650 ezer éve most termeli a Föld a legtöbb széndioxidot
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azét ez nem olya egyszerû. Ma több a co2, de így a növények nagyon ütemben fotoszintetizálnak, meg hasonló dolgok. A régen volt pl szupervulkán kitörés, stb.
Mi ez itt, szellemi jégkorszak?
Ki beszél itt szennyezésrõl? CO2 és CH4 koncentrációról szól a cikk. Amúgy az a vicces, hogy a SG átvette a cikket a www.newscientist.com-ról (nem értem, hogy miért nem jelölték, hogy Richárd Balázs csak fordította??) akik viszont a Science magazintól vették át.
Ki beszél itt szennyezésrõl? CO2 és CH4 koncentrációról szól a cikk. Amúgy az a vicces, hogy a SG átvette a cikket a www.newscientist.com-ról (nem értem, hogy miért nem jelölték, hogy Richárd Balázs csak fordította??) akik viszont a Science magazintól vették át.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
most ez meglepõ? megkérdezhettek volna, megmondtam volna hogy mostanság több a széndioxid és egyéb káros gázok kibocsátása mint régebben. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ezt is megmondtam volna. Jelen: kevesebb fa, több széndioxid forrás
Mult: több fa, kevesebb széndioxidforrás
😊
Szegény mol most anyázhat rendesen hogy mégsem lesz akkora haszna, ha elmarad a jégkorszak 😄
Mult: több fa, kevesebb széndioxidforrás
😊
Szegény mol most anyázhat rendesen hogy mégsem lesz akkora haszna, ha elmarad a jégkorszak 😄
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
De azért a zöld hippik tüntetnek az atomerõmûvek ellen...
3 km mélyre kellet lefurniuk ahhoz hogy megállapitsák a levegõ most szennyezettebb mint 600 ezer éve? Ezt én kapásból megmondtam volna nekik <#vigyor5>#vigyor5>
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Önpusztító hajlam....
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
← ElőzőOldal 2 / 2