2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#414 myvipet meg az iwiwet ossze kene gyurni.. nomeg egy ket dolgot at venni a myspacetol...
a myspace aze nem tetszik mert gisztustalan hogy minden idiota fsznal megy valami uberszar video vagy zene.. meg betesznek feher hattereket villogo sarga keppel kozben a betuszin is sarga.. gratula nekik.. ugy kene hogy iwiw...
korlatlan kepfeltoltes korlatlan meghivo es chat! + a myspacerol a sajat blog keszitese ami ugy nezhet ki ahogy neked tetszik.. de maga a bemutatkozo oldal az a sima.. plusz az is tetszik hogy a barataid irhatnak megjegyzeseket rolad mint a myspaceon de azokat torolheted ha veletlen olyat mondanak ami neked nem tetszik..viszont az iwiw es uzenofal uberfassag'... -
Phat Smoker #413 hát az érvényes jelszavadat írd be :)) -
Phat Smoker #412 ez az iwiw a nagyon karbantartási munkálatok végett kezd egy gőzölgő x@rkupacra hasonlítani! -
#409 Most meg már jó:D... -
#408 +e -
#407 Na ez a myvip se egy nagy etvasz...bírom a jelszavam erre azt írja ki hogy érvénytelen... -
Zséé #404 nálam megy -
#403 Nekem már a myVIP sem jó nemhogy az iwiw...nektek működik? -
Chezzy #402 Nekem ez a myvip baromira nem szimpi
-
#401 myvip azé szar mert állandoan be kel jelentkezni, rámegyek egykét linkre, oszt kidob hogy jelentkezzek be újra:S:S:S -
#400 Akkor ne írják ki, hogy hétfőn újra működik... kb 20 percet ment hibamentesen ma :D -
#399 nem kéne olyan sokat dolgozni vele :))
csak egy gyorsabb gép és esetleg nagyobb kapcsolat kellene neki :)
plusz az összes tag infoja meg a lap és a többi, 1 hónap is kevés lenne sztem a teljes átköltöztetéshez -
#398 Szerinted mennyire dolgoztak vele hétvégén? -
#397 Tök jó, másfél napig karbantartás, vége, most megint karbantartás...
Húzzunk a myVip-re :DDD -
neménvoltam #396 most épp megy -
neménvoltam #395 Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!
lol -
#394 nah.. most ket perc alatt bejott a sign in...
azaz ket percnel tartok.. a cimsav mar kiirodott de az oldal meg feher... ha korlatozva lenne kulfoldre akkor aszondom ok.. jojjon be 10 mp alatt.. ne 1 mp alatt.. de ez igy 0.1 mikrobajt paszmek -
#393 ez a szar magyarorszagrol is ilyen uberlassu?????????
elso lehetoseg: az oldal be se jon csak tolt az orokkevalosagig..
masodik: bejon de kb percek kerdese...
harmadik.. bejon.. es mikor megirsz 50 mondatot es el akarnad kuldeni a levelet akkor bejon a "lap nem jelenitheto meg" duma.. tehat HURRAAA -
neménvoltam #392 már nálam sem, grat... -
#391 nekem meg be se jön az oldal -
neménvoltam #390 lol nálam má most rohadt lassú :D -
#389 majd este meglátjuk... -
Zséé #388 sztem csak azért mert alig vannak fenn még -
#387 Má' megy, és mintha a képbetöltések gyorsabbak lennének - legalábbis nálam... -
Coco #386 *ideig -
Coco #385 egy ideg ^^ -
neménvoltam #384 Gépház blog
Hétfőn találkozunk
2006.04.22. 22:11 csehgabi
Az iWiW működését garantáló szerverek egy részének bővítése miatt a teljes rendszert le kell állítanunk előreláthatólag 24 órára.
Mint a korábban részletezett architektúrán látszik, vannak olyan gépek a szerverfarmban, melyeknek cseréje nem lehetséges üzemszünet nélkül. A mostani váltás reményeink szerint a teljes rendszer terhelhetőségét és sebességét is növelni fogja, tehát végül mindenkinek jobb lesz, mert kellemesebb is lesz iWiW-ezni és - egy tesztelési periódus után - újra meghívóhoz juthatnak a tagok.
Minden komolyabb átállás bonyolult technikai manőver, ráadásul ebben az esetben egy hardverközeli problematika folytán az un. "big endian - little endian" váltást is kezelnünk kell. Jó tudni, hogy ilyen is van.
Nemsokára találkozunk. -
#383 nemrossz az, legalább lesz egy kis egészséges verseny... -
#382 Nekem a képek betöltésével szokott leginkább meggyűlni a bajom...és nem csak az optimalizálatlan nagy fájlméretűekkel... -
#381 Igen a sebességel egy kicsit gond van...de akkor is lényegtelennek tartom a myVIP létrehozását... -
#380 "Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza hétfőn (2006.04.24.)"
Remélem a sebbességet próbálják elviselhetőbbé varázsolni... -
#379 korlátlan meghívó... -
Coco #378 így van.... annyi hogy szebb, de semmiben nem jobb -
#377 Meg egy utánzat...nem értem mire volt jó mégegy ilyen oldal... -
Coco #376 úh az egy kula -_- -
#375 Myvip 2* olyan gyors!!! -
#374 Valamit csinálhatnának már a ****om kivan állati lassú! -
#373 ez miért jó? -
ugot2know #372 purdé Győzikének is? -
#369 Kapott minden olyan tag 1 meghívót, aki eddig még egyetsem kapott!! :))