16
-
#16 És akinek dinamikus IP-je van? -
szunyika #15 ha tört játékod van és akarsz neten játszani mások ellen akkor a következő linken belül találsz IPcímeket, ahol tudsz játszani!
ebben nem csalódtok
http://cod4tortszerver.extra.hu/ -
#14 Csinálni kell egy ban listát nevekkel ip-vel (olyanra gondolok mint a bankoknál a BAR).
Minden szerver tulaj megnézhetné és letiltaná öket !!!
DMW Anti Cheat egy kliens és szerveroldali rendszer. -
#13 "Őszintén reméljük, hogy az IW-s szakik felmérték, mit is jelenthet egy ilyen leállás, és elkezdtek dolgozni a csalók kiszűrésén."
milyen szakikra gondol? NEM a programozókon múlik, hogy mi kerül a játékba, hanem pl a marketingeseken! -
#12 gondolom te is jogtiszta cuccon nyomod ;-) -
Goth #11 JA, mert túl könnyed a büntetés egy ilyen súlyos bűnre :D
Etyepkentmeg fasiszta megoldás... azajó :D
Minden tolvajnak levágnák mindkét karját többet se lopna senki. -
#10 Cseppet sincs arányban a büntetés a bűnnel. Fasiszta megoldás. -
csüves #9 Indítani kéne egy mozgalmat annyi lenne a lényeg (ha már a mozgalom a menő) ,hogy felkutatni a csítes kis izéket és egyenkéne belelőni őket a Bodrogba -
bandesz00 #8 Sziasztok!utálom énis acsittereket.Rossz hogy normálisan játszol és ilyen csitter ge.........bezavarnak.
-
#7 Zavarók lehetnek a nem szabályos játékosok,bár én még nem találkoztam ilyennel.Ha meg van ilyen a szerveren kickelni kell.Én azokat utálom akik beállnak a sarokba és várják a szerencsétlem user-t aki nem gondolná hogy ott kempelnek. -
vg #6 Én egyszer megprobáltam Warcraftozni interneten, de mindig úgy porrá vertek, hogy csak néztem. Mire felépítettem egy "katonagyártót", addig már jött is az ellenség, 2000 katonával... Én azt hittem, hogy csalnak, pedig nem...
Ja, hogy ez nem ide tartozik? Sebaj! -
Goth #5 Amúgy élvezhető a multi, jól megcsinálták a játékot, csak utálom amikor éppen jót játszok, aztán jön valaki akinek feltűnési viszketegsége van célzó Bot-tal meg sebzésnövelővel és teljesen elbassza a játékélményt. Persze amikor rájuk fogják hogy csíter, akkor: "Én nem csalok ez csak bot" -
Goth #4 Kurvára utálom a csalókat. Semmi értelme. Kis buzi kölykök aki semmihez sem értenek , és máshogy nem tudnak érvényesülni. -
#3 olcsón megúsztad :D -
#2 énis találkoztam már néhány csíterrel, tomphosonnal egyszer lőttek a lábamba és meghaltam, pedig full egészséges voltam:P -
#1 Nagyon helyes!