb.
milehet a gond????? válaszotok elöre is köszi
Egy kis cuccolás az én gépemmel is akadt, xp csere stb.
Ma már ott lesz az üzijeid között. :))
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
A pobléma nálam is dettó. Megköszönném ha segítenél....<#help>#help>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
nekem is hasonló bajom van,mint Slipynek! ha eltudnád küldeni a megoldást privátban megköszönném!!
Üdv Tristan
Ha valami problémád lenne nyugodtan írj nekem privibe. :))
A tûzfalap még megnézem neked. :)) Szia.
Megoldottam a problémát:)
köszi a segítséget azén.
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Keresem a megoldást, ha meglesz majd üzizek. :))
Nem mondanám h túl ismerõs vagyok benne de el sem vok veszve(szal értek is hozzá meg nem is:))
Ha tudnál vmi jó megoldást akkor arra vevõ lennék:)
Ha elrontom akkor meg így jártam...
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Azt el is felejtettem írni hogy, ha nem vagy ismerõs ezen a környéken akkor ne csináld meg inkább kérj hozzá segítséget valakitõl. :)) Felelõsséget nem vállalok. :)
Nekem is van 1 nagy problémám!
A windows csík 10 szer átfut és utána tölt be az XP.
A hátteret betölti és szól a zene is amit beállítottam indító hangnak de legalább 1-1,5 percig kell várnom míg betölt az asztalom :S
Kipróbáltam már sok boot gyorsítót de az asztal betöltési sebességét nem javította semmi...és ha betölt az asztal utána kb fél perc és bejön minden csak az a francos aztal szenved!
Ha vki tudna segíteni annak nan megköszönném!
van 1 problémám raktam egy új rendszert és sta vinyó van a gépemben , ha csak a vinyó van rádugva nincs is semmi gond , de ha rádugom a dvd írómat akkor a windows töltõ csík 26-szor megy végig mire elindúl a win. A vinyót a tölrõ csík indulásakkor kaparássza kb 2mp-ig majd a 26-nál 2mp-ig közte kb olyan 30 mp-ig nem történik semmi
mi lehet a gond?
megvárod.
Ugyanis ha nincs hálózat nem is keresi,igy ez nem lassítja,de ha van,akkor elpöcsörészik egy jó darabig.
Akkor most mit tegyek?
A procin amugy egy szimpla hütõ van semmi nagy márka. De ha megfogom nem lötyög stabilan áll.
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!
Mért van az hogy a gép 1,5-2 perc alatt ismeri fel a modemet? Ráadásul 100%-os cpu kihasználtsággal fut a gép. Az utóbbit mondjuk meg tom ugy oldani hogy leállítom az explorert és ujra elindítom, de ez sem egy jó megoldás. Ha ez segít a tanácsadásban itt egy kép a futó alkalmazásaimról!
Bedühödtem mert egyik USB nem akart mûr megint mûködni és újratelepíteni se akarta, az eszközkezelõben kitöröltem mindent ami az USB vezérlõknél van... akkor meg egyáltalán nem mûködött az USB. Újraindítottam a gépet és teljesen normálisan beindult (bár a sok gyorsító progarm próbától még gyorsabban is :D ).
De most nem tom megoldódott-e mert bejött a windows és újrarakott minden USB-t, félek megint ugyan úgy szar lesz... :(((
Vezérlõpult-Hálózati kapcsolatok.
Helyi kapcsolat - Tulajdonságok.
Általános fülön vedd ki a pipát a TCP/IP protokoll elõl.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ezzel csak ezért foglalkozni batár dolog.
töredezettségmentesítés esetleg? De valószinübb valamilyen Windows hiba,,,
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Nekem akkor lassú a bootnál ha bevan rakva a kártya.
Kipróbáltad már?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
remélem ez a bibi és rendben lesz...
mégegyszer kösz
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Soha nem töröl ki olyat,amit nem szabadna.
Én egy fél éve használom,és tökéletes.
de azért ezt megnézem hátha jobb... egyébként én Registry MEchanic 5-öt ajánlom , ugyan nem ingyenes de nagyon jó!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Nézzétek meg gyakran a futó folyamatokat a feladatkezelõben boot után, ne legyen több 18-19-nél. (nekem 17)
Szedjétek le a CCleaner-t, töröltessetek ki vele mindent, amit csak talál (kipucolja a regisztrit is), állítsátok be benne a bootoláskor automatikusan indítandó progikat, és kész. Nagyon klafa kis (ingyenes) program, használjátok.Letöltés(és tud magyarul is).
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP