5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • sigmavirus1
    No meg Super DBZ van még.
  • sigmavirus1
    Vaterán csak Budokai 3 van sajna. Itt meg a Tenkaichi-t keresik.
  • sigmavirus1
    Ja.
  • Crazy Mate
    Oké legyél.
  • Banyapapa
    valaki kérdezte itt asszem hol lehetne venni ilyen dragon ballos játékokat.
    Vatera-n most láttam 3 is (igaz nem valami occsouk)
  • gercse
    légy :)
    (bár nem játszom egyik résszel sem, de már jön lefelé a budokai 3 :D)
  • Fyrex
    lol :DADSDSD

hát az lehet házigazda aki megfelel a feltételeknek és a többiek aztmondják h oké legyen

ezért kérdezem...
  • Crazy Mate
    Ki dönti el,hogy ki a házigazda?
  • Fyrex
    lehet

de a hülye kérdések helyett inkább játsz

úgylátom tényleg kéne házigazda de nem reagáltatok a feltevésemre :))
    (lenne szép kis banner is ;))
  • Crazy Mate
    És úgy lehet hogy egy pályát sokszor megcsinálok és mindig elhozok egy gömböt?
  • sigmavirus1
    Battle Gate, mindegyik pályán találsz egy gömböt, csak törd szét a tereptárgyakat és megtalálod.
    Kami templománál(Buu saga, SSJ3 Gotenks vs Super Buu) a legkönyebb, ott mindig bent van az épület közepén.
  • Crazy Mate
    Tudom,azt el is olvastam,szal gyűjtsem össze a sárkánygömböket,azt külön kell össze gyűjteni,vagy a batle gate-es izénél(ami elvileg a story mod) folyamatosan kapom őket?
  • Fyrex
    összegyűjtöd a sárkánygömböket...
  • moralosan
    Már egyszer leírtam, olvass vissza, keress rá.
  • Crazy Mate
    A Tenkaichiben mikor kapjuk meg az Ozarut?Szóval úgy hogy duelben,tournamentben,practiceban használhassuk.Van aki már megkapta?
  • Fyrex
    Dragonball Z: BUDOKAI JÁTÉKOK(!!!!!!!!)

elvállalom a házigazdaságot ha szükségesnek érzitek (van már ugye 4 és nincs panasz)
  • Szuperkaraj
    Némelyik kérdés elolvasása után bennem is ilyen érzelmek tombolnak körül-belül, de mindíg megpróbálom visszafojtani, és eddig úgyhiszem jól megy. Osztom a véleményed, bár én nem így fejeztem volna ki magam, és téged is arra kérlek hogy annak ellenére hogy én is tudom hogy zavaró a dolog, ne ilyen erősen reagáld le ezeket, inkább ne válaszolj rá, szerintem te is tudod hogy nem díjazzák ezt a viselkedést attól függetlenül hogy jogos-e vagy sem. De ha nagyon válaszolni szeretnél akkor kicsit finomabban, thx :)

avp2-nek meg üzenem hogy próbáljon meg először utánanézni a dolgoknak, aztán ha nem találja akkor kérdezzen, mellesleg ha a játék indítóképernyőjén nics multiplayer lehetőség, akkor szinte biztos hogy az emulátorban kell keresni az opciót
  • Crazy Mate
    Az nem gameboy játék?
  • cocobanana
    Nem óvodába vagyunk!!!Kérlek szépen ne kérdezzetek már mindenféle faszságokat mert sztem már mindeki rüheli. Gondolkozzatok el már a kis agyatokkal,magatoktól is ráfogtok jönni. Faszom remélem az életben is ilyen szerencsétlenek vagytok?!!
  • avp2
    Sziasztok!!Nmetudjátok hogy kell a Dragon ball legacy of goku 3-ba elindítani a multiplayert??
  • Crazy Mate
    Ok.
  • sigmavirus1
    Budokai 1-2-ben csak így lehet, kombózással lőni. A B3-ban vezették be az ->+O-t.
  • Crazy Mate
    De ez így nagyon hosszú,nem hiszem hogy tényleg így kellene.
  • Szuperkaraj
    hát ha azt írta a játék akkor biztos hogy azzal kell :)
  • Crazy Mate
    Megnéztem de valami olyasmi hogy: P P P P P P P E,és ha ezeket ilyen sorrendeben megnyomom,akkor nem történik semmi.De mindegy,most úgyis budokai 3-azok.
  • sigmavirus1
    Megnyomod a startot és megnézed a command listet...ilyen nehéz?
  • Crazy Mate
    A Budokai 1-ben hogy lehet kamehame-t és a kaioken-t használni?
  • Szuperkaraj
    ja ok :D biztos csak az időeltolódás teszi a késést nálam ;)
  • moralosan
    már napok óta
  • Szuperkaraj
    uj logó?
  • moralosan
    Sok minden.
  • Crazy Mate
    Nekem nem jó a rapidshare,amikor már csak 10 percet kell várnom,hogy tölthessem a következő filet,akkor hirtelen felugrik 70 percre,aztán pedig 110-re,nem tudjátok mi lehet a baj?
  • Crazy Mate
    Tenkaichi 2-t akartam írni,nekem is megvan a tenkaichi,tudom,hogy nem lehet átváltozni.
  • Fyrex
    úristen

ha csöndben maradtál volna okos maradtál volna

a tenkaichi 2ről van szó te ostoba... kéne olvasni is nem csak írni
  • ronihun
    A tenkaichib nem lehet átváltozni-.-
  • ronihun
    Te meg miről beszélsz?
  • Crazy Mate
    Látványosabban is megcsinálhatták volna a tenkaichi átváltozásait,de a lényeg az,hogy át lehessen változni.
  • Szuperkaraj
    szerintem igen, de nátom...

A Dragonball játékokat ha lehetne ötvözni nagyon jót lehetne csinálni szerintem, legalábbis nekem mindegyikben más tetszik. Például nekem a Budokai 3 harcrendszere jobban bejön (a 2D-s fight), a Tenkaichiből a sok karakter, a "tölthető támadások"(minél tovább tartassz egy ki támadást annál erősebb) és a karakterek egyéni fejlesztése a Super Dragonball Z-ből, úgy hirtelen ennyi, jameg persze az átváltozások fontosak, emiatt nem is igazán szeretem a Tenkaichit, és ahogy videón láttam régebben, a Tenkaichi 2-ben sem a legprofibb az átváltozás
  • avp2
    Sziasztok!!A supersonic warriorsba csak azok a karakterek vannak amiket meg lehet venni?? Vagy lesz még több is ha végig a story módot?
  • makkandi
    Ezzel csak egyetérteni tudok, plusz 1 hét alatt kiakasztható fulra.