2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1947 Újabban olyan hibák vannak az Iwiw rendszerben, hogy a kép mappáknál 0-t ir ki, benne pedig van 5 kép. Vagy nálam pl. 7 képet ír a mappára, belül 10 kép van.
De az órát mikor állitják be végre normálisan? Mindig 1 órával többet mutat. Sztem ez a sok alkalmazás nagyon bekavart az engine-be. -
Dzsabba #1946 köszi, így már legalább bejönn a bejelentkező oldal, be írom acc-om és sajna nem lép tovább :( no de nem baj egylépéssel előrébb vagyok :) mégegyszer köszi. -
#1945 hát nemtom... esetleg próbáld ip alapján de valszeg így sem fog menni
vagy veszel egy sört a rendszergazdának, hogy szedje le a tiltást :) sztem olyat is lehet, hogy csak a te gépeden oldja fel, a munkahelyen a többi gépen tiltva marad -
Dzsabba #1944 Átirányítós oldalt nem szivesen használnék,pont azért amit írtál, én inkább valami számomra ismeretlen domain címben reménykedem.
Köszönöm a segítséged. -
#1943 használj vmi proxy v. ilyen anonymizer oldalt, ahol beírod az url -t, és átdob oda úgy, mintha az ő ipjükről neteznél
persze ez a megoldás lassú, nem feltétlen biztonságos mivel 3. félen át mennek az adatcsomagok, és körülményes is
más címet én nem tudok, de pl wiw.hu is iwiw.hu -ra irányít, szóval nem biztos, hogy megoldaná a problémádat egy másik cím (vagy ha nem is irányít át, valszeg azokat is letiltották a munkahelyeden) -
#1942 használj iwiw tools greasemonkey scriptet -
Dzsabba #1941 Sziasztok.
Melóhelyemen letiltották az iwiw-et és azt szeretném kérdezni, hogy az iwiw.hu-n,iwiw.net-en kívül máscímen el lehet-e érni valahogy az oldalt?
A segítséget előre is köszönöm. -
#1940 Én is észrevettem pár napja ugyanez volt nálam is. Én a sorok közé betettem ..... pontokat, de csak 3 linket tettem be, és így most jó. De több linkel már lehet nem lesz jó. -
Daza500 #1939 Lehet, totál hülye és alapvető kérdés, de valaki mondja már meg, hogy kell sort törni ?
Mert a kedvencek-nél pl. hiába nyomok Entert, hogy új sorba menjen, amikor elmenti, csak odarak egy vesszőt, de nem rakja új sorba a szöveget.
A html kódhoz meg alapból síkhülye a rendszer, vagyis a <br>-t se értelmezi.
Tehát nem akar rövid sorokat egymás alá írni.
Vagy ez is a buta engine miatt van ? -
#1938 Azt bírom, amikor irják XY benézett a Lovehunter alkalmazásba hogy kiválassza ki tetszik neki és ő kinek tetszik. Ennél már csak az lesz jobb, amikor Józsi dugna egy jót Timivel jelölést, vissza igazolta Timi. -
#1937 Így van, le kell tiltani azokat amiket nem akartok látni, és csak az jelenik meg. Úgy legalább nem látjátok azt, amire nem vagytok kiváncsiak. -
#1936 ne sírjatok, inkább állítsátok be, hogy mit akartok látni az üzenőfalon és mit nem -
#1935 facebook majmolás. régen az iwwi ój volt, de mióta ilyen lett az üzenőfal, szar lett sztem. -
ganjaman90 #1934 az iwiw rendszer sztem úgy sz@r ahogy van. Ez az új üzenőfal is fantasztikus. Most őszintén kit érdekel, hogy a józsi sógor a kvízben hány pontot ér el?!! -
#1933 Hali!
Nálatok is 1 órával többet ír ki az Iwiw? Üzenet küldésnél, és fogadásnál, és utolsó bejelentkezésnél is 1 órával többet mutat.
Mikor csinálják meg végre ezt? -
lokális vátó #1932 Tuti jó!
http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2034 -
#1931 miért van az hogy az egyik ismerősömet letiltottam üzenőfalról hogy ne lássam a híreit erre mégis látom hogy milyen képeket töltött fel...baromi idegesítő hogy van egy szolgáltatás amit ha beüzemelek akkor kitörölhetem vele -
chicco24 #1930 És nem lehet valahogy írni az iwiw-eseknek hogy javítsák? Elég idegesítő,hogy mindig kifagy ha a keresési filtereket töltené be..... -
#1929 Masik email cimet irsz a helyere. -
mykrisz #1928 Üdv mindenkinek!
Iwiw hiba, bugos a rendszer. Nálam is csinálta, ha visszaléptem kifagyott.
Lenne egy kérdésem, hogy lehet elrejteni a regisztrációs email címet elrejteni, hogy az ismerőseim sem láthassák?? -
chicco24 #1927 Üdv! Pár napja a következő gondom akadt. Rámegyek a keresésre,megnézek egy adatlapot,a Back gombal visszamegyek a kereséshez és........kifagy.
Ez mitől lehet? Már vagy 5-6 napja ezt csinálja. -
#1926 előre is bocs az offért de akinek van facebookja nézze már meg ezt a hsz -emet, mert már "agyfaszt" kapok és nemtom a megoldást... köszi :)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200101640&no=92 -
Daza500 #1925 Már megjavult itt is. Biztos átmeneti bug volt. -
#1924 Nem. -
Daza500 #1923 Skaccok, most jelenleg azt műveli ez a nyamvadt, hogy ha belépek, azonnal ki is dob a bejelentkező oldalra.
Nálatok is hasonlóan cselekszik ? -
#1922 Egyszer egy évben lépek fel, akkor sem jó. Nem tudok üzenetet olvasni, és küldeni sem. Fehér háttér jön be. -
szlesspapa #1921 sziasztok, valaki nemtud segiteni nekem?
A következő a problémám, Volt egy iwiw felhazsnálói fiókom, és egyszer csak nemtudtam belépni, és nemtudom miért, ez 1 éve volt. Utoljára 2009 márciusban tudtam bejellentkezni. Azóta csináltam egy másik profilt. De az iwiw üzemeltetői nem törlik az előző profilt, mit tudok csinálni hogy törlésre kerüljön? Esetleg feltörni a jelszavat.Mondjuk még az email címemre se tudtam belépni. már 1 éve uj email cimem is van. Valaki tuda infókhoz hozzájuttatni ezzel kapcsolatban? Köszi előre is. -
Phat Smoker #1920 tényleg megvakartad ? :DD -
#1919 csak nézelődni kéne egy kicsit mielőtt kérdez az ember...
profilszerkesztés / hírek rólam -
JasonXXX #1918 Sziasztok!
Megjelent ez a hülyeség az iwiw kezdőoldalon, hogy azt is kiírja ha megvakarom a seggem. Ezt hogy lehet beszüntetni? -
#1917 tényleg eltűnt...
fura, nekem mondjuk nem hiányzik -
#1916 jól látom eltünt hogy ki kit hivott meg? -
#1915 Miért van az, hogy lépnék be, és az történik, hogy belép, majd gyorsan visszaugrik oda, ahol be kéne jelentkezni? -
#1914 Technikai karbantartás
Ma éjfétől?!? várhatóan csütörtök reggel 6 óráig technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető az iWiW. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.
Ezek se tudnak helyesen írni.:P -
LaraC #1913 hali -
#1912 http://www.skyrock.com/ -
paj01 #1911 hi nem tudjatok franciao. ban mi az iwiw megfeleloje? csak facebookot hasznalnak?Ugy gondolom lennie kell vmi mas alternativanak is...elvegre franciak:D -
#1910 ha a te pontszámodnál nagyobb sztem akkor küldi -
#1909 azt vágom, az üzenőfalon sok emberkének ki is írja..na de hogy személyes értesítőt küldjön ez nekem új:S -
#1908 a hírfolyamba automatikusan küldi a pontokat a játék
(ha engedélyezed neki)