5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    igen tény, hogy a b3 lényegesen látványosabb

nekem nagyon tetszett ugye h "felrobbanthatjuk a bolygót" szinte
  • sigmavirus1
    Tenkaichinek jó ez az új harcnrendszere. "Csak" annyi baj van vele hogy nincs eléggé kidolgozva. A karaktrek legtöbbje ugyanolyan, minden második figura kamehamehazik, méghozzá ugyanazzal az animációval. Az ultimate attackok szarok, kevés a támadás, nincs átváltozás, a sztori mód pedig rövid.

Egyenlőre a Budokai 3 király, de remélem a Tnkaichi 2 megjelenésével ez változni fog...
  • moralosan
    Bazeg, minig le van írva a pályaválasztásnál mit kell csinálni az adott pályán, a Kaioken-t pedig meg tudod nézni a kombóknál...
  • Fyrex
    a tenkaichi nekem azért a kedvencem mert az adja vissza az anime filingjét harcrendszerben legjobban

de a b3 szavatossága tovább tart, többet lehet vele játszani talán

a tenkaichi egyáltalán nem elfuserált, csak meg kell tanulni profi módon irányítani szvsz
  • evil 007
    helló arról az oldalról má én is leszedtem a tenkaichit oszt 7 zip pel ki tömörítettem és kiadott egy 2 gigás 7zip kiterjesztésű file ami sérült ne töltsétek le onnan mert sz*r. a másik mondanivalóm az lenne hogy a tenkaichibe a ruha goku ról ugy nem szakad le hogy félmeztelen? állat lenne! s a majmos pályát hogy tom átvinni (sátánnal vagyok)?! goku val kájójenezni ( tugyátok mikor pirossá válik) hogy kell mert azzal kéne legyőzni ginyu-t csak nemtom hogy kell. szerintetek a tenkaichi jobb a b3 nál? a tenkaichi intrója állat de a játék kicsit elfuserált nem?
  • cocobanana
    Ember te mekkora egy szerencstélen f... vagy... Keress egy nem legális oldalt és onnét töltsed le sms díj fejében
  • Szuperkaraj
    lehet hogy hibásan szedted le az egyik fájlt
  • Crazy Mate
    De 2 gépen is próbáltam már,egyáltalán sikerült valakinek?Egyébként aki fel tudja rakni,az elmondhatná,hogy hogy sikerült...
  • Fyrex
    azért mert te nemtudod felrakni, nembiztos hogy ő sem fogja tudni...
  • Crazy Mate
    Igen,a rapidshare-t,de ha letöltöd,akkor sem fog működni,nekem se megy.
  • avp2
    Sziasztok!!Valaki megmondaná hogy kell letölteni arrol az oldalrol a Tenkaichit???
    Mert én rákattintottam a letöltésre de valami angol oldalt dobott ki és ott nemtudom mire kell kattintani...
  • Crazy Mate
    És úgy is hamarosan jön a Tenkaichi 2.
  • Crazy Mate
    És akkor írja ki a hibát,nem tudom mi a baja,talán hibásan lett fölrakva,néztem a topikját(nem magyar),és ott sem sok mindenkinek sikerült.Jó nekem japán nyelven is.
  • moralosan
    Fogsz egy Intézőt, jobb klikk a 001-esre, Társítás - winrar.
  • Crazy Mate
    De hol?
  • sigmavirus1
    Vedd meg eredetiben oszt csá, mindjá nincsenek gondok.
  • Crazy Mate
    Próbáltam,és az is hibát ír ki.
  • t256
    Mondom, próbáld meg 7zippel.
  • Crazy Mate
    Eddig úgy csináltam az ilyen játékoknál(001,002 stb.),hogy a 001-est átnevezem .r01-re és akkor így ki lehet tömöríteni,de ennél hibát ír ki.
  • Crazy Mate
    Jól vannak leszedve a fileok,kb. 6-szor szedtem eddig le a 001-es filet,és mindig hibát ír ki.
  • Crazy Mate
    Na szóval ezek 001,002 stb. fileok.Ezeket hogy kell winrarral egyesíteni?
  • t256
    Megnéztem az oldalt azt írja 7zippel kell kitömöríteni. Próbáld azzal.
    Az is lehet, hogy nincs minden fájl letöltve teljesen(megszakadt).
    Hány mega összesen a 23 fájl ? olyan 2.14-2.32Gb-nek kell lennie.
  • Crazy Mate
    Hidd el,ezt nem csomagolja ki,azt írja ki,hogy az archívum ismeretlen formátum vagy sérült.Most mit tegyek?
  • t256
    Banyapapának van igaza. Winrar mindent kicsomagol. Próbáld meg újabb winrarral ha nem megy. Az sfv fájlt a Total Commander használja ellenőrzésre (felesleges).

A memkártyára visszatérve 8 megás Sonyt már 4500 Ft-ért kapsz. Nekem most olyan 16 játék mentése van rajta és még van olyan 3-4 mega hely rajta.
  • Crazy Mate
    És te a Tenkaichit is így tömörítetted ki,amit innen lehet letölteni?
  • Crazy Mate
    Winrar nekem erre azt írta ki,hogy az archívum vagy ismeretlen formátum,vagy sérült.
  • Banyapapa
    rámejek elsöre,jobbegérklikk és kitömörités megadott mappába
  • Crazy Mate
    De hogy?
  • Banyapapa
    eccerse használtam ilyenre a total-t,csak winrar oszt csá,ill eccer a 7 zip.
  • Crazy Mate
    Valahogy nem lehet az sfv file-t crc fileként használni?
  • Crazy Mate
    Te össze tudtad rakni total commanderrel?
  • Crazy Mate
    Pontosabban a 23 file-t,mert a 24. file valami sfv,és nem tudom,hogy ez mire jó,elvileg kellene egy crc file is,hogy rendesen össze lehessen rakni.
  • Crazy Mate
    Na szóval total commanderrel egyesítem a 24 file-t,aztán kiad egy .out filet(.out a kiterjesztése),és ezt nem tudom megnyitni,ha egy .7z filet adna akkor ki tudnám csomagolni,azt hiszem valami crc file kellene,ez az sfv file mire jó?
  • Banyapapa
    ott irja hogy 7zip kellene hozzá,de lehet a sima winrar is kicsomgaloja.
  • Crazy Mate
    Ja én,de nem tudom hogy kell egyesíteni,ha total commanderrel egyesítem,akkor vlaami szar out file-t ad ki,amit semmivel sem tudok megnyitni,vlakinek van valami ötlete?
  • avp2
    Sziasztok!!Töltött már valaki közületek erröl az oldalról tenkaichit??
    www.freeweb.hu/saiyajin/index.html
  • vki
    Nekem anno 14 volt a kettő, és ez akciósnak számított. Akkor valami 8-9 papír volt egy olyan.
  • sigmavirus1
    Bázz, én még nem is láttam 4 megásat, tudtommal 8 a minimum. 5000 meg semmi érte.
  • moralosan
  • cocobanana
    Memóriakártyával azért óvatossan. Mert tönkre is teheti a ps2det. Ha rosszul teszed bele akkor ki is vághatja az áramot. Inkább vki olyan tegye be a ps2dbe a memóriakártyát akiért hozzá. Mert pl egy kezdö mint te vagy én akár el is cseszhetjük a ps2. ÓVatossan.