XP lassú boot

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! akadtt egy kisebb problémám a gépemmel!
windos 7 raktam a gépre, de nekem nem jött be, ezért vissza raktam a jó öreg XP-t!
most az a helyzet, hogy elinditom a gépet(amin azelött tökéletesen müködött az XP)bejön a boot, aztán nagy sötétség és kb olyan 2perc!!!!!!!!!!!!!!! után észbe kap és bejön az asztal stb.
milehet a gond????? válaszotok elöre is köszi
TCelica
Szia, bocsika amiért nem küldtem még el az infót.
Egy kis cuccolás az én gépemmel is akadt, xp csere stb.
Ma már ott lesz az üzijeid között. :))

lybrahu
Köszi, várom...<#pardon1>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

TCelica
Majd elküldöm holnap PM-ben.
Szia.

lybrahu
Hello Celica!
A pobléma nálam is dettó. Megköszönném ha segítenél....<#help>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

TCelica
Holnap elküldöm neked. Szia.

Kriszt020
Üdv Celica!
nekem is hasonló bajom van,mint Slipynek! ha eltudnád küldeni a megoldást privátban megköszönném!!

Üdv Tristan

TCelica
Szivesen Slipy.

Ha valami problémád lenne nyugodtan írj nekem privibe. :))

A tûzfalap még megnézem neked. :)) Szia.

Hali Celica!

Megoldottam a problémát:)
köszi a segítséget azén.

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

TCelica
Nem felejtettem el hogy utánanézzek a dolognak.
Keresem a megoldást, ha meglesz majd üzizek. :))

TCelica
Szia. A megoldást a privi üzeneteid között keresgéld. :)) Már elküldtem. :)

Szia TCelica!
Nem mondanám h túl ismerõs vagyok benne de el sem vok veszve(szal értek is hozzá meg nem is:))
Ha tudnál vmi jó megoldást akkor arra vevõ lennék:)
Ha elrontom akkor meg így jártam...

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

TCelica
Szia Slipy.
Azt el is felejtettem írni hogy, ha nem vagy ismerõs ezen a környéken akkor ne csináld meg inkább kérj hozzá segítséget valakitõl. :)) Felelõsséget nem vállalok. :)

TCelica
Szia slipy. Majd üzizek neked mivel és mit csinálj. De csak késõbb most megyek aluszkálni. :))

Sziasztok!

Nekem is van 1 nagy problémám!
A windows csík 10 szer átfut és utána tölt be az XP.
A hátteret betölti és szól a zene is amit beállítottam indító hangnak de legalább 1-1,5 percig kell várnom míg betölt az asztalom :S
Kipróbáltam már sok boot gyorsítót de az asztal betöltési sebességét nem javította semmi...és ha betölt az asztal utána kb fél perc és bejön minden csak az a francos aztal szenved!
Ha vki tudna segíteni annak nan megköszönném!

Balumann
nekem akkor bootol kb. 1 percig ha bevan dugva valamilyen USB-s eszköz

Sziasztok

van 1 problémám raktam egy új rendszert és sta vinyó van a gépemben , ha csak a vinyó van rádugva nincs is semmi gond , de ha rádugom a dvd írómat akkor a windows töltõ csík 26-szor megy végig mire elindúl a win. A vinyót a tölrõ csík indulásakkor kaparássza kb 2mp-ig majd a 26-nál 2mp-ig közte kb olyan 30 mp-ig nem történik semmi

mi lehet a gond?
semmit.
megvárod.

ironmaiden
Próbáld meg esetleg a #40-ben írtakat.

admi
húzd ki a háló kábelt:)

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!

chaostoki
Akkor mit is kell most tennem???<#conf><#nemtudom><#wow3>

A procid hõmérséglete nem tudom hogy mitõl nõ meg ilyen drasztikusan,de a hálókártya letiiltása miatt gyorsabban bejövõ xp a az operációs rendszer hálózat keresési problematikájából adódik.
Ugyanis ha nincs hálózat nem is keresi,igy ez nem lassítja,de ha van,akkor elpöcsörészik egy jó darabig.

chaostoki
Nos pár nappal azelõtt, hogy bekötötték a netet alaplappal fejjel lefelé fektettem le a gépet az ágyamon (véletlenül) és a proci hõmérséklete ugy 5-10 fokkal megnõtt. De szerintem ez nem befolyásolja mert ha letiltom a hálókártyát (integrált) és ugy kapcsolom be akkor gyorsan betölt a rendszer.
Akkor most mit tegyek?

A procin amugy egy szimpla hütõ van semmi nagy márka. De ha megfogom nem lötyög stabilan áll.

admi
Nézd meg, hogy a hûtésed tökéletes-e. Fontos, hogy tényleg tökéletes legyen minden alkatrész. Az én gépemnél már 3x tört el a hûtõkeret egyik pöcke, amitõl a hûtõborda nem feküdt fel teljesen a processzorra, így mindig lefagyott a win, amikor komoly dolgot bíztam rá, illetve a win telepítõ is lefagyott, az elején rögtön. Nézd meg a proci hûtöt és a videokártyáét is!

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!

chaostoki
Figyu emberek!

Mért van az hogy a gép 1,5-2 perc alatt ismeri fel a modemet? Ráadásul 100%-os cpu kihasználtsággal fut a gép. Az utóbbit mondjuk meg tom ugy oldani hogy leállítom az explorert és ujra elindítom, de ez sem egy jó megoldás. Ha ez segít a tanácsadásban itt egy kép a futó alkalmazásaimról!

Balumann
pedig olvastam errõl de azt mondták csak Win XP SP1 -nél van ilyen, nekem meg SP2 van, nem tom miért szar :(((( Mindig frissít a Windowsom is, legfrissebb van most is

Balumann
Emberek megvan a probléma, de nem tom hogy megoldottam-e
Bedühödtem mert egyik USB nem akart mûr megint mûködni és újratelepíteni se akarta, az eszközkezelõben kitöröltem mindent ami az USB vezérlõknél van... akkor meg egyáltalán nem mûködött az USB. Újraindítottam a gépet és teljesen normálisan beindult (bár a sok gyorsító progarm próbától még gyorsabban is :D ).
De most nem tom megoldódott-e mert bejött a windows és újrarakott minden USB-t, félek megint ugyan úgy szar lesz... :(((

Balumann
de a hamachi elõtt is rossz volt ha jól emlékszem :(

Balumann
2 hálózati kapcsolat van, egy az internetnek a realtek kártya, másik a Hamachinak a virtuális lankártyája (hamachi network interface)

Balumann
semmi változás :(

dester
Próbáld ezt:

Vezérlõpult-Hálózati kapcsolatok.
Helyi kapcsolat - Tulajdonságok.
Általános fülön vedd ki a pipát a TCP/IP protokoll elõl.

halozat?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Balumann
aha de akkor mi okozhatja hogy normális boot után lévõ fekete képernyõt több mint 1 percig kell bámulnom az üdvözlõ képernyõ elõtt :(

gyakorlatilag a törezedésmentesítõ használatával a winfos bootolása elenyészõ mértékben gyorsúl.
ezzel csak ezért foglalkozni batár dolog.

miért ne indulhatna??

Balumann
az is ilyen csak azt nem tudtam most töredezettség mentesíteni mert nincs hely :D

nem hinnem, a rendszervinyorol indul a windoz , es nem arrol , amit belinkeltel.

Balumann

:DDDDD
De ez okozhat lassabb indulást?

EvilDevil
jesszus nekem max 10 mp....

töredezettségmentesítés esetleg? De valószinübb valamilyen Windows hiba,,,

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Balumann
Nekem most a bootolás után a fekete képernyõnél vár egy csomó ideig, azt nem tudjátok mi okozhatja? Nagyon rég óta csinálja, de mostmár több mint 1 percig kell várnom.

hmhm
szvsz a Pinnacle Scheduler tõl lassulhat be, de azt meg kivágom msconfigból és szeva.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Nincs véletlenül egy Pinnacle tvtuner a gépbe?
Nekem akkor lassú a bootnál ha bevan rakva a kártya.

ati2002
Én 2-3 naponta pucolom vele a rendszert, a registry-t is, eddig semmi olyat nem törölt ki, amit nem kellett volna, pedig aztán mindig talál valamit (uninstall maradványokat, stb.)
Kipróbáltad már?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

immovable
kösz a segítséget, megpróbálom, a hétvégén úgyis újra rakom a rendszert...
remélem ez a bibi és rendben lesz...
mégegyszer kösz
Adi
Nekem megy végig a csík csak kiba lassan tölti be! De amint bejön az asztal pikk pakk csinálja!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Easy Clenert használd.
Soha nem töröl ki olyat,amit nem szabadna.
Én egy fél éve használom,és tökéletes.

légyszives írd meg a véleményed,ha kipróbáltad.
EvilDevil
hát én beszívtam már egy ingyenes registry pucolóval... szépen kitörölte a tüzfalam egyik bejegyzését ami következõ rendszerinduláskor persze nem indult...

de azért ezt megnézem hátha jobb... egyébként én Registry MEchanic 5-öt ajánlom , ugyan nem ingyenes de nagyon jó!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

ati2002
Csak egy tipp, ami nekem bevált.
Nézzétek meg gyakran a futó folyamatokat a feladatkezelõben boot után, ne legyen több 18-19-nél. (nekem 17)
Szedjétek le a CCleaner-t, töröltessetek ki vele mindent, amit csak talál (kipucolja a regisztrit is), állítsátok be benne a bootoláskor automatikusan indítandó progikat, és kész. Nagyon klafa kis (ingyenes) program, használjátok.Letöltés(és tud magyarul is).

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

stp4trick
Nekem is lassan tölt be, de nem áll meg. 99 bejegyzés volt a prefetchben, kíváncsi leszek a változásra.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Oldal 1 / 2Következő →