2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
noti83 #1987 ez is az iwiw biztonsági hiányosságait használja ki mint annak idején a xim -
#1986 "Küldd tovább minél több ismerősödnek az üzenetet, mert a rendszer csak ez alapján tud azonosítani(UserID) és így tudja megmutatni, hogy ki nézte meg az adatlapod!"
Már innen látszik, hogy faszság. -
#1985 jó és kit érdekel hogy ki néz :)
majd ha iwiw magától kiírja, akkor kiírja
emiatt biztos nem fogok semmi külsős cuccot felpakolni -
noti83 #1984 nemtom még nem próbáltam
-
#1983 müködik is? vagy adathalász? -
noti83 #1982 már megint meg lehet tudni ki nézi a lapodat:
http://www.bit.ly/9ABgYq -
bcrics #1981 Hello,Meghackelték az iwiwet vagy mzuééért nem műxik?
-
#1980 Rájöttem az órabeállitás azért mutatott 1 órával többet, üzenet küldés-fogadásnál, legutóbbi bejelentkezésnél, mert Görögország volt beirva lakhelynek. -
#1979 Íííígy van. -
#1978 most már igen, de amikor írta, egy héttel ezelőtt, akkor még nem így nézett ki, hanem simán csak "Alkalmazásaim" fül alatt volt mind a 8 -
#1977 Javítom magam:
-
#1976 Ahogy a képen is látszik, az a +4 db alkalmazás nincs nálad felvéve, hanem csak ajánló.
-
bcrics #1975 ohh király megtaláltam:D -
bcrics #1974 Hello,azt tudja vki hoygan kell az ismerősöknél kilőni azt hoyg a képeit ne mutassa?..mert kb minden héten feltölt az árvízkárosult vagy 90 képet?.a profiljára rámegyek és leveszem a pipát a képek/videok mellől uyganugy ki van pipálva miután ráfrissítek,viszont se mentés se semmi?.
Akor marad a del vagy van vmi megoldás? -
#1973 cuki -
#1972 Lehet volt már, de ezt muszály... -
#1971 yep, nálam is ugyanez a helyzet
bug v. feature, nemtom :DD -
#1970 Nekem a Kezdőlapon jobb oldalt megjelentek olyan alkalmazások az "Alkalmazásaim" között (szám szerint 4), amiket fel sem vettem. Az adatlapomon sem látszanak, csak a kezdőlapon. Másnál is van ilyen? -
#1969 Megint változtattak az iwiwen. Adatlapon felülre tették a hírfolyamot. Az alkalmazásokat meg jobb oldalra. -
Livius #1968 Akinek kell meghívó az írjon privátot ha kell. -
#1967 mi a f.szom ez a kék-pirosozás iwiwen? nem tudja vki? -
#1966 nem -
#1965 kérdés:
van 1 klubbom, amibe szeretnék meghívót küldeni x klubba (akik x klubban vannak nekik küldeni a klubbomba meghívót - hasonló érdeklődés/téma miatt, nem hirdetés amúgy...)
lehetséges ez? -
#1964 újrakéne írni azt az egész foshalmazt
egy régi szar kódra tesznek minden újdonságot... -
#1963 Már egy ideje így van, kevesebb képet (néha 0-t) ír ki, és több van benne. Az alkalmazások is lassúak, de azt nem vettem észre, hogy az adatokat nem írja ki ismerősként.
Azt szerintem nem vezetik be, ki nézte meg az adatlapod, vagy kit néztél meg. Bár a Myvip-en régóta van a funkció, engem hidegen vagy. És az iwiwen is majd megszokják, ha mégis bevezetik. -
#1962 Egy rakás sz.r az iwiw:
-keresés néha mükszik néha nem
-adatokat ismeretlennél ír ki de ha ismerősödként nézed meg akkor nem is szerepel az adatlapján
-albumokba kiírja hogy 4 kép de 16 van benne
Azt meg már csak remélni tudom hogy azt nem vezetik be hogy ki nézte meg az adatlapod
-
#1961 a kereső nem működik már vagy 3 hete, szégyen -
#1960 "A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!" - ráadásul bithu meghívót kérsz az iwiw topikban.
Istenem, tudod ezt még fokozni? -
monikk #1959 bocs inkább erre: [email protected] kösz:) -
monikk #1958 Helló!Tudna valaki küldeni nekem egy bithumen meghívót?erre az email cimre: [email protected] köszi -
grimm13 #1957 azt hittem nálam van a probléma :D -
#1956 mert már napok óta szarakszik az iwiw. -
grimm13 #1955 Azt megtudja mondani valaki hogy az üzenőfalam miért nem jön be? csak a "Klubok kiemelt üzenőfala" van megjelenítve -
#1954 Nálatok is 1 órával többet mutat az iwiw? Nálam még mindig. De órabeállitás nincs mint a fórumokon. -
#1953 biztos idő kell neki mire "elfelejti" a régit és az új nevet indexeli be a keresőbe -
Louis Cyphre #1952 Jól látom? Hiába írom át a nevet, ha rákeresek az "eredeti név"-re, akkor behozza az új néven futó profilt. (Az "új név" lehet monorgam, becenév vagy pedig egy teljesen másik név, akkor is ez történik.) -
#1951 Kipróbáltam a milyen leszel 20 év múlva alkalmazást, elég vicces képek jöttek ki, még az egészséges életmóddal is. Szerintem közel se így fogok kinézni, olyan képek jöttek be mintha 80 éves lennék. -
Dzsabba #1950 jajaja,szemem mint a sasé:)esélyt sem szabad nekik hagynom...
Tudom hogy nem ide tartozik de a youtube-ra és gametrailers-re nem tudtok valami megoldást mert ip cím alapján félig meddig bejön a youtube a gametrailers semennyire ,már csak ez a két oldal kellene és végre minden mehetne a régi kerékvágásban.:) -
#1949 Na most már csak figyelj, ne bukj le, hogy iwiwezel. :) -
Dzsabba #1948 Kisebb csoda történt egyik pillanatról a másikra működőképes lett ip cím alapján az iwiw ezt mégegyszer köszi!