5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • sigmavirus1
    Hát tölts KI-t az R2-vel. Ha betalál a lövés akkor mindig van kis időd a töltésre.
  • BZS
    Köszi a segítséget! Amúgy már megcsináltam és a Celles pályán akadtam most el ez kicsivel nehezebb! Szal a C19-es hombárfejű robot küzdelmet kell túlélni ssj gokuval!
    A bibi viszont az hogy nem tok alapból kamehame-t mivel kevés a ki-m
    Egyszer már eljutottam 5 mp-ig csak megölt! Szal eléggé idegesítő!
    Na majd azért remélem sikerülni fog!
    Na még1x köszi!
  • Szuperkaraj
    az biztos :)
  • Dajin
    sokkal élvezetesebb mint normalon
  • sigmavirus1
    Az a kártya nem jó semmire asszem, de kell a 100%-hoz.

Hmm én még nem is próbáltam amúgy végigvinni nehezebb fokozatokon, lehet nekiülök.:)
  • Dajin
    ütöd rugod:)
    amugy a story modba a very hard után még van 3 nehézségi fokozat(z,z2,z3) ha ilyen beállításokkal végigtolod kapod az univerzum legerősebbje kártyát ami nemtom mire jo bár megszereztem, elismerésnek megteszi:)
    kid bbu nemvész, változz átt, amikor kevés energiája van nemtud portálni adj neki kamehamet,ha spirit bombal nyirod ki akkor kapsz valami pluszt, má nemtom mit, ja és spirit bombot csak sima és kaioken modban tudsz csinálni, mer ugye ez ultimate attack, és ssj1 ssj2 ssj3 ssj4-ben már super dragon fistet v mit csinál, amugy egyeltalán nemvész neaggodj, kis gyakorlás és meglesz, ha mégsem optionsba tucc nehézségi fokozatot váltani
  • Crazy Mate
    A Budokai 3-ban hogy kell kid buut megölni?Akármit csinálok vele mindig könnyen megöl,és az élete végig kék marad.
  • sigmavirus1
    Én végigtoltam, nem semmi, van pár ritkaszemét ellenfél, pl. SSJ4 Gogeta meg Krillin...
  • sigmavirus1
    Lőjj rá Kamehameha-t meg háromszöget tartsd le és dobj rá nagy lövedékeket. Ezzek mindig hátráltatják. Ja és repűlj mindig el ha közeledik(R2 + X plusz irány).
  • BZS
    javítom: Tenkaichi ;)
  • BZS
    Hali!
    Segítség! Vicces de elakadtam a Tebkaichi elején! Ott vagyok amikor Vegita átalakul majommá és 60 mp-ig ki kell bírni halálozás nélkül :)
    Szal azt egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni! A rekord 40 másodperc!
    Szal kérlek titeket írjatok rá valami taktikát vagy valamit mert nem sikerül!
    Előre is köszi!
  • Fyrex
    Tenkaichiba végigtoltátok már a 100as listát? :) én most a végénél tartok de lerohad a kezem már milyen rohadt nehéz
  • Fyrex
    nem vagy egyedül...
  • evil 007
    figyeljetek tőlem gyakran kérdezik hogy emuval megy e ez meg ez egyszerüen vegyenek ps2 öt nem?!
  • evil 007
    A TENAKICHI 2 ÖT VÁROM MÁ
  • Szuperkaraj
    Budokai 3-ban repkedhetsz a bolygón, míg a Tenkaichiben a harc területe jóval nagyobb és lehet törni-zúzni
  • Crazy Mate
    Tenkaichi.
  • stream man
    jah és amugy mi a sparking angol neve?
  • stream man
    melyik dragonball jatekban nagy és bejárhato a jatektér??
  • vki
    Omega-t úgy kell "megkeresni", hogy a Gotenks-szel való harc előtt elmensz Bulmához a WestCity-be, utána Gontenks-hez a nagytornára, és akkor utána beadja Omega-t. Nekem így sekerült.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha Omega Shenron-t legyőzöd, akkor megkapod az SSJ4 Gogeta Fúziót
  • sigmavirus1
    Super Buu elött, és utánn ais meg kell ketresni Kaioshint asszem. Ha mehvan, Kid Buu helyén Broly-t fogod találni. De elötte érdemes lemenni a kis szigetek egyikéhez az SSJ4-ért ha még nincs meg.

Omega Shenronosat nem vágom nagyon. De én úgy emlékszem hogy pont hogy Gotenkst kell kikerűlni és keresni egy másik jelenetet hogy továbbmehess a történetben Omega Shanronig, meg SSJ4 Gogetáig.
    Eyébbként Broly után jönne Gotenks.
  • nicknév88
    Omeha Shenron-t hogy lehet megszerezzni? van egy leírásom hogy goku módjában a végén harcolnom kell gotenksel a nagytornán, de nekem ilyesmi nincs a végén, lecsapom kid buut azt szevasz ennyi.

Brollyhoz meg ez van: "menj a sivatagba/hegyek és beszélj kibitoval. miután megküzdöttél super buuval buu belsejében, goku és vegita érezzni fog majd egy különös energiát. aztán menj e legközelebbi piros ponthozz hogy harcolhass brollyval."
    Kérdés: mikor kell elmenni ahhoz a sivataghoz, közvetlen super buu előtt?
  • sigmavirus1
    Ja azoknál a Buu-s harcoknál tényleg nem lehet menteni.
    Kibaszás ellen meg a teleport(X + ellenfél/támadás felé irány). Te is lazán kilökheted őket, csak figyelni kell hogy mennyi KI-d van és mennyi az ellenfélnek, és az alapján teleportálatásokkal ki lehet vágni a ringből. Ha pedig mégis repülsz kifelé, akkor még mielötthozzáérnél a pálya széléhez, nyomd az ellenkező irány és az X-et egyszerre, ettől a karakter megállítja magát jobb esetben. De ez a World Tournament, a Dragon Arenában majd egy rakat ellenfelet kell leverni 1-99 szintig.
  • Afe
    probáltam az állando kombot, de akkor meg úgy éreztem, hogy má megtanulta az a szemét:)
    igen lehet menteni a csaták után a térképen de sztem ha rögtön jön egymás után 3 is , köztük már nem:(
    benéztem az arénába is de idegesített, hogy a már alig élő ellenfél egy ütéssel kib@sz az arénából oszt nyer:(
  • sigmavirus1
    Dragon Arena-ban a karakterek és cuccok megszerzése hiába van leírva sok helyen hogy mikor jönnek be, még úgy is a véletlenen múlik hogy valaha megtámadnak/betőrnek. Szal csak játszani kell, sokat, előbb utóbb sikerűl. Bár nekem meg Cell Jr nincs meg és már rengeteget próbáltam DA-ban, és semmi...

Afe: A gép tényleg olyan mintha csalna Dragon Rush-nál. Ezért a legjobb megoldás ha kitalálsz egy sorozatot hogy melyik gombokat nyomod meg sorba, és utánna MINDIG ezt használod. Persze teljesen még így is ritkán lehet végigvinni a támadást, de sokkal valószínűbb a siker.

Igaz már nem nagyon emlékszem de nem lehet menteni a menüben ha megnyomod a Startot????

Ha bejött a Dragon Arena, ott lehet sokkal erősebb ellenfelek ellen harcolni, akiktől rengeteg EXP-t lehet szerválni, és így hamar el lehet érni a 90-99-es szintet.
  • Afe
    a zikszet minnél közelebb a végéhez. a legoptimálisabb ha maxon nyomod meg 3x de az szinte lehetetlen:(
  • Crazy Mate
    Ja azt tudom,de melyik gombot kell nyomni?
  • Afe
    most elővettem megint, de bár ne tettem vna úgy felb@szta az agyam.
    buu-t kellene lenyomni 3x egymás után mentés nélkűl. 2x sikerült is, de mikor összement kicsire na azt 15x-re se bírtam. közben meg kezdődik az f1
  • nicknév88
    olvassad el sigmavirus1 #1093-as kommentjét, énis ezt kérdeztem és ott a válasz :)
  • Crazy Mate
    Mit kell a Budokai 3-ban nyomni amikor lövök pl. egy big bang attackot,hogy a támadás győzzön,írja hogy nyomogassak valamit,de nem tom mit.
  • Afe
    nemrég kiprobáltam a budokai3-at. szép meg minden de azt vettem észre, hogy pofátlanul csal a program. főleg amikor a nagyobb támadásoknál a gombokat kell eltalálni, na ott tuti figyeli, hogy én mit nyomtam be.
    a másik bénaság az iszonyu lassu karakter fejlődés. ha már ilyen sokat kell harcolni a levelup-ért, akkor miért csak 1 sz@ros pontot kapunk ??!!
    egybként nem rosz csak nehéz:)
  • nicknév88
    olvastam 1-2 karakternél, hogy a dragon ball arenában lehet megszerezzni, megis van, és pl saiban megszerzéséhez ugye 10 és 20 szint között elkell verrni nappát, 10es gohannal lecsaptam és semmi sem történt, mit csináltam rosszul? és még olyant is ír hogy "megjelenik egy kis kék kép és ott adja be" ez pontosan mit takar?
  • nicknév88
    jólvan meglett köszi :)
  • nicknév88
    próbálom a vévégere nyomni, de mégsem maxolja ki mindig, amúgy van vmi szabály hogy amilyen a csík színe azt a gombot kell nyomni? mer vmikor kék/zöld/piros
  • sigmavirus1
    Ugye megjelenik 2 csík. Az alsóban folyamatosan feltőltődik vagy 4x egymás után. Neked mindig akkor kell megnyomnod egy gombot mikor majdnem teli van. Ha megvan akkor attól függően hogy mennyire volt teli a csík, a felette lévő csík is töltődik. 3x kell megnyomnod jókor a gombokat, és a lényeg hogy a végén neked legyen több a fenti csíkban mint az ellenfélnek, és akkor Attack Win és maxot sebzed rajta.

Gép ellen mindig bejön az a trükk hogy az első alkalommal nyomsz egyet, utánna kihagyod a következő töltődést, ekkor a gép lazábbra veszi a dolgot és ő nem nyomja teli a csíkot, viszont ezután a maradék 2 alkalommal felpumpálod a csíkot és nyertél.
  • nicknév88
    üdv! uubot akarom megszerválni, és tudom is hogyan kell, de nem tudom mi a logikája annak a gombnyomgálós résznek amikor a spirit bombot sikeresen kell véghez vinnem... pls help
  • sigmavirus1
    Mármint Tenkaichi 2 Október.
  • sigmavirus1
    Először is, melyik DB játék? Tenkaichi? Kid Goku és a majom is, ill. az Oozaru, akkor jön be ha összeszeded a gömböket és őket kívánod.

Tenkaichi elvileg Októberben japánban.
  • evil 007
    a tenkaichi 2 pontos megjelenése?
  • evil 007
    s kid goku-t gt goku-t?