364
Az őrangyal
-
#324 El sem hiszem ez kész csoda !!
Ma mégis volt Tru Calling és az a legjobb az egészben hogy ott folytatták ahol abbahagyták tehát ma volt a 3 rész !!
-
#323 Én úgy készülök, hogy ma sem lesz Ortt miatt. Igy legalább örülök majd, ha mégiscsak lesz....:P -
CsepeLee fiú #322 Dadus megy. :D -
CsepeLee fiú #321 Na de a 30 perces büntetés után mi lesz? Még1? :D -
CsepeLee fiú #320 Na mostmár én is ki vagyok akadva! Mindig Tru Calling helyett van bünti! :@
Az a leggázabb az egészben - SzVSz -, hogy tavalyi Mónika show-k miatt nagyon hülye indokokat írnak ezekben az elsötétítésekben. -
#319 Nemá már megint elmarad a mai rész !!
Hgy menjenek a jó büdös ..... oda !!!
-
#318 -
#317 tegnapis elmaradt?:D yó mer nem volt tv:D huh :D -
CsepeLee fiú #316 Én is mérges voltam. De már nem tudok mit mondani az egészre. -
#315 A franc essen bele már megint abba a rohatt Retek klubba hogy már megint elmarad a mai rész !!
-
#314 ya. hetihetes előttisvolt:D -
#313 Biztos az...sajnos...nem tudunk mit tenni... :( -
Tibor016 #312 én is -
#311 Remélem ma lesz -
CsepeLee fiú #310 Mostanában megint megszaporodtak ezek az ORTT-s büntik. -
#309 ya. énis nézni akartam.. :D siettem haz mer amugy elvoltam erre nézem 2 órás szünet :D anyátok4! :D -
#308 Nah, ma elmaradt. Hülye RTL-esek:S -
Tibor016 #307 hali -
CsepeLee fiú #306 Nálunk sincs ilyen gond, úgyhogy az a szolgáltató hibája lehet. -
#305 Nálunk ezt nem csinálja:P:)
Nem tom, mi lehet a baj -
#304 Nálunk minden hétköznap este 6-tól kezd el sz*r lenni az rtl klub, recseg, ropog, fehér csikos lesz a képernyő, addig, amig el nem megy végül és 7-ig nem is jön vissza. Úgyhogy mindig csak fél epizódokat tudok megnézni már 3 napja. Jó, mi? :) -
#303 hátigen viccesvotl. régen énse értettme mioért nem itta meg a piáját.. de mostmár igy leeset hogy.. őis.. :D és nemakart vitát megin. :DF -
CsepeLee fiú #302 Én most láttam először, és nagyon fárasztó volt. :D De megnézem még1-szer vasárnap este a Cool-on. :D -
#301 A mai rész ötletes volt. Ugyan láttam már, de most értettem meg pontosan, mi miért is volt. -
#300 Ezzel én is igy vagyok én se csiptem annak idején azt a szinészt aki az ellenséget játszotta !!! -
#299 Igaz, mondjuk lehet az is benne van, hogy nem nagyon szeretem azt a zsínészt, aki az ellenséget játszotta :S -
CsepeLee fiú #298 Ha az ellenség nem bukkant volna fel, akkor nagyon monoton lett volna az egész.
Viszont az epizódok sztorijai nagyon egyéniek, mindegyikben akad rejtélyes csavar. Mikor már úgy tűnik, hogy minden oké, akkor derül ki, hogy később lesz a baj. Bár ez is monotonná válhat, ha minden részben elsütik.
Én még csak most nézem először, de már sokat hallottam róla. Az ellenségről is tudtam már. -
#297 A mai rész naon ott volt:D -
#296 Nem tudom, hogy kint mennyire aratott sikereket, de azt tudom, hogy volt, mikor itthon 1 vagy 1,5 millióan nézték, persze ez nem fontos, csak megemlítem. Szerintem nem volt rossz, csak akármennyire is csavarták a sztorit, mindig lehetett tudni, mi lesz a végkifejlet. Szerintem azért is bukott meg, mert ekkor már sokkal több olyan sorozat volt, mint mondjuk a Hősök, ahol nem egy főszereplő volt, hanem egy rakat. Akármennyire is jó nő volt a főszereplő, ez sem segített. Lehet az amerikai filmiparban Eliza Dushku nem számít nagy számnak...
Kedvenc sorozataim egyike, ettől függetlenül...Én nem izgulok ilyen Hősökre meg ilyenekre, nekem valahogy sokszor más az ízlésem, mint a nagy átlagnak... -
winnie #295 simán lehet a végtelenségig csavarni, csak sajnos a sorozat már az első résztől kezdve bzkta volt... a készítőknek is volt ötlete, az "ellenséget" sokkal hamarabb be akarták vetni, de végül próbálták egy sztárral feldobni a nézettséget. nem ment.
"Ha belekezdenek 2. évadba, akkor általában olyan nincs, hogy leállnak annyi résznél,"
akkor állnak le, amikor akarnak. ahonnan kezdve nem reantábilis műsoron tartani a sorozatot. a tru calling esetében még műsorra sem került a 2. évad első része, már akkor leállították a sorozat forgatását, így csak hat rész készült el,ami amerikán kívül került először adásba.
-
#294 Sajnos mégis van, mert abbahagyták. De ha belegondolunk a sztori elég egyszerű, amit nem tudan a végtelenségig csavarni és nem is lehet feldobni, mert mindig újra éli an apokat és mindig mementi vagy nem, de sajnso ennyit lehetett kihozni belőle, bár egy jó forgatókönyvíró, talán jobban is megírhatta volna. Ott romlott el az egész, amikor úgymond au "ellenség" felbukkant... -
Lolarapper #293 Sziasztok! Abban a részben mikor a legénybúcsún 5 férfi meghal (Past tense), egy nagyon jó zene megy, mialatt a sztriptíztáncsnő vonaglik. V.kinek nincs meg véletlenül bedigitalizálva? Annnnyira jó az a zene! :) "Take A Ride" de Sucker Pump Köszí! -
CsepeLee fiú #292 Ha belekezdenek 2. évadba, akkor általában olyan nincs, hogy leállnak annyi résznél, ami az 1. évad epizódszámának csak a negyedét éri el. A megrendelő társaság (mint pl. máshol a Fox - vagy itt is, nem tudom) előrendel adott epizódot, és fizeti.
Bár összességében nézve a 26 szép forgalmazói szám. -
#291 Nem rossz sorozat ez, sőt....:) -
#290 Elkezdtem nézni az RTL-en, mivel még nem láttam, éss nem is olyan rosz. -
#289 de. asszem megvan. -
Dracco #288 Nincsen meg valakinek az elejétől a végéig az összes évad?
Letölteni csak angolul tudnám, az meg nem igazán jó. -
#287 ja -
winnie #286 ezek nem forgatási idők, hanem ekkor mutatták be amerikában az epizódokat. (a hatodik nem is került adásba)
a részeket 2004. augusztusában forgatták és 2005. jnuárjában már le is adták új-zélandon, az amerikai sugárzást jóval megelőzve.
természetesen nincs semmi esély a folytatásra. nulla. -
#285 vagy 1 év 2 hónap :D