2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • CSOCSO
    myvipet meg az iwiwet ossze kene gyurni.. nomeg egy ket dolgot at venni a myspacetol...

a myspace aze nem tetszik mert gisztustalan hogy minden idiota fsznal megy valami uberszar video vagy zene.. meg betesznek feher hattereket villogo sarga keppel kozben a betuszin is sarga.. gratula nekik.. ugy kene hogy iwiw...
    korlatlan kepfeltoltes korlatlan meghivo es chat! + a myspacerol a sajat blog keszitese ami ugy nezhet ki ahogy neked tetszik.. de maga a bemutatkozo oldal az a sima.. plusz az is tetszik hogy a barataid irhatnak megjegyzeseket rolad mint a myspaceon de azokat torolheted ha veletlen olyat mondanak ami neked nem tetszik..viszont az iwiw es uzenofal uberfassag'...
  • Phat Smoker
    hát az érvényes jelszavadat írd be :))
  • Phat Smoker
    ez az iwiw a nagyon karbantartási munkálatok végett kezd egy gőzölgő x@rkupacra hasonlítani!
  • gandal
    Most meg már jó:D...
  • gandal
    +e
  • gandal
    Na ez a myvip se egy nagy etvasz...bírom a jelszavam erre azt írja ki hogy érvénytelen...
  • Zséé
    nálam megy
  • gandal
    Nekem már a myVIP sem jó nemhogy az iwiw...nektek működik?
  • Chezzy
    Nekem ez a myvip baromira nem szimpi
  • akyyy
    myvip azé szar mert állandoan be kel jelentkezni, rámegyek egykét linkre, oszt kidob hogy jelentkezzek be újra:S:S:S
  • Marki
    Akkor ne írják ki, hogy hétfőn újra működik... kb 20 percet ment hibamentesen ma :D
  • bertino
    nem kéne olyan sokat dolgozni vele :))
    csak egy gyorsabb gép és esetleg nagyobb kapcsolat kellene neki :)
    plusz az összes tag infoja meg a lap és a többi, 1 hónap is kevés lenne sztem a teljes átköltöztetéshez
  • desigo
    Szerinted mennyire dolgoztak vele hétvégén?
  • Marki
    Tök jó, másfél napig karbantartás, vége, most megint karbantartás...

Húzzunk a myVip-re :DDD
  • neménvoltam
    most épp megy
  • neménvoltam
    Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!

lol
  • CSOCSO
    nah.. most ket perc alatt bejott a sign in...
    azaz ket percnel tartok.. a cimsav mar kiirodott de az oldal meg feher... ha korlatozva lenne kulfoldre akkor aszondom ok.. jojjon be 10 mp alatt.. ne 1 mp alatt.. de ez igy 0.1 mikrobajt paszmek
  • CSOCSO
    ez a szar magyarorszagrol is ilyen uberlassu?????????
    elso lehetoseg: az oldal be se jon csak tolt az orokkevalosagig..
    masodik: bejon de kb percek kerdese...
    harmadik.. bejon.. es mikor megirsz 50 mondatot es el akarnad kuldeni a levelet akkor bejon a "lap nem jelenitheto meg" duma.. tehat HURRAAA
  • neménvoltam
    már nálam sem, grat...
  • bertino
    nekem meg be se jön az oldal
  • neménvoltam
    lol nálam má most rohadt lassú :D
  • FtranX
    majd este meglátjuk...
  • Zséé
    sztem csak azért mert alig vannak fenn még
  • hykao #387
    Má' megy, és mintha a képbetöltések gyorsabbak lennének - legalábbis nálam...
  • Coco
    *ideig
  • Coco
    egy ideg ^^
  • neménvoltam
    Gépház blog

Hétfőn találkozunk
    2006.04.22. 22:11 csehgabi

Az iWiW működését garantáló szerverek egy részének bővítése miatt a teljes rendszert le kell állítanunk előreláthatólag 24 órára.

Mint a korábban részletezett architektúrán látszik, vannak olyan gépek a szerverfarmban, melyeknek cseréje nem lehetséges üzemszünet nélkül. A mostani váltás reményeink szerint a teljes rendszer terhelhetőségét és sebességét is növelni fogja, tehát végül mindenkinek jobb lesz, mert kellemesebb is lesz iWiW-ezni és - egy tesztelési periódus után - újra meghívóhoz juthatnak a tagok.

Minden komolyabb átállás bonyolult technikai manőver, ráadásul ebben az esetben egy hardverközeli problematika folytán az un. "big endian - little endian" váltást is kezelnünk kell. Jó tudni, hogy ilyen is van.

Nemsokára találkozunk.
  • joebacsi
    nemrossz az, legalább lesz egy kis egészséges verseny...
  • hykao #382
    Nekem a képek betöltésével szokott leginkább meggyűlni a bajom...és nem csak az optimalizálatlan nagy fájlméretűekkel...
  • gandal
    Igen a sebességel egy kicsit gond van...de akkor is lényegtelennek tartom a myVIP létrehozását...
  • PLackó
    "Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza hétfőn (2006.04.24.)"
    Remélem a sebbességet próbálják elviselhetőbbé varázsolni...
  • N3TuddKi
    korlátlan meghívó...
  • Coco
    így van.... annyi hogy szebb, de semmiben nem jobb
  • gandal
    Meg egy utánzat...nem értem mire volt jó mégegy ilyen oldal...
  • Coco
    úh az egy kula -_-
  • BeatrX
    Myvip 2* olyan gyors!!!
  • Szabi84
    Valamit csinálhatnának már a ****om kivan állati lassú!
  • N3TuddKi
    ez miért jó?
  • ugot2know
    purdé Győzikének is?
  • BiG G
    Kapott minden olyan tag 1 meghívót, aki eddig még egyetsem kapott!! :))